Yrittääkö Britannian monarkia kukistaa Amerikan toisen vallankumouksen? Todisteet vaalipetoksesta johtavat jäljet taas kerran Britannian monarkiaan.

Kerroin edellisessä artikkelissani Chris Reedin vaaleja edeltäneestä näystä, jossa George Washington oli sanonut Donald Trumpille, ”Sinä johdat Amerikan toista vallankumousta vapauttaaksesi Amerikan sosialismin otteesta.” Amerikan ensimmäisessä vallankumouksessa maan perustajaisät sotivat itsenäisyytensä puolesta Britannian imperiumia ja Yrjö III:n tyranniaa vastaan. On siis sopivaa, että myös Amerikan toinen vallankumous olisi viimekädessä USA:n pyrkimys irtaantua entisen siirtomaavaltansa salaisesta otteesta ja sen monarkian yrityksistä asettaa Suuren resetoinnin suunnitelmaa myötäilevä Joe Biden maan nukkehallitsijaksi. Olen dokumentoinut blogissani jo useasti brittimonarkian salaisesta vaikutusvallasta vuoden 2016 vaaleissa ja kuinka he yhdessä niin sanotun syvävaltion (deep state) kanssa epäonnistuivat asettamaan Hillary Clintonin maailman globaalia eliittiä palvelevaksi nukkehallitsijaksi. Heinäkuussa esimerkiksi kerroin kuinka Hillaryn yksi läheisin ystävä ja hänen kampanjansa merkittävä neuvonantaja oli Lady Lynn de Rothschild, Sir Evelyn de Rothschildin aviovaimo. Pariskunta vietti hääyönsä Valkoisessa Talossa Bill ja Hillary Clintonin kutsusta. Sir Evelyn sattuu olemaan myös Elisabet II:n taloudellinen neuvonantaja ja Prinssi Philipin nuoruudenystävä. 

Täysin epäolennainen seikka lienee sekin, että sama Rothschildin pariskunta sattui tuntemaan yhdessä Clintonien kanssa kansainvälisen pedofiiliringin johtohahmona tunnetun Jeffrey Epsteinin ja hänen tyttöystävänsä Ghislaine Maxwellin, joiden kanssa he olivat seurustelleet jo ainakin 90 -luvun puolivälistä lähtien. Epsteinin uhrin Maria Farmein mukaan koko hyväksikäyttöringin johdossa oli tosiasiassa Rothschildin pankkiirisuku, joka käytti Epsteiniä ja Ghislainea kiristämään maailmanjohtajia, jotka olivat sekaantuneet alaikäisten tyttöjen hyväksikäyttöön. Kaikkien näiden väitteiden lähteet löydät heinäkuisesta artikkelistani Jeffrey Epsteinin uhrin mukaan juuri pidätetty Epsteinin ”oikea käsi” Ghislaine Maxwell työskenteli Rothschildin pankkiirisuvulle, joka puolestaan työskentelee Elisabet II:lle ja on Clintonien läheinen liittolainen.

Vuonna 2014 Lady Lynn de Rothschild johti kapitalismin vastaista kansainvälistä Inclusive Capitalism -konferenssia, jonka puhujavieraat sisälsivät mm. Prinssi Charlesin ja Bill Clintonin. Maailman talousfoorumin perustaja Klaus Schwabin – jonka monet sanovat muistuttavan jonkin maailmanherruudesta haaveilevan Bond-elokuvan superkonnaa – ja Prinssi Charlesin tänävuonna käynnistämä Suuren resetoinnin suunnitelma on jatkoa näille eliitin pyrkimyksille kapitalistisen systeemin uudistamiseksi, joka on todellisuudessa yritys panna toteen globaali sosialismi ja joka käyttää kapitalismin nimeä vain – kuten eräs sen tutkija sanoi – ”saadakseen sen kuulostamaan puoleensavetävämmältä ihmisille Amerikassa ja muualla, jotka tietävät että sosialismi on epäonnistunut näyttävästi menneisyydessä.” Jos lähdet tutkimaan avoimella mielellä maailman salaisen verkon ydintä, huomaat kuinka Lontoon City ja Britannian monarkian takana vaikuttava salainen valta lukuisine keskiaikaisine ritarikuntineen, on todellisuudessa maailman tapahtumien keskipisteessä. Tämä voidaan demonstroida yhä uudestaan ja uudestaan. Myös anglofiilinä ja Englannin Kuningattaren ihailijana tunnetulle presidentti Donald Trumpille tämä asia alkoi hahmottua, kun hän tviittasi viimevuoden huhtikuun 24. päivä:

Entinen CIA analyytikko Larry Johnson syyttää Yhdistyneen Kuningaskunnan tiedustelua auttaneen Obaman hallintoa vakoilemaan vuonna 2016 Trumpin kampanjaa.” @OANN WAU! Se on nyt vain ajan kysymys milloin totuus tulee esiin, ja kun se tapahtuu, se tulee olemaan kaunista!

