Kuinka rokotepassit ovat todellisuudessa datapasseja, joilla maailmaa tuuditetaan hyväksymään pedon yhteiskunta ja Kiinan kaltainen luottoluokitusjärjestelmä?

Eräs ystäväni jakoi tuon suomennetun haastattelun juuri Facebookissa, joten jaan sen tännekin. Video löytyi Mikael Pakarisen Facebook seinältä julkisena, joten suomennos on kai hänen.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmikael.pakarinen%2Fvideos%2F903571210342951%2F&show_text=false&width=560&t=0

Advertisement

3 vastausta artikkeliin “Kuinka rokotepassit ovat todellisuudessa datapasseja, joilla maailmaa tuuditetaan hyväksymään pedon yhteiskunta ja Kiinan kaltainen luottoluokitusjärjestelmä?

 1. Terve,

  Mitä mieltä näistä? Varmaan lienet tietoinen näistä eli grafeenista etc.

  Saven ja raudan sekoittaminenko? Tuo ajatus ei tosin ole omani.

  Jos ja kun rokote muuttaa Dna:ta niin niin silloin se on pedonkuva Jumalan sinne asettamansa oman kuvan sijaan tai rinnalle.

  Näin muuttuneen DNA:n omaavat henkilöt siirtyisivät pedon valtakuntaan ja olisivat se ihmiskunnan osa, josta voitaisiin sanoa että he ovat petoihminen vrt. nykyihminen etc.

  Elikkä henkivallat saisivat tällä tavoin tehtyä petoihmisen?

  Injektio mihin tahansa kehoon olisi jo merkki ”oikeaan” käteen eli tietyissä ajattelumalleissa koko kehon esite-tään symboloivan ”oikeaa” kättä. Samoin otsa symboloisi ajatuksia, sanoja ja tekoja.

  Veli T

  —–
  Grafeenioksidi- ja nanoreititinpiirit Covid-rokotteissa: näiden pakollisten myrkyllisten injektioiden todellisen tarkoituksen paljastaminen

  https://truthcomestolight.com/graphene-oxide-nano-router-circuitry-in-covid-vaccines-uncovering-the-true-purpose-of-these-mandatory-toxic-injections/

  Koronavirusrokotteiden kuvioiden tunnistaminen: Nanorouters

  by Mik Andersen , Corona2Inspect
  julkaistiin Espanjan marraskuu 2021
  raakakäännös kautta käännösohjelmisto

  Koska grafeenioksidi löydettiin koronavirusrokotteista, kaikki tehdyt löydöt ja löydöt vain vahvistavat sen olemassaolon (Campra, P. 2021). Tähän mennessä on löydetty enemmän kuin kohtuullista näyttöä ja viitteitä hiilinanoputkien ja nanomustekalan , mesohuokoisten pallojen , kolloidisten nanorobottien olemassaolosta ; esineet, jotka eivät saa kuulua mihinkään rokotteeseen ja joita ei ole ilmoitettu saman aineosien joukossa. Lisäksi muun tyyppisiä esineet on tunnistettu ja osoittaa kuvia, verinäytteet, ihmiset, jotka oli rokotettu koronaviruksen rokotteiden, erityisesti mikro-uimareita , nano-antennit kiteytynyttä grafeenin ja g raphene kvanttipisteiden, joka tunnetaan myös nimellä GQD.

  Tässä yhteydessä analysoimalla yhtä Dr. Campran saamista kuvista , joka vastaa näytettä Pfizer-rokotteesta, katso kuva 1, se on löydetty, joka suurella todennäköisyydellä on nanoreititin tai osa sen piiriä. Alkuperäisessä kuvassa näkyy hyvin rajattu pisara, jossa näkyy nelikulmaisia ​​tai kuutiomuotoisia kiderakenteita. Jos katsot tarkasti, voit nähdä näissä kiteissä joitain jälkiä, joissa on säännöllinen kuvio, joka on joissakin tapauksissa hyvin määritelty, mutta mikroskoopin optiikka rajoittaa.

  Kuva 1. Kiteiset muodostelmat, joissa näkyy piirejä näyttäviä merkkejä. Näiden kohteiden joukosta on löydetty piiri, joka voisi olla nanoreititin. Kuva Pfizer-rokotteen näytteestä, hankkinut (Campra, s. 2021)
  Löytö on ollut mahdollista eristämällä jokainen nelikulmainen kide, käyttämällä rasterointia, tarkennusta ja kuvan reunojen rajaamista, jotta havaitut merkit voidaan lausua edelleen. Kun tämä prosessi oli valmis, piirrettiin karkea luonnos lasiin kaiverretuilla viivoilla ja kuvioilla, mikä loi selkeän ääriviivan siitä, mikä itse asiassa näytti piiriltä. Se, että löydettiin yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat, joiden jakauma kaukana fraktaalikuvioista, oli erittäin silmiinpistävää, minkä ansiosta pystyimme automaattisesti päättelemään, että kyseessä oli valmistustuote. Tästä syystä samanlaisia ​​kaavoja etsittiin tieteellisestä kirjallisuudesta, jossa oli samanlainen kaavio, samanlainen kuin juuri piirretty piiri. Hakutulos oli melkein välitön, koska kvanttipistenanoreitittimen malli löydettiin,

  Kuva 2. Mahdollinen kvanttipistenanoreititin havaittu nelikulmaisessa kiteessä lääkärin saamassa kuvassa (Campra, P. 2021). Oikeassa alakulmassa havaitaan (Sardinha, LH .; Costa, AM .; Neto, OPV .; Vieira, LF .; Vieira, MA 2013) julkaisema kvanttipiste nanoreititinpiiri. Huomaa ilmeinen samankaltaisuus luonnoksen, kiteen kirjoitetun muodon ja kvanttipistepiirin välillä.
  Tällä löydöllä on perustavanlaatuinen merkitys, ei vain koronavirusrokotteiden todellisen tarkoituksen ja komponenttien ymmärtämisen kannalta, vaan myös monien mobiililaitteiden Bluetoothin kautta näkyvän MAC-osoitteiden ilmiön selittämiseksi.

  Löytökonteksti
  Ennen kuin jatkat löydön selittämistä, on hyvä muistaa konteksti, johon se on kehystetty, jotta varmistetaan sen ymmärtäminen ja myöhempää syventämistä.

