Sivustosta

 

Tervetuloa verkkosivuilleni, jonka käynnistin vuonna 2015 eskatologisten tutkimusteni edistämiseksi. Olen julkaissut sivuillani jo tuhansia sivuja tekstiä. Olen 1988 syntynyt kristitty eskatologian tutkija, jonka tutkimusten pääpaino keskittyy pohtimaan Britannian kuningashuoneen ja sen nykyisen kruununperijän eskatologista roolia amerikkalaisjuutalaisten virkaveljieni Monte Judahin ja Tim Cohenin jalanjäljissä. Olen kirjoittanut tutkimusteni pohjalta sekä 700 -sivuisen julkaisemattoman nettikirjan Muhammad, Kaarle Suuri ja Antikristus että 354 -sivuisen julkaistun kirjan nimeltä Joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa - Antikristus paljastettu? (Books on Demand, 2019).

Löydät kirjaani koskevat lukijoiden arvostelut sivustoni välilehdestä suositukset.

Kirjan voi tilata alta:

Kirjan painettu versio:

BoD.fi Hinta24,00 €–> mene kauppaan
Adlibris.fi Hinta22,50 €–> mene kauppaan
Suomalainen.comHinta 27,95 €–> mene kauppaan
CDON.fi  Hinta 22,50 €–> mene kauppaan
Booky.fi Hinta21,30 €
–> mene kauppaan

Kirjan sähköinen versio:

Elisa Kirja  Hinta11,90 €–> mene kauppaan
Google Play Hinta 8,15 €–> mene kauppaan
Amazon Kindle Hinta 14.77 $–> mene kauppaan

SIVUSTOSTA

Käynnistin sivuston tammikuussa 2015. Alkuperäinen tarkoitukseni oli edistää sen kautta joulukuussa 2014 valmistunutta julkaisematonta 700-sivuista käsikirjoitustani nimeltä Muhammad, Kaarle Suuri ja Antikristus (linkin takana kirjan oikolukematon raakaversio). Saksalainen tarvekustannefirma Books on Demand julkaisi tammikuussa 2019 esikoiskirjani Joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa – Antikristus paljastettu?, joka on aiemmassa kirjassani esitettyjen eskatologisten ajatusteni tiivistetty, täydennetty ja päivitetty versio. Kirjasta on saatavilla sekä painettu versio että e-kirja. Olen pitänyt verkkosivuillani myös epäsäännöllisesti päivittyvää blogia, jossa olen julkaissut viimeisen viiden vuoden aikana noin Raamatun verran tekstiä, eli lähes kolminkertaisen määrän siitä mitä löydät 700 -sivuisesta kirjastani. Olen kirjoittanut blogiini ja kirjoihini kaikkiaan yli miljoona sanaa viimeisen seitsemän vuoden sisällä. Olen tehnyt myös muutamia YouTube -videoita, joita löydät välilehdestä videot.

KIRJAN KUVAUS

Heinäkuun 21. päivä vuonna 1969 Neil Armstrong teki historiaa, kun hän laskeutui ensimmäisenä ihmisenä kuun pinnalle ja lausui kuuluisat sanansa, ”Pieni askel ihmiselle, mutta jättiläismäinen harppaus ihmiskunnalle.” Kolme viikkoa aikaisemmin tapahtui jotain muutakin historiallista, kun Kuningatar Elisabet II:n esikoinen Charles vihittiin muodollisesti Walesin Prinssiksi keskiaikaisessa Caernarfonin linnassa, jota seurasi globaali yleisö tuohon aikaan jo yleistyneen television ansiosta. Vuonna 2019 tästä tulee kuluneeksi raamatullinen riemuvuosi, mutta valtaistuin on yhä 70 -vuotiaan kruununperijän äidillä. Huhut Buckinghamin palatsin sisältä ovat antaneet ymmärtää, että Kuningatar luovuttaisi Charlesille sijaishallitsijan aseman, kun hän täyttää 95 huhtikuussa 2021. Mutta onko kansa valmis ylenkatsotun prinssin hallinnolle? Aina maailmanlaajuisen verkon synnystä lähtien 90 -luvun alussa, internetissä on kiertänyt väitteitä joiden mukaan Prinssi Charles olisi Raamatun Antikristus. Mihin tällainen uskomus oikein perustuu? Tässä kirjassa kuulet ensimmäistä kertaa tämän teorian laajoista raamatullisista perusteista, joista osa menee tavanomaista eskatologiaa paljon syvemmälle. Opit vuosikymmeniä vallinneista opeista, jotka ovat estäneet kristittyjä ottamasta vakavasti mitä tahansa yritystä identifioida laittomuuden ihminen ennen seurakunnan ylösottoa. Opit miten kirkon historian 2000-vuotisen eskatologian eri perinteet on mahdollista sovittaa yhteen. Kaikki tämä tarjoaa viimekädessä vastauksen kristillistä kirkkoa jo vuosisatoja vaivanneeseen kysymykseen Antikristuksen identiteetistä. Olemmeko nyt siinä hetkessä missä laittomuuden ihmisen on aika paljastua kristillisen seurakunnan valvoville? Tämä radikaali ja shokeeraava väite on perusteltu juuriaan myöten tässä järisyttävässä kirjassa missä opit myös Englannin kuningasperheen pimeästä puolesta, josta valtamedia vaikenee.

1595027619
Advertisement