Video: Saatanallinen ekologia, Prinssi Charles ja uusi maailmanuskonto

Uusi videoni käsittelee Prinssi Charlesin yhteyttä saatanalliseen ekologiaan ja kapitalismin vastaiseen liikkeeseen mitä esmerkiksi vasemmistolainen filmintekijä Michael Moore on ollut edistämässä hänen hyvin myydyissä dokumenteissaan. Nigel Faragen aikaansaama Brexit ja Donald Trumpin vaalivoitto edusti globalisaation vastaista kansallismielistä kansanliikettä. Nouseeko Trumpin oikeistolaisen nationalismin ja kristillisen konservatismin vastavoimaksi pian punavihreä liittouma, joka Prinssi Charlesin johdolla nousee myös globalisaatiota (so. globaalia kapitalismia) vastaan, mutta joka ei houkuttele sanomallaan nationalisteja ja patriootteja vaan niitä jotka uskovat globaalin hallinnon ja ylikansallisen vallan välttämättömyyteen globaalien ongelmien, kuten ilmastonmuutoksen päihittämiseksi. Vaikka Prinssi Charlesin poliittinen ohjelma vastustaa avoimesti globalisaatiota, hän puhuu vain sen taloudellisesta puolesta samalla kun hän puolustaa yhden maailmanhallituksen perustamista globaalien kriisien käsittelyyn. Tämä video kertoo siitä millaista ihmisryhmää Charlesin sanoma vetää puoleensa. Jos Youtube löytää videosta jotain tekijänoikeusrikkomuksia ja sensuroi sen, liitän sen varmuuden vuoksi myös tänne 

Advertisement

14 vastausta artikkeliin “Video: Saatanallinen ekologia, Prinssi Charles ja uusi maailmanuskonto

 1. Miten puolustat tätä?

  Uusnatsit ja alt-right liike ylistivät Trumpia viime viikonloppuna Hitler-tyyliin..

  ’Hail Trump’ After Nazi Salutes at pro-Trump Event, Holocaust Museum Issues Ominous Warning

  http://www.haaretz.com/world-news/u-s-election-2016/1.754493 (22.11.2016)

  ’Hail Trump!’: Richard Spencer Speech Excerpts

  https://www.youtube.com/watch?v=1o6-bi3jlxk (21.11.2016)

  Taitaa AK olla kuitenkin Herra Trump, jonka juutalaiset ottavat vastaan (vale)messiaanaan,mutta tekevät liiton kuoleman kanssa (Jes. 28:15-18).

  Tykkää

  1. Oletkos nyt ihan tosissasi vai yritätkö vain trollata? Näinkö vähästä muutat näkemyksesi Antikristuksen identiteetistä vaikka olet ollut blogini säännöllinen lukija jo yli vuoden ja lukenut yli 30 sivuisia tekstejäni missä olen esittänyt painavia raamatullisia, historiallisia, poliittisia, filosofisia ym. todisteita sen puolesta että Charles on Laittomuuden ihminen.

   Voisin esittää kymmeniä raamatullisia todisteita sitä vastaan, että Trump EI OLE Antikristus, mutta riittää kun sanon vain yhden. Kuinka herra Trump voisi saada valtaansa ”kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot” (Ilm. 13:7), kun hän vastustaa jo koko globalisaatio hanketta itsessään ja on puhunut avoimesti yhden maailmanhallituksen ideaa vastaan. Miksei saman tien esitettäisi, että Nigel Farage, Sauli Niinistö tai kenties joulupukki on Antikristus. Valoja päälle Olli!

   Mitä tulee tuohon Haarezin uutiseen uusnatsijohtaja Richard Spenceristä, niin olin jo ennestään hyvin perillä siitä, että hän on ylistänyt Trumpin voittoa ja että hänet on liitetty tähän ns. alt-right liikkeeseen. Haaretz on ottanut hyvin negatiivisen kannan Trumpia kohtaan paljolti sen takia, että se on vasemmistolainen israelilaislehti ja vastustaa jyrkästi Netanjahun oikeistolaista politiikkaa mitä myös Amerikan vasemmisto vastustaa. En siis pidä Haaretzia kovin luotettavana lähteenä, koska se vain toistaa Amerikan vasemistolaisen valtamedia Trumpia demonisoivaa uutisointia.

   Olen viimeaikoina katsonut paljon vuonna 2012 kuolleen (tai mahdollisesti murhatun) Andrew Breitbartin – joka perusti konservatiivisen Breitbart uutissivun mitä Israelin ja lännen vasemmisto yrittää nyt demonisoida ääri-oikeistolaiseksi ja rasistiseksi – haastatteluja ja puheita Youtubessa. Katsomisen arvoinen haastattelu on esim. tuo: https://www.youtube.com/watch?v=tlsqj8aQ1Po

   Breitbartia ei vain kasvatettu juutalaisena, mutta hänen uutissivunsa ensisijainen tarkoitus oli puolustaa Israelia vasemmistolaisen valtamedian Israelia demonisoivalta antisemiittiseltä propagandalta. Modernin antisemitismin johtaviin tutkijoihin kuuluva Alan Dershowitz puolusti Breibartia ja Bannonia vasemmiston syytöksiltä. Amerikan vanhimpaan ja suurimpaan sionistijärjestöön lukeutuva ZOA kertoi, ”ZOA:n oma kokemus ja analyysi Breitbartin artikkeleista vahvistaa herra Bannonin ja Breitbartin ystävyyden ja oikeudenmukaisen ennakkoluulottomuuden Israelia ja juutalaista kansaa kohtaan. Herra Bannonin ja Breitbartin syyttäminen antisemitismistä on Orwellilaista.”

   Yhtä perusteettomia ovat syytökset siitä, että Andrew Breitbart tai Steve Bannon olisi rasisteja. Miksi toistat näitä vasemmiston syytöksiä vaikka et ole koskaan tutustunut siihen millaisia henkilöitä Breitbart tai Bannon todella ovat? Heidän poliittisella ideologiallaan on toki yhteyksiä niin sanottuun Euroopan uuteen oikeistoon, joista jotkin ovat antisemiittisiä ja rasistisia. Mutta kaikkien näiden sullominen yhteen ja samaan ryhmään olisi yhtä typerää kuin sanoa kaikkien vaemmistolaisen olevan kommunisteja. Esim. Nigel Faragen UKIP puolue on tehnyt selvää pesäeroa joihinkin radikaaleimpiin maahanmuutonvastaisiin puolueisiin.