  Ensinnäkin on syytä muistaa, että grafeeni ja sen johdannaiset grafeenioksidi (GO) ja hiilinanoputket (CNT) ovat osa rokotteiden komponentteja, kuten tässä blogissa on jo todettu. Grafeenin ominaisuudet ovat poikkeukselliset fysikaalisesti, mutta myös termodynaamisesti, elektronisesti, mekaanisesti ja magneettisesti. Sen ominaisuudet mahdollistavat sen käytön suprajohteena, sähkömagneettista aaltoa absorboivana materiaalina (mikroaalto-EM), emitterina, signaalivastaanottimena, kvanttiantennina, mikä mahdollistaa edistyneen elektroniikan luomisen nano- ja mikrometrisessä mittakaavassa. Näin on, että se on perustavanlaatuinen nanomateriaali nanobiolääketieteen kehittämisessä (Mitragotri, S.; Anderson, DG; Chen, X.; Chow, EK; Ho, D.; Kabanov, AV; Xu, C. 2015), nanoviestintäverkot (Kumar, MR 2019), uudet lääkeannostushoidot (Yu, J.; Zhang, Y.; Yan, J.; Kahkoska, AR; Gu, Z. 2018) ja syövän hoidot (Huang, G.; Huang, H. 2018) ja neurologinen hoito neurodegeneratiivisten sairauksien (John, AA; Subramanian, AP; Vellayappan, MV; Balaji, A.; Mohandas, H.; Jaganathan, SK 2015) Kaikki edut syrjään tieteellisessä kirjallisuudessa on kuitenkin hyvin selkeät terveysvaikutukset ihmiskehoon. On hyvin tunnettua, että grafeeni (G), grafeenioksidi (GO) ja muut johdannaiset, kuten hiilinanoputket (CNT) ovat myrkyllisiä lähes kaikissa muodoissaan, aiheuttaen mutageneesiä, solukuolemaa (apoptoosia), vapaiden radikaalien vapautumista, keuhkojen myrkyllisyyttä, kahdenvälinen keuhkokuume, genotoksisuus tai DNA-vaurio, tulehdus, immunosuppressio, hermoston, verenkierto-, hormoni-, lisääntymis- ja virtsajärjestelmän vauriot,Grafeenioksidin vauriot ja myrkyllisyys ” ja ” Hiili-grafeeninanoputkien vauriot ja toksisuus ”.

  Toiseksi grafeeni on radiomoduloituva nanomateriaali, joka pystyy absorboimaan sähkömagneettisia aaltoja ja moninkertaistamaan säteilyä, toimien nanoantennina, tai signaalitoistin (Chen, Y .; Fu, X .; Liu, L .; Zhang, Y .; Cao, L .; Yuan, D .; Liu, P. 2019). Altistuminen sähkömagneettiselle säteilylle voi aiheuttaa materiaalin kuoriutumista pienemmiksi hiukkasiksi (Lu, J .; Yeo, PSE; Gan, CK; Wu, P .; Loh, KP 2011), joita kutsutaan grafeenikvanttipisteiksi tai GQD:ksi (Graphene Quantum Dots), joiden fysikaaliset ominaisuudet ja erityispiirteet paranevat niiden vielä pienemmän mittakaavan ansiosta ”Quantum Hall” -ilmiön ansiosta, koska ne toimivat vahvistamalla sähkömagneettisia signaaleja (Massicotte, M.; Yu, V.; Whiteway, E.; Vatnik, D.; Hilke, M. 2013 | Zhang, X .; Zhou, Q .; Yuan, M .; Liao, B .; Wu, X .; Ying, M. 2020) ja sen mukana päästöetäisyys, erityisesti ympäristöissä, kuten esim. ihmiskeho (Chopra, N.; Phipott, M.; Alomainy, A.; Abbasi, QH; Qaraqe, K.; Shubair, RM 2016). GQD:t voivat hankkia erilaisia ​​morfologioita,

  Suprajohtava ja muuntava kapasiteetti tekevät grafeenista yhden sopivimmista materiaaleista langattomien nanoviestintäverkkojen luomiseen nanoteknologian hallintaan ihmiskehossa . Tiedeyhteisö on työstänyt tätä lähestymistapaa intensiivisesti löydettyään ja analysoituaan saatavilla olevat protokollat ​​ja spesifikaatiot , mutta myös nanolaitteiden ja nanosolmujen datapakettien reititysjärjestelmät.synnyttäisi kehossa CORONA-nimisessä järjestelmäkompleksissa, jonka tavoitteena on signaalien ja datan tehokas siirto verkossa, energiankulutuksen optimointi (mahdollisimman minimiin) ja myös datapakettien siirtohäiriöiden vähentäminen (Bouchedjera, IA; Aliouat, Z.; Louail, L. 2020 | Bouchedjera, IA; Louail, L.; Aliouat, Z.; Harous, S. 2020 | Tsioliaridou, A.; Liaskos, C.; Ioannidis, S.; Pitsillides A. 2015). Tässä nanoviestintäverkossa käytetään signaalityyppiä TS-OOK (Time-Spread On-Off Keying), joka mahdollistaa binäärikoodien 0 ja 1 lähettämisen lyhyiden pulssien kautta, jotka sisältävät signaalin aktivoinnin ja deaktivoinnin hyvin pieninä aikaväleinä. muutaman femtosekunnin (Zhang, R .; Yang, K .; Abbasi, QH; Qaraqe, KA; Alomainy, A. 2017 | Vavouris, AK; Dervisi, FD; Papanikolaou, VK; Karagiannidis, GK 2018). Nanoviestinnän monimutkaisuudesta johtuen ihmiskehossa, jossa verkon nanosolmut ovat jakautuneet ympäri kehoa, monissa tapauksissa liikkeessä, verenkierron vuoksi ja toisaalta kiinnittyneenä endoteeliin valtimon seinämiin ja kapillaareihin tai muiden elinten kudoksissa tutkijat ovat vaatineetohjelmistojen kehittäminen tällaisten olosuhteiden simuloimiseksi kehitteillä olevien nanoviestintäprotokollien todentamiseksi ja validoimiseksi (Dhoutaut, D .; Arrabal, T .; Dedu, E. 2018).

