Sivuston ylläpitäjä on vuonna 1988 syntynyt Jarmo Samuel Tuominen. Olen ev. lut. kirkkoon kuuluva kristitty kirjailija, jonka tausta on helluntailaisessa perheessä. Kiinnostuksen alueitani ovat etenkin historia, apologetiikka ja eskatologia. Jos haluat lähettää sivuistani tai kirjastani (uudesta tai vanhasta) henkilökohtaista palautetta, ensisijainen sähköpostiosoitteeni on samuel.tuominen@hotmail.com (myös jarmosamuel88@gmail.com). Löydät minut myös Facebookissa. 

IMG_20190611_155932


Alta löytyvän lahjoitus-painikkeen kautta voit tukea työtäni vapaaehtoisesti mikäli vain koet sen olevan Herramme tahto ja teet sen sydämen ilosta. Huomio viranomaisille: tämä on vastikkeellista rahankeräystä minkä toivon korvaavan sivuston ylläpidosta koituvat kustannukset (Sivuston ylläpitäminen maksaa minulle 96 euroa vuodessa) tarjoamalla lukijoille vastikkeena 700 sivuisen nettikirjani + kymmeniä laadukkaita artikkeleita joiden kirjoittamiseen olen nähnyt runsaasti vaivaa. Etelä-Suomen lääninlakimies Paavo Kokkarisen mukaan PayPal-järjestelmän lahjoita-painikkeen käyttö yksityishenkilönä omalla nettisivulla tai blogissa ei ole rahankeräyslain mukaista toimintaa eikä siten lääninhallituksen toimivallassa. Mikäli asiasta on kuitenkin lainopillisia tulkinta-ristiriitoja, olen valmis poistamaan lahjoitus-painikkeen koska tahansa (tähän odottaisin lääninhallituksen auktoriteetillä esitettyä perustelua siitä miksi Etelä-Suomen lääninlakimies oli väärässä).


Vaihtoehtoisesti voit tukea työtäni ostamalla 700 sivuisen e-kirjani €30 hintaan. Kirjaa ei ole oikoluettu tai puhtaaksikirjoitettu, joten se vilisee lukuisia kirjoitusvirheitä. Maksu on täysin vapaaehtoinen sillä voit ladata tuon kirjan myös ilmaiseksi verkkosivuni etusivulta tai tästä linkistä (hiiren oikea näppäin ja ”tallenna linkki nimellä…”). Katso kirjaani koskevat arvostelut ja lukijoiden palautteet välilehdestä ”Suositukset”. Huom. vapaaehtoinen maksu koskee vain julkaisematonta nettikirjaani Muhammad, Kaarle Suuri ja Antikristus. Voit ostaa painetun kirjani Joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa (painetun hinta 24€ ja e-kirjan hinta normaalisti 11,99€) verkkokaupasta: https://www.bod.fi/kirjakauppa/

Osta kirjani

Vapaaehtoinen maksu!

€30,00 

Sävellykseni (neliääninen fuuga)

5 Comments

 1. Jarmo Pippola sanoo:

  Kts email jonka laitoin sinulle. Kyse kirjastasi.

  Liked by 1 henkilö

 2. Moshe Zew sanoo:

  Oletko ottanut upotuskasteen Jeshuan (Jeesuksen) nimessä?

  Tykkää

 3. Hei Moshe. Kyllä minut on kastettu upotus- ja aikuiskasteella. Tämän suoritti luterilainen pappi rippikouluni jälkeen järvessä. Vuosi oli 2003.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: