Mitä Britannian ero EU:sta merkitsee Raamatun profetian kannalta?

Pitkään jännitetyn Brexit-äänestyksen lopputulos selvisi perjantaiaamuna 24. kesäkuuta niiden eduksi, jotka olivat kannattaneet saarivaltion eroa Brysselin byrokraattisen koneiston yhä kiristyvämmästä kuristusotteesta palauttaakseen kansalleen sen entisaikojen oikeuden määrätä omasta kohtalostaan. Tämä historiallinen äänestys merkitsi ensimmäistä kertaa Euroopan Unionin historiassa, kun yksi sen jäsenvaltioista purki kihlauksensa ja jätti erokirjeen yli 500 miljoonan asukkaan valtioblokille. EU:n perussopimuksen artikla 50:n sopimuksen mukaisesti ero ei tule kuitenkaan voimaan välittömästi, sillä kansanäänestyksen jälkeen jäsenmaan tulee jättää vielä virallinen eroanomus ministerineuvostolle, jota seuraa ainakin kaksi vuotta kestävä neuvottelu eroehdoista. Byrokraattisen menettelyn hitaudesta huolimatta monet ovat alkaneet jo kysyä, että mitä tapahtuma merkitsee Euroopan, Iso-Britannian ja koko maailman historian kannalta. Tässä artikkelissa pohdimme sitä mitä tapahtuma voisi merkitä Raamatun profetioiden näkökulmasta. Entä miten Brexit-kohu on yhteydessä Englannin kuninkaalliseen perheeseen?

20_07SpiegelneueEuropa
Kreikkalaisen mytologian Zeus-härällä ratsastava vähäpukeinen Europa on yksi EU:n virallisia symboleita. Ilmestyskirjan 17. luvussa Antikristuksen valtakuntaa symboloidaan prostituoituna, joka ratsastaa seitsemän päisellä pedolla. Pedon seitsemän päätä viittaa näyssä Roomaan jossa EU sai alkunsa 1957.

Äänin 52-48 Brexitin tulos mykisti globalistien ja heidän kannattajakuntansa suut kertaheitolla, kun heille selvisi kansan antaneen potkun persuuksiin Brysselin kasvottomille EU komissaareille, jotka hallitsevat enemmistöä maan laeista. Kansanäänestystä edeltäneessä kiivaassa väittelyssä Unionissa pysymistä kannattanut leiri – johon lukeutui mm. kansallismielisten poliitikkojen painostuksesta kansanäänestyksen kansalle luvannut pääministeri David Cameron – ei kyennyt tarjoamaan muuta kuin pelottelua ja uhkakuvia siitä mitä hirveää ja peruuttamatonta voisi ikinä seurata jos Britannia jättäisi EU:n. Globalisaation takana olevat huonomaineiset virastot, kuten IMF ja WTO, varoittivat etukäteen Brexitin vaaroista kansainvälisten valuuttamarkkinoiden vakaudelle vaikka sijoittajat pitivät tällaisia varoituksia täysin perusteettomina yrityksinä vaikuttaa ihmisten äänestämis-käytökseen Brexitin kaatamiseksi. David Cameron vihjaili Britannian eron EU:sta voivan johtaa jopa kolmanteen maailmansotaan mitä Simon Jenkins piti The Guardianin mielipideosastolla ”täytenä hölynpölynä”.

Perjantaiaamun sarastaessa tämä demokratiaa ja kansanvaltaa vihaava Remain-leiri oli jo niin epätoivoinen, että yhdeksi maailman rikkaimmaksi naiseksi Harry Potter –noitasarjallaan noussut kirjailija J.K.Rowling – yksi Prinssi Charlesin suosikkikirjailijoita – ilmoitti twitterissä, että hän toivoisi pystyvänsä maagisiin loitsuihin joilla vielä muuttaa äänestystulosta. Brexit-kampanjan johtajat, kuten Boris Johnson ja Britannian itsenäisyyspuolue UKIP:n Nigel Farage, ilmoittivat 23. kesäkuuta olevan päivä, joka jää historiaan Britannian itsenäisyyspäivänä samalla tavoin kuin 4. heinäkuuta on Yhdysvaltain itsenäisyyspäivä. Brexitin kannattajille äänestystulosta on juhlittu yhtä historiallisena hetkenä kuin mitä 4. heinäkuuta 1776 merkitsee Atlantin toisella puolen. Tuona päivänä Yhdysvaltain valkopäämerikotka irtaantui Amerikan vapaussodassa Englannin leijonan vaikutusvallasta  – tapahtuma minkä Daniel näki 2300 vuotta aiemmin näyssä neljästä suuresta maailmanvallasta, jotka pakanakansojen merestä nousten seuraavat toinen toistaan (Dan. 7:4).

Nyt kuitenkin niin EU-kriitikkojen kuin EU-myötäilijöidenkin huulilla näyttäisi olevan sama kysymys. Mihin tämä kaikki johtaa? Onko tämä merkki siitä, että ”EU on kaatumassa. EU on kuolemassa”, kuten Farage julisti intoa hihkuen voittopuheessaan Brexitin tukijoille. Äänestystulos on jo antanut tuulta purjeisiin Euroopan kansallismielisille puolueille, kuten Marine Le Penin johtamalle Ranskan Kansalliselle rintamalle ja Hollannin Vapauspuolueelle mitä Geert Wilders on johtanut vuodesta 2006 lähtien. Ylen uutisissa Maria Stenroos ja Petri Raivio esittikin seuraavan ennusteen: ”Vuonna 2026 Brexit-äänestystä muistellaan ehkä käännekohtana, josta alkoi unionin hidas purkautuminen. Toista maailmansotaa seuranneet EU-utopian vuosikymmenet saattavat jäädä historiaan kummajaiseksi, josta Eurooppa palasi kansallisvaltioiden aikaan.” Nykyisen kehityksen valossa ajatus siitä, että EU kestäisi vielä vuosikymmeniä ei ole enää uskottava. Se on kuin huojuva korttitalo jonka alta vedettiin juuri yksi rakennelmaa vahvasti kannatelleista peruspilareista.

