Uusi videoni: Miksi Bidenin ulko- ja energiapolitiikka on täysi katastrofi? Tämä on ”punaisen pillerin hetkesi.”

Tulen mainostamaan uutta englanninkielistä kirjaani tulevissa YouTube -videoissani, mutta nyt tein tuollaisen Bidenin hallitukseen liittyvän videon jossa on taas hieman huumoriakin mukana. Videossa on pätkiä muutamista äskettäin katsomistani YouTube -videoista ja editoin sen taas omaan tyyliini. Tämä video demonstroi kuinka onnetonta Bidenin ulko- ja energiapolitiikka on ollut ja kuinka se on vaikuttanut myös Putinin agressiosotaan Ukrainasssa. Videossa osoitetaan mm. Suomenlahden poikki kulkevan Nord Stream 2 maakaasuputken rooli Putinin Ukrainan invaasiossa. Tämä ei ole nyt mitään QAnon-sekoilua vaan valtavirran uutislähteistä poimittua informaatiota, jota kuulee kuitenkin harvemmin yksipuolisesta suomalaisesta uutismediastamme. Videossa esiintyy myös vasemmiston valheisiin viimeaikoina herännyt maailman rikkain mies Elon Musk. Videon kansikuvassa eli thumbnailissa presidentti Biden ihmettelee, että miksi Putin päätti hyökätä Venäjälle USA:n verivihollisten hihittäessä taustalla.

2 vastausta artikkeliin “Uusi videoni: Miksi Bidenin ulko- ja energiapolitiikka on täysi katastrofi? Tämä on ”punaisen pillerin hetkesi.”

 1. Tässä pätkä profetiasta Charlesista sinulle, jos vaikka kiinostaisi. Älä laita kommentiksi sivullesi

  A GREAT CHANGE IS UPON YOU
  videolta kohdasta 8:15 – 8:46
  Julie Green Ministries International

  More exposures regarding the royal family. A split, yes there are some on the side truth, but there are liars in the midst of them. A line has been drawn and the truth has been revealed. There is the traitor in their midst, Charles is his name. Charles, you are about to take a major fall, a scandal. Yes, you have committed crimes against this world, against your country and crimes against your own family. They’ve had enough.

  Tykkää

  1. Kiitos profetiasta. Mielenkiintoista. Tuon Julia Green joitakin Trump-profetioita olen kyllä kuunnellut ennenkin mutten mitenkään säännöllisesti seurannut. Näköjään vastauksen yhteydessä kommenttisi tulee näkyviin sivuilleni, mutta ei se ainakaan minua haittaa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s