   Eli toki Trumpia voittoa ylistäviin henkilöihin kuuluu joitakin äärioikeistolaisia valkoisen ylivallan kannattajia, mutta jos olisit tutustunut yhtään syvällisemmin Donald Trumpiin, Anderw Breitbartiin tai Steve Bannoniin, niin tietäisit sen ettei yksikään heistä ole allekirjoita Richard Spencerin kaltaisin henkilöiden rasistista maailmankuvaa. Breitbartin kirjan nimi on Righteous Indignation eli oikeudenmukainen närkästys. Myös itsekin alan jo närkästyä tällaisista syytöksistä. Eivät he kannata valkoista ylivaltaa vaan vastustavat äärivasemmistolaista monikulttuurisuusaatetta ja uskovat että lännen arvoperustan tulisi olla juutalaiskristillisessä uskossa.

   Jos tämä on sinusta rasismia, niin sitten ole itsekin ylpeästi rasisti. Nämä uusnatsit jotka ylistävät Trumpin voittoa ovat joko tyhmiä tai tietämättömiä sillä historiallisesti natsi ideologia oli paljon myönteisempi islamia kuin juutalaiskristillistä uskoa kohtaan. Heidän uskonsa oli vahvasti sidoksissa germaanisiin ja skandinaavisiin pakanauskontoihin mihin myös monet satanistit ja uusnatsit nykyään kiinnittyvät. Onko Trump vastuussa siitä jos hänen kannattajiinsa kuuluu joitain typeriä antisemiittejä tai rasisteja, kun hän ei itse ole koskaan esittänyt yhtäkään antisemiittistä tai rasistista huomautusta? Olenko minä sitten vastuussa siitä millaisia lukijoita minun sivustooni ikinä mahtaa kuulua.

   Tuo Richard Spencer taitaa olla muuten yhtä pihalla Trumpin, Breibartin ja Bannonin poliittisesta maailmankuvasta kuin vasemmisto. Hänen valkoista ylivaltaa korostavassa puheessaan ei ollut juuri mitään yhtymäkohtia yllä mainittujen miesten ajatuksiin.

   Tykkää

   1. Selitä mitä selität, kuten monisanaisuuteesi kuuluu, mutta jo terve järki sanoo sen, että todennäköisin henkilö joka nykyisten näkymien valossa ratkaisee Lähi-idän umpisolmun ja aikaansaa rauhansopimuksen Israelin ja sen lähinaapureiden välille on USA:n presidentti, jota Israel kunnioittaa eniten, ja Trump on jo antanut rauhansopimuksen syntymiseen viittaavia lausuntoja, joissa mainitaan hänen ortodoksijuutalaisen vävynsä tärkeä rooli välittäjänä.

    http://www.politico.com/blogs/donald-trump-administration/2016/11/trump-jared-kushner-broker-middle-east-peace-231759

    http://www.independent.co.uk/news/world/americas/donald-trump-son-in-law-jared-kushner-peace-middle-east-israel-palestine-a7433086.html

    ”“I would love to be the one who made peace with Israel and the Palestinians, that would be such a great achievement,” Mr Trump said in an interview with the New York Times, Mike Grynbaum tweeted.”

    Trump (nyky-Rooman keisari) tulee olemaan Herra Ratkaisija, ei joku prinssi Charles, jolla ei ole mitään kannatusta juutalaisten keskuudessa, eikä poliittista vaikutusvaltaa, toisin kuin Trumpilla. Netanyahu ja Trump ovat puhelleet toisistaan hyvin myönteiseen sävyyn — ovat kuin veljeksiä keskenään. Lisäksi Israelin rabbit ovat pyytäneet Trumpia rakentamaan Jerusalemin 3. temppelin.

    Rabbis Urge Trump, Putin to Help Rebuild Temple in Jerusalem

    http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/30506/Default.aspx

    http://www.breakingisraelnews.com/78372/bin-exclusive-sanhedrin-asks-putin-trump-build-third-temple-jerusalem/

    Tietysti ennen tätä valerauhaa voidaan käydä lyhyt 3. maailmansota (Albert Piken ennustama), joka pehmittää Israelin myönnytyksiin. Uskon siis, että Trump on uusi Hitler, joka tulee nyt valkeuden enkelinä ja eksyttää jopa kristittyjä ja ainakin juutalaiset (2 Tess. 2:1-12). Hän on lopulta globalisti ja on jo perääntynyt monista vaaleja edeltäneistä puheistaan. Sen pitäisi olla vakava merkki. Ajattele minkälaisen suosion hän saa kun on ratkaissut Lähi-idän umpisolmun. Danielin profetia sanoo Antikristusta aluksi ”pieneksi sarveksi tai vähäpätöiseksi”, mutta hän kasvaa lopulta globaaliin suosioon takinkäännöillään ja saavutuksillaan.

    Ja tuo ”kaikkien sukukuntien ja kansojen ja kielien ja kansanheimojen” antaminen Antikristuksen valtaan (Ilm. 13:7) tapahtuu vasta vaivanajan puolivälissä, jolloin alkaa AK:n 42 kk kuolinhaavansa parantumisen jälkeen. Kaikki ihmiset pakotetaan ottamaan pedonmerkki. Googin sota käydään juuri ennen vaivanajan puolta väliä ja AK ottaa kunnian Googin kaatumisesta. Näin se menee. Charles ei ole mikään poliittinen johtaja, joka tekee rauhansopimuksia. Israel ei pidä hänestä. Näin Trumpin kohdalla toteutuu Daniel 9:27 antikristus-profetia.

    PS. Perun kaikki puheeni ja palaan takaisin Charlesiin, jos Trump salamurhataan piakkoin. Nyt kuitenkin järkevimmältä tuntuu tämä Trump -vaihtoehto AK:na.

    Tykkää

 2. Tässä vielä ajattelemisen arvoinen kappale tämän päiväisestä Infowars artikkelista:

  Prediction: Expect the anti-Trump press to continue asking Trump surrogates this question: “Why do you think the KKK and white nationalists support Trump?” The question makes sense if you don’t think about it for too long. But once you realize that Trump has repeatedly and publicly disavowed those groups, you have to hallucinate extra-hard to make the racist narrative work. That’s where the “top-secret-racist-dog-whistle” comes in. You need a theory to explain why the supposed Racist-in-Chief keeps disavowing racists. How does that make any sense? This is where cognitive dissonance comes in. In order to explain Trump’s disavowal of White Nationalists and the KKK while holding onto the hallucination that Trump is a dangerous monster, you have to hallucinate that he is playing a clever game of pretending to be against racists while secretly planning to purge the earth of all non-orange people. http://www.infowars.com/anti-trump-protestors-a-lesson-in-cognitive-dissonance/

  Tykkää

 3. Jaahas, käänsit sitten minulle kokonaan selkäsi. Ollessasi ensin yli vuoden ajan yksi tärkeimpiä tukijoitani ja mainostaessasi sivuani lukijoillesi, sanot nyt periaattessa että minä, konservatiiviset kristityt ja uuden maailmanjärjestyksen globalisteja vastustavat tahot, jotka tukivat Trumpia ja ajoivat hänet käytännössä USA:n 45. presidentiksi, ovat Antikristuksen kannattajia. Jotenkin tuntuu, että sinulta on nyt karannut mopo täysin käsistä, etkä kykene enää loogiseen ajatteluun. Yrität itse selitellä ja paikata omia virheellisiä tulkintojasi, kun Obamaa koskevat laskelmasi eivät tulleetkaan toteen. Ensin puhuit siitä, että Obama olisi Antikristus – tai hänen esikuvansa – ja nyt puolestaan väität että Trump, joka on poliittisesti Obaman täysi vastakohta, on Antikristus.

  Tulkintasi profetioista ei juurru mihinkään objektiivisesti mitattavaan totuuteen vaan vaihtelee aina kulloistenkin ajan trendien mukaan. Jos olisit puhunut jo pari vuotta siitä, että Trump on Antikristus ja ennustanut hänen nousevan Obaman seuraajaksi, niin silloin ehkä antaisin tulkinnallesi aivan erilaisen painoarvon. Mutta sen sijaan olit viimeiseen vaalipäivään asti sitä mieltä, että Hillary Clinton voittaisi vaalit vaikka kaikki Trumpin tukijat – itseni mukaanlukien – näkivät valtamedian valheiden lävitse ja tiesivät Trumpin olevan voittaja. Luuletko, että teet itsestäsi vakavasti otettavan kirjoittajan kun tulkintasi Raamatun profetioista vaihtelee kuin tuuliviiri.

  Ikävä sanoa Olli, mutta sinun ajatuksissasi ei ole jäljellä enää paljoakaan logiikkaa. Saattaa olla, että otan takinkääntösi nyt hieman henkilökohtaisesti, mutta jos puhun suoraan, niin totta puhuen minua alkaa jo ärsyttää tuo ainainen negatiivisuutesi. Näet piruja ja antikristuksia kaikkialla. Kaikki Pyhän Hengen nimissä tapahtuva herätystoiminta on aina pelkkää eksytystä eikä mitään positiivista voisi tapahtua ennen Jeesuksen paluuta. On vain eksytystä ja luopumusta. Jopa illuminaatteja ja globalisteja vastaan nousevat maailmanjohtajat, kuten Trump, ovat pettureita ja nyt jopa itse lihaksi tullut Saatana. Esität minulle ”todisteeksi” jotain täysin irrationaalisia videoita ja luulet minun ostavan tällaisen humpuukin. Olet aina ensimmäisten joukossa tuomitsemassa sen sijaan, että perehtyisit syvällisesti erilaisiin syytöksiin ja niiden todenperäisyyteen.

  Täytyy sanoa, että olen hyvin pettynyt. En ole pettynyt siitä, kun et usko enää teoriaani Charlesista. Olen sanonut jo kauan aikaa etten antaisi tällaisten toissijaisten asioiden tulla riitakysymyksiksi, minkä perusteella alkaisin jakaa kristittyjä ”nisuksi ja lusteeksi” (kuten itse olet niin tapuvainen aina tekemään). Minulle on aivan yksi ja sama kenen uskot olevan Antikristus. Kyse ei ole tästä. Mutta nyt olet itse sulkenut minut ja muut samalla tavalla ajattelevat kristityt veljeni ja sisareni oman sisäänpäin kääntyneen ja ahdasmielisen kristillisyytesi ulkopuolelle, kun vihjaat että annan tukeni Antikristukselle Trumpia koskevilla myönteisillä kirjoituksillani. Näen nimittäin hyvin mihin tämä johtaa. Alat syytellä minua pian tekopyhäksi eksyttäjäksi, kuten olet tehnyt niin monien muidenkin kristittyjen kohdalla, jotka eivät yhdy sinun näkemyksiisi. Toivon että olisin väärässä, mutta sinut tunteneena pelkään pahoin etten ole.

  Tykkää

  1. Jaaha, menit siis henkilökohtaisuuksiin etkä arvioinut ollenkaan minun perustelujani. Ei tarvitse aina olla juurtunut siihen yhteen antikristus-ehdokkaaseen, kuten Harri Veijonen on Gorbaan. On nähty mitä kaikkea siitä seuraa. On täysin loogista, että seurataan aikaa ja tehdään siitä johtopäätöksiä, koska meillä ei nyt kuitenkaan kellään ole sitä sataprosenttista varmuutta kenestäkään ehdokkaasta. Ymmärrän, että sinulla, joka olet keskittynyt Charlesiin, menisi lähes kaikki vuosien työ hukkaan jos ehdokkaasi ei olisikaan Antikristus. Olet silti sanonut, ettet ole täysin varma. Siis miksi et anna sijaa toisenlaisillekin arvailuille, varsinkin kun kyseessä on USA:n eli suuren Babylonin (Ilm. 18) johtaja ja nyky-Israelin suurin tukija? Annan vielä lisää perusteluja Trump -vaihtoehdolle.

   —————

   Onpa mielenkiintoista kun vertaillaan elokuvahahmo Damien Thorn’ia ja presidentiksi valittua Donald Trump’ia. Molemmat ovat menestyviä amerikkalaisia liikemiehiä aluksi ja sitten päätyvät Valkoiseen Taloon ilman mitään poliittista uraa. Tämä The Omen -kauhuelokuvasarja, joka alkoi v. 1976 (Britanniassa julkaisupäivä 6. kesäkuuta) voi olla mielenhallintaa tulevaisuutta varten. Damien syntyi samoihin aikoihin kuin Donald. Trump siis 14.6.1946 ja Thorn 6.6.1950 (The Final Conflict).

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Damien_Thorn
   https://en.wikipedia.org/wiki/Damien_Thorn

   Trump at the White House — 666: The Omen – The Final Conflict – Book of Revelation predicted it all

   https://www.youtube.com/watch?v=p-2EWCOyFao (10.11.2016)

   Sitten nimi/kirjain -yhtymiin. Molempien antikristuksien etu- ja sukunimet alkavat samoilla kirjaimilla: D ja T (yksinkertaisesta gematriasta D=4; T=20 -> 4+20=24->2+4=6). Molempien nimien kirjainten määrä on 11 (sekä molemmilla etunimessä 6 kirjainta ja sukunimessä 5 kirjainta). Donald J. Trump’in gematria englantilaisilla kirjainarvoilla on 888. Haloo!!

