Video: Dracula, Paholaisen Poika ja Prinssi Charles

Richard Donnerin ohjaamassa vuoden 1976 Hollywoodin kauhufilmi klassikossa Ennustus (The Omen) Antikristus kuvataan Saatanan Poikana, jonka syntymähetki ajoittuu vuoden kuudenteen kuukauteen, kuudenteen päivään ja kuudenteen tuntiin. Elokuvassa Antikristuksen syntymää ja valtaannousua edesauttaa satanistien muodostama salaliitto. Vaikka tarina onkin monin paikoin epäraamatullinen, sen perusajatus Antikristuksesta Paholaisen Poikana on Kirjoitusten mukainen. Vaikka Raamattu ei sano sitä missään suoraan, tämä on pääteltävissä monista asioista joita olen käynyt läpi mm. kirjani 12. luvussa. Tämän teeman pohjalta tein seuraavan melko synkän videon, joka on täydennystä elokuussa julkaisemaani artikkeliin Draculan verenperillinen kutsuu pelastamaan planeetan. Pitääkö Charles itseään pahuuden messiaana ja pimeyden prinssinä? 

Tässä keskitalven pimeydessä on hyvä muistaa, että Antikristus edustaa täydellistä pimeyttä, mutta Jeesus Kristus Kristus on maailman valo, joka syntyi tähän maailmaan sinun ja minun syntien tähden, että me voisimme löytää sovinnon Hänen haavoissaan. Hyvin pian Hän on palaava takaisin maanpäälle tuodakseen pysyvän ilon, rauhan ja hyvinvoinnin maailman kansojen keskuuteen. Mutta sinun on valittava itse puolesi. Rakastatko pimeyttä vai valkeutta, Saatanaa vai Jumalaa. Se kumpaa herraa päätät seurata, tulee vaikuttamaan sinun iankaikkiseen kohtaloosi. Tämä video osoittaa, että Prinssi Charles on jo valintansa tähnyt eikä hänellä ole enää paluuta. Sinulla sen sijaan on jos elät yhä pimeydessä etkä tunne vielä Häntä, joka on kuollut sinun syntiesi tähden. Vielä ei ole liian myöhäistä kääntyä. Pelastuaksesi sinun tulee vain vastata Hänen rakkauteensa ja pyytää anteeksiantoa kaikista rikkomuksistasi joita olet tehnyt itseäsi, toisia ja Luojaasi vastaan ajatuksin, sanoin ja teoin. Jos teet tämän vilpittömin sydämin, on meidän Isämme taivaassa aivan varmasti kuuleva sinun rukouksesi.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s