Kuten Babylonin valtakunta Danielin päivinä, EU on nyt ”vaa’alla punnittu ja köykäiseksi havaittu” ja se tulee hajoamaan hyvin pian – ehkä jo seuraavan kymmenen vuoden sisällä. Sen hajoamista seuraa Jeesuksen ja Hänen pyhiensä tuhatvuotinen valtakunta, kuten jokainen Raamatun profetiaa tunteva tietää tämän olleen ennustettu pyhissä Kirjoituksissa. Mutta ennenkuin tämä tapahtuu, Antikristus nousee hallitsemaan sitä ja sen kautta koko maailmaa kolmen ja puolen vuoden ajan (Dan. 7:24, 9:27, Ilm. 13:1, 7, 17:9). Nyt jokainen tämän sivuston seuraaja saattaa kuitenkin kysyä, että voiko Antikristus nousta todella Englannin kuningasperheestä, kun britit ovat nyt ulkona tästä järjestelmästä, jonka johtajaksi Antikristuksen tulisi nousta. Tässä artikkelissa pyrin vastaamaan muiden muassa tähän. Brexitin lyhyen kantaman seuraukset ovat jo kaikkien uutisia seuranneiden tiedossa. Tulosten valjetessa kansanäänestyksen alkuunpannut, mutta EU:ssä pysymisen puolesta kampanjoinut nöyryytetty pääministeri Cameron ilmoitti eroavansa virastaan lokakuuhun mennessä. Yhdysvalloissa Brexit on vahvistanut myös Donald Trumpin kansallishenkistä linjaa ja häpäissyt demokraatteja.

Trump oli nimittäin ainoa presidenttiehdokas, joka kannatti Britannian eroa EU:sta samalla kun presidentti Obama ja Hillary Clinton yhtyivät globalistien kanssa Brexit-vastaiseen pelonlietsontaan. Kuten Joel Bollak arvioi Breitbartissa, Obaman uhkailut EU:ssa pysymiseksi ovat saattaneet kääntää brittiläisten äänestäjien enemmistön Brexitin kannattajiksi, koska hän ylitti valtuutensa sekaantumalla Yhdysvaltain lähimmän liittolaisen sisäisiin asioihin. Demokraatit ovat yksinkertaisesti väärällä puolen historiaa sillä Brexitin jälkeen monet briteistä ovat alkaneet kysyä, että onko Trump, joka saapui Skotlantiin samana päivänä kun Britannia päätti erostaan, sittenkin parempi ehdokas kuningaskunnan seuraavan pääministerin liittolaiseksi kuin Brexitiä vastustanut Hillary Clinton. Mutta kuka ikinä sitten nouseekaan USA:n seuraavan presidentin asemaan, kansallishenkiset voimat nostavat nyt päätään Atlantin molemmin puolin viimeisessä suuressa protestissa Antikristuksen Uutta Maailmanjärjestystä vastaan. Tässä vaiheessa on kysyttävä, että kumpaa puolta Englannin kuningasperhe sitten edustaa – kristinuskolle myönteistä kansallisaatetta vai islamisaatiolle myönteistä globalisaatio hanketta?


 Brittiläisen patriootin Paul Joseph Watsonin erikoisraportti Brexitistä


Britannian kuningasperhe ja EU

sun-claim-queen-is_3591477b
Kuningatar tukee Brexitiä, The Sun väitti etusivullaan 9. päivä maaliskuuta 2016.

Daily Mailin jälkeen Britannian toiseksi myydyin päivälehti The Sun julkaisi 9. päivä maaliskuuta 2016 hyvin harhaanjohtavan etusivun uutissensaation. Sen mukaan Kuningatar olisi tukenut Britannian eroa EU:sta vaikka normaalisti hänet tunnetaan perustuslaillisen asemansa sitomasta vaitiolovalastaan, mikä estää häntä ilmaisemasta kansakunnan politiikkaan liittyviä näkemyksiä muualla kuin pääministerin kanssa käydyissä luottamuksellisissa viikkokeskusteluissa. Koska Kuningattaren julkinen rooli on lähinnä seremoniallinen, sen kulmakivenä on hänen poliittinen neutraaliutensa. Hallitsijan ensisijainen tehtävä on yhdistää kansaa, ei herättää ristiriitoja ottamalla kantaa kansaa jakaviin puoluepoliittisiin kiistoihin. Juuri tämän käytännön on ajateltu pitäneen kuningaskunnan pystyssä aina näihin päiviin asti missä monarkia keskiaikaisine rituaaleineen tuntuu jo auttamattomasti vanhentuneelta valtiomuodolta.

 

Mutta asia mitä massat eivät juurikaan tiedosta on se, että julkisten rooliensa ohella Euroopan monilla kruunupäillä on myös näkymättömämpi valta erilaisten eliittiseurojen takana, jotka ovat perustettu äärimmäisessä salamyhkäisyydessä ja jotka pyrkivät rakentamaan yhden maailman poliittista ja taloudellista maailmanjärjestystä lopullisena tavoitteenaan maailmanhallituksen muodostaminen. Tällainen väite ei ole salaliittoteoria, vaan salaliittofakta, jonka todisteet ovat kaikkien löydettävissä jos vain viitsii etsiä totuutta myös kulissien ulkopuolelta. Brexitin aattona 22. kesäkuuta The Sun käytti Kuningatarta jo toistamiseen lehtensä etusivulla ja otsikon mukaan hän olisi kysynyt illalliskutsuilla: ”Anna minulle kolme hyvää syytä miksi pysyä Euroopassa”. Tähän Brexitille myönteinen lehti vastasi: ”Anteeksi Ma’am, emme voi ajatella yhtäkään.”

Tämä viimeksimainittu uutisotsikko perustuu kuninkaallisen elämäkerturi Robert Laceyn väitteisiin, jonka mukaan Elisabet II olisi ”ehdottoman euroskeptinen”. Kuningattaren henkilökohtaisista poliittisista näkemyksistä on annettu viime kuukausina varsin hämmentäviä tietoja. Maaliskuussa ev.lut. kirkon Sana-lehti painatti englanninkielisessä lehdistössä laajasti levinneen uutisen, jonka mukaan Elisabet olisi syvästi uskossa oleva Jeesuksen palvelija. Samoihin aikoihin useissa lehdissä väitettiin, että Kuningatar olisi vastustanut kristillisestä uskostaan johtuen sukupuolineutraalia avioliittolakia. Mutta Daily Beast, siteeraten Buckinhamin Palatsin vanhempia lähteitä, raportoi tämän uutisen olleen roskaa kutsuen sitä ”pettäväksi ja perustelemattomaksi”. Uutinen oli ristiriidassa myös Prinssi Charlesin ystävänä tunnetun homoseksuaalisen koomikko Stephen Fryn paljastukseen, jonka mukaan Kuningatar suhtautui ilolla homoseksuaalien kirkollisen avioliittovihkimyksen mahdollistavan lain läpi menemiseen Britannian parlamentissa. Daily Beast kertoi:

Vaikka Fry sanoo tarinan olleen apokryfinen, tosiasia että palatsin henkilökunta oli valmis lähettämään sen sähköpostilla, on melko selvä viesti, että he pitävät Mailin raporttia virheellisenä ja kuningattaren näkemysten väärinluonnehdintana.