   Ja vielä yhtäläisyydet Hitlerin ja Trumpin välillä.

   Trump for president Similarities Between Adolf Hitler And Donald Trump

   https://www.youtube.com/watch?v=iAQB-4RoLgA (8.3.2016)

   ……………………………..

   Tässä taas jotakin ja varmaan lisää ilmenee.

   Vaikka Trump olisi Obaman vastakohta, niin sen ei tarvitse merkitä sitä, että Trump on oikeassa oleva ”puhdas pulmunen”. Minä näen tämän niin, että nyt siirryttiin äärivasemmalta äärioikealle jota ei olisi tapahtunut ilman Obaman kaltaista liberaalia Amerikan alasajajaa. On syy/seuraus suhde; vrt. Hitlerin nousuun 1930-luvulla. Lisäksi Cutting Edgen David Bay on aina sanonut kirjoituksissaan, että USA:n demokraateilla ja republikaaneilla ei ole rahtuakaan eroa kun on kyse siitä, että molemmat pyrkivät UMJ:een, mutta toisinaan hieman eri tavoilla. Miksi Illuminati nyt istuttaisi sellaisen ehdokkaan presidentiksi, joka ei ajaisi Uutta Maailmanjärjestystä? Kyllä tosiaankin kaikki menee pahemmaksi kun siirrymme aina vain lähemmäksi Jeesuksen paluuta. Ja sitä suurempi on eksytys. Saatana tulee valkeuden enkelinä. Sanotaan että aamuvarhaisella juuri ennen auringonnousua on vaarallisinta ja petollisinta. Raamattu ei ennusta mitään suurta herätystä ennen 1. tempausta.

   Trumpin ja Hitlerin yhtäläisyydet ovat selkeitä. Molemmilla on samankaltainen retoriikka. Illut kokeilivat ensin pienessä mittakaavassa miten natsismi toimii ja nyt isommassa kaavassa toteutetaan suuren Babylonin kautta NWO, joka on henkiinherätettyä natsismia. Prinssi Charles on mielestäni tuhat kertaa epäloogisempi vaihtoehto AK:ksi kuin Donald Trump tällä hetkellä, joka esiintyy juutalaisten ystävänä. Tässä tärkeää on siis tuo Dan. 9:27, jonka esitäyttymys oli USA:n presidentti Bill Clinton v. 1993. Obamaa olisi oikeastaan ollut mahdotonta ajatella lopullisena AK:na, koska häntä ei pidetä julkisesti Israelin ystävä. Trump sensijaan on ja häntä kannattavat monet Israelissa. Jeesus sanoi AK:sta ja juutalaisista seuraavaa:

   Johannes 5:43

   43. Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan.

   MIten edellinen voisi toteutua Prinssi Charlesin kautta? Aika epätodennäköistä. Mutta Trump voisi tuon kohdan täyttää. Ajatellaan loogisesti. Niin hyvää pataa Netanyahu ja Trump ovat keskenään. Ja kumpikaan näistä ei usko Jeesukseen. Israel on nykyään luopio-kansa, joka tarvitsee kurituksen. Jumala antaa heille valemessiaan ja näin profetiat etenevät. Ei mitään sattumia.

   Vielä lopuksi tärkeä profeetallinen havainto. Antikristuksesta sanotaan, että hän on erilainen kuin edelliset (tarkoittaa Danielin kymmentä sarvea tai kuningasta). Tämä pätee varsin hyvin Mr Trumpiin, sillä hän on ainut USA:n presidentti 2. maailmansodan jälkeen, joka on tullut täysin politiikan ulkopuolelta ilman mitään poliittista virkaa. Ronald Reagankin oli kaksi kautta Kalifornian kuvernöörinä.

   Tykkää

   1. Menin henkilökohtaisuuksiin, koska tunsin u-käännöksesi eräänlaisena petturuutena minua kohtaan. Mutta tietenkin olet vapaa tekemään itse omat arviosi siitä kenen uskot olevan Antikristus. En vain halua, että riitelet tästä asiasta enää jatkossa sivullani. Se että vertaat minua Harri Veijoseen ja Antikristus-kandidaattiani Gorbaan on suoranainen loukkaus älyäni ja tutkimusteni syvyyttä kohtaan. Enkä sano tätä mitenkään ylimielisellä tavalla, mutta tiedän vain sen kuinka korkealla tutkimusteni rima on verrattuna Gorbaan, Obamaan, Trumpiin tai kehen tahansa muuhun Antikristus-kandidaattiin.

    Olet oikeassa, kun sanoit etten ole Antikristus-kandidaatistani itsekään 100% varma. Olen sanonut tämän siitä syystä, että tunnustan inhimillisen ymmärryskyvyn rajat. Jos olisin teoriastani 100% varma, väittäisin olevani kaikkitietävä jumala. Nimittäin hienoinkaan tieteellinen teoria, vaikka sitä tukisi kaikki matemaattiset laskelmat, ei ole totta ennen kuin kokeellinen havainto osoittaa sen todeksi. Sama juttu tässä. Teoriani realisoituvat vasta sitten, kun historia todistaa ne oikeaksi. Ennen tätä voimme rinnastaa erilaisia teorioita vertaamalla niiden perusteiden todistusvoiman lujuutta ja kestävyyttä.

    En arvioinut teorioitasi ollenkaan, koska ne eivät olleet edes vastaamisen arvoisia. Toistaisin sitä paitsi vain itseäni, koska olen kirjoittanut näistä asioista jo niin monissa artikkeleissa, jotka olet tietääkseni jo lukenut. Ilmeisesti yksikään perusteistani ei ole uponnut vielä tajuntaasi ja kirjoitusteni lukeminen on siis ollut sinulle täyttä ajanhukkaa. Joskus tuntuu siltä kuin eläisimme ihan kahdessa eri maailmassa. Olen kiinnostunut enemmän akateemis-tyyppisestä faktapohjaisesta tutkimuksesta, kun taas itse etsit mystisiä salaopillisia viestejä Simpsoneista ja lasket yhteen lukuja, kuten huomenna on 27.11 (2+7 = 9 eli 27.11 = 9/11. Haloo! Taivas tippuu päälle!).

