rumble- linkki youtuben sensuroimaan videooni.

Näyttää siltä, että äskeinen päätökseni liittyä Rumbleen oli kaukaa viisas. Viimeisin YouTube videoni sensuroitiin alle kahden päivän jälkeen sen julkaisusta. Videon ehti nähdä yli 300 katsojaa. Se oli ensimmäinen kanavarike kanavallani. Jos YouTube päättää poistaa vielä kaksi muuta videotani, niin koko kanavani on silloin historiaa etkä voi nähdä enää mitään aikaisempia videoitani joiden tekoon olen käyttänyt jo satoja työtunteja. Arvostaisin siis tukeasi kirjautumalla Rumbleen ja tilaamalla kanavani siellä.

On melkeinpä huvittavaa, että liberaali eliitti on niin peloissaan hupaisasta Let’s go Brandon meemistä ja sen kollektiivisesti voimasta innostaa väkijoukkoja, että se täytyy tukahduttaa sensuurilla. YouTube sensuroi videoni niin yllättän, että valitettavasti en ehtinyt ladata edes sen suomenkielistä tekstitystiedosta koneelleni. (Selvittelen vielä asiaa jos se onnistuisi jälkikäteen). Päivitys: löysin tekstitystiedoston vielä YouTube Studiostani, joten se on lisätty nyt myös Rumbleen. Rumblen videoihin voi liittää kuitenkin suomenkielisen tekstityksen mukaan, joten sen ei pitäisi olla ongelma jatkossa.

Linkki videooni Rumblessa:

Lähetin seuraavan valituksen YouTubeen, mutta se hylättiin melkeinpä samantien ”tarkistuksen” jälkeen:

Tämä video kertoi suurimmaksi osin Let’s go Brandon meemistä. Onko sekin nyt mielivaltaisten yhteisösääntöjenne vastaista? Kyllä, videossa oli osa missä Wendy Rogers puhui vaalipetoksesta, mutta hänen puheensa sama video on sallittu alustallanne. En pyydä teitä bannaamaan hänen videotaan myös, mutta tämä on vain esimerkki siitä kuinka mielivaltaisia ja epäjohdonmukaisia yhteisösääntönne ovat. Oma videoni sisältää myös paljon artistista ja informatiivista kontekstia. Blogissanne sanoitte että sisällönluoja voi pitää yhä hänen videonsa jos siinä on tarpeeksi artistista, informatiivista tai tieteellistä kontekstia. Yhtiönne ampuu vain itseään jalkaan kun se karkottaa ahkerat sisällöntuottajat alustaltaan. Tästä syystä siirryin juuri Rumbleen. Rumble tulee ottamaan paikkanne pian jos jatkatte tällä fasistisella totalitaarisella kurssilla.

Näyttää siltä, ettei YouTube ollut oikein mielissään tästä huumorilla sävytetystä toukokuisesta murskavoitostani yhtiötä vastaan, jonka rinnastin Daavidin ja Goljatin väliseen taistoon.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s