Samoin väitteet Elisabet II:n kristillisyydestä ovat jyrkässä ristiriidassa sen kanssa mitä John Dale paljasti kuningasperheen kiinnostuksesta okkultismiin vuonna 1986 julkaistussa kirjassaan The Prince and the Paranormal: The Psychic Bloodline of the Royal Family – kirja minkä Kuningatar itse julisti pannaan Yhdistyneessä Kuningaskunnassa. Jokainen vapaamuurariloosin historiaa tutkinut tietää, että Britannian kuningasperhe on pitänyt johtavaa asemaa Englannin Yhdistyneessä Suurloosissa jo 1700 -luvun puolivälistä lähtien. Dokumentoin Windsorin kuningashuoneen vapaamuurariyhteydet kirjani 12. luvussa. Luciferistisen vapaamuurariseuran ohella Englannin kuningasperhe on myös hyvin syvästi mukana uuspakanallisessa druidiyhteisössä, johon Elisabet II vihittiin vuonna 1946. Muinaisina aikoina Brittein saarten druidit harjoittivat Julius Ceasarin mukaan ihmisuhreja massiivisella mittaskaalalla.

Mitä tulee The Sun -lehden maaliskuiseen uutiseen Kuningattaren tuesta Brexitille, jonka hän olisi ilmaissut oletettavasti aikaisemman hallituksen varapääministeri Nick Cleggille, Clegg itse sanoo pitävänsä tätä nimettömistä lähteistä tullutta väitettä hölynpölynä eikä edes muista mitään tällaista keskustelua Kuningattaren kanssa. Entä mikä olikaan se taho, joka valitti ensimmäisenä raportin virheellisyydestä? Tietysti Buckinhamin Palatsi, joka palkkasi lehdistön laatua valvovan IPSO (The Independent Press Standards Organization) -järjestön vaatimaan Rupert Murdochin omistamalta lehdeltä oikaisua ja anteeksipyyntöä ”olennaisesti harhaajohtavasta” uutisesta – vaatimus mistä The Sun kieltäytyi. Kuninkaallisen perheen virallisilla verkkosivuilla Kuningattaren kerrotaan pysyvän ”lujasti neutraalina” Brexitin kaltaisissa asioissa, jotka ovat yhteydessä maan poliittiseen prosessiin.

Kuningasperhe ja valtavirran lehdistö yrittää pitää yllä tätä vanhaa kulissia Elisabet II:sta pelkkänä keulakuvana jolla ei ole minkäänlaista vaikutusvaltaa kansalliseen tai kansainväliseen politiikkaan. Mikään ei voisi olla kauempana todellisuudesta. Sen sijaan, että Englannin Kuningatar olisi Brexitiä vastustava kristitty patriootti, hän istuu koko sen globalisaatio koneiston huipulla, joka toisen maailmansodan lopusta lähtien on yrittänyt tuhota pala palalta kansojen itsemääräämisoikeutta kaikkivoipaisen maailmanhallituksen tieltä, jonka rakentamisessa Euroopan Unioni on ollut keskeisessä asemassa. Tosiasiassa kun Belgian pääministeri Herman Van Rompuy valittiin vuoden 2007 Lissabonin sopimuksella Euroopan liittovaltion ensimmäiseksi presidentiksi, virkaanimityksensä lehdistötilaisuudessa hän julisti peittelemättä, että planeetan globaali hallinto olisi EU:n olemassaolon perimmäinen päämäärä, ja että vuosi 2009 merkitsi ensimmäistä askelta tähän suuntaan ”G20:nen muodostamisella talouskriisin keskellä. Ilmasto konferenssi Kööpenhaminassa on toinen askel kohti planeettamme globaalia hallintoa.”, raportoi WorldNetDaily 21. marraskuuta 2009.

Se oli Kuningatar Elisabet II:n hyvä ystävä Hollannin Kuningatar Beatrix, suljettujen ovien takan neuvottelevan Bilderberg-ryhmän kunniajäsen, jonka isä Prinssi Bernhard oli perustamassa tätä elitististä salaseuraa vuonna 1954 osana eliitin suunnitelmaa muodostaa Euroopan Yhdysvallat Natsi-Saksan julmuuksien häpäisemän kansallisaatteen raunioille. Kuitenkin, niin Alankomaiden kuin Englanninkin kuningashuoneilla oli toisen maailmansodan aikaan hyvin lämpimät suhteet Natsi-Saksaan (ks. Elisabet II oli fanaattisen natsiperheen kasvatti! Valtavirran lehdistö on nyt alkanut vihdoinkin paljastaa Englannin kuningasperheen pimeää puolta) ja Elisabet II:n puoliso Prinssi Philip on itse myöntänyt hänen perheensä tunteneen sympatioita natsismia kohtaan historioitsija Jonathan Petropolousille tämän kirjassaan Royals and the Reich, The Princes von Hessen in Nazi Germany (Oxford 2006). Useissa kansainvälisissä ympäristöissä taloustiedettä opiskellut Jukka Davidsson, joka luonnehtii itseään ”geopolitiikan tarkkailijaksi ja kansainvälisen oikeuden ja erityisesti kansainvälisen rikosoikeuden osaajaksi”, paljastaa Bilderberg-ryhmästä seuraavaa kirjoituksessaan ”Kuka sitten on EU:n todellinen takapiru?”

Tämä on keskeisin kysymys, jos haluamme arvostella EU:ta ja arvailla mihin suuntaan se meitä kuljettaa. Muutamia selkeitä indisioita on olemassa asiasta. Anglo Amerikkalaisen pankkimafian osuus lienee hyvin ja uskottavasti dokumentoitu suhteessa EU:n. Olisiko jollain muulla osapuolella intressejä oheiseen suunnitelmaan.

Ensimmäiseksi on syytä todeta se, että Bilderberg ryhmä perustettiin vuonna 1954. Perustajista kantavana voimana oli Hollannin kuningashuoneen jäsen prinssi Bernhard ja kyseinen kuningashuone on liitetty toisen maailmansodan ajan SS:n eli natseihin. Myöhemmin Bilderberg ryhmään on tietenkin liittynyt myös Englannin kuningashuone ja prinssi Philip, joka niin ikään on ainakin ollut SS sympatisoija. Näin ollen on syytä olettaa että Bilderberg ryhmän takana on korkea-arvoinen natsiyhteys (kso. myöhemmin red house report).

Kun puhumme sitten EY/EU/EURO:n synnyttämisestä on meidän tutustuttava nimenomaan Bilderberg ryhmän päätösasiakirjoihin. Erityisesti vuoden 1955 salainen materiaali on kiinnostava tässä suhteessa:

”Vuotaneet dokumentit vuoden 1955 Saksassa pidetyn Bilderberg-ryhmän konferenssista keskusteli agendasta luoda Euroopan Unioni ja yksittäinen EU valuutta vuosikymmeniä ennenkuin ne olivat otettu käyttöön, todistaen jälleen vääräksi huuhaan metsästäjien väitteet siitä ettei Bilderbergillä olisi minkäänlaista vaikutusvaltaa maailman tapahtumiin.

Vuotaneet paperit tapaamisesta, mikä pidettiin 23-25. syyskuuta 1955 Suur-Hotellissa Sonnenbichl Garmisch-Partenkirchenissa, Länsi-Saksassa, tuotiin julkisuuteen Wikileaks verkkosivulla eilen.

Kuten me ensimmäisenä raportoimme vuonna 2003, BBC:n  tutkiva tiimi oli sallittu pääsevän käsiksi Bilderberg kansoihin, jotka vahvistivat että EU ja Euro olivat Bilderbergin hengentuote. Ne olivat todennäköisesti lukemistoa samoista dokumenteista, jotka Wikileaks toi julkisuuteen.

Se oli vasta viimekuussa kun Belgian varakreivi ja nykyinen Bilderberg-puheenjohtaja Étienne Davignon rehenteli Bilderbergin auttaneen luomaan Euron ollen ensimmäinen, joka esitteli toimintaohjelman yksittäiselle valuutalle 1990 -luvun alussa.” [suomennos Davidssonin lainaamasta Paul Joseph Watsonin raportista vuodelta 2009]

On syytä kuitenkin katsoa vuoteen 1944 ennen kuin lähestymme sitä kuka on EU:n takana. Yhdysvaltojen arkistosta on sattumalta löytynyt kolmesivuinen asiakirja koodilla EW-Pa 128. Tämä asiakirja on kirjoitettu marraskuun 7, 1944. Paperi on laadittu Yhdysvaltojen sotilastiedustelun toimesta ja koskee erittäin salaista natsien tapaamista aiemmin samana vuonna.

Vuonna 1944 elokuun 10 päivänä Strasbourgissa hotelli Maison Rougessa kokoontui SS Obergruppenfuhrer Dr Scheidin ja aseistamisministeriön Dr Bossen johdolla joukko valittuja teollisuus- ja finanssimiehiä erittäin salaiseen kokoukseen, jonka aiheena oli Saksan kukistumisen jälkeisen ajan suunnittelu. Vaikka sodan häviämisestä puhuminen katsottiin maanpetokseksi ja rankaistiin teloituksella, niin kokouksen pitämiseen käsky oli tullut itse SS ja Gestapo komentaja Heinrich Himmleriltä, joka katsoi vuonna 1944 pitkälle tulevaisuuteen. Kokouksen ydin ja tarkoitus oli antaa käsky teollisuusmiehille natsi puolueen pelastamisesta ja uudelleen valtaan nostamisesta ajan ollessa sille kypsä. Toisin sanoen kyseessä oli suunnitelma neljännen valtakunnan nousemisesta. Tämä Saksan neljännen valtakunnan luonne tulisi olemaan enemmänkin poliittinen ja taloudellinen kuin se, mitä näimme toisen maailmansodan aikana. Tämän suunnitelman ydin oli kansallisvaltion tuhoaminen ja Euroopan Union perustaminen. Ei siis ihme, että Hitlerin propaganda päällikkö Joseph Goebbels totesi aikanaan, että 50 vuoden kuluessa kukaan ei enää ajattele kansallisvaltioita…

The Sunin väitteisiin Elisabet II:n tuesta Brexitille on pahassa ristiriidassa myös The Guardian -lehden paljastus 1. päivältä huhtikuuta, jonka mukaan kuningasperhe olisi harkinnut dramaattista Brexit väliintuloa. Kyseinen uutinen kertoi, että ”Kuninkaallisten uskottiin olevan halukkaita vaarantamaan mahdollinen perustuslaillinen kriisi ilmaistakseen heidän suuttumuksensa eroamiskampanjalle.” Otan tästä uutisesta muutamia katkelmia:

 • Kuninkaalliset ovat valmiita vaarantamaan mahdollisen perustuslaillisen kriisin provosoimisen vain näyttääkseen kuinka syvää on heidän vihansa osaa Brittiläistä lehdistöä ja vanhempia poliitikkoja kohtaan. Viranomaisia lähellä olevien korkea-arvoisten lähteiden mukaan, kuningasperheen kauna koski etenkin Sunin uutislehden kuvausta Kuningattaresta Brexitin tukijana. Mutta suuttumus kulkee sukupolvien ylitse Buckinghamin Palatsissa…
 • Käyttäen ulkopuolisia asiantuntijoita, jotka neuvoivat että väliintulo tulisi esittää sellaisen henkilön taholta jolla on moitteettomat eurooppalaiset suosituskirjeet, vahva sukulaisuus mantereeseen ja joka puhuu suoraan, perhe on päättänyt että Prinssi Philipin tulisi toimia tämän liikkeen keulakuvana.
 • Toinen valtaapitäviin hyvissä yhteyksissä oleva lähde selitti, että kuninkaalliset näkevät nyt kiristyvän salaliiton Britannian erolle myönteisten lehtien, huomattavimmin Sunin, Telegraphin ja Mailin, ja tiettyjen poliitikkojen välillä. ”Eroa kannattavan äänen johtaja on Michael Gove – tämä kauhea pieni vuotaja, joka mukaan Kuningatar olisi kannattanut eroa. He eivät voi sietää häntä. Ja mitä Borikseen tulee, toiseen johtavaan Brexitin tukijaan – hän on pyöräilevä hullu Islingtonista. Kaikki mitä hän on tehnyt kuninkaalliselle perheelle on ollut tehdä vaikeaksi ajaa ympäri Lontoota kunnollisen kokoisella Daimlerilla. Ja kolmikon kolmantena – Farage, mikä kauhea pikku mies.”
 • Osana syytä astua väittelyyn sellaisella ennennäkemättömällä tavalla on valtava pettymys pääministeri David Cameroniin. ”On tunne, että emme voi jättää sitä hänelle. Katso mitä tapahtui edellisellä kansanäänestyksellä mikä meillä oli Skotlannissa. Me lähes menetimme Balmoralin ja metsästysmaat. Nicola Sturgeon voisi istua tässä linnassa juuri nyt – tiedämme että hänen silmänsä oli siinä. Se oli hiton lähellä käydä toteen.

Tämä raportti kuvastaa hyvin sitä halveksuntaa mitä kuningasperhe kokee tavallista kansaa kohtaan. Brexitin johtavana puolestapuhujana toiminut Boris Johnson, jota on ennakoitu yhdeksi ehdokkaaksi lokakuussa virkansa jättävän Cameronin seuraajaksi, on kuningasperheelle vain ”pyöräilevä hullu Islingtonista”, jonka virkakausi Lontoon pormestarina teki pääkaupungista paljon ystävällisemmän pyöräilijöille vaikeuttaen samalla kuningasperheen mahdollisuutta liikkua Lontoossa ylellisissä luksusautoillaan. Nigel Farage, joka voittopuheessaan julisti Brexitin olleen ”voitto todelliselle kansalle, voitto tavallisille ihmisille, voitto kunnollisille ihmisille ylikansallisten hallitusten, suurien pankkien ja suuren politiikan valheita, korruptiota ja petosta vastaan”, on kuningasperheelle vain ”kauhea pieni mies”, jonka vuosikymmeniä kestänyttä taistelua EU:ta vastaan he eivät voisi vähempää arvostaa.

He ovat unohtaneet tuskin Faragen röyhkeyttä, kun hän ainoana EU:n parlamentin jäsenistä päätti liimautua lujasti tuoliinsa, kun Prinssi Charles vastaanotti Brysselissä helmikuussa 2008 pitämäänsä puheeseen seisovat suosionosoitukset Euroopan parlamentikoilta. Tämä teko ei johtunut Faragen kunnianosoituksen puutteesta kuningasperhettä kohtaan, vaan se oli hänen avoin protestinsa Walesin Prinssin puheelle, joka kutsui yhä suurempaan Brysselin valtaan aikana jolloin Lissabonin sopimusta ratifioitiin ympäri EU:n parlamentteja. On syytä muistuttaa, että ainoa jäsenmaa jolle annettiin oikeus kansanäänestykseen Lissabonin sopimuksesta, oli Irlanti joka hylkäsi sen 53% enemmistöllä. Eurokraatit vaativat kuitenkin toista kansanäänestystä missä tulos kääntyi lopulta Lissabonin sopimuksen eduksi. Tätä ennen Ranska ja Hollanti oli hylännyt vuonna 2005 järjestetyissä kansanäänestyksissä Euroopan perustuslain ensimmäisen luonnoksen, minkä hylkääminen johti Lissabonin sopimuksessa tehtyihin pieniin muutoksiin, jotka sitten pakotettiin jäsenmaiden kurkuista alas ilman minkäänlaista kansanäänestystä.


Prinssi Charlesin vuoden 2008 puhe Euroopan Parlamentissa missä hän vaati EU:lle yhä suurempia valtuuksia. Puhe sai suosionosoitukset kaikilta muilta paitsi UKIP:n Nigel Faragilta.


Äskettäin Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry, joka jakaa jäsenyyden Bush Sr. ja Bush Jr. kanssa yhtä maailmanjärjestystä ajavassa okkulttisessa Skull and Bones salaseurassa, kertoi että on useita tapoja joilla Brexit voidaan yhä kumota ja näistä toisen kansanäänestyksen järjestäminen olisi yksi keino. Tämä on se miten globalistit ja eurokraatit suhtautuvat demokraattiseen päätöksentekoon. Jos jokin tulos ei heitä miellytä, he vaativat revanssia aina niin usein kunnes saavat toivomansa lopputuloksen. Brexitin jälkimainingeissa jo neljä miljoonaa brittiläistä eurouskovaista on allekirjoittanut vetoomuksen, joka vaatii hallitusta järjestämään toisen kansanäänestyksen, vaikka useat lainsäätäjät äänestäjien molemmin puolin pitävät ajatusta toisesta kansanäänestyksestä epädemokraattisena. Äänestäjät ovat puhuneet yli miljoonan kansalaisen enemmistöllä ja hävinneen osapuolen on vain nieltävä tappionsa. Tätä on demokratia elleivät eurouskovaiset sitä vielä tiedä.

Prinssi Charlesin puhe EU:n parlamentissa helmikuussa 2008 on puhuu jo itsessään paljon siitä mitä kuningasperhe ajattelee todella Brexitistä. Charles ei ole ainut kuningasperheen jäsen, joka olisi ilmaissut julkisesti EU myönteisiä kannanottoja. Esimerkiksi Brexitin ja kuningasperheen suhteen The Sunia paljon rehellisempi The Guardian kertoi 24. kesäkuuta 2015 – tasan vuosi ennen Brexit-tuloksen paljastumista -, ”Kuningatar vihjaa halustaan Britannian pysymiseksi Euroopan Unionissa”.  Uutinen viittasi Kuningattaren Saksassa pitämään puheeseen jossa hän varoitti jakaantumisesta Eroopassa. ”Yhdistynyt Kuningaskunta on ollut aina läheisesti yhteydessä mantereeseen. Jopa silloinkin kun meidän päähuomiomme oli muualla maailmassa, meidän kansamme esitti avain osaa Euroopassa,” Kuningatar sanoi liittokansleri Angela Merkelin – EU projektin johtavan edistäjän – läsnäollessa. Brexit-äänestyksen kannalta tärkeän EU huippukokouksen edellä 16. helmikuuta 2016, 33 -vuotias Prinssi William piti puheen Ulko- ja Kansainyhteisön Viraston diplomaateille, joka tulkittiin ympäri kuningaskuntaa Brexitin vastaisena.

Vaikka hän ei maininnut tässä puheessaan nimenomaisesti Eurooppaa, hän sanoi, että ”lisääntyvästi levottomassa maailmassa, meidän kykymme yhdistyä yhteisessä toimessa toisten kansakuntien kanssa on olennaista.” Nigel Farage huomautti Williamin olevan pelkkä propaganda torvi, jota hallitus ja EU -myönteinen eliitti käytti hyväkseen. Samalla monarkian vastainen Republic-ryhmä sanoi, että ”myytti ei-poliittisesta monarkiasta on purkautumassa ja tämä muodostaa todellisen riskin kuninkaallisille”. Palatsin jees-miehet olivat kuitenkin lakaisemassa maton alle jälleen kerran näitä ilmeisiä todisteita kuningasperheen euromyönteisyydestä väittämällä ettei Williamin puheella ollut mitään tekemistä Euroopan ja EU:n kanssa. Uskokoon ken tahtoo. Olisi naurettavaa olettaa tämän saksalaisen Saxe-Coburg-Gothan kuningassuvun olevan jotain isänmaallisia patriootteja, kun toisen maailmansodan aikaan kruunusta luopunut Edward VIII – Elisabet II:n suosikkisetä – syyllistyi maanpetturuuteen luovuttamalla Churchillin salaisia sotasuunnitelmia natseille ja neuvomalla Hitleriä pommittamaan Lontoota Britannian pakottamiseksi rauhaan natsien kanssa. Lisää informaatiota Windsorin huoneen kulissien takaisesta korruptiosta löydät artikkelista Kuninkaallisen perheen vaiettu historia 1700 -luvulta eteenpäin. Raottamassa verhoa Windsorin huoneen kulissien taakse.