  Toisaalta ihmiskehoon suuntautunut nanoviestintäverkko (Balghusoon, AO .; Mahfoudh, S. 2020) on topologisesti huolellisesti suunniteltu ja suunniteltu erikoiskomponentteja tämän tehtävän suorittamiseen. Esimerkiksi sähkömagneettinen nanoviestintä muodostuu yksinkertaisimmasta kerroksestaan ​​nanosolmuista, jotka ovat laitteita (oletettavasti valmistettu grafeenista, hiilinanoputkista, GQD:stä ja muista esineistä ja materiaaleista), jotka pystyvät toimimaan vuorovaikutuksessa nanosensoreina, pietsosähköisinä toimieliminä. , ja joka tapauksessa nano-antenneina, jotka levittävät signaaleja muihin nanosolmuihin. Nanosolmut ovat nanoreitittimissä (kutsutaan myös nano-ohjaimille) topologian seuraava askel. Sen tehtävänä on vastaanottaa nanosolmujen lähettämät signaalit, käsitellä ne ja lähettää ne nanoliitäntöihin, joka lähettää niitä kehon ulkopuolelle tarvittavalla taajuudella ja laajuudella, koska sen on ylitettävä ihosuoja menettämättä signaalin selkeyttä, jotta mobiililaite voi vastaanottaa sen riittävän läheltä (yleensä muutaman metriä). Mobiililaite olisi itse asiassa älypuhelin tai mikä tahansa muu laite, jossa on Internet-yhteys, jolloin se voi toimia ”yhdyskäytävänä”. Topologia määrittelee myös mahdollisuuden, että koko nanosolmun, nanoreitittimen ja nanorajapinnan infrastruktuuri on yhdistetty yhdeksi nanolaitteeseen, jota kutsutaan napaksi tai metamateriaaliksi, jonka SDM-ohjelmisto määrittelee (Lee, SJ; Jung, C.; Choi, K . Kim, S. 2015). Tämä malli yksinkertaistaa topologiaa, mutta lisää laitteen kokoa ja sen rakenteen monimutkaisuutta, joka on suunniteltu useisiin grafeenikerroksiin. Joka tapauksessa, topologiasta riippumatta, nanoreitittimet ovat välttämättömiä signaalien reitittämiseksi ja dekoodaamiseksi oikein niiden lähettämistä, mutta myös vastaanottoa varten, koska ne voidaan suunnitella kaksisuuntaiseen palveluun, mikä tarkoittaa käytännössä signaalien vastaanottokykyä. komentoja, käskyjä ja toimintoja, jotka ovat vuorovaikutuksessa verkon objektien kanssa.

  Sähkömagneettiseen nanoviestintään meidän on lisättävä molekyylinanoviestintä, jota käsitellään hiilinanoputkia ja uusia todisteita koskevassa artikkelissarokotenäytteissä. Molemmissa julkaisuissa analysoidaan näiden objektien vaikutuksia neurotieteen, neuromodulaation ja neurostimulaation alalla, koska jos ne sijaitsevat hermosolukudoksessa (jotain hyvin todennäköistä, kun otetaan huomioon kyky voittaa veri-aivoeste), ne voivat osoittaa yhteyksiä, jotka yhdistävät hermosolujen synapsin. Tämä tarkoittaa, että ne yhdistävät hermosolut erilaisilla pikanäppäimillä, jotka ovat lyhyempiä kuin luonnolliset aksonit (Fabbro, A.; Cellot, G.; Prato, M.; Ballerini, L. 2011). Vaikka tätä voidaan käyttää kokeellisissa hoidoissa hermostoa rappeutuvien sairauksien vaikutusten lieventämiseen, sitä voidaan käyttää myös suoraan hermosolujen, välittäjäaineiden, kuten dopamiinin, erittymiseen, tiettyjen aivoalueiden tahattomaan aktivointiin, niiden neurostimulaatioon tai modulaatioon, sähköimpulssien kautta, valmistettu hiilinanoputkista (Suzuki, J.; Budiman, H.; Carr, TA; DeBlois, JH 2013 | Balasubramaniam, S.; Boyle, NT; Della-Chiesa, A.; Walsh, F.; Mardinoglu, A.; Botvich, D .; Prina-Mello, A. 2011), seurauksena sähkömagneettisten signaalien ja pulssien vastaanotosta nanoviestintäverkosta (Akyildiz, IF; Jornet, JM 2010). Ei ole tarpeen varoittaa siitä, mitä tarkoittaa, että välittäjäaineiden erottelua ohjaa ulkoinen signaali, jota rokotettu henkilö ei hallitse. Ota esimerkki tietoisuuden lisäämiseksi; hermosolukudokseen sijoitetut hiilinanoputket voivat häiritä välittäjäaineiden, kuten dopamiinin, erityksen luonnollista toimintaa, joka on osittain vastuussa kognitiivisista prosesseista, sosialisaatiosta, palkitsemisjärjestelmästä, halusta, nautinnosta, ehdollisesta oppimisesta tai estosta (Beyene, AG; Delevich, K.; Del Bonis-O’Donnell, JT; Piekarski, DJ; Lin, WC; Thomas, AW; Landry, MP 2019 | Sun, F.; Zhou, J.; Dai, B.; Qian, T.; Zeng, J.; Li, X.; Li, Y. 2020 | Sun, F.; Zeng, J.; Jing, M.; Zhou, J.; Feng, J.; Owen, SF; Li, Y. 2018 | Patriarchi, T.; Mohebi, A.; Sun, J.; Marley, A.; Liang, R.; Dong, C.; Tian, ​​L. 2020 | Patriarchi, T.; Cho, JR; Merten, K.; Howe, MW; Marley, A.; Xiong, WH; Tian, ​​L. 2018). Tämä tarkoittaa, että se voidaan päätellä ihmisten normaaleista käyttäytymismalleista, heidän tunteistaan ​​ja ajatuksistaan ​​ja jopa pakottaa alitajuiseen ehdolliseen oppimiseen ilman, että yksilö on tietoinen siitä, mitä tapahtuu. Jo mainittujen ominaisuuksien lisäksi hiilinanoputket eivät ainoastaan ​​avaa ovia ihmisaivojen langattomaan vuorovaikutukseen, ne voivat myös vastaanottaa sähköisiä signaaleja neuroneista ja levittää niitä nanoreitittimille, koska niillä on myös samat ominaisuudet kuin GQD-grafeeninanoantenneilla ja kvanttipisteillä, kuten selitetään julkaisussa (Demoustier, S.; Minoux, E.; Le Baillif, M . ; Charles, M.; Ziaei, A. 2008 | Wang, Y.; Wu, Q.; Shi, W.; Hän, X.; Sun, X.; Gui, T. 2008 | Da-Costa, MR; Kibis , OV; Portnoi, ME 2009). Tämä tarkoittaa, että he voivat välittää ja seurata yksilöiden hermosolujen aktiivisuutta.

  Jotta nanoviestintäverkosta lähetetyt ja vastaanotetut datapaketit pääsevät määränpäähänsä, on olennaista, että viestintäprotokolla toteuttaa jollain tavalla nanolaitteiden yksilöllisen tunnistamisen (eli MAC:n kautta) ja välittää tiedot IP-osoitteeseen. oletuksena. Tässä mielessä ihmiskehosta tulee IoNT-palvelin (Internet of NanoThings), jossa viestintäasiakas/palvelinmalli voidaan omaksua. Pyyntöjen mekanismit, komennot tai tyypit ovat vielä määrittämättä, samoin kuin kunkin rokotteen mukana asennettavaa langatonta nanoviestintäverkkoa käyttävän signaalin tarkka taajuus ja tyyppi, vaikka näiden tietojen on luonnollisesti oltava erittäin luottamuksellisia mahdollisten seurausten vuoksi. biohakkeroinnista. (Vassiliou, V. 2011), mikä voisi tapahtua. Itse asiassa, työssä (Al-Turjman, F. 2020) 5G:hen kytkettyjen nanoviestintäverkkojen turvallisuuden ongelmat ja olosuhteet (luottamuksellisuus, autentikointi, yksityisyys, luottamus, tunkeutumiset, kieltäytyminen) linkitetään ja lisäksi esitetään yhteenveto sähkömagneettisen viestinnän käyttö nanosolmujen, nanosensorien ja nanoreitittimien välillä käyttämällä grafeeniantenneja ja lähetin-vastaanottimia niiden liittämiseen tietopalvelimiin Big-data-projektien kehittämiseksi. On huomattava, että verkkohakkeroinnin riskit ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin ne, joita voidaan tehdä missä tahansa Internetiin yhdistetyssä verkossa (naamiaishyökkäys, sijainnin seuranta, tietoloukut, palvelunesto, nanolaitteiden kaappaus, madonreikä, MITM-välittäjähyökkäys , haittaohjelma, roskaposti, sybil, huijaus, neurostimulaatio illuusiohyökkäys), mikä tarkoittaa mahdollista ja lisä

  Tässä yhteydessä havaitaan nanoreitittimen piirien löytäminen Pfizer-rokotteen näytteistä, mikä on keskeinen osa kaikessa tehdyssä tutkimuksessa ja joka vahvistaisi laitteiston asentamisen rokotettujen ihmisten ruumis ilman heidän tietoista suostumustaan, joka suorittaa keräys- ja vuorovaikutusprosesseja, jotka ovat täysin sen hallinnan ulkopuolella.

  Nanorouters QCA
  Löytynyt piiri, katso kuva 3, vastaa kvanttipistesoluautomaattien, joka tunnetaan myös nimellä QCA (Quantum Cellular Automata), kenttää, jolle on tunnusomaista sen nanometrinen mittakaava ja erittäin alhainen energiankulutus vaihtoehtona teknologiaan perustuvan teknologian korvaamiseksi. transistorit. Näin sen määrittelee (Sardinha, LH .; Costa, AM .; Neto, OPV .; Vieira, LF .; Vieira, MA 2013), josta mainitun piirin kaavio on saatu. Tutkijoiden mainitsemalle nanoreitittimelle on ominaista erittäin alhainen kulutuskerroin, korkea prosessointinopeus (sen taajuuskello toimii 1-2 THz:n alueella), mikä vastaa tehoolosuhteita ja tiedonsiirtovaatimuksia. ihmiskeholle tarkoitettujen nanoviestintäverkkojen yhteydessä, joita ovat kuvanneet (Pierobon, M.; Jornet, JM; Akkari, N.; Almasri, S.;

  Kuva 3. Grafeenin kvanttipistepiiri QCA-soluissa. Piirikaavio (Sardinha, LH .; Costa, AM .; Neto, OPV .; Vieira, LF .; Vieira, MA 2013) havaittiin Pfizer-rokotenäytteessä.
  (Sardinha, LH; Costa, AM; Neto, OPV; Vieira, LF; Vieira, MA 2013) työn selitysten mukaan kvanttipisteen ja kvanttipistesolun käsite erotetaan, katso kuva 4. QCA-solu Se koostuu neljästä kvanttipisteestä, joiden polarisaatio on vaihteleva. Tämä mahdollistaa binäärikoodin 0 ja 1 erottamisen kvanttipisteiden positiivisen tai negatiivisen varauksen perusteella. Kirjoittajien sanoin se selitetään seuraavasti: ”QCA-piirien perusyksiköt ovat kvanttipisteistä koostuvat solut. Piste tässä yhteydessä on vain alue, jossa sähkövaraus voidaan paikantaa tai ei. Solun QCA:ssa on neljä kvanttipistettä kulmissa. Jokaisessa solussa on kaksi vapaata ja liikkuvaa elektronia, jotka voivat tunneloida kvanttipisteiden välillä. Oletetaan, että tunnelointi kennon ulkopuolelle ei ole sallittua suuren estepotentiaalin vuoksi. Ekstrapoloituna grafeenikvanttipisteisiin, jotka tunnetaan nimellä GQD ja jotka tunnistettiin verinäytteistä (säteilevän fluoresenssin vuoksi), QCA-solu vaatisi neljä GQD:tä muodostaakseen, mikä on täysin yhdenmukainen tutkijoiden antaman kuvauksen kanssa. Tämän vahvistaa myös (Wang, ZF .; Liu, F. 2011) työssään ”Grafeenin kvanttipisteet kvanttisoluautomaattien rakennuspalikoita”, jossa vahvistetaan grafeenin käyttö tämäntyyppisten piirien luomiseksi.

  Kuva 4. Kaavio QCA-solusta, joka koostuu neljästä kvanttipisteestä (joka voi olla muun muassa grafeenia). Huomaa suuri samankaltaisuus memristoreiden kanssa, itse asiassa QCA:t ja memristorit ovat transistoreita. (Sardinha, LH .; Costa, AM .; Neto, OPV .; Vieira, LF .; Vieira, MA 2013 | Strukov, DB .; Snider, GS .; Stewart, DR .; Williams, RS 2009)
  Kun QCA-soluja yhdistetään, syntyy kaapeleita ja piirejä, joilla on monenlaisia ​​muotoja, malleja ja sovelluksia, kuten voidaan nähdä kuvasta 5, jossa havaitaan invertterit, jakomuuntimet ja logiikkaportit, joihin myös muut kirjoittajat, kuten ( Xia, Y.; Qiu, K. 2008). Tämä synnyttää monimutkaisempia rakenteita, jotka mahdollistavat transistoreiden, prosessorien, lähetin-vastaanottimien, multiplekserien, demultiplekserien ja siten minkä tahansa reitittimen elektronisten kaavioiden toistamisen.

  Kuva 5. QCA:t voivat muodostaa erityyppisiä piirejä, esimerkiksi logiikkaportteja, kaapeliristikkäitä, inverttereitä tai kaapeleita. (Sardinha, LH .; Costa, AM .; Neto, OPV .; Vieira, LF .; Vieira, MA 2013)
  On tärkeää selittää, että QCA-kennopohjaiset piirit voivat toimia useissa päällekkäisissä kerroksissa, mikä mahdollistaa 3D-rakenteen (kolmiulotteisen) luomisen paljon monimutkaisempaa ja pakattua elektroniikkaa, katso kuva 6.

  Kuva 6. (Sardinha, LH .; Costa, AM .; Neto, OPV .; Vieira, LF .; Vieira, MA 2013) mukaan monimutkaisempia piirejä voidaan rakentaa liittämällä useita päällekkäisiä kerroksia. Tämä tunnistetaan kuviossa olevasta ympyrän symbolista. Siellä on myös kolme taiteellista kuvitusta, jotka edustavat eri tasoisia piirejä (oma työstö).
  Nanoreitittimen kehittämiseen tarvitaan tutkijoiden (Sardinha, LH; Costa, AM; Neto, OPV; Vieira, LF; Vieira, MA 2013) mukaan useita piirirakenteita, erityisesti kaapelin risteyksiä (jotka muodostavat logiikkaportteja), demultipleksereitä (demux) ja rinnakkain sarjamuuntimien kanssa, katso kuva X. ”Demux” ovat elektronisia laitteita, jotka pystyvät vastaanottamaan signaalin QCA-tulossa (tulossa) ja lähettämään sen johonkin useista käytettävissä olevista lähtölinjoista. (lähtö), jonka avulla signaali voidaan reitittää jatkokäsittelyä varten. Rinnakkais-sarjamuunnin on piiri, joka pystyy ottamaan useita tietojoukkoja sisääntuloon (tuloon), kuljettamaan ne eri QCA-kaapeleiden kautta ja lähettämään ne eri ajanhetkillä lähtökaapeleiden (lähtö) kautta. Tämä olisi hyvin, rokotenäytteissä havaittu komponentti, katso kuva 7.

  Kuva 7. Yksityiskohdat piiristä, jolla TS-OOK-signaalit muunnetaan sarjaan rinnakkaislähtöön, mikä vahvistaa yhden reitittimen tyypillisistä tehtävistä. (Sardinha, LH .; Costa, AM .; Neto, OPV .; Vieira, LF .; Vieira, MA 2013)
  Toinen tärkeä näkökohta työssä (Sardinha, LH; Costa, AM; Neto, OPV; Vieira, LF; Vieira, MA 2013) on piirin toiminnan demonstrointi, jossa TS-OOK-signaalin vastaanotto ja sen muuntaminen binäärikoodiksi, katso kuva 8. Kun binäärikoodi on saatu, ”demux”-piiri on vastuussa datapakettien generoimisesta vastaavan tietoliikenneprotokollan rakenteen mukaisesti.

  Kuva 8. Demux-piirin testit, jotka on havaittu jo kuvassa 7, tarjoavat todisteen siitä, kuinka TS-OOK-signaalit tulkitaan ja muunnetaan binäärikoodiksi vastaavan nanokommunikaatioprotokollan datapakettien lopuksi generoimiseksi. (Sardinha, LH .; Costa, AM .; Neto, OPV .; Vieira, LF .; Vieira, MA 2013)
  Kaiken (Sardinha, LH; Costa, AM; Neto, OPV; Vieira, LF; Vieira, MA 2013) selittämän vahvistaa myös (Das, B .; Das, JC; De, D .; Paul, AK 2017) jonka tutkimuksessa havaitaan demux- ja nanoreitittimien QCA-piirisuunnitelmia hyvin samanlaisilla kaavioilla kuin jo esitetyt, mikä vahvistaa ratkaisujen etsimisen nanometrisessä mittakaavassa signaalien ja datan siirron ja yksinkertaisen käsittelyn ongelmaan, jotta nanoviestintäverkkojen tehostamiseksi.

  Lopuksi, vaikka se voidaan jo päätellä QCA-solupiirien luonteesta, ominaisuuksista ja ominaisuuksista, kellonopeuden käsite on korostettava. Itse asiassa mielenkiintoista on näiden elektronisten komponenttien kyky toimia lähes itsenäisesti ilman erillistä prosessoria. Tämä johtuu siitä, että QCA-solukaapelit voivat mitata signaalien siirtoaikaa eri solujen välillä, niin sanotuilla ”kellovyöhykkeillä”, katso kuva 9 ja seuraavat tutkimukset (Sadeghi, M .; Navi, K .; Dolatshahi, M 2020 | Laajimi, R .; Niu, M. 2018 | Reis, DA; Torres, FS 2016 | Mohammadyan, S .; Angizi, S .; Navi, K. (2015). Tämä tehoste mahdollistaa signaalien lähettämisen piiri, mutta se mahdollistaa myös kellotaajuuden luomisen, joka on sen oma prosessinopeus. Jos tämä konsepti yhdistetään,

  Kuva 9. Nanoreititin ei vaadi itsenäistä prosessoria, koska piirikaapeleihin järjestetyt QCA-solut jo suorittavat tämän toiminnon kvanttipisteiden suprajohtamis- ja polarisaatioominaisuuksien vuoksi, mikä mahdollistaa kellonopeuden päättelemisen vaiheittain tai vyöhykkeittäin. piirin fysiikka. (Sardinha, LH .; Costa, AM .; Neto, OPV .; Vieira, LF .; Vieira, MA 2013 | Sadeghi, M .; Navi, K .; Dolatshahi, M. 2020)
  Piirin itsekokoonpano
  Vaikka se näyttää mahdottomalta, piirien itsekokoaminen on mahdollisuus ottaa huomioon selitetyssä hypoteesissa. Mukaan (Huang, J.; Momenzadeh, M.; Lombardi, F. 2007) ”Viimeaikainen kehitys QCA-tuotannossa (mukaan lukien molekyylitoteutukset) on muuttanut huomattavasti käsittelyn luonnetta. Hyvin pienillä ominaisuuksilla on odotettavissa itsekokoonpanoa tai laajamittaista solujen kerrostumista eristetyille substraateille. Näissä toteutuksissa QCA-solut (kukin koostuu kahdesta dipolista) on sijoitettu rinnakkaisille V-muotoisille raiteille. QCA-solut on järjestetty tiheään kuvioon ja laskenta tapahtuu vierekkäisten solujen välillä. Nämä valmistustekniikat sopivat hyvin molekyylitoteutukseen. ”On kuitenkin olemassa myös muita menetelmiä, kuten DNA-nanokuvioita (Hu, W .; Sarveswaran, K .; Lieberman, M .; Bernstein,

