Ollin ja minun välisen polemiikin jatkoa

Teen edellisessä julkaisussani kerrotusta minun ja Olli Rytkösen välirikosta ja polemiikista (joka sai alkunsa jo vuoden 2017 alussa) täysin julkisen, jotta kaikki näkisivät ja saisivat tietoonsa mistä siinä on lopulta kyse. Alla on Ollin sähköpostiini tänään lähettämä viesti ja sen perässä oma vastaukseni Ollille.

 

Hei, ensinnäkin sanon, että annat väärää todistusta lähimmäisestäsi kun sanot, että viestini sinun YouTube-kanavaasi ovat olleet herjaavia (viestejäni on muuten ollut tosi vähän). Ne ovat olleet ihan asiallisia, joissa on annettu linkkejä toisenlaiseen tulkintaan Antikristuksesta ym. Ehkä tuo Pekan viimeisin viesti, jossa hän syytti sinua monisanaisuudesta, olisi tulkittava henkilöön käyväksi (tosin Pekka viittasi Raamattuun jossa monisanaisuus yhdistetään ulkokultaisuuteen).

Mutta minä en ole hyökännyt julkisesti sinun persoonaasi vastaan. Sitä vastoin sinä hyökkäät uuden blogijulkaisusi myötä minun persoonaa vastaan kun annat ymmärtää minun olevan niin huono ihminen, ettei minuun kannata tutustua tai ystävystyä. Kaikki tämä on suoraan sanottuna paskapuhetta, panettelua ja räikeää toisen ihmisen mustamaalausta (eli pahuutta). Tiedät sen itsekin.

Yleistät asioita, kun tässä on kyse ainoastaan meidän välisestä suhteesta. Miksi sanot aina, että minulla on samanlaisia ihmissuhde-ongelmia MUIDEN kanssa myös? Ei pidä paikkaansa! Kyllä toki, kun huomaan toisen ihmisen tekevän tietoisesti väärin jossakin asiassa, minun käämini saattavat palaa. Mutta tämä on täysin inhimillistä (saattaa olla uskovan ihmisen vanha Aadam tai sitten oikeutettua vanhurskasta raivoa (vrt. Jeesus kaatoi rahanvaihtajien pöydät)). Muistanet tämä Ilosanoma-foorumin Riitan, jossa asetuit minusta epäoikeudenmukaisesti hänen puolelleen, vaikka hän teki törkeästi blokkaamalla ilman mitään järkevää syytä minut ulos hänen foorumiltaan ja poisti kaikki viestini.

Hän ei yksinkertaisesti sietänyt ollenkaan arvostelua (huomautin häntä yhdestä asiasta). Joten miksi puhut minusta näin paljon pahaa? Käännät hyvän pahaksi ja pahan hyväksi. Tuo uusin julkaisusi on yksinkertaisesti lapsellista kostoa niistä puheista, joita olen sinuun kohdistanut mm. sähköposteissa. Elämöit blogissasi sanomalla, että olet antanut anteeksi kaikki pahat puheeni. Tämä on farisealaista tekopyhyyttä.

Jos todella kunnioittaisit minua, niin et olisi julkaissut koskaan kirjoitusta, jossa hyökkäät yksittäistä, ja ei kovin julkista, kristittyä vastaan ja repostelet minua asioitani. Kyse on vain kostostasi, koska et siedä sitä, että sinut on paljastettu eksyttäjäksi ja epäjumalanpalvelijaksi. Siksi myös aikoinaan otin sinusta eron. En sietänyt sitä, että ryhdyit palvomaan ihmistä (vieläpä Antikristusta) politiikan alueella ja väärien profeettojen sanomia, jotka tukivat Trumpia. Tässä seuraavassa julkisessa vieraskirjaviestissäni viime yöltä selostan seikkaperäisesti syytä, miksi jouduin jättämään sinut aikoinaan.