Johtaako Brexit Yhdistyneen Kuningaskunnan hajoamiseen?

Huolimatta siitä, että pidän Brexitiä positiivisena kansannousuna ylikansallisen vallan anti-demokraattista byrokratiaa vastaan, olisi todellisuuspakoa sanoa että Brexitin jälkiseuraukset olisivat pelkästään positiivisia eivätkä horjuttaisi mitenkään Euroopan vallitsevaa järjestystä. On olemassa nimittäin hyvin todennäköinen näköala sille, että Brexit ei tule johtamaan ensimmäisenä Euroopan Unionin hajoamiseen vaan Yhdistyneen Kuningaskunnan loppuun sellaisena kuin olemme sen tähän asti tunteneet. Ongelma Brexitin kaltaisessa kansannousussa on siinä, että Yhdistynyt Kuningaskunta ei ole ollut koskaan kansallisvaltio siinä mielessä kuin on vaikkapa Suomi tai Kreikka. Iso-Britannia on unioni siinä missä EU. Sen lippua kutsutaan nimellä Union Jack, minkä alkuperä juontuu vuoteen 1606, kun Englannin valtaistuimelle noussut Jaakko I – joka antoi nimensä Kuningas Jaakon raamattu-käännökselle – yhdisti Englannin, Skotlannin ja Irlannin valtaistuimet yhteen kuningaskuntaan (vaikka Skotlannin, Walesin ja Englannin virallinen yhdistyminen tapahtui vasta 1707).

Eli kun valtio mikä on itsekin unioni eroaa toisesta unionista, on luultavaa että pian tuon valtion yhdistämät kansallisryhmät alkavat vaatia yhtäläistä oikeutta itsenäisyyteen ja itsehallintoon. Juuri näin on nyt käynyt Brexitin jälkeisessä Kuningaskunnassa. Skotlannin itsenäisyyshaaveet alkoivat jo ennen Brexitiä, kun Skotlanti järjesti kansanäänestyksen itsenäisyydestä syyskuussa 2014. Tämä kansanäänestys kaatui, kun 55% enemmistö äänesti Skotlannin ja Kuningaskunnan välisen unionin säilymisen puolesta. Brexitin kannattajien kuuluttaman Kuningaskunnan ”itsenäisyyspäivän” jälkeen, tilanne on nyt aivan toinen. Viimeisimpien mielipidemittausten mukaan jo 60% skoteista äänestäisi itsenäisyyden puolesta. Yksi ratkaiseva tekijä tähän mielipiteen muutokseen on se, että enemmistö skoteista tuntee että heidät revittiin EU:sta vastoin omaa tahtoaan. Brexit-äänestyksessä 62% skoteista äänesti EU:ssa pysymisen puolesta. Vaikka toinen kansanäänestys Skotlannin itsenäisyydestä olisi järjestetty enemmin tai myöhemmin, Brexitin merkittävin vaikutus historiaan lienee siinä, että se on kiihdyttänyt tätä hälyttävää prosessia, joka saattaa johtaa yli tuhatvuotisen kuningaskunnan loppuun.

Brexitin jälkeisessä 27 EU johtajan tapaamisessa Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker on levittänyt punaisen maton Skotlannin naispääministeri Nicola Sturgeonille, joka haluaa järjestää toisen kansanäänestyksen Skotlannin itsenäisyydestä ennenkuin Britannia eroaa virallisesti EU:sta. Reuters raportoi Junckerin motiiveista:

Eräs vanhempi EU viranomainen vähätteli Junckerin kutsua Sturgeonille, huomioiden kuivasti että ”presidentti tykkää Euroopan alueista” rinnastaen Skotlannin Saksan osavaltioihin. Mutta jotkin diplomaatit näkivät Junckerin liikkeen harkittuna juonena lisätä painetta Cameronille ja hänen seuraajilleen nopeuttaa eroneuvotteluita. ”Tämä on tapa panna painetta Lontooseen laukaistakseen eroehdot,” vanhempi viranomainen eräässä EU hallituksessa sanoi EU:n pyrkimyksistä pompottaa Lontoota neuvottelupöytään samalla kun Cameron on väittänyt että ainoastaan hänen seuraajansa tulee asettamaan kellon tikittämään vetäytymisen kahden vuoden takarajalle. ”Tämä on Junckerin provokaatio”, EU diplomaatti sanoi ”. ”Hän ei voi pakottaa brittejä luovuttamaan heidän ilmoitustaan erosta, joten hän pelaa näitä temppuja.”

EU johtajat ovat tehneet Nicola Sturgeonille selväksi, ettei Skotlanti voi pysyä osana EU:ta niin kaun kuin Skotlanti on osa Yhdistynyttä Kuningaskuntaa. Brexitin myötä EU:sta eroaa myös Skotlanti ellei sitten Skotlanti järjestä itsenäisyyteen päätyvää kansanäänestystä ennen kuin EU:n ja Britannian välillä käyty kahden vuoden eroneuvotteluaika on ohitse. Tästä syystä Sturgeon haluaa järjestää kansanäänestyksen – mikä tarvitsee ensin Britannian parlamentin hyväksynnän – ennen kuin britit eroavat virallisesti EU:sta eroneuvottelujen päättyessä. Puheenjohtaja Jean-Claude Juncker on siis painostamassa brittejä Skotlannin itsenäisyyspyrkimyksillä ja tukee politiikkaa joka voi johtaa pian yli 300 vuotta kestäneen Skotlannin ja Englannin välisen liiton purkautumiseen. Heti kun Cameronin seuraajaksi syyskuussa valitti pääministeri luovuttaa virallisen erokirjeen Brysseliin, tästä alkaa kahden vuoden neuvotteluaika, jonka aikana Skotlannin hallituksen olisi saatava aikaan kansanäänestys mikäli se haluaa pysyä EU:ssa ennen Britannian lähtöä.

