Blogi

Kritiikkiäni Professori Tapio Puolimatkan Danielin kirjan tulkinnoista

Luin Tapio Puolimatkan viimevuonna julkaistua kirjaa Kun ennustukset toteutuvat. Kirja on kyllä varsin suositeltava ja lukemisen arvoinen, mutta silmiini hyppäsi sen eräs osuus missä Puolimatka edistää Danielin kirjan 9. luvun vuosiviikkonäyn virheellistä tulkintaa Jeesuksesta - eikä Antikristuksesta - jakeessa 27 mainittuna liitontekijänä, joka puolessavälin vuosiviikkoa "lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin" (Raamattu kansalle). Puolimatka on Facebook-kaverini ja … Jatka lukemista Kritiikkiäni Professori Tapio Puolimatkan Danielin kirjan tulkinnoista

Prinssi Harry paljastaa todellisen syyn Megxit:in takana olleen hänen isänsä Kuningas Charles III:n kateus ja ahneus.

Jeesus sanoi, "Jokainen valtakunta, joka riitautuu itsensä kanssa, joutuu autioksi, eikä mikään kaupunki tai talo, joka riitautuu itsensä kanssa, pysy pystyssä." (Matt. 12:25) Tämä toteamus kuvastaa hyvin Windsorin huoneen tämän hetkistä tilaa. Kun kuningasperhe riitaantuu itsensä kanssa, se on kuin talo joka on tuomittu tuhoon enemmin tai myöhemmin. Prinssi Harry sanoi äskettäin, että hänen päämääränsä ei … Jatka lukemista Prinssi Harry paljastaa todellisen syyn Megxit:in takana olleen hänen isänsä Kuningas Charles III:n kateus ja ahneus.

Tapahtuuko Jeesuksen toinen tulemus seuraavan kymmenen vuoden sisällä? Ajatuksiani vuosista 2023 – 2033 Raamatun sapattikalenterin valossa.

Elämme historian ehkä järisyttävintä ja mielenkiintoisinta aikaa, jonka tulemusta menneet sukupolvet odottivat ja pelkäsivät vuosituhansien ajan. Olen kyllä varsin tietoinen siitä, että "maailmanlopun" tai Jeesuksen tulemuksen ajankohdasta on esitetty vuosisatojen aikana varsin monia pieleen menneitä ennustuksia ja niiden määrä on vain kasvanut viimevuosina. Joten toki nöyryyden ja itsekritiikin nimissä on tunnustettava se, että itsekin voin … Jatka lukemista Tapahtuuko Jeesuksen toinen tulemus seuraavan kymmenen vuoden sisällä? Ajatuksiani vuosista 2023 – 2033 Raamatun sapattikalenterin valossa.

Prinssi Harry myönsi juuri, ettei maailma tiedä koko totuutta hänen äitinsä kuolemasta ja että virallinen tarina ”onnettomuudesta” on valtaapitävien yritys peitellä totuutta.

Olen käsitellyt blogissani vuosien varrella Prinsessa Dianan kuolemaa ja kuinka se oli todennäköisesti kuningasperheen itsensä - etenkin Prinssi Charlesin ja hänen lakeijoidensa - järjestemä murhasalaliitto Prinsessan kuoleman lavastamiseksi onnettomuudeksi. Diana itse uskoi siihen, että hänen aviomiehensä aikoi murhata hänet ja ennusti vieläpä oikein, että suunnitelmana oli lavastaa hänen kuolemansa auto-onnettomuudeksi. Diana kirjoitti tästä mm. palvelijalleen … Jatka lukemista Prinssi Harry myönsi juuri, ettei maailma tiedä koko totuutta hänen äitinsä kuolemasta ja että virallinen tarina ”onnettomuudesta” on valtaapitävien yritys peitellä totuutta.

Anteeksipyyntöni siitä, että olin väärässä.