Presidentti Trumpilta, joka ylistää usein kuningatarta ja hänen lapsiaan, on tainnut unohtua, että Elisabet II on Yhdistyneen Kuningaskunnan valtionpäämies ja maan salainen palvelu tunnetaan myös Hänen Majesteettinsa Salaisena Palveluna. Trumpin tviitin OANN viittaa muuten One American News Networkiin, jota Trump on mainostanut viimepäivinä pettyessään FOX-uutisten vaaliuutisointiin. OAN ei ole pelännyt paljastaa asioita, kuten Spygaten eli Trumpin ja hänen yhteyshenkilöiden vakoiluskandaalin (vuoden 2016 vaaleissa) yhteyttä Britannian ja Amerikan tiedusteluun. Eikä se nyt pelkää edistää Trumpin lakitiimin, kuten Rudy Giulianin ja Sidney Powellin, väitteitä massiivisesta vaalipetoksesta. Sidney Powell sanoi perjantaina Glenn Beckin YouTube -kanavalla, että he ovat Amerikan tai jopa maailman historian suurimman rikoksen jäljillä ja kaikki globaalit intressit ovat lyöttäytyneet heitä vastaan suuren ulkomaisen rahan omistamista teknologiafirmoista valtamedian lehdistöön ja suuriin mediayhtiöihin. Juuri tästä syystä tämä informaatio pyritään nyt vaientamaan kaikin keinoin. Powell sanoo hänen lakitiiminsä työskentelevän 20 tuntia päivässä ja siitäkin huolimatta heillä ei riitä aika kaikkien todisteiden läpikäymiseen (ja media toistaa kuorossa, ettei mitään todisteita olisi löydetty).

Sidney Powell oli viikko sitten FOX -uutisten Lou Dobbsin haastateltavana ja hän sanoi Trumpin voittaneen vaalit äänivyöryllä ja uhkasi päästää ”Krakenin”, norjalaisten merimiestarinoiden jättiläiskalmarin, vapaaksi. Kraken päästettiin valloilleen torstaina 19. marraskuuta, kun New Yorkin entinen pormestari ja Trumpin nykyinen asianajaja Rudy Giuliani, Trumpin kampanjan lakineuvoja Jenna Ellis ja Sidey Powell pitivät järisyttävän lehdistötilaisuuden Washington D.C.:ssä, jossa he esittivät lehdistölle suunnatun yhteenvedon todisteista, joita he ovat keränneet viimeisen kahden viikon aikana. Tilaisuuden shokeeraavin väite koski Venezuelan sosialistisen dktaattori Hugo Chávezin liittolaisten valmistamaan ja Chávezin itsensä käyttämää ääntenlaskuohjelmistoa nimeltä SmartMatic, jota käytettiin lukuisten osavaltioiden Dominion vaalikoneessa. Erään Venezuealasta Amerikkaan muuttaneen silminnäkijätodistajan mukaan tuo ohjelmisto oli suunniteltu nimenomaan äänten peukalointia varten ja Chávez käytti sitä varmistaakseen hänen valtansa säilymisen. Todistajan lausunnon mukaan hän olisi tiennyt tarkalleen mitä oli meneillään, kun hän todisti vaaliyönä ääntenlaskun pysähtymistä Trumpin ollessa vielä reilusti johdossa, koska hän oli nähnyt täsmälleen saman ilmiön tapahtuvan Chávezin Venezuelessa.

Sidney Powellin mukaan tuo ohjemisto on suunniteltun niin, että se voidaan helposti hakkeroida ja ääntenlaskentaa voidaan seurata ja ääniä voidaan siirtää yhdeltä kandidaatilta toiselle reaali-ajassa. Powellin mukaan tämä selittää tilastoissa näkyvät uskomattomat piikit, joissa Biden saa hetkessä lähes 100% äänistä. Powell sanoi myös seuraavaa:

On merkillepantavaa, ettei Dominionin toimitusjohtajia näy nyt missään. He siirsivät virastojaan yhden yön aikana eri paikkoihin. Heidän virastonsa Torontossa oli [George] Sorosin järjestöjen jakama. Yksi Dominion projektin johtajia kaiken kaikkiaan on lordi Malloch-Brown, herra Sorosin oikean käden henkilö Britanniassa.