    Ikävä, että joudun olemaan näin ivallinen ja sarkastinen, mutta alan jo väsyä tällaiseen BS:ään. En sano, että kaikki numerologia olisi hölynpölyä. Tuo oli mielenkiintoinen ja uusi tieto minulle, että nimi Donald J. Trump muodostaa englantilaisessa gematriassa lukuarvon 888. Mutta tämähän vain vahvistaa sitä, että Trump on ennemminkin Jumalan mielenmukainen voideltu johtaja, kuin Antikristus tai edes hänen esikuvansa. Jeesuksen kreikkalainen nimi muodostaa kreikankielen gematriassa luvun 888 ja englanninkielen gematriassa (joka perustuu luvun 6 kerroinnaisiin eikä kymmenjärjestelmään, kun kreikan ja heprean gematria) luvun 888 muodostaa sanat, kuten ”Jewish Messiah”, ”Messiah Jesus”, ”Obedient Messiah”, ”The King Jesus”, ”The Lion of Judah”, jne.

    En ole tietenkään rinnastamassa Trumpia Jumalan ainosyntyiseen Poikaan, mutta eikö nämä matemaattiset esimerkit osoita juuri päinvastaista, kuin sitä että Donald Trump olisi Antikristus? Mitä kohtaa et nyt ymmärrä Ilm. 13:18:sta, joka sanoo että Antikristuksen nimestä saadaan luku 666 eikä 888? Tämä lasku tulee toimittaa myös jakeen alkukielelle uskollisen menetelmän mukaisesti juuri heprean ja kreikan gematrialla eikä modernilla englantilaisella gematrialla tai millään muulla lukusysteemillä. Nytkö mielestäsi onkin yhtäkkiä sattumaa, että Charlesin nimi/titteli sattuu muodostamaan tämän luvun ei vain englanninksi mutta myös hepreaksi?

    Kaksinkertainen epätodennäköisyys, jonka sivuutat sen takia, että Trumpin nimestä saadaan englantilaisessa gematriassa luku 888. Miksi et kunnioita enää Jumalan pyhän Sanan auktoriteettiä vaan seuraat mielummin sitä mitä Hollywood tai Simpsonit ovat ”ennustaneet” Trumpista. Kumpi on sinulle tärkeämpi lähde, Raamattu vai Hollywoodin kauhuelokuvat? Pidä mielessä Ilmestyskirjan lopun varoitus: ”Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan; ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu.” Luvun 888 paneminen luvun 666 paikalle Ilm. 13:18:sta on kyllä mielestäni profetian sanaan lisäämistä ja/tai poistamista.

    Kirjoituksesi edusti sellaista spekulointia AK:n identiteetistä mitä koko Internet on täynnä ja mikä ei juurru eskatologisen tutkimuksen historiaan ja Raamatun Kirjoituksiin millään tavoin vaan etsii olettamuksilleen todisteita jostain kummallisesta numerologiasta, salaopeista ja Hollywood-elokuvien mystisestä tulkinnasta. Tämä kaikki on niin kaukana omasta tutkimusalueestani, etten edes ymmärrä miten voit rinnastaa kirjoitukseni tällaiseen huuhaa-eskatologiaan. Olen aina suhtautunut profetioiden tutkimukseen yhtä vakavasti kuin kuka tahansa tieteenharjoittaja suhtautuisi omaan tutkimusalueeseensa. Siksi tällaisen kirjoitusten lukeminen on kuin kasvojani vasten heitetty märkä rätti.

    Se on kuin korkeakoulututkinnon suorittanut väittelisi alakoululaisen kanssa. En haluaisi kuulostaa näin ylimieliseltä ellet pakottaisi. En ole oppinut henkilö, mutta kadehdin niitä jotka ovat. Yritän tehdä parhaani ymmärtääkseni oppineiden ja lukeneiden ihmisten tekstejä. Se on vaikeaa, kun peruskoulun päättötodistuksen keskiarvo oli 5. Olen silti oman alani asiantuntija. Tutkiessani eskatologiaa yli kymmenen vuoden ajan, tällaisten tekstien lukeminen tuntuu siltä kuin putoaisi yhtäkkiä lukion kolmannelta luokalta alakoulun ensimmäiselle luokalle. Tarkoitukseni ei ole korottaa itseäni, mutta ihmettelen kuinka vähän panet painoarvoa Raamatun Sanan kirjaimelliselle tulkinnalle. Miksi luku 666 olisikin nyt 888? Miksi Rooma josta Antikristuksen kerrotaan nousevan Dan. 7:24:ssä ja 9:27:ssä ei olekaan enää se alue missä Rooman valta aikoinaan vaikutti?

    Jos vetoat siihen, että USA on muinaisen Rooman perillinen, niin miksei sitten Venäjä, joka on myös Itä-Rooman perillinen. Väitteeni siitä että Dan. 7:24 ja 9:27 viittaa Rooman alueelta – Itä- tai Länsi-Roomasta – nousevaan Antikristukseen, ei ole tulkinnallinen kysymys. Se kuuluu vakavasti otettavan eskatologisen tutkimuksen alkeisiin. Nämä ovat asioita jotka tulisi oppia jo alakoulussa ja itse olen edennyt jo korkeakouluun. Sitten tarjoat arvioitavakseni jotain esikoulumateriaa huolimatta siitä, että olet lukenut vuoden ajan korkeakoulutason eskatologista tutkimusta. Jälleen kerran, kyse ei ole itseni koroittamisesta vaan siitä millä vakavuudella suhtaudumme Raamatun profetioiden kirjaimelliseen tulkintaan ja kuinka syvällisesti perehdymme eri tulkintamalleihin mitä profetioista on esitetty viimeisen 2000 vuoden ajan.

    Todellinen profetian tutkimus on kaukana Internet-ajan ADHD -sukupolvesta, joka rakastaa spekuloida sillä, että aina kun USA:n presidentiksi nousee uusi johtaja, niin ensimmäinen ajatus on, ”Onko hän Antikristus”. Sitten tälle ajatukselle lähdetään etsimään tukea tämän presidentin postinumerosta, auton rekkarista yms. jos se sattuisi sisältämään kolme kutosta. Näiden Antikristuksen spekuloijien ”tutkimukset” liikkuvat todellakin tällä tasolla. Heillä ei ole pienintäkään ymmärrystä Raamatun Sanasta. He varmaankin uskovat luvun 666 olevan peräisin Omen-elokuvasta. Todellinen profetian tutkimus on yhtälailla historian, nykyisyyden kuin tulevaisuudenkin tutkimusta. Näitä kolmea aikamuotoa ei voi todella erottaa toisistaan, kun puhutaan vakavasta profetian tutkimuksesta.