Päivämäärä:  

02/02/2021, 02:37:30

Nimi:  

Olli

Sijoitus:  

4 957

Samuel Tuominen liikkuu tosi vaarallisilla vesillä kun mainostaa ja ylistää (videoillaan ja kirjoituksillaan) jatkuvasti sivuillaan Donald Trumpia, todennäköistä Antikristusta, ja vaikka Trump ei olisikaan lopull. AK, niin Tuominen palvoo ihmistä, joka on idolatriaa, epäjumalanpalvontaa. Tämä on niin näkyvää, että sitä ei voi kieltää kukaan. Olen varoittanut Tuomista monesti tästä idolatriasta lähettämällä todistusaineistoa Trumpin antikristiudesta, mutta mikään ei mene perille. Alunperin juuri tuo Tuomisen politiikkaan sekaantuminen epäterveen Trump-palvonnan kanssa (johon kuului väärien profeettojen sanomien välittäminen videoilla), sai minut jättämään hänet. Ja kun kerran itse sain voimakkaan sisäisen varmistuksen sille, että Trump saattaisi olla Raamatun Antikristus voimakkaan eksytyksen kautta, niin en katsonut olevan mitään järkeä siinä, että kaveeraisin enää Tuomisen kanssa. Olen siis nuhdellut Tuomista parannuksen tielle, mutta hän ei ole ottanut onkeensa. Hän elää ”prinssi Charles” -harhassa, ja siksi ei kykene muuttumaan. Hän on 1000-sivuisen kirjansa vanki. Tämä on surullista. Tuominen on Suomen Siionille vaaraksi, jos Trump todellakin osoittautuu AK:ksi. Leo Meller vielä säestää häntä tuen osoittamisella ollen Tuomisen blogin seuraaja. AK:n mainostaminen ei ole yhdentekevää, sillä Paavali puhuu väkevästä eksytyksestä, jossa vääryyteen mielistyneet (ja totuuden hylkääjät) tuomitaan kadotukseen (2. Tess. 2:11-12). Raamattu kehottaa koettelemaan kaikki ja jättämään harhaoppiset, jos eivät ota opikseen. Tuominen ei ymmärrä tätä tuomitessaan minut Juudakseksi kun hylkäsin hänet (viimeisin sähköposti häneltä eilen). Kuka Samuel Tuominen kuvittelee olevansa?

Petri Paavola on kirjoittanut artikkelin kaiken koettelemisesta ja harhaoppisuudesta.

Seurakunnan suojeleminen harhaoppeja vastaan

http://www.kotipetripaavola.com/sinuntuleeko…

Esim.

Tiit 3:
10 Harhaoppista ihmistä karta, varoitettuasi häntä kerran tai kahdesti,
11 sillä sinä tiedät, että semmoinen ihminen on joutunut harhaan ja tekee syntiä, ja hän on itse itsensä tuominnut.

”Raamattu kehottaa karttamaan harhaoppisia ihmisiä sen jälkeen kun heitä on varoitettu kerran tai kahdesti, koska harhaoppinen tekee syntiä ja on siten itse itsensä tuominnut.”

Onko kellään tähän sanomista?

Tarjoan sinulle vielä mahdollisuutta pelastua. Polta kirjasi ja kadu julkisesti kirjoituksiasi, joissa asetut amerikkalaisen Antikristuksen puolelle. Ota pesäeroa äärioikeistolaisuuteen. Tunnusta, että olet erehtynyt AK:n suhteen ja tehnyt syntiä ihmispalvonnan harjoittamisen muodossa. Rukoile Herralta anteeksiantoa.

Puhuimme Pekan kanssa puhelimessa tänään sinusta ja oivalsimme, että sinun potentiaalisi avulla kun kohdistat kirjoituslahjasi oikein, voisi tätä Trump-eksytystä paljastaa Suomen Siionissa todella paljon. Tutkisit ja varoittaisit ihmisiä petoksesta, joka tulee vielä vahvistumaan 3. maailmansodan jälkeen, kun Trump palaa takaisin laittomana AK:na (2. Tess. 2:6-10). Tiedän, että elämäntyösi valuisi hukkaan, mutta iankaikkisen kohtalosi kannalta sinun on tehtävä parannus. Katso vielä tämä video, jossa Donald Trump (+Melania) paljastetaan korkeiden vapaamuurareiden tekemän seinämaalauksen avulla (Denverin kansainvälinen lentokenttä valmistui v. 1995). Trump on tämän perusteella ns. vale-tuhatvuotisen valtakunnan hallitsija ollen Israelin valemessias (Joh. 5:43)!

Donald Trump and the Denver airport mural

https://www.youtube.com/watch?v=XYwP093LT0U

..white hair Aryan German boy Donald with Melania..he is the king of Tribulation period (Daniel’s 70th week)..false Christ

Tähän viestiin ei ole pakko vastata. Tulkitsen sen silloin niin, että jatkat nykyisellä linjallasi. Mutta toivon, että tartut tilaisuuteen. Ystävyytemme ehkä palaisi.

-Olli

Oma vastaukseni Ollille:

Viestisi alussa oli ihan asiallista tekstiä, mutta viestisi loppu paljasti sen minkä jo tiesin meidän riidassamme olevan viimekädessä kyse ja minkä olen jo ilmoittanut myös julkisesti. Myönnän, että olen saattanut sortua yleistykseen arvioidessani persoonaasi. En ole siinä tahallisesti valheellinen tai panetteleva, vaan kirjoitan sinusta vain sen perusteella minkä kuvan sain sinusta itse n. vuoden kestäneen kirjeystävyytemme aikana. En tavannut sinua koskaan eikä todellista veljesyhteyttä pääse syntymään pelkän kirjesystävyyden perusteella. Sinusta muodostunut kuvani saattoi olla siis jossain määrin epätäydellinen ja omien mielikuvieni värittämä. Mutta kirjoituksesi kertovat jo aika paljon persoonastasi.

Meillä oli erimielisyytemme Melleristä, ym. ja julkaisimme nämä erimielisyydet kumpikin omissa blogeissamme. En antanut tulla sen ystävyytemme väliin etkä sinäkään. Muistan kyllä hyvin tuon Riitta-episodin ja ehkä se oli jonkinlaista lopun alkua suhteessamme. En tykännyt siitä, että vedit minut sinun ja Riitan väliseen riitaan mukaan, kun en ollut siihen itse millään tapaa osallinen. (Poistan tämän osuuden henkilökohtaisista syistä), joten tähän oli myös henkilökohtaiseen elämääni liittyviä syitä miksi en asettanut tuossa riidassa enemmän sinun puolellesi (olin väsynyt, että minut vedettiin mukaan riitoihin, joihin en ollut itse osallinen).

Joka tapauksessa olen jo pyytänyt anteeksi jos sanani tuossa tai muussa kohtaa loukkasivat sinua tai rikkoivat veljesyhteyttämme. Vaikka meillä oli monesta asiasta erimielisyytemme ja olemme ehkä ihmisinä täysin erilaisia, niin en olisi halunnut koskaan veljesriitaa tai välirikkoa meidän ystävyydellemme. Itseasiassa yritin aina olla hyvin hienotunteinen sinun suhteesi, etten loukkaisi sinua ja pahoittaisi mieltäsi. Ja kutsun sinua yhä tänään Kristuksen rakkaudessa ja sovintoveressä unohtamaan kaiken menneen, hautaamaan sotakirveen ja puristamaan yhdessä kättä veljellisessä sovinnossa ja anteeksiannosta. Jos siihen suostut, poistan kaikki tekstit blogistani, joissa olen hyökännyt sinua vastaan julkisesti.

Meidän ei tarvitse olla samaa mieltä eskatologiasta tai AK:n persoonasta, ainoastaan siitä että Jeesus Kristus on meidän Herramme ja Vapahtajamme ja Hänen sovintoverensä alla meidät kummatkin on lunastettu ja meidät kummatkin on kutsutta palvelemaan omalla paikallamme Hänen ruumiinsa kallisarvoisina jäseninä. En ole ehkä samaa mieltä kaikista näkemyksistäsi, mutta olen arvostanut aina sitä työtä mitä olet tehnyt Kristuksen ruumiin hyväksi. Olin koulupoikana CEF:n suuri fani ja sinun ja Pasin työn kautta minäkin löysin oman kutsumustehtäväni.

Mutta sanoit, että jos olisin kunniottanut sinua, niin en olisi julkaissut blogitekstiäni. Olet oikeassa. Mutta kysynkin: Miksi minun tulisi kunnioittaa sinua ja jos sinä et kunnioita minua? Sanot sen täysin suoraan, että minun tulisi polttaa kirjani ja kääntää selkäni sille kutsumustyölleni johon Herra minut kutsui noin 15 vuotta sitten. Että minun tulisi hylätä ne kaikki rohkaisevat profetiat ja sanat useilta kristityiltä joita olen saanut vuosien varrella tämän kutsumustyöni vahvistuksena?

Heitänkin pallon sinulle ja kysynkin, että kuka sinä Olli kuvittelet olevasi? En kutsunut sinua Juudakseksi siinä mielessä, että vertaisin itseäni Jeesukseen, vaan tarkoitin yleistä petturuuttasi ystäväni, minkä myönnät itsekin täysin avoimesti ja lähes ylpeilet sillä, että käänsit aikoinaan selkäsi minulle. Kun sanon julkisesti, että annoin ja annan sinulle petturuutesi anteeksi, niin en sano sitä tekopyhässä hurskastelu mielessä. Tarkoitan todella sitä mitä sanon.

Mutta sinulle se ei riitä. Et halua sovintoa, jota tarjoan sinulle Jeesuksen anteeksiantavassa sovintoveressä. Haluat alistumista. Sitä, että käännän selkäni Kristukselle ja omalle kutsumustyölleni ja suutelen lähes jalkojasi. Että tulen selkä kumarassa ja lakki kourassa sinun luoksesi ja pahoittelen sitä, että olin väärässä kaiken sen suhteen mitä Pyhä Henki oli näyttänyt minulle viimeisen 15 vuoden ajan ja miten Hän on johdattanut minua kaikki nämä vuodet.

Että heittäisin roskiin kaiken sen vaivan ja työmäärän, jonka olen nähnyt esim. laadukkaiden YouTube-videoitteni valmistukseen (yhden videon valmistukseen saattaa kulua yli 100 työtuntia ja teen tätä työtäni täysin ilmaiseksi ja vieläpä joudun maksamaan siitä). On todella ylimielistä ja röyhkeää, että vaadit koko elämäntyöni polttamista, koska kuvittelet että Pyhä Henki johdattaisi sinua enemmän kirjoitustesi ja näkemystesi suhteen. Kuka sinä Olli kuvittelet olevasi?

Viestisi loppu oli kuin itsensä Paholaisen kuiskuttelua oikeaan korvaan: ”Psst… Liity vain meihin ja alistu minun tahtooni, niin kaikki mennyt on unohdettu. Olet todella lahjakas kirjoittaja. Jos vain valjastaisi lahjasi meidän käyttöömme, niin et olisi enää vihollisemme.” Eikös Pekka Immonen sanonut ihan äsken, että kirjoitukseni olivat monisanaisia ja ulkokultaisia? Nyt minussa onkin sitten potentiaalia, kun kohdistan kirjoituslahjani vain oikein. Ja olen kyllä rukoillut Herralta viisautta jos olen ollut kaiken aikaa väärässä ja nöyryyttä myöntää erehdykseni myös muiden edessä. Pyydän tässäkin viestissä Pyhää Henkeä johdattamaan minut koko totuuteen, jos sinä Olli olet kaikessa sanomisesasi lopultakin oikeassa. Onko liikaa pyydetty jos itse tekisit myös samoin?

Mutta jos et voi allekirjoittaa näitä rauhanehtoja, niin pyydän että jättäisit minut rauhaan. Olkaamme sitten vihamiehiä jos niin kerran tahdot. Itse en olisi tahtonut sitä koskaan. En sensuroi jatkossa viestejäsi niin kauan kun ne ovat kunnioittavia ja asiallisia. Minä itse päätän siitä onko näin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s