Tämä tarkoittaa, että Skotlanti voi äänestää itsenäisyydestään jo ensivuonna tai viimeistään 2019. Telegraph kertoi 29. kesäkuuta investointipankki JP Morganin ennustuksesta, jonka mukaan Skotlanti tulisi järjestämään itsenäisyydestään toisen kansanäänestyksen seuraavan kolmen vuoden sisällä. Tällä seuraavalla kerralla näköala separatistien voittoon olisi paljon suurempi kuin se oli vuonna 2014. Jopa Tylypahkan koulusta valmistunut ja kristallipalloja tähyilevä JK. Rowling tiesi kertoa, että Brexitin seuraksena olisi lopulta Yhdistyneen Kuningaskunnan hajoaminen. Hän tviittasi faneilleen Brexitin jälkeisenä aamuna: ”Goodbye, UK.” Tässä vaiheessa joku voisi kysyä, että ”mitä sitten?” Mitä sitten jos Skotlannin eroaminen Britanniasta hajottaa Yhdistyneen Kuningaskunnan? Miksi tämän pitäisi liikuttaa meitä suomalaisia ja mitä tekemistä tällä on ylipäätään Raamatun profetian kanssa? Paljonkin. Pelissä ei ole nimittäin vain Yhdistyneen Kuningaskunnan hajoaminen vaan myös sen yli tuhatvuotta pystyssä pysyneen kuningasvallan kaatuminen.

Elisabet II:n jo 64 vuotta kestäneen hallinnon aikana tasavaltaa kannattavat poliittiset äänet ovat saaneet ehkä enemmän kannatusta kuin koskaan kuningaskunnan tuhatvuotisen historian aikana. Etenkin 90 -luvun alussa, kun Prinsessa Diana astui julkisuuteen sensaatiomaisilla paljastuksillaan – joista kirjailija Andrew Morton kertoi vain murto-osan -, tasavaltaa vaativat äänet ovat olleet kasvussa – etenkin sen jälkeen kun briteille selvisi se laajuus millä Prinssi Charles on ollut vaikuttamassa kansakunnan politiikkaan jo vuosikymmenien ajan. Prinssi Charlesin poliittinen vehkeily ja poliittinen aatejohtajuus uhkaa johtaa kuningaskunnan ennennäkemättömään perustuslailliseen kriisiin, kuten monet politiikan tarkkailijat ovat varoittaneet. Monet ovat jo spekuloineet sillä mitä tapahtuu, kun juuri 90 -vuotta täyttänyt Monarkki vetää viimeisen henkeyksensä ja valta siirtyy Charlesille. Tuleeko kansa vaatimaan kruunun siirtämistä Prinssi Williamille vastoin perimyslakia, jonka mukaan kruunu siirtyy aina hallitsijan elossa olevalle esikoiselle. Kuningaskunnan jatkuvuus on jo nyt vaakalaudalla. Entä mitä tapahtuu, kun Skotlanti äänestää itsenäisyydestään ja tulos johtaa kuningaskunnan hajoamiseen?

Maan vuosisataisten valtarakenteiden horjuessa yhä useampi saarivaltion asukkaasta tulisi varmasti kysymään, että onko monarkiallekaan enää tarvetta. Jos Skotlanti päättää erota monarkiasta, niin pian Englanti ja Wales kyseenalaistaisi monarkian tarpeellisuuden pirstaloituneessa kuningaskunnssa. Tähän astihan se on ollut juuri kuningasvalta, joka on pitänyt Englantia, Walesia ja Skotlantia yhdessä. Nyt Brexitin tuloksen on raportoitu jo kannustaneen Australian ja Kanadan asukkaita vaatimaan eroa Englannin monarkin hallitsemasta 53 jäsenmaan Kansainyhteisöstä, joka muodostuu Brittiläisen imperiumin entisistä alusmaista. Tähän Skotlannin itsenäistyminen olisi viimeinen niitti. Toisin sanoen, siinä vaiheessa historiaa kun Kuningatar jättää hänen maallisen majansa, Yhdistynyt Kuningaskunta ja Kansainyhteisö saattaa olla niin pirstaloitunut, ettei useimmat kansalaiset näe enää tarvetta monarkian säilyttämiselle. Faragen hehkuttaman Britannian itsenäisyyspäivän sijasta 23. kesäkuuta voi jäädä historiaan päivänä, josta alkoi Yhdistyneen Kuningaskunnan ja sen monarkian hidas mutta varma kuolema. Mutta tämä on positiivinen asia, koska Englannin kuningashuone on yksi turmeltuneimpia instituutioita mitä maanpäältä löytyy mm. todistetuilla yhteyksillä lasten sadistiseen hyväksikäyttöön.

David Wilkersonin näky Skotlannin itsenäistymisestä

Brexitin jälkeiset uutiset Skotlannin uudelleen elvytetyistä itsenäistymispyrkimyksistä on erityisen mielenkiintoisia sen valossa mitä David Wilkerson profetoi 70 -luvulla Skotlannin itsenäistymisestä aikana jolloin Euroopassa käydään lyhyt mutta tuhoisa kolmas maailmansota. Wilkersonin näyssä nämä tapahtumat sijoittuivat aikaan juuri ennen kuin EEC eli nykyinen EU nousee maailman johtavaksi supervallaksi ja tekee Antikristuksen välityksellä liiton Israelin kanssa Dan. 9:27:n täyttymyksenä. Tästä alkaa Jeesuksen julkista paluuta edeltävä seitsemän vuoden vihan aika maanpäällä. Wilkersonin näyn mainitsemat tapahtumat ovat mielenkiintoisen yhdenmukaisia sen kanssa mitä itse päättelin kirjani luvussa 1 lopun ajan tapahtumien kronologiasta Danielin kirjan, Jooelin kirjan ja Ilmestyskirjan valossa. Näyssä mainitaan mm. viimeinen elonkorjuu missä Jumala vuodattaa Pyhän Henkensä Euroopan kansojen päälle tämän kolmannen maailmansodan aikana (ks. Jooel 3:28-32) juuri ennen ylösottoa.

Näky ei vain vahvistaisi pre-tribulationistista tempausoppia, mutta myös sen että seurakunnan ylösottoa ei edellä pelkkää luopumusta, kuten jotkut ovat päätelleet Luuk. 18:8:n ja 2. Tess. 2:3:n valossa. Ensiksi mainittu voi puhua yhtä hyvin Jeesuksen julksesta paluusta Öljymäelle, jolloin maanpäälle ei ole enää paljoakaan uskoa (Ilm. 16:9). Sitä paitsi tuo kohta voi myös puhua – kuten edellinen jae näyttäisi vihjaavan – niistä uudestisyntyneistä kristityistä joilla on heikko usko Jumalan voimaan ja kykyyn tuoda oikeus Hänen valituillensa, ”jotka häntä yötä päivää avuksi huutavat”. Mitä tulee 2. Tess. 2:3:een tämä puhuu lähinnä niistä kahdesta ehdosta jotka edeltäisivät seurakunnan ylösottoa – ensimmäinen näistä on luopumus ja toinen Laittomuuden ihmisen ilmestyminen (siihen miksi nämä kaksi tulisi edeltää seurakunnan ylösottoa ks. kirjani ensimmäinen osa).