  Kuva 10. Kvanttipisteitä sisältävän piirin itsekokoonpano DNA-kuviosta. Piirikaapeleiden linjat ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin rokotenäytteessä havaitut, katso kuvat 2 ja 3. (Hu, W .; Sarveswaran, K .; Lieberman, M .; Bernstein, GH 2005)
  (Hu, W .; Sarveswaran, K .; Lieberman, M .; Bernstein, GH 2005) mukaan ”nelilaattaiset DNA-lautat on onnistuneesti syntetisoitu ja karakterisoitu geelielektroforeesimenetelmällä aikaisemmassa työssämme” (Sarveswaran, K. 2004). Tämä sopii hyvin mahdolliseen geelin/hydrogeelin olemassaoloon rokotekoostumuksessa lääkärin mikro-Raman-analyysin (Campra, s. 2021) jälkeen, jossa saatiin piikit, joiden arvot ovat lähellä 1450, jotka voisivat vastata PVA:ta. PQT-12, polyolefiini, polyakryyliamidi tai polypyrroli, kaikki ne komponentit on tunnustettu tieteellisessä kirjallisuudessa geeleinä ja johdannaisina. Toisaalta se viittaa nimenomaisesti elektroforeesimenetelmään, tai mikä on sama, sähköiseen polarisaatioprosessiin, joka aiheuttaa teslaforeesin hiilinanoputkissa, grafeenissa, kvanttipisteissä ja muissa puolijohteissa, kuten on kuvattu (Bornhoeft, LR; Castillo, AC; Smalley, PR; Kittrell, C .; James, DK; Brinson, BE; Cherukuri, P. 2016) tutkimuksessaan. Tämä vahvistaisi, että teslaforeesilla on keskeinen rooli piirien koostumuksessa DNA-kuvioiden ohella. Jos tämä vahvistetaan, se tarkoittaisi, että piirit voisivat koota itsekseen sähkökenttien tai jopa sähkömagneettisten aaltojen (mikroaalto-EM) läsnä ollessa. Tutkimus (Pillers, M.; Goss, V.; Lieberman, M.

  Kuva 11. Edistymistä kvanttipisteiden ja QCA-solujen itsekokoamisen alalla voidaan havaita tieteellisessä kirjallisuudessa käyttämällä DNA-templaattimenetelmää rakentamisjärjestyksen merkitsemiseen ja elektroforeesia prosessin käynnistämiseksi tai laukaisemiseksi liuoksen materiaaleissa . (Pillers, M.; Goss, V.; Lieberman, M. 2014)
  Plasmoniset nano-emitterit
  katso kuva 12. Tämä vastaa kehon sisäisen nanoviestintäverkon kautta lähetettävien TS-OOK-signaalien tyyppiä, mikä on välttämätön vaatimus nanoreitittimelle, jotta niillä on menetelmä niiden sieppaamiseksi. Toisin sanoen kiteinen kuutio toimii nanoreitittimen lähetin-vastaanottimena plasmonin fysiikasta johtuvien erityisominaisuuksiensa vuoksi. Tämä vahvistuu, kun tutkitaan tieteellistä kirjallisuutta ihmiskehon sähkömagneettisista nanoverkoista (Balghusoon, AO; Mahfoudh, S. 2020) ja tapaukseen sovellettuja MAC-protokollia (Jornet, JM; Pujol, JC; Pareta, JS 2012). ), signaalien virheiden virheenkorjausmenetelmät (Jornet, JM; Pierobon, M .; Akyildiz, IF 2008) tai pulssien modulaatio femtosekunteina terahertsikaistalla nanoviestintäverkoissa (Jornet, JM; Akyildiz , JOS 2014), nanoverkkojen parametrointi niiden jatkuvaa toimintaa varten (Yao, XW; Wang, WL; Yang, SH 2015), suorituskyky langattomien signaalien moduloinnissa nanoverkkoja varten (Zarepour, E.; Hassan, M.; Chou, CT; Bayat, S. 2015). Kaikissa tapauksissa nano-lähetin-vastaanottimet ovat välttämättömiä TS-OOK-signaalin vastaanottamiseksi tai lähettämiseksi.

  Kuva 12. Nano-mikrometriset kiteet voivat toimia antennina tai lähetin-vastaanottimena, jolloin voidaan kuvitella, että piirin löytäminen nelikulmaisesta rakenteesta ei ole sattuman tulosta. (Ge, D .; Marguet, S .; Issa, A .; Jradi, S .; Nguyen, TH .; Nahra, M .; Bachelot, R. 2020)
  Plasmoniset nanosäteilijät voivat saada kuution muodon, joka on havaittu rokotenäytteessä, mutta myös pallomaisia ​​ja kiekkomaisia ​​muotoja, jotka voidaan koota itsekseen muodostaakseen suurempia nanomikrorakenteita (Devaraj, V.; Lee, JM; Kim, YJ; Jeong, H.; Oh, JW 2021). Materiaalien joukossa, joilla tätä plasmonista nano-emitteriä voitaisiin tuottaa, ovat kulta, hopea, perovskiitit ja grafeeni, katso (Oh, DK; Jeong, H.; Kim, J.; Kim, Y.; Kim, I.; Ok, JG; Rho, J. 2021 | Hamedi, HR; Paspalakis, E.; Yannopapas, V. 2021 | Gritsienko, AV; Kurochkin, NS; Lega, PV; Orlov, AP; Ilin, AS; Eliseev, SP; Vitukhnovsky, AG 2021 | Pierini, S. 2021), vaikka on todennäköistä, että monia muita voidaan käyttää.

