Blogi

Tulevan englanninkielisen kirjani kansitaidetta

Julkaisen vain tällaisen ilmoitusmuotoisen lyhyen päivityksen. Reilu viikko sitten aloin työstään kirjastani Joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa - Antikristus paljastettu? (Books on Demand, 2019) englanninkielistä laitosta. Olen saanut kirjoitetuksi jo kaksi ja puoli lukua siitä. En ole vain kääntänyt vanhaa kirjaani vaan olen kirjoittanut sen lähes kokonaan uusiksi ja jättänyt vain muutamat olennaisimmat kohdat … Jatka lukemista Tulevan englanninkielisen kirjani kansitaidetta

Kuinka rokotepassit ovat todellisuudessa datapasseja, joilla maailmaa tuuditetaan hyväksymään pedon yhteiskunta ja Kiinan kaltainen luottoluokitusjärjestelmä?

Eräs ystäväni jakoi tuon suomennetun haastattelun juuri Facebookissa, joten jaan sen tännekin. Video löytyi Mikael Pakarisen Facebook seinältä julkisena, joten suomennos on kai hänen. https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmikael.pakarinen%2Fvideos%2F903571210342951%2F&show_text=false&width=560&t=0

Uusin videoni: Myrsky on yllämme – The Passion of the Christ tähti Jim Caviezelin voimakas puhe.

Isoveljeni lähetti minulle muutama viikko sitten Mel Gibsonin The Passion of the Christ kohufilmin Jeesusta näytelleen Jim Caviezelin järisyttävän puheen, joten päätin tehdä siitä tuollaisen taustamusiikilla ja muilla tehokeinoilla sävytetyn oman versioni. Videossa myös suomenkielinen tekstitys. Caviezel lainaa tässä hyvín ajankohtaisessa puheessa Ronald Reaganin vuoden 1964 kuuluisaa puhetta Time for Choosing. Olin muuten jotain 16 … Jatka lukemista Uusin videoni: Myrsky on yllämme – The Passion of the Christ tähti Jim Caviezelin voimakas puhe.

Jouluterveiset: Maailman rikkain mies ja Jeesus Kristus

Työstän parhaillaan videota The Passion of the Christ -elokuvan Jeesusta näytelleen Jim Caviezelin vaikuttavasta puheesta, jonka julkaisen joskus joulun jälkeen. Näin jouluna muistelemme Vapahtajamme syntymää, joka syntyi talliin eläinten keskelle, "koska heillä ei ollut sijaa majatalossa". (Luuk. 2:7). Jaakob sanoi, "Eikö Jumala ole valinnut niitä, jotka maailman silmissä ovat köyhiä, olemaan rikkaita uskossa ja sen valtakunnan … Jatka lukemista Jouluterveiset: Maailman rikkain mies ja Jeesus Kristus

Majuri Raimo Hynynen maalaa Pohjois-Suomesta ja Pohjois-Norjasta alkavan 3. maailmansodan skenaarion, joka on pelottavan samankaltainen useiden Kylmän Sodan aikaisten näkijöiden profetioihin.

Majuri Raimo Hynynen kirjoitti Kotimaa -lehdessä jutun Suomen äskettäin hankkimista uusista F-35 hävittäjistä. Hynynen kertoo siinä miksi Venäjä ja NATO ovat varautuneet mahdolliseen konfliktiin Pohjois-Suomesta ja -Norjasta. Majuri Hynysen maalailema 3. maailmansodan skenaario palautti taas vahvasti mieleen useat kylmän sodan aikaiset profetiat, joita lainasin jo vuonna 2015 julkaisemassani 700-sivuisessa nettikirjassani eskatologisten näkemysteni tueksi. Muistan ajan … Jatka lukemista Majuri Raimo Hynynen maalaa Pohjois-Suomesta ja Pohjois-Norjasta alkavan 3. maailmansodan skenaarion, joka on pelottavan samankaltainen useiden Kylmän Sodan aikaisten näkijöiden profetioihin.

Erilainen Näkemys koronapandemiasta.

Pahoittelen, että viimeaikoina on ollut vähemmän aktiivista blogini puolella. Kirjoitin koronasta jonkin verran viimevuoden puolella, kun siitä tuli globaali kriisi, jolla oikeutettiin talouksien sulkutilat, ym drakoniset ja lisääntyvässä määrin totalitaaariset toimenpiteet. Olen yleensä vältellyt aihetta, mutta seuraava video on todellakin katsomisen arvoinen. Siinä joukko suomalaisia ja ulkomaalaisia asiantuntijoita, osa lääketieteen palkittuja epidemilogian ja virologian professoreita, … Jatka lukemista Erilainen Näkemys koronapandemiasta.

rumble- linkki youtuben sensuroimaan videooni.

Näyttää siltä, että äskeinen päätökseni liittyä Rumbleen oli kaukaa viisas. Viimeisin YouTube videoni sensuroitiin alle kahden päivän jälkeen sen julkaisusta. Videon ehti nähdä yli 300 katsojaa. Se oli ensimmäinen kanavarike kanavallani. Jos YouTube päättää poistaa vielä kaksi muuta videotani, niin koko kanavani on silloin historiaa etkä voi nähdä enää mitään aikaisempia videoitani joiden tekoon olen … Jatka lukemista rumble- linkki youtuben sensuroimaan videooni.