Selvittelin tätä asiaa jo paria päivää enne tätä lehdistötilaisuutta ja kun löysin itse SmartMatic ohjelmiston yhteyden George Sorosiin ja Malloch-Browniin, niin informoin siitä välittömästi ulkomailla asuvia ystäviäni. Suomennan tänne kirjeen, jonka lähetin muutama päivä sitten mm. Tim Cohenille:

ONKO KUNINGATAR TAI WALESIN PRINSSI USA:N VARASTETTUJEN VAALIEN TAKANA?

Joitakin kiinnostavia asioita, joita löysin verkosta yhteydessä USA:n varastettuihin vaaleihin. Olette ehkä tietoisia Trumpin asianajaja Rudy Giulianin laillisesta taistelusta useissa vaa’ankieliosavaltioissa kiistääkseen Joe Bidenin vaalivoiton. On tullut jo esiin lukuisia todisteita tai viitteitä vaalivilpistä, kuten CNN live TV-lähetyksessä näkyy kuinka yhdewn minuutin sisällä Trump menettää 19 958 ääntä ja Biden saa samaan aikaan täsmälleen saman määrän ääniä: – Lähde täällä.

”Rudy Giuliani & Sidney Powell sanoo, että todisteita on tarpeeksi vaalituloksen kääntämiseksi ylösalaisin useissa osavaltioissa.” – Lähde täällä.

Trumpin asianajajat ovat löytäneet, että tietokoneohjelma nimeltä Dominion tai Smartmatic on varastanut miljoonia ääniä presidentti Trumpilta. Giuliani twiittasi tämän marraskuun 14. päivä:

”Tiesittekö, että ulkomainen yhtiö, DOMINION, laski äänemme  Michiganissa, Arizonassa ja Georgiassa ja muissa osavaltioissa. Mutta se oli etusivu SMARTMATIC -ohjelmistolle, joka todellisuudessa suoritti laskun. Katsokaa SMARTMATIC ja twiitatkaa mitä ajattelette? Se kaikki on tulossa esiin.” – Lähde täällä.

Katsoin juuri YouTuben uutiskanava NTD:tä. Se sanoi yhtiön päämajan sijaitsevan Lontoossa ja että sillä olisi yhteyksiä Venezuelan ja Kiinan sosialistisiin hallituksiin. Vuonna 2006 yhtiö oli USA:n tutkinnan alla sen yhteyksistä Chávezin hallitukseen yhteydessä väitteisiin, että Chávezin käytti tätä Smartmatic äänestysaohjelmistoa säilyttääkseen vallan Venezuelassa.

Wikipedian mukaan, Smartmatic:in toimitusjohtaja on brittiläinen lordi Mark Malloch-Brown. Hän on Kuningattaren Privy Council:lin jäsen (Privy Council on kuningatarta valtionsuhteissa ja politiikassa neuvova vaikutusvaltainen toimielin, joka tunnetaan suomeksi myös salaisen neuvoston nimellä) ja hänet on aateloitu Hänen majesteettinsa taholta Kaikkein erinomaisimpaan Pyhän Mikaelin ja Yrjön ritarikuntaan (yksi monarkin johtamista lukuisista ritarikunnista Iso-Britanniassa).

Wikipedia sanoo, ”Siteeraten Malloch-Brownin aiempaa ja nykyistä suhdetta poliitikkojen kanssa Filippiineillä, kuin myös hänen rooliaan Smartmatic -ohjelmistossa, IBON Foundation, voittoa tuottamaton Filippiineillä sijaitseva tutkimusjärjestö, kritisoi hänen olevan ’ulkomaalainen, joka on tehnyt uransa vaaleihin vaikuttamisesta’.”

Ja myös seuraavaa: ”Malloch-Brown on ollut läheisesti yhteydessä miljardööri pörssikeinottelija George Sorosiin…. Myös toukokuussa 2007, Malloch-Brown nimettiin Sorosin rahastohallinnan ja Open Society Instituutin varapuheenjohtajaksi, kahden tärkeän Sorosin organisaation.” – Lähde täällä.

Muistakaa kuinka aiemmin linkittämässäni videossa Suuresta resetoinnista, Soros sanoi vuonna 2018 Davosissa: ”Trumpin hallinto on vaarakaksi maailmalle (hän tarkoittaa uudelle maailmanjärjestykselle), jokas tulee katoamaan vuonna 2020.”  – Lähde täällä.

The New York Times kirjoitti heinäkuun 17. 2018: ”Vuonna 2014, Mark Malloch-Brown, aikaisempi YK:n varasihteeri ja pitkäaikainen Sorosin suojatti, tuli Smartmatic -nimisen yhtiön pääksi, mikä on erikoistunut sähköiseen ääntenlaskentateknologiaan. Sorosiin pakkomielteiset ottivat tämän lopulta todisteeksi siitä, että hänen aikomuksensa oli nyt manipuloida vaalituloksia. Vastauksessaan yhtiö tunsi olevan velvollinen postaamaan vastuuvapauslausekkeen verkkosivulleen lausuen, että Sorosilla ei ollut osakkuutta Smartmatic:issa ja että sen teknologiaa ei ollut käytetty vuoden 2016 presidentinvaalien aikaan. Kun puhuin tästä Malloch-Brownin kanssa, hän kertoi minulle, että se oli hinta siitä että on asssioitu millään tavalla Sorosiin. ’Se on rintamerkki, jonka puen kunnialla,’ hän sanoi, ’mutta se kiinnittyy kaikkeen mitä teen.'” – Lähde täällä.

Lyndon LaRouchen – mies, joka on varoittanut jo vuoskymmeniä Britannian kuningashuoneen salaisesta agendasta – verkkosivu myös sanoo:

”Vuonna 2003, Georgiassa, USA:n tukema oppositio väitti vilppiä  parlamenttivaaleissa ja otti sen kaduille niin kutsutussa ’ruusuvallankumouksessa’. Tämä operaatio oli samanaikaisesti George Sorosin ja Britannian lordi Malloch-Brownin tukema. Presidentti Eduard Shevardnadze pakeni maasta ja hänen seuraajansa, Mikheil Saakashvili, avasi Georgian USA:n ja muiden läntisten valtojen taloudellisille intresseille, rikkoen maan suhteet Venäjän kanssa. Kun maan talous romahti, Saakashvili asetti diktatuurin, vaikka nautti NED:un tukea, pommitti Etelä-Ossetian väestöä, tappaen 1600 ihmistä, enimmäkseen Venäjän kansalaisia. Moskova iski takaisin, mutta Georgia oli jo taloudellisesti romutettu ’demokratian tukemisen’ harjoituksessa.” – Lähde täällä.

George Soros on ylpeillyt joskus julkisesti hänen yhteyksillään Itä-Euroopan niin kutsuttuihin ”värivallankumouksiin”, jotka vuorostaan provosoivat Putinin sotilasoperaatiot Georgiassa ja Ukrainassa.

Joten onko Soros ja Malloch-Brown, Hänen Majesteettinsa Kuningattaren tai Walesin Prinssin palveluksessa, tekemässä nyt samaa USA:ssa, mitä he ovat tehneet ympäri maailmaa heikentämällä laillisia vaaleja, jotta he voisivat saada heidän synkkää agendaansa seuraavia maailmanjohtajia.

Jaoin viimevuonna tämän videon teidän kanssanne. Siinä on kyse Venäjä-gatesta ja väärennetystä Steele-asiakirjasta (ns. ”asiakirjan”, jossa Venäjän tiedustelun väitettiin omistavan valvontakameran kuvaamia arkaluontoisia videoita  Trumpista ilakoimassa venäläisten prostituoitujen kanssa, joita Trump pyysi virtsaamaan hänen päällensä) sen yhteyksistä  Britannian tiedusteluun ja Britannian valtaeliittiin. Joten Venäjä-gate oli vain ensimmäinen vaihe yrityksissä savustaa Donald Trump ulos Valkoisesta Talosta, ja sen jälkeen kun he epäonnistuivat siinä, nyt he yrittävät toista laukaustaan. – Lähde täällä.