  CAM- ja TCAM-muisti MAC:lle ja IP:lle
  Jos otetaan huomioon nanoreitittimien esiintyminen rokotteissa, hypoteesi yhden tai useamman MAC-osoitteen (kiinteän tai dynaamisen) olemassaolosta voisi vahvistua, joka voi olla peräisin rokotetuista ihmisistä tai jonkin muun välityslaitteen (esim. matkapuhelimen) kautta. . Tämä lähestymistapa on linjassa sen kanssa, mitä on jo selitetty ja todistettu tässä julkaisussa, mutta myös ihmiskehon nanoviestintäverkkoja koskevien tieteellisten julkaisujen mukaan.. (Abadal, S.; Liaskos, C.; Tsioliaridou, A.; Ioannidis, S.; Pitsillides, A.; Solé-Pareta, J.; Cabellos-Aparicio, A. 2017) mukaan nämä MAC-osoitteet sallivat nano- verkko voi lähettää ja vastaanottaa dataa, koska yksilöllä on yksilöllinen tunniste, jonka avulla hän pääsee käsiksi tietovälineeseen, tämä on Internet. Tällä tavalla nanoreititin voi vastaanottaa dataa vastaavat signaalit nano-antureilta ja nano-solmuilta välittääkseen ne kehon ulkopuolelle, kunhan yksikössä on mobiililaite. läheisyydessä, joka toimii porttina Internetiin. Siksi hypoteesi, että rokotettujen ihmisten MAC-osoitteet voidaan havaita (bluetooth-signaalinseurantasovellusten kautta), kun on jonkinlainen vuorovaikutus linkkinä toimivan mobiilimedian kanssa.

  Uutta MAC-osoitteiden alalla, joka tulee yhdessä QCA-piirien kanssa, joilla nanoreitittimiä voidaan kehittää, on se, että voidaan luoda myös muistipiirejä. Samat tutkijat (Sardinha, LH; Silva, DS; Vieira, MA; Vieira, LF; Neto, OPV 2015) kehittivät uudentyyppisen CAM-muistin, joka ”toisin kuin hajasaantimuisti (RAM), joka palauttaa tiedot, jotka on tallennettu annettu osoite. CAM kuitenkin vastaanottaa tiedot syötteenä ja palauttaa sieltä, mistä tiedot löytyvät. CAM on hyödyllinen monissa sovelluksissa, jotka vaativat nopeita hakuja, kuten Hought-muunnokset, Huffman-koodaus, Lempel-pakkaus. Ziv- ja verkkokytkimet yhdistävät MAC-osoitteet IP-osoitteiksi ja päinvastoin. CAM on hyödyllisin luotaessa taulukoita, jotka etsivät tarkkoja osumia, kuten MAC-osoitetaulukoita.

  Kuva 13. Muistipiirit MAC- ja IP-osoitteiden tallentamiseen, jotka on tehty Pfizer-rokotenäytteissä havaitun nanoreitittimen QCA-tekniikalla. (Sardinha, LH .; Silva, DS .; Vieira, MA .; Vieira, LF .; Neto, OPV 2015)
  Lisäksi (Sardinha, LH; Silva, DS; Vieira, MA; Vieira, LF; Neto, OPV 2015) kehittivät myös TCAM-muistin, joka on erityinen CAM-muisti, joka olisi hyödyllinen ”taulukoiden luomiseen pidempään etsimiseen”. osumia, kuten IP-etuliitteillä järjestetyt IP-reititystaulukot. Reitittimet käyttävät TCAM:ia vähentääkseen viivettä ja nopeuttaakseen viestintää. ” Tämä lausunto vaikuttaa selvästi sen käyttöön nanoreitittimissä, jotta nanoverkossa saatu data voidaan välittää tietylle Internetistä saatavilla olevalle vastaanottajapalvelimelle. Toisin sanoen nanoverkoston keräämät tiedot tulisi tallentaa/rekisteröidä tietokantaan, jonka olemassaolosta rokotteen saajalla ei olisi tietoa, josta hänelle ei ole tiedotettu, ja Ei tiedetä mitä tietoa käytetään.

  Tykkää

 2. Tuota äsken lähettämääni viestiä ei tarvinne välttämättä julkaista. Nyt vasta huomasin että se onkin tulossa kommentteihin.

  Tämäkin vain Samuelille tiedoksi.

  Osittain voi julkaista – tuollaisenaan liian pitkä. Kuten alla olevakin.

  PS. Prinssi C=AK; mielenkiintoisia näkö-aloja ja rehellistä pohdintaa

  ———–
  https://www.orwell.city/?m=1

  Tuossa edell. viestiin liittyen joitakin aiheita; selkeitä tieteellisiä tutkimuksia siis.

  -Onko MAC-osoitemerkintäjärjestelmä ”pedon merkki”?
  -Dr. Luis de Benito mahdollisesta mekanismista, jolla MAC-osoitteet luodaan rokotetuissa yksilöissä
  -Tri Sevillano selittää kolme erilaista rokotuksen jälkeistä sydänvauriota
  -MAC-sinoitu: kuvioiden tunnistus koronavirusrokotteissa – Nanorouters
  -Placebot voivat sisältää Bluetoothin havaitsemaa tunnistustekniikkaa
  -Tohtori Luis De Benito jakaa raportin MAC-osoiteilmiöstä rokotetuissa yksilöissä

  Koeteltavaksi sanoma, jossa esitetään pedonmerkin muodostuvan rokotteiden kautta. Vastaavia sanomia sivustolla on muitakin.

  Lisäksi Bitchute-video ja tieteellinen näkökulma liittyen solujen yhteydestä internetiin.
  —-
  https://444prophecynews.com/abomination-of-desolation-michelle-katherine-orts/

  VAROITUS , MERKKI , ROKOTE , SANA

  Kauhistuksen kauhistus
  Ankara varoitus lopun ajan kristityille pyhien jäännökselle
  1. SYYSKUUTA 2021 15:10
  MICHELLE KATHERINE ORTS

  Rakas perheeni, ystäväni ja iankaikkinen perheeni, kaikille maailmanlaajuisen lopun aikojen jäännöksen kristityille pyhille, olen pitänyt kiinni tästä Jeesuksen ilmestys-sanasta jo jonkin aikaa. Aviomieheni Davidin kanssa rukouksen jälkeen olen juuri saanut Jeesuksen Pyhältä Hengeltä luvan vapauttaa sen maailmanlaajuiselle Kristuksen seurakunnan jäännökselle, jonka Sana teki lihaksi.

  Tämä on ankara varoitus Kristuksen Jeesuksen seurakuntaruumiille,

  Jeshua Ha Mashiachin lopulliselle soturimorsiamen maailmanlaajuiselle jäännökselle,

  Antikristus ja väärä profeetta julistavat pian itsensä vääräksi kolmiyhteiseksi ”Jumalaksi”, mutta antikristus EI ole eikä tule koskaan olemaan Luoja-Jumala!