    Trumpin nostaminen Antikristukseksi on taas yksi esimerkki tästä Internet ajan huuhaa-eskatologiasta mitä olen vastustanut alusta asti, koska se halventaa samalla oikean eskatologian uskottavuuden. Gorbatsov, Clinton, Bush ja Obama liikkuvat minulle kaikki tällä tasolla. Se ei ole minulle ongelma jos sanot heidän olevan Antikristuksen edelläkävijöitä, sillä 1. Joh. 2:18:sta mukaan lopullisen Antikristuksen edellä ilmaantuu monta pienempää antikristusta valmistamassa sijaa tälle lopulliselle. Mutta ne todisteet – tai todisteiden puute – millä näitä herroja on yritetty sovittaa Antikristuksen housuihin, ovat minulle pelkkää ”lastentarhaeskatologiaa”. Mitkä sitten ovat raamatulliset todisteesi. Mainitsit vain yhden, Johannes 5:43: ”Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan.”

    Ikäänkuin en olisi itse ottanut huomioon tällaisia sanankohtia Prinssi Charlesia koskevissa tutkimuksissani. Ikäänkuin en olisi käsitellyt tätä jo tusinaa muita todisteita jotka viittaavat siihen, että luopunut Israel ottaa Antikristuksen vastaan Messianaan. Käsittelin aihetta kokonaisen luvun verran kirjassani (luku 5) ja artikkelissa https://samueltuominen.wordpress.com/2016/01/18/antikristus-harhat-osa-2-juutalainen-antikristus/. Mutta nyt näytät unohtavan yhtäkkiä sen, että Antikristuksen tulisi olla myös ympärileikattu juutalainen, joka kykenee todistamaan sukujuurensa kuningas Daavidiin ennen kuin hän voi täyttää Joh. 5:43:n tai Hes. 21:25:n, joka kutsuu häntä ”Israelin Prinssiksi”. Näytä minulle sukukartta mikä todistaa Trumpin polveutuvan Daavidista. Tai näytä minulle todiste siitä, että hän olisi ympärileikattu juutalaisen tradition mukaisesti.

    Kaikki tämä voidaan näyttää toteen Charlesissa muttei Trumpissa. Sitten unohdat, että Antikristuksen tulee täyttää Ilm. 13:8:n mukaisesti myös muslimien odotukset heidän Mahdi messiastaan ja olla siten Muhammadin tyttären Fatiman suora jälkeläinen. Kaikki tämä voidaan näyttää toteen Prinssi Charlesissa muttei Trumpissa tai edes muslimitaustaisessa Obamassa. Entä voiko Trump täyttää Rooman kirkon odottamaa messiaanista Rooman viimeistä keisaria, joka hallitsee Euroopasta käsin koko maailmaa yhdessä viimeisen paavin kanssa ja joka tunnetaan Kaarle Suuresta polveutuvana Charles-nimisenä prinssinä. Emme voi teeskennellä sitä, etteikö nämä 600 – 1800 -luvulla esiintyneet profetiat tästä Charles-nimisestä Antikristuksesta olisi todellisia ja etteikö ne sopisi jokaista yksityiskohtaa myöten Prinssi Charlesiin.

    Ainoa perusteesi sille, että Trump täyttäisi Joh. 5:43:n oli se, että hän on Israelin ystävä. Yllätys yllätys. USA:n presidentti on Israelin ystävä. Tämähän onkin jotain todella historiallista ja ennenkuulumatonta. Ja tässäkin oli vain YKSI AINOA raamatullinen viite samalla, kun itse olen tarjonnut kymmeniä raamatunkohtia siitä missä Prinssi Charles täyttää VT:n ja UT:n Antikristus-profetiat puhumattakaan yllä mainituista ekstra-raamatullisista profetoista.

    Kirjoitit, ”On syy/seuraus suhde; vrt. Hitlerin nousuun 1930-luvulla. Lisäksi Cutting Edgen David Bay on aina sanonut kirjoituksissaan, että USA:n demokraateilla ja republikaaneilla ei ole rahtuakaan eroa kun on kyse siitä, että molemmat pyrkivät UMJ:een, mutta toisinaan hieman eri tavoilla. Miksi Illuminati nyt istuttaisi sellaisen ehdokkaan presidentiksi, joka ei ajaisi Uutta Maailmanjärjestystä? Kyllä tosiaankin kaikki menee pahemmaksi kun siirrymme aina vain lähemmäksi Jeesuksen paluuta. Ja sitä suurempi on eksytys. Saatana tulee valkeuden enkelinä. Sanotaan että aamuvarhaisella juuri ennen auringonnousua on vaarallisinta ja petollisinta. Raamattu ei ennusta mitään suurta herätystä ennen 1. tempausta.”

    Juuri tätä tarkoitin, kun sanoin, että minua alkaa ärsyttää tämä ikuinen negatiivisuutesi. Julistat kovin varmana totuutena sitä, että ”Raamattu ei ennusta mitään suurta herätystä ennen tempausta”. Olet aina niin kovin varma omien tulkintojesi pätevyydestä etkä ole edes valmis tutustumaan sellaisiin näkemyksiin, jotka osoittaisivat niiden virheellisyyden. Eksytysten paljastaminen on johtanut sinut itsesi eräänlaiseen hengelliseen pimeyteen missä arvostelet ja tuomitset kaikkea omasta rajoittuneesta ymmärryksestä käsin llman, että altistaisit itsäsi muiden kritiikille. Jos joku sinua uskaltaakin kritisoida, niin julistat hänet heti tekopyhäksi fariseukseksi. Onhan se aina helpompi kritisoida ja tuomita kuin mennä eturintamaan ottamaan luodit muiden edestä. Menen taas näissä syytöksissäni henkilökohtaisuuksiin, mutta tämä on se kuva minkä olen saanut sinusta liian usein. Kenties joskus olisi myös peiliin katsomisen paikka.

    Sitten sinulla on tämä kieroutunut käsitys siitä, että ”Illuminati” ohjailee jokaista tapahtumaa historiassa eikä mitään tapahdu ilman heidän hyväksyntää. Ei Illuminati ole mikään Kaikkivaltias Jumala! Tällaisen väittäminen on suoranaista jumalanpilkkaa. TODELLISET Illluminatin ja UMJ:n tutkjat, jotka seurasivat näitä vaaleja paljon lähempää kuin sinä, ovat tienneet jo kauan että vaikka molempien puolueiden presidentit ovatkin ehkä palvelleet globalisteja jo vuosikymmeniä, niin tällä kertaa he epäonnistuivat kun KANSA valitsi Trumpin huolimatta George Soroksen ym. huippuglobalistien yrityksestä estää tämä vaalivilpein ja lahjotun lehdistön pro-Hillary propagandalla. Trump ei ole edes todellinen republikaani vaan itsenäinen taistelija globalistien korruptoitunutta systeemiä vastaan.

