Yhteystiedot

IMG_20180818_175148Sivuston ylläpitäjä on vuonna 1988 syntynyt Jarmo Samuel Tuominen. Olen ev. lut. kirkkoon kuuluva kristitty kirjailija, jonka tausta on helluntailaisessa perheessä. Jos haluat lähettää sivuistani tai kirjastani henkilökohtaista palautetta, sähköpostiosoitteeni on samuel.tuominen@hotmail.com. Löydät minut myös Facebookissa. Katso todistukseni siitä mitä Kristuksen seuraaminen merkitsee minulle: Mitä Jeesuksen ristinkuolema ja ylösnousemus merkitsee minulle?


Huom. Verkkosivuni pisempiä kirjoituksia tulostaessa kannattaa vaihtaa tulostusvälin asteikkoa tulostuspaperin säästämiseksi. Eli ”tulosta” ja ”lisää asetuksia” klikkaamalla löytyy tuo asteikko. Suosittelen käyttämään asteikkoa 70 – 75.


Alta löytyvän lahjoitus-painikkeen kautta voit tukea työtäni vapaaehtoisesti mikäli vain koet sen olevan Herramme tahto ja teet sen sydämen ilosta. Huomio viranomaisille: tämä on vastikkeellista rahankeräystä minkä toivon korvaavan sivuston ylläpidosta koituvat kustannukset (Sivuston ylläpitäminen maksaa minulle 96 euroa vuodessa) tarjoamalla lukijoille vastikkeena 700 sivuisen nettikirjani + kymmeniä laadukkaita artikkeleita joiden kirjoittamiseen olen nähnyt runsaasti vaivaa. Etelä-Suomen lääninlakimies Paavo Kokkarisen mukaan PayPal-järjestelmän lahjoita-painikkeen käyttö yksityishenkilönä omalla nettisivulla tai blogissa ei ole rahankeräyslain mukaista toimintaa eikä siten lääninhallituksen toimivallassa. Mikäli asiasta on kuitenkin lainopillisia tulkinta-ristiriitoja, olen valmis poistamaan lahjoitus-painikkeen koska tahansa (tähän odottaisin lääninhallituksen auktoriteetillä esitettyä perustelua siitä miksi Etelä-Suomen lääninlakimies oli väärässä). Lue lisää: Olen kirjoittanut kolmessa vuodessa lähes Raamatun verran tekstiä. 


Vaihtoehtoisesti voit tukea työtäni ostamalla 700 sivuisen e-kirjani €10 hintaan. Kirjaa ei ole oikoluettu tai puhtaaksikirjoitettu, joten se vilisee lukuisia kirjoitusvirheitä. Maksu on täysin vapaaehtoinen sillä voit ladata tuon kirjan myös ilmaiseksi verkkosivuni etusivulta tai tästä linkistä (hiiren oikea näppäin ja ”tallenna linkki nimellä…”). Katso kirjaani koskevat arvostelut ja lukijoiden palautteet täältä.

Osta kirjani

Vapaaehtoinen maksu!

€10,00


Mainokset

5 comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s