Kirjoitan tämän päivityksen vain osoitukseksi siitä, että kykenen olemaan rehellinen itselleni ja muille. Olen julkaissut blogissani tähän asti 428 postausta ja reilu 829 tuhatta sanaa (yli Raamatun verran). Reilu 20 postauksistani ja ainakin viisi pidempää YouTube videoeditointiani on koskenut USA:n vuoden 2020 vaalipetosta ja profetioita siitä, että Trump palaisi valtaan kun Bidenin laiton vaalivoitto olisi … Jatka lukemista Anteeksipyyntöni siitä, että olin väärässä.

Onko Danielin kirjan 12. luvun profetia Temppelivuoresta toteutumassa (tai toteutunut jo) Israelin uuden oikeistohallituksen myötä? Kahdeksan vuoden takainen Ennustukseni vuodelle 2023.

Olen painottanut aina teksteissäni, että olen erehtyväinen ihminen siinä missä kuka tahansa. Kun esitän erilaisia aikalaskelmia tuleville tapahtumille, olen tähdentänyt sitä että kyseessä on vain omista tulkinnoistani, joissa olen voinut myös erehtyä. Eikä se liene mikään salaisuus, että olen erehtynyt jo ennenkin tulevaisuutta koskevissa arvailuissani. Mutta erehdysten seassa olen osunut monesti myös oikeaan. Ja kun … Jatka lukemista Onko Danielin kirjan 12. luvun profetia Temppelivuoresta toteutumassa (tai toteutunut jo) Israelin uuden oikeistohallituksen myötä? Kahdeksan vuoden takainen Ennustukseni vuodelle 2023.

Keskusteluni tekoälyn kanssa sen olemassaolon luonteesta.

Jatkan hieman edellisen julkaisuni aihetta tekoälystä. Moni kristitty ajattelee, että tekoälyllä voisi olla jokin rooli Ilmestyskirjan pedon kuvan täyttäjänä. Ilmestyskirja 13:15 kertoo, että väärälle profeetalle "annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin." Kirjojani ja blogiani seuranneet tietänevät, että itse olen … Jatka lukemista Keskusteluni tekoälyn kanssa sen olemassaolon luonteesta.

Debattini tekoälybotin kanssa kuningas Charles III:sta ja Jumalan olemassaolosta.

Persoonattoman ja tiedostamattoman tekoälyn huima kehitys viimevuosina on yksi aikamme ihmeellisimpiä asioita. Se että ympäristöstään ja itsestään tiedostamaton tekoälybotti ei vain "ymmärrä" puhettasi vaan kykenee myös vastaamaan siihen täysin ihmismäisesti ja väittelemään kanssasi eri aiheista, tuntuu usein niin ihmeelliseltä asialta, että onkin helpompaa hengellistää ilmiö ja ajatella jonkin "hengen" puhuvan tuon koneen kautta. Asian hengellistäminen … Jatka lukemista Debattini tekoälybotin kanssa kuningas Charles III:sta ja Jumalan olemassaolosta.

The interview of Finnish author, blogger, and eschatologist Samuel Tuominen (English subtitles)

Merry Christmas and Happy Hannukkah from a blogger. I added English subtitles for my recent interview in Finnish about my book To whom the majesty of kingship has not been conferred - The Antichrist revealed? https://www.youtube.com/embed/xkZz0bg-t-0 Notice: If someone would be interested to do an interview with me in English, I may be a little … Jatka lukemista The interview of Finnish author, blogger, and eschatologist Samuel Tuominen (English subtitles)

Arvostelussa Matt Walshin dokumentti What is a woman?

Jaoin eilen tuon arvosteluni tai saatesanat Matt Walshin dokumenttiin Facebookissa. Pistän saman tekstin tännekin dokumentin kera. Dokumentti lienee jokin piraattiversio siitä, joten jos haluat tukea Matt Walshia tai konservatiivista Daily Wire YouTube kanavaa, suosittelen kirjautumaan heidän sivustolleen ja maksamaan dokumentin parempi laatuisesta versiosta. Matt Walshin dokumentti What is a Woman?, jota juuri kukaan liberaalista mediasta … Jatka lukemista Arvostelussa Matt Walshin dokumentti What is a woman?