    Ymmärtäisit tämän paljon paremmin jos olisit taistellut eturintamassa totuuden puolustamisessa yhdessä niiden kanssa, jotka tukivat Trumpin vaalivoittoa. Liittoutuessasi Trumpia demonisoivan vasemmiston kanssa, liittoudut juuri niiden voimien kanssa joita väität vastustavasi. Olet nyt itse maailmaa hallitsevan Illuminatin ja yhtä maailmanjärjestystä ajavien globalistien disinformaatioagentti ja propagandisti. Tämä on todella valitettavaa.

    En sano tätä kaikkea sen tähden, että haluaisin loukata sinua tahallaan. Se on vain vilpitön tunteenpurkaukseni siitä, että hylkäsit kaikki kirjoitukseni noin vain ja esität nyt, että kannattaisin itse Antikristusta. Tämä ei ole loukkaus vain älyäni, mutta myös moraaliani vastaan. Trump edustaa minulle vilpitöntä ja moraalisesti suoraselkäistä maailmanjohtajaa. En ole hänen lumoissaan, mutta tiedän mitä hän vastustaa ja keitä ovat hänen vastustajansa. Jos en tukisi niitä periaatteita mitä Trump tukee, tukisin silloin Antikristusta ja hänen demonista yhden maailmanjärjestelmää, joka on globaalin natsismin todellinen henkiinherääminen – eikä tuo Trumpin ”natsismiksi” demonisoitu nationalismi. Tätäkin asiaa käsittelin jo kirjassani.

    Tykkää

 4. Prinssi Charles on AK kun hänen nimensä lasketaan hebrean- ja englanninkielellä saadaan 666. lisäksi hän polveutuu Assyriasta mitä Samuel on kirjoittanut tästä. Hyvä Samuel! Trump ei ole lopullinen AK.

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos Pertti. Otin tuossa jo hieman itseeni, kun yhtäkkiä Olli sai päähänsä että Antikristus olisikin herra Trump vaikka hän on nimenomaan taistellut globalisaatiota ajavia antikristillisiä voimia vastaan Amerikassa yhdessä kansallismielisten poliitikkojen, kuten Brexitin aikaansaaneen Nigel Fargen kanssa. Lähetin Olille äsken sähköpostia missä ehdotin, että pistäisimme kirjeenvaihtomme tauolle ystävyytemme suojelemiseksi. En halua nimittäin nostaa mitään riitaa näistä kysymyksistä. Olen aina valmis avoimeen ja itsekriittiseen debattiin, mutta Ollin vastauksessa oli hieman samanlaista riidanhenkeä, kuin viimevuotisessa Pekka Immosen kirjoittelussa mistä myös Olli nuhteli tuolloin Immosta ja rohkaisi omaa työtäni (tämä oli alkuperäinen syy siihen miksi otin häneen yhteyttä ja kiitin häntä työni tukemisesta).

   Mainitsemasi asiat ovat vain pieni osa siitä miksi uskon Prinssi Charlesin olevan Antikristus, mutta tärkeä huomio koska Trumpin nimestä ei saada kreikan tai heprean gematriassa lukua 666 vaan 779. Pieni korjaus: En ole kirjoittanut siitä, että Charlesin sukulinja polveutuu muinaisesta Assyriasta. Näin saattaa olla. Muistaakseni Tim Cohen kirjoitti siitä omassa kirjassaan. Charlesin yhteyttä VT:n profetioihin assyrilaisesta Antikristuksesta käsittelin kuitenkin kirjani luvussa 3 ja seuraavassa artikkelissa: https://samueltuominen.wordpress.com/2015/10/30/antikristus-harhat-osa-1-syyrialainen-antikristus/

   Tykkää

 5. Samuelille:

  No tämä 888 lukuarvo Trumpista vain todistaa sen, että hän on jokin valemessias jos lukuarvo tarkoittaa englanniksi vaikka ”Jewish Messiah”. Haloo!! Yleisemmin luku yhdistetään ylösnousemukseen tai jumalalliseen uuteen alkuun, kuten että Jeesus nousi ylös kuolleista. Trumpin tapauksessa se tietenkin tarkoittaa sitä, että hänen kuolinhaavansa paranee yliluonnollisesti ja hän alkaa hallita jumalana. Myöskin Mihail Gorbatshov nimestä saadaan 888, mutta kreikan gematriassa. Se todistaa sen, että Gorba NL:n viimeisenä johtajana oli jonkinlainen messiashahmo, jolla on merkki päässä (ikäänkuin kuolinhaava), ja joka romahdutti NL:n uudistuspolitiikallaan. Taisit Samuel vain vahvistaa käsitystäni Trumpin petoksollisuudesta kun kerroit lukuarvon 888 merkityksen englanninkielessä. Naurettavaa ajatellakin, että Trumpin 888 tukisi muka häneen kohdistuvaa Jumalan mieltymystä. Missä on arvostelukyky ja rakkaus totuuteen?!

  Trumpiin liittyvää pedonlukua 666 voi tutkia seuraavasta artikkelista. Jaksaakohan Samuel perehtyä?

  Mr. (mafia)Don Trump…ja paljon 6……6..6…6…

  http://www.thehypertexts.com/Donald%20Trump%20Antichrist%20666.htm

  Tässä ylipäätään näyttää Samuelin mielestä mättävän suuresti se, että olen leimannut hänet Antikristuksen tukijaksi. Kyllä tosiaankin moitin tästä. Joten Samuel, harkitse vielä kahteen kertaan ennenkuin kirjoitat Trumpista mitään myönteistä. Rukoile viisautta ylhäältä. Sillä Jumala Taivaasta tarkkaa sinun kirjoituksiasi, kuten kaikkea sitä lokaa jota olet minunkin suhteen päästänyt suustasi julkisesti. Tarkoitan tällä toisten eskatologien aliarvioimista (ylenkatsetta) ja itsensä ylenmääräistä paisuttelua.