  Hävityksen kauhistus tulee häpäisemään Pyhää temppeliä. Mutta älä odota Israelilta tätä tapahtumaa. Sitä ei tapahdu uudelleen rakennetussa fyysisessä temppelissä Jerusalemissa. Se tapahtuu Jumalan temppelissä Kristuksen ruumiissa jokaisen Jumalan lapsen sisällä, jokaisessa Pyhän Hengen temppelissä, joka ottaa vastaan ​​pedon merkin. Älä ota merkkiä, numeroa tai hänen nimeään. Älä kunnioita tai palvo pedonmerkkijärjestelmää tai petoa!

  ÄLÄ ota mRNA-injektioita! Jeesuksen Pyhä Henki on selvästi osoittanut minulle (ja uskon myös muiden), että nämä mRNA-pistokset sisältävät langenneiden enkelien DNA:ta ja ovat profeetallinen täyttymys autioituksen kauhistuksesta.

  Saatana yrittää julistaa olevansa Jumala kristittyjen ruumiissa. Saatanan langennut DNA, saatanan ”siemen” yrittää sekoittua Jumalan siemeneen Jumalan lasten DNA:han ihmisessä, joka on tehty Jumalan kuvaksi!

  Jeesus sanoi, että elämä on veressä. Tämä on viimeinen sota! Älä tule petetyksi. Tee parannus, jos sinua on petetty. Rukoile muiden puolesta, jos sinulla on perhe tai ystäviä, joita on petetty!

  ÄLÄ OTA enää COVID- (tai flunssa ym.) pistoksia tai tehosteita.

  Minulle on osoitettu, että lopulliset mRNA/DNA -päivitykset muuttuvat vähitellen pedon merkkiksi. Ja kun joku ottaa halukkaasti ja tietoisesti pedon merkin ja palvoo mielellään ja tietoisesti petoa, se on anteeksiantamaton synti Jeesuksen Pyhää Henkeä vastaan!

  Pedon-merkki on autioituksen kauhistus, joka häpäisee Jumalan pyhän temppelin = Kristuksen ruumis = kristityt, joissa Jeesuksen Pyhä Henki asuu!

  Tämä synti, jos se etenee loppuun asti, muuttaa ikuisesti Jumalan lapsista tunnistamattomiksi langenneiksi enkeliolennoiksi, raudan ja saven seokseksi! Aivan kuten Nooan päivinä, kun langenneet enkelit sekoittuivat naisten kanssa ja nämä kantoivat jättiläisiä, nefilimejä, niin samoin tulee olemaan viimeisinä päivinä ennen Jeesuksen paluuta. Jumala ei riko vapaata tahtoasi! Valitse elämä Jeesuksessa!
  ………………
  Erilainen video liittyen pedonmerkkiin: Merkki otsaan (Mieli/sielu) ja oikea käsi (ruumis)

  https://www.bitchute.com/video/39ww1VYXa03M/
  THE MARK = FOREHEAD (MIND/SOUL) & RIGHT HAND (BODY) = SPIRIT DESTINATION

  Where the Body & Mind go, the Spirit follows.
  Rev 13:17 And that no man might buy or sell, save he that had the mark, OR THE NAME OF THE BEAST, OR THE NUMBER OF HIS NAME.
  Rev 13:18 HERE IS WISDOM. Let him that hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is Six hundred threescore and six.
  Rev 13:16 And he cause all, both small and great, rich and poor, free and bond, to receive a mark in their right hand, or in their foreheads:

  The Bible is not literal, mostly figurative and why most do not understand it. Additionally, you must have the Holy Spirit to discern its true meaning. Forehead (G3359) in Greek . When one takes (accepts) the Mark of the Beast, they are bowing down to Satan. Even with the Muzzle because it is a conscious decision. When you choose to stay at your job wearing a muzzle, go shopping with a muzzle and do what you are told in THE BEAST SYSTEM, you have made a conscious decision to accept and wear The Mark of the Beast.

  You are silently screaming that you have no faith in God to say no. There is a cost for salvation. If you do not know this, you are not saved nor have the Holy Spirit.

  Also, when you comply you strengthen satans army, not God’s. You make it that much harder for other’s to not comply, so you are culpable in their destruction.

  Right (G1188) = feminine, right brain, go the right way, conscience, allegiance, right as in good Hand (G5495) = accept, receive, take

  People should take some time to research and study this. I don’t care if you don’t agree with me, go tell someone else, on a channel where people don’t understand the times we are living in. There is nothing you can do to change what I think. Get behind me Satan.

  They already scan the pineal gland for temperature to condition the masses. This is also where they kill cattle with a nail gun.
  The jabs include nano-particles which can be detected from any place on the body. They scan the phone, an extension of satan’s seed (apple). This is why they are removing cash and all who comply will be connected to the block chain via their internal dna change. They are already connected. Lock Step
  ………………………..

  Alla oleva sivusto osoittaa kuinka pitkälle tiede on etenemässä ihmisten yhdistämisessä esineiden internetiin.

  https://twtext.com/article/1324097206467596288
  INTERNET OF NANOTHINGS &
  BIO-NANOTHINGS
  ”CELLS WIRELESSLY CONNECTED TO THE INTERNET” ”Coronal” – Solujen langaton yhteys internetiin

  Tykkää

  1. Kiitos kommenteistasi. Täytyy perehtyä jossain vaiheessa noihin pidempiin teksteihin, jotka oli kommenttisi mukana. Itse en tue sinänsä näkemystä rokotteista Ilmestyskirjan pedon merkkinä, mutta ymmärrän että tällaisella politiikalla kuten rokotepasseilla, joiden kautta yhdeltä kansanosalta ollaan kieltämässä käytännössä ostaminen ja myyminen, maailmaa valmistellaan hyväksymään lopullinen merkki ja pedon yhteiskunta. Pedon kuvassa on taas kyse enemmän tuon viimeisen maailmandiktaattorin eli Antikristuksen digitaalisesta kuvasta kuten hologrammista tai jonkinlaisesta tekoälyohjelmast jota koko maailma saadaan palvomaan. Tällainen tulkinta olisi ainakin uskollisin sen alkukieliselle merkitykselle. Aloin työstään äskettäin englanninkielistä versiota 350-sivuisesta kirjastani, joten en nyt ehkä ehdi palata tähän aiheeseen, mutta kiitos silti linkeistä ja ajatuksistasi.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s