Blogi

Uusi Facebook kirjamainokseni!

Maailmanjohtajat ympäri maailmaa oikeistolaisesta Boris Johnsonista vasemmistolaiseen Joe Bidenin kokoontuivat juuri yhteen ja vaativat maailman jälleenrakentamista globaalin pandemian jälkeen. Samaan tapaan kuin maailmanjohtajat käyttivät termiä ”uusi maailmanjärjestys” kylmän sodan ja Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen, he käyttävät nyt uutta termiä nimeltä ”Build Back Better”, jonka alkuperä on Maailman talousfoorumin viimevuonna lanseeramassa ”The Great Reset”, eli suomeksi suuren … Jatka lukemista Uusi Facebook kirjamainokseni!

Arizonan Maricopan piirikunnan 2,1 miljoonan äänen uudelleenlaskenta valmistuu Donald Trumpin syntymäpäivänä 14. kesäkuuta. Osoittaako laskenta Trumpin ja hänen kannattajiensa olleen oikeassa kaiken aikaa vai joudummeko punastumaan jos todisteita varastetuista vaaleista ei löydykään?

Edellinen kirjoitukseni sai erään vastaväittäjän kommentoimaan sitä ja asialliset vastaväitteet ovatkin aina tervetulleita blogissani. Jokaisen kannattaa käydä lukemassa minun ja nimimerkki koo keskisen välinen debatti. Kyseinen henkilö nimittäin väitti, että vaikka vaalipetos - johon hän ei siis uskonut - todettaisiinkin oikeaksi, niin ainoa ratkaisu tähän olisi uusien vaalien järjestäminen, ei "hävinneen" kandidaatin palauttaminen presidentiksi. Keskisen … Jatka lukemista Arizonan Maricopan piirikunnan 2,1 miljoonan äänen uudelleenlaskenta valmistuu Donald Trumpin syntymäpäivänä 14. kesäkuuta. Osoittaako laskenta Trumpin ja hänen kannattajiensa olleen oikeassa kaiken aikaa vai joudummeko punastumaan jos todisteita varastetuista vaaleista ei löydykään?

Anteeksipyyntöni ja selvennykseni Donald Trumpin uudelleenvalintaa koskeviin kirjoituksiini/videoihini. Minkä suhteen olin väärässä, missä oikeassa, ja miksi asia ei ole vielä loppuunkäsitelty?

Anteeksipyyntöni tulee hieman myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Olen kuitenkin sanojeni mittainen mies, joten esitän myös anteeksipyyntöni kuten jo lupasinkin. Anteeksipyyntöni koskee itseasiassa vain yhtä lausetta, jonka olen kirjoittanut tämän reilun puolen vuoden aikana. Kirjoitin marraskuun 9. päivä artikkelin, jonka johdannossa totesin näin: "Olen tehnyt myös lupauksen, että tulisin pyytämään lukijoiltani julkisesti anteeksi, … Jatka lukemista Anteeksipyyntöni ja selvennykseni Donald Trumpin uudelleenvalintaa koskeviin kirjoituksiini/videoihini. Minkä suhteen olin väärässä, missä oikeassa, ja miksi asia ei ole vielä loppuunkäsitelty?

Uusi videoni: Anteeksiannon voima: Shanda Sharer ja kristinuskon tarina lunastuksesta.

Kerroin blogissani kerran 12 -vuotiaana murhatun Shanda Sharerin järkyttävän ja koskettavan tarinan. Päätin tehdä siitä videon, jossa tuon esiin Shandan tarinan yhteyden kristinuskon pelastussanomaan. Videon lopussa puhujana on YouTuben kautta maailmanmaineeseen noussut konservatiivisia ja juutalaiskristillisiä arvoja puolustava psykologi Jordan Peterson, joka nousi kuuluisuuteen vastustettuaan Kanadan lakia, joka pakotti hänet käyttämään transsukupuolisista heidän vaatimaansa sukupuolipronominia. Hänen … Jatka lukemista Uusi videoni: Anteeksiannon voima: Shanda Sharer ja kristinuskon tarina lunastuksesta.

Samalla kun Prinssi Harry tulee julkisuuteen perheensä välittämästä kärsimyksestä, Prinssi William panettelee julkisesti kuollutta äitiään. Onko Williamin ja Harryn välirikko jatkoa 90 -luvun Walesien sotaan?

Kun kuuluisan sarjamurhaaja Ted Bundyn äiti todisti oikeudessa vuonna 1980, hän sanoi tuomari Edward Cowartille kirkkain silmin: "Ted Bundy ei kulje ympäriinsä tappamassa naisia ja pikkulapsia! Loppumaton uskomme Tediin – uskomme siihen, että hän on syytön – ei ole koskaan horjunut. Eikä se koskaan tule." Kannibaalisarjamurhaaja Jeffrey Dahmerin isä Lionel Dahmer sanoi Stone Phillipsin haastattelussa … Jatka lukemista Samalla kun Prinssi Harry tulee julkisuuteen perheensä välittämästä kärsimyksestä, Prinssi William panettelee julkisesti kuollutta äitiään. Onko Williamin ja Harryn välirikko jatkoa 90 -luvun Walesien sotaan?

Uusi videoni: Donald Trump’s most important speech at Mount Rushmore!

Videon lopussa omistus joulukuussa rajan taakse siirtyneelle veljelleni Mikaelille, joka olisi täyttänyt eilen 37 -vuotta. Minun piti julkaista video jo eilen, mutta julkaisussa tuli vähän viivettä ja sen tähden lopussa lukee, että veljeni olisi täyttänyt tänään 37. YouTube sensuroi jo joulukuussa - vain muutama päivä ennen veljeni kuolemaa - julkaisemani puolituntisen Trump -videon nimeltä Kraken … Jatka lukemista Uusi videoni: Donald Trump’s most important speech at Mount Rushmore!

Uusi Trump-videoni: President Donald Trump – The Best Is Yet To Come

Tein tällä kertaa hieman lyhyemmän videon. Sain kasattua tuon yhdessä vuorokaudessa, kun videon kesto on vain kaksi ja puoli minuuttia. Puhe on loppuosuus Trumpin viimevuoden Kansakunnan tila -puheesta, josta tein tuolloin puolituntisen suomennetun koosteen. Dramatisoin puhetta vain videoilla ja taustamusiikilla. Mukana suomenkielinen tekstitys. Tänään sattuu olemaan muuten myös 33 -vuotispäiväni. https://www.youtube.com/embed/1h8l3-avy3A https://www.youtube.com/embed/H_PuoS1sHX4 Tämän nuoren kaverin … Jatka lukemista Uusi Trump-videoni: President Donald Trump – The Best Is Yet To Come

Dharavi ja Highgroven tila: kertomus kahdesta vastakkaisesta maailmasta. Mistä Prinssi Charlesin ekotaistelussa on todella kyse?

Highgrove on Prinssi Charlesin yksityistila ja kartano Gloucestershiren kreivikunnassa, johon kruununperijä muutti Dianan kanssa asumaan hääpäivänsä jälkeen vuonna 1981. Charlesin ja Dianan entinen hovimestari Paul Burrell palveli kuninkaallista paria talossa vuosina 1981 - 95 ja vuonna 2003 hän julkaisi kokemuksistaan kirjan nimeltä A Royal Duty. Tom Bower kertoo kirjassaan Rebel Prince: "Burrell esitti Charlesin hemmoteltuna, … Jatka lukemista Dharavi ja Highgroven tila: kertomus kahdesta vastakkaisesta maailmasta. Mistä Prinssi Charlesin ekotaistelussa on todella kyse?

Prinssi Charlesia palvotaan jo Jumalana tai Jumalan Poikana syrjäisellä Etelä-Tyynenmeren saarella. Mitä voimme oppia historiasta Jim Jonesin henkilökultista?

Raamattu kertoo, että vaikka ensialkuun Antikristus olisi "pieni sarvi" (Dan. 7:8, 8:9) ja omassa maassaan ylenkatsottu kruununperijä, "joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa" (Dan. 11:21), lopulta hän onnistuu luomaan ympärilleen globaalin henkilökultin jollaisesta Stalin tai Hitler ei olisi uskaltanut edes uneksia (Ilm. 13:8). Useimmat meistä ovat naureskelleet ajatukselle, että Walesin Prinssi, jota on kuvattu kasveilleen … Jatka lukemista Prinssi Charlesia palvotaan jo Jumalana tai Jumalan Poikana syrjäisellä Etelä-Tyynenmeren saarella. Mitä voimme oppia historiasta Jim Jonesin henkilökultista?