  Tykkää

  1. Olli, kyllä Jumala tarkkaa yhtälailla myös sitä lokaa mitä itse olet päästynyt suustasi julkisesti Leo Melleristä ja muista kristityistä, joita olet panetellut ”rahan ahneiksi fariseuksiksi” ja ”kyykäärmeiden sikiöiksi” ikään kuin olisit lihaksi tulleen Jumalan Pojan asemassa tekemässä tällaisia arvioita sinun kanssaveljistäsi ja kanssasisaristasi. Siksi juuri sanoin, että olet olevinasi aina itse muiden kritiikin yläpuolella, mutta muita saa kyllä vapaasti arvostella ja tuomita. Mitä tulee sitten ”ylenkatseeseen” ja ”itseni paisutteluun”, niin sanoin jo ettei kyse ole siitä vaikka pakotitkin minut ilmaisemaan asiani siten että se saattoi kuulostaa ehkä tältä.

   Jos halveksin jotain eskatologian tutkimuksen osa-aluetta, niin se johtuu yksinkertaisesti siitä, että kunnioitan sen verran paljon Raamatun pyhän Sanan auktoriteettiä etten hyväksy sitä, että se turmellaan ja vääristellään jollain yli-innokkailla mutu-tulkinnoilla. On asetettava selkeät standardit sille mikä on hyväksyttävää ja perusteltua tulkintaa ja mikä ei. On tutkittava myös eskatologian historiaa ja sen eri tulkintametodeja saadaksemme mahdollisimman laajan kokonaiskuvan. Esimerkiksi tuo linkkisi Trumpin ja luvun 666 yhteydestä on juuri tätä tyypillistä ADHD-sukupolven amatööri eskatologien hölynpölyä mitä jo edellä kritisoin. Se ei ole sen perustellumpaa kuin nuo aiemmat teoriat Obaman ja luvun 666 yhteydestä ja todistaa vain sen, että kenen tahansa henkilön nimestä saadaan luku 666, kun oikein hakemalla haetaan.

   Tiesitkö, että oma sukunimeni muodostaa englantilaisessa gematariassa luvun 666. Huh, olenkohan Antikristus. Täytää kai alkaa tutkia jos muutkin tuntomerkit täsmää. Tyypillistä näissä ”tutkimuksissa” on myös se, että kun jonkun kandidaatin nimestä ei saada lukua 666 muutoin kuin vääristelyllä tai kiertoteitse, niin sitten tämän tueksi mainitaan joukko muita 666 yhteyksiä postinumerosta autonrekkariin omaisuuden arvoon tai muihin teennäisiin johtolankoihin. Ihmettelen todella, ettet näe tällaisen hölynpölyn lävitse. Väität, että kykenet erottamaan vääriä henkiä ja eksytyksiä, mutta sitten et kykene erottamaan roskaeskatologiaa oikeasta profetian tutkimuksesta.

   Tykkää

 6. Jos sinä Samuel ottaisit oikean profetian tutkimuksen vakavissaan, niin etkö tarkastelisi ensin sitä, mitä Jeesus sanoi omilleen eli opetuslapsilleen ensimmäiseksi kun he kysyivät että ”mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki” (Matt. 24:4)? Minusta koko Jeesuksen profeetallisen Öljymäen puheen lähtökohta ja johtolanka on tämä viimeisten päivien eksytys, jolloin saatana tulee pettävänä valkeuden enkelinä juutalaisille ja kristilliselle maailmalle. Ei jumalaton maailma voi enää eksyä, koska se on jo eksyksissä. Jeesus sanoo tämän siis ennenkaikkea niille, jotka seuraavat Häntä. Minulle ja sinulle Jeesus kohdentaa sanansa. Siksi onkin tärkeää oivaltaa se, että Antikristus ei ole mikään läpinäkyvä jumalaton Israelin vihamies, kuten Prinssi Charles on (tai Obama). Sen sijaan Donald Trump on sanonut itseään kristityksi ja pitävänsä Raamattua mielikirjanaan vaikka ei pysty lausumaan ulkoa edes yhtä jaetta siitä. Haloo!! Ja sitten kun mennarit ja dominionistit, kuten juuri edesmennyt NAR-apostoli Kim Clement, lausuvat korvasyyhyn miellyttäviä profetioita Yhdysvaltain vaaleista viitaten Trumpiin, niin jotkut uskovat näihin ja sitä myöten odottavat Amerikan uutta nousua ja poistavan kaiken pahan maailmasta ennenkuin Jeesus voi tulla takaisin. Tämä on sitä Valtakunta Nyt -oppia, joka haisee tämän kaiken Trump -hypetyksen taustalla kristillisissä piireissä. Eksytys on todellakin vallalla (2 Tess. 2:11-12).

  Uskon, että Jumala käyttää Trumpia myös työkalunaan erottamaan nisun lusteesta lopun aikana (Matt. 13). Ne, jotka ovat hurahtaneet häneen, ovat heikoilla. Siksi varoituksen sana minulta on paikallaan.

  Mitä tulee roskaeskatologiaan, joksi tulkitset kaikkea Raamatun ulkopuolelta tulevaa informaatiota asioiden selvittämiseksi, niin kyllä Jumala tosiaan puhuu monien seikkojen kautta, vaikkapa tarkasteltavana olevan kohteen postinumeron kautta. Muuten Mr Obaman vaalitoimiston postiosoite Chicagossa v. 2008 oli 60606, joka ei varmasti ole sattumaa. Muista myös Illinoisin lottoarvonta-numerot 5.11.2008. Obama on yksi monista Antikristuksen edelläkävijöistä. Ja numerologiaa ei pidä myöskään väheksyä, varsinkaan nimien yhteydessä. Jotain nimien gematriat varmasti kertovat. Sinun pilkkasi osuu vielä omaan nilkkaasi 666-Tuominen.

  Tykkää

  1. Kiitos varoituksesta. Tiedän, että tarkoitat sillä vain hyvää. Mutta nyt toistan myös oman varoitukseni, jonka annoin sinulle jo yksityisesti että julkisesti. Jos haluat jatkaa tästä aiheesta kiistelyä, niin tee se toisaalla. En julkaise enää tätä aihetta koskevia viestejäsi sivullani.

   Tykkää

 7. Minä muuten olin perillä Ilmestyskirjan ja Danielin kirjan historistisesta tulkintatavasta jo silloin, kun sinä olit vielä peruskoulun ala-asteella 20 vuotta sitten. Joten olen kyllä ottanut kaikki asiat huomioon ja erityisesti sen, että USA on muinaisen Länsi-Rooman perillinen ja Venäjä puolestaan on Itä-Rooman perillinen jo pelkästään ortodoksi-uskontonsa perusteella, joka on peruja Bysantista ja Konstantinopolista, joka jatkoi Itä-Rooman perintöä. Katolisuus ja siitä erkaantunut protestanttisuus kuuluvat nykyiseen Länsi-Roomaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s