Yhteystiedot

Sivuston ylläpitäjä: Jarmo Samuel Tuominen. Olen ev. lut. kirkkoon kuuluva kristitty kirjailija, jonka tausta on helluntailaisessa perheessä. Kiinnostuksen alueitani ovat etenkin historia, apologetiikka ja eskatologia. Jos haluat lähettää sivuistani tai kirjastani henkilökohtaista palautetta, ensisijainen sähköpostiosoitteeni on samuel.tuominen@hotmail.com (myös jarmosamuel88@gmail.com). Löydät minut myös Facebookista ja Twitteristä.Yläpuolisen Paypal -painikkeen kautta sinulla on mahdollisuus tukea työtäni mieleiselläsi summalla jos koet sellaiseen Herralta kehoitusta. Vaihtoehtoisesti voit tukea työtäni ostamalla 700-sivuisen e-kirjani hintaan 30 euroa. Kirjaa ei ole oikoluettu tai puhtaaksikirjoitettu, joten se vilisee lukuisia kirjoitusvirheitä. Maksu on täysin vapaaehtoinen sillä voit ladata tuon kirjan myös ilmaiseksi verkkosivuni etusivulta tai tästä linkistä (hiiren oikea näppäin ja ”tallenna linkki nimellä…”). Vapaaehtoinen maksu koskee vain julkaisematonta nettikirjaani Muhammad, Kaarle Suuri ja Antikristus. Voit ostaa painetun kirjani Joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa – Antikristus paljastettu? tai sen e-kirja version (hinta vaihtelee verkkokaupoittain) verkkokaupasta: https://www.bod.fi/kirjakauppa/ tai muista verkkokaupoista, jotka löydät verkkosivuni etusivulta. Etusivulta löydät samoin maaliskuussa 2022 julkaisemani kirjan englanninkielisen version, joka on myös kokonaan uusiksi kirjoitettu kirja (ei vain englanniksi käännetty) tuosta vuoden 2019 kirjasta.

Osta kirjani

Vapaaehtoinen maksu!

€30.00 

Advertisement

9 vastausta artikkeliin “Yhteystiedot

 1. Hei Samuel! Oletko koskaan tutustunut Walter Veith;n opetuksiin. Hänellä on joitakin merkittäviä viittauksia koskien UK:n roolia lopunajassa. Hän on etelä-afrikkalainen adventistipastori.

  Tykkää

 2. Raamattu ei ilmoittane 666-luvun olevan antikristuksen vaan kansojen merestä nousevan pedon yhden pään, kuoliaaksi miekalla haavoitetun ja siitä virkoavan pään eli johtajan luku. Tätä johtajaa komppaa antikristus, kafitsansarvinen peto, väärä profeetta, joka nousee kirkolliselta ” maa” – perustalta. Uskonpuhdistajat ymmärsivät paavin olevan Kristuksen sijainen maan päällä ja siten antikristus, mutta jesuiitat onnistuivat juurruttamaan a: n poliittisen diktaattorin hahmoon

  Tykkää

  1. Kannattaa Raimo tutustua kirjaani. Olen nimittäin kanssasi samaa mieltä ja eri mieltä. Samaa mieltä siitä, että paavinvalta oli yksi Raamatussa ennustetuista antikristuksista, etenkin Danielin 7. luku ennusti paaviuden nousun pienessä sarvessa lopullisen yksilö-antikristuksen esikuvana. Olen osoittanut tuon toteen kirjassani perinpohjaisilla raamatullisilla ja historiallisilla perusteilla ja kertonut myös miksi ensivuosi on mahdollisesti merkittivä paavinviran ja Vatikaani kannalta Danielin 7. luvun profetian perustalla. Eri mieltä olen siitä, etteikö ensimmäinen peto ja häneen yhdistetty luku 666 viittaisi juuri Antikristukseen (kuten perinteisesti ymmärretty). Väärä profeetta on tuossa yhteydessä toinen peto, ei ensimmäinen peto (mikä kerrotaan jo esimerkiksi Ilmestyskirjan 19. luvusta). Pedolla kyllä viitataan laajemmin Antikristukseen ja hänen koko valtakuntaansa ja valtajärjestelmään, sillä Antikristuksen kanssa hallitsevat 10 sarvea eli kymmenen kuningasta mainitaan myös osana petoa ja samoin seitsemän päätä, jotka Ilmestyskirjan 17. luvun mukaan viittaa Roomaan ja tai mysteeri Babyloniin (kuin myös seitsemään toisiaan seuraavaan kuninkaaseen/valtakuntaan).

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s