Johtopäätös

Sidney Powell kertoi torstaisessa lehdistötilaisuudessa, että SmartMatic järjestemän johtajilla olisi yhteyksiä myös Clinton Foundation:iin, marxistisen Antifa -järjestön huligaaneihin, jotka lupasivat peukaloida vaaleja Bidenin hyväksi, Bidenin yhteyshenkilöihin, ja kommunistisiin hallintoihin ympäri maailman. Powellin mukaan tällä systeemillä on siirretty satojatuhansia ellei miljoonia ääniä Donald Trumpilta Joe Bidenille. Trump itse väitti Twitterissä, että 2,7 miljoonaa ääntä olisi varastettu häneltä Dominionin käyttämän ohjelmiston avulla. Mutta jos tuon peukalointisysteemin todellinen johtaja on Soroksen yhteistyökumppani Malloch-Brown, Englannin kuningattaren lähipiiriin kuuluva lordi, niin se viittaisi jälleen kerran Britannian monarkian keskeiseen rooliin salaliitossa Trumpista eroon pääsemiseksi, kuten olen väittänyt blogissani jo neljän vuoden ajan. Tähän viittaa myös Kaliforniassa asuvan Prinssi Harryn ja hänen vaimonsa Meghan Marklen viimeaikaiset kuninkaallista protokollaa rikkoneet lausunnot, joissa he kehottivat amerikkalaisia äänestämään Joe Bidenia (vaikkakin epäsuorasti) ja Prinssi Charlesin keskeiset toimet Suuren resetoinnin takana, paholaismaisen suunnitelman, joka Time -lehden viimeisimmän numeron perusteella oli jo päättänyt, että Bidenistä tulisi tammikuussa virkavalansa vannova USA:n 46. presidentti. Päätän artikkelin Powellin puheenvuoron voimakkaaseen loppulausuntoon:

Tämä on tyrmistyttävää, sydäntäsärkevää, raivostuttavaa, ja kaikkein epäisänmaallisinta toimintaa mihin voin edes kuvitella ihmisten tässä maassa ottaneen osaa missään muodossa. Ja haluan Amerikan kansan tietävän juuri nyt, että meitä ei kukaan tule pelottelemaan. Amerikan patriootit ovat läpeensä kyllästyneet korruptioon paikalliselta tasolta hallituksemme korkeimpaan tasoon. Otamme tämän kansan takaisin eikä meitä tulla pelottelemaan. Emme aio perääntyä. Tulemme puhdistamaan tämän sekasotkun nyt. Presidentti Trump voitti äänivyöryllä ja tulemme todistamaan sen. Ja tulemme vaatimaan Yhdysvallat takaisin sille kansalle, joka äänesti vapauden puolesta.

 

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Yrittääkö Britannian monarkia kukistaa Amerikan toisen vallankumouksen? Todisteet vaalipetoksesta johtavat jäljet taas kerran Britannian monarkiaan.

  1. On hienoa, että kirjoitat tästä ja näistä asioista. Koko valtamedia huutaa toista haluamatta totuutta julki. Se (esim. HS) jopa sensuroi tässä tilanteessa kommentteja, eikä julkaise niitä jos asialleen niin hyväksi katsoo. Pelkää ilmeisesti kansannousua. Mitenköhän tuo media aikoo selvitä tulevasta. Totuus voittaa tämän erän, niinkuin muutkin. Ajattelen kuitenkin, että tämä oli kuin harjoitus valheeseen rakastuneille, tulevaa suurta valhetta varten, jonka Jumala itse lähettää heille, koska heillä ei ole rakkautta totuuteen. Kaikki, jotka eivät rakasta totuutta, siis ansaitsevat tulla eksytetyiksi. Tässäkin asiassa median vyörytys on ollut niin suurta, että totuutta eli Kristusta vihaavilla ei ole ollut paljoakaan mahdollisuuksia saada tietoa mistään vastakkaisesta. Median avainpaikoilla täytyy olla henkilöitä, jotka vedättävät törkeästi ja heitä seuraa lukematon peesaajien poppoo.

    Tykkää

    1. Kommenttiisi taisi tulla vahingossa mukaan joukko poppoon synonyymejä. Poistin ne, kun et ilmeisesti tarkoittanut niitä mukaan. Noinhan se juuri on kuten kirjoitit. Kuten 2. Tess. 2:9-12 tuon sanoo: ”tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.” Onhan se hieman surullista miten moni ihminen – jopa kristityistä – uskoo niin helposti median valheita. Toisaalta uskon juuri noin, että tämä on vain esivalmistelua Saatanan lopullista valhetta varten. Ja jos ihminen on päättänyt rakastaa valhetta enemmän kuin totuutta, niin ei kai siinä taida meidän sanoillamme olla paljoa enää vaikutusta. Voimme tehdä vain sen minkä voimme ja yrittää herätellä nukkuvia tässä ajassa. Tärkeää on myös yrittää säilyttää rakkaus, itsehillintä ja sävyisyys silloinkin joku ei ota totuutta vastaan. Mutta aina se ei ole helppoa, koska saamme itse siitä niin paljon pilkkaa ja lokaa niskaamme ja voimme menettää ihmis- ja ystävyyssuhteita totuutta puolustaessamme. Uskon, että totuuden puolustaminen – varsinkin kun kyse on Hänestä, joka on itse Totuus – on sen arvoista.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s