Tämä ei ole ristiriidassa Wilkersonin näkyyn, koska luopumuksen tulee edeltää ei seurata Antikristuksen ilmestymistä. Tarkalleen ottaenhan näyn kuvaus ylösottoa edeltävästä suuresta elonkorjuusta tapahtuu vasta Antikristuksen ilmestymisen jälkeen, koska Antikristus ilmestyy Ilmestyskirjan mukaan jo ennen kolmatta maailmansotaa (Ilm. 6:1-4). Eikä ensimmäisen sinetin avaaminen ajoitu samaan hetkeen 70. vuosiviikon alkamisen kanssa, kuten perustelin tätä tarkemmin kirjani ensimmäisessä luvussa. On lisäksi huomioitava, että myös Wilkersonin näky mainitsee luopumuksen, joka edeltää tätä viimeistä suurta herätystä ja seurakunnan ylosottoa. Tämä näky on myös yhdenmukainen lukuisten muiden näkyjen kanssa, jotka ovat ennustaneet kolmannen maailmansodan alkavan Pohjois-Norjan miehityksellä Venäjän arrmeijan taholta.

Näitä profetioita on lainattu kymmennittäin esim. Jouko Pihon sivuilla. Venäjän agression Suomeen ja Pohjois-Norjaan voisi provosoida vaikkapa Ruotsin ja Suomen äskettäin solmima puolustusyhteistyö-sopimus Iso-Britannian ja Yhdysvaltain kanssa. Suomessa eilen vieraillut Putin kertoi pahaenteisesti, että jos Suomi liittyy Natoon ”Suomen puolustusvoimat eivät olisi enää itsenäisiä, vaan osa Naton sotilaallista infrastruktuuria, joka heti tulisi Venäjän rajoille. Mitä luulette? Tulemmeko pitämään tällöin joukkomme edelleen 1 500 kilometrin etäisyydellä Suomen rajoilta?”. Todellisuudessa Putin valehteli sillä Venäjällä on tukikohtia vain muutaman sadan kilometrin päässä Suomen rajalta muun muassa Murmanskissa ja Pietarissa. Alakurttissa Venäjän armeijalla on ilma- ja maavoimien tukikohta, joka on vain 80 km päässä Suomen rajasta ja mistä on noin 10 tunnin ajomatka Pohjois-Norjaan.

Pohjois-Norjan miehityksestä kolmannnen maailmansodan käynnistäjänä puhui myös kirjassani lainattu norjalaisnaisen 60 -luvulla todistama näky, joka kuvaili tarkasti 2010 -luvun maailmaa digitaali- ja satelliittitelevisioineen puhuen myös viime vuonna kärjistyneestä pakolaiskriisistä, joka oli suurin sitten toisen maailmansodan. Vuonna 2011 Mestarinsa luokse siirtynyt David Wilkerson sai tämän näyn 15. kesäkuuta 1976 – reilu kolme vuotta sen jälkeen, kun Britannia liittyi Euroopan talousyhteisö EEC:hen mitä Kuningatar ylisti positiivisena asiana vuoden -72 jouluviestissään. Katsotaampa sitten tätä näkyä. Vaikka näyssä puhutaan EU:n ja Venäjän sijasta EEC:stä ja Neuvostoliitosta, nämä ovat vain ajan termistöä mitä Wilkerson käytti ilman tarkempaa tietoa tulevasta. Neuvostoliitto on sitä paitsi elvytetty jo henkiin Presidentti Putinin 1. tammikuuta 2015 käynnistämässä Euraasian Unionissa.

Tuntui kuin suuri väri-tv olisi tuotu huoneeseen, ja Herra näytti minulle siinä asioita, joiden kanssa taistelin sydämessäni. Aluksi näin kartan, joka kuvasi koko Eurooppaa – Iso-Britanniasta Neuvostoliittoon ja Norjasta Lähi-itään. Katselin karttaa jonkin aikaa ja samalla alkoi tapahtua jotain merkillistä. Norjan pohjoisosien väri alkoi muuttua punaiseksi, ja punainen väri ulottui pohjoisesta aina Norjan keskiosiin. Herra, mitä haluat näyttää minulle? sanoin silloin. Herra antoi minun lähestyä tuota kartan osaa ja rukoillessani Hän näytti minulle, mitä tapahtuisi. Punainen väri merkitsi kahta asiaa. Ensinnäkin se merkitsi ihmisten hengellistä uudistumista ja toisekseen vieraan sotajoukon tunkeutumista maahan. Ja minä näin tuolla alueella tuhansia kommunistien sotilaita, osan neuvostoarmeijan joukoista. Sitten Herra sanoi minulle, että tämä tulee tapahtumaan hyvin pian.

Neuvostoliitto valtaa ja miehittää Norjan pohjoisosat. Miehityksestä tullaan antamaan Euroopassa monia julkilausumia. Se tulee nostattamaan vilkasta poliittista keskustelua, mutta Jumala näytti minulle, ettei tilanteessa ryhdytä mihinkään toimenpiteisiin. Neuvostoliitto ottaa vallan Norjassa, samalla tavoin kuin Tšekkoslovakiassakin. Sitten näky muuttui ja jouduin keskelle Eurooppaa. Seisoin katsellen korkeaa muuria ja aloin vapista. Näin miten muuri alkoi horjua ja murentua. Luulin sen sortuvan päälleni, mutta Henki vei minut kauemmaksi. Katsellessani luhistumista Henki ilmoitti minulle, että muuri edusti Itä- ja Länsi-Saksan välistä rajaa. Näin muurin kaatuvan ja useiden tuhansien sotilaiden juoksevan sen yli kiväärit käsissään. Heitä seurasivat panssarivaunut ja motorisoidut joukot.

Herra näytti minulle hyvin selvästi, että kommunistit murtautuisivat muurin läpi ja valtaisivat koko Saksan. Sitten kuulin kiväärinlaukauksia ja rakettien räjähdyksiä. Jotkut näkemistäni ja kuulemistani asioista olivat pelottavia. Herra näytti minulle myