Blogi

Profeetallinen päivitys Amerikan tilanteeseen: ”Erikoinen heinäkuu” ja Trumpin paluu presidentiksi.

Joe Biden on ollut kohta jo puolivuotta vallassa ja joku voisi ehdottaa, että minun tulisi luovuttaa ja myöntää vihdoinkin, ettei Donald Trump ole palaamassa presidentiksi. Mutta jos olen ollut kaiken aikaa oikeassa, niin aiheen käsittely on yksi aikamme tärkeimpiä, ei vain sen tähden, että "hävinneen" presidentin paluu valtaan olisi täysin ennennäkemätön - jopa ihmeen kaltainen … Jatka lukemista Profeetallinen päivitys Amerikan tilanteeseen: ”Erikoinen heinäkuu” ja Trumpin paluu presidentiksi.

Britannian eskatologinen rooli 1800 -luvun protestanttien silmin. Kuinka varhaisten protestanttien näkemykset tukevat omaa käsitystäni Britannian roolista lopun ajalla?

354-sivuisen eskatologisen kirjani nimi perustuu siihen lähtökohtaan, että Iso-Britannia olisi Danielin kirjassa ennustettu Pohjan kuningas, josta nousee tämä ylenkatsottu kruununprinssi, "joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa" Danielin kirjan 11. luvun jakeen 21 mukaisesti. Tämän jakeen yhteys Prinssi Charlesiin, jonka tiesin jo täyttävän monia muita Antikristus-profetioita esim. Ilmestyskirjasta, sai minut alkujaan perehtymään syvällisemmin tähän mielenkiintoiseen profetiaan … Jatka lukemista Britannian eskatologinen rooli 1800 -luvun protestanttien silmin. Kuinka varhaisten protestanttien näkemykset tukevat omaa käsitystäni Britannian roolista lopun ajalla?

Uusi Facebook kirjamainokseni!

Maailmanjohtajat ympäri maailmaa oikeistolaisesta Boris Johnsonista vasemmistolaiseen Joe Bidenin kokoontuivat juuri yhteen ja vaativat maailman jälleenrakentamista globaalin pandemian jälkeen. Samaan tapaan kuin maailmanjohtajat käyttivät termiä ”uusi maailmanjärjestys” kylmän sodan ja Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen, he käyttävät nyt uutta termiä nimeltä ”Build Back Better”, jonka alkuperä on Maailman talousfoorumin viimevuonna lanseeramassa ”The Great Reset”, eli suomeksi suuren … Jatka lukemista Uusi Facebook kirjamainokseni!

Arizonan Maricopan piirikunnan 2,1 miljoonan äänen uudelleenlaskenta valmistuu Donald Trumpin syntymäpäivänä 14. kesäkuuta. Osoittaako laskenta Trumpin ja hänen kannattajiensa olleen oikeassa kaiken aikaa vai joudummeko punastumaan jos todisteita varastetuista vaaleista ei löydykään?

Edellinen kirjoitukseni sai erään vastaväittäjän kommentoimaan sitä ja asialliset vastaväitteet ovatkin aina tervetulleita blogissani. Jokaisen kannattaa käydä lukemassa minun ja nimimerkki koo keskisen välinen debatti. Kyseinen henkilö nimittäin väitti, että vaikka vaalipetos - johon hän ei siis uskonut - todettaisiinkin oikeaksi, niin ainoa ratkaisu tähän olisi uusien vaalien järjestäminen, ei "hävinneen" kandidaatin palauttaminen presidentiksi. Keskisen … Jatka lukemista Arizonan Maricopan piirikunnan 2,1 miljoonan äänen uudelleenlaskenta valmistuu Donald Trumpin syntymäpäivänä 14. kesäkuuta. Osoittaako laskenta Trumpin ja hänen kannattajiensa olleen oikeassa kaiken aikaa vai joudummeko punastumaan jos todisteita varastetuista vaaleista ei löydykään?

Anteeksipyyntöni ja selvennykseni Donald Trumpin uudelleenvalintaa koskeviin kirjoituksiini/videoihini. Minkä suhteen olin väärässä, missä oikeassa, ja miksi asia ei ole vielä loppuunkäsitelty?

Anteeksipyyntöni tulee hieman myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Olen kuitenkin sanojeni mittainen mies, joten esitän myös anteeksipyyntöni kuten jo lupasinkin. Anteeksipyyntöni koskee itseasiassa vain yhtä lausetta, jonka olen kirjoittanut tämän reilun puolen vuoden aikana. Kirjoitin marraskuun 9. päivä artikkelin, jonka johdannossa totesin näin: "Olen tehnyt myös lupauksen, että tulisin pyytämään lukijoiltani julkisesti anteeksi, … Jatka lukemista Anteeksipyyntöni ja selvennykseni Donald Trumpin uudelleenvalintaa koskeviin kirjoituksiini/videoihini. Minkä suhteen olin väärässä, missä oikeassa, ja miksi asia ei ole vielä loppuunkäsitelty?

Uusi videoni: Anteeksiannon voima: Shanda Sharer ja kristinuskon tarina lunastuksesta.

Kerroin blogissani kerran 12 -vuotiaana murhatun Shanda Sharerin järkyttävän ja koskettavan tarinan. Päätin tehdä siitä videon, jossa tuon esiin Shandan tarinan yhteyden kristinuskon pelastussanomaan. Videon lopussa puhujana on YouTuben kautta maailmanmaineeseen noussut konservatiivisia ja juutalaiskristillisiä arvoja puolustava psykologi Jordan Peterson, joka nousi kuuluisuuteen vastustettuaan Kanadan lakia, joka pakotti hänet käyttämään transsukupuolisista heidän vaatimaansa sukupuolipronominia. Hänen … Jatka lukemista Uusi videoni: Anteeksiannon voima: Shanda Sharer ja kristinuskon tarina lunastuksesta.

Samalla kun Prinssi Harry tulee julkisuuteen perheensä välittämästä kärsimyksestä, Prinssi William panettelee julkisesti kuollutta äitiään. Onko Williamin ja Harryn välirikko jatkoa 90 -luvun Walesien sotaan?

Kun kuuluisan sarjamurhaaja Ted Bundyn äiti todisti oikeudessa vuonna 1980, hän sanoi tuomari Edward Cowartille kirkkain silmin: "Ted Bundy ei kulje ympäriinsä tappamassa naisia ja pikkulapsia! Loppumaton uskomme Tediin – uskomme siihen, että hän on syytön – ei ole koskaan horjunut. Eikä se koskaan tule." Kannibaalisarjamurhaaja Jeffrey Dahmerin isä Lionel Dahmer sanoi Stone Phillipsin haastattelussa … Jatka lukemista Samalla kun Prinssi Harry tulee julkisuuteen perheensä välittämästä kärsimyksestä, Prinssi William panettelee julkisesti kuollutta äitiään. Onko Williamin ja Harryn välirikko jatkoa 90 -luvun Walesien sotaan?

Uusi videoni: Donald Trump’s most important speech at Mount Rushmore!

Videon lopussa omistus joulukuussa rajan taakse siirtyneelle veljelleni Mikaelille, joka olisi täyttänyt eilen 37 -vuotta. Minun piti julkaista video jo eilen, mutta julkaisussa tuli vähän viivettä ja sen tähden lopussa lukee, että veljeni olisi täyttänyt tänään 37. YouTube sensuroi jo joulukuussa - vain muutama päivä ennen veljeni kuolemaa - julkaisemani puolituntisen Trump -videon nimeltä Kraken … Jatka lukemista Uusi videoni: Donald Trump’s most important speech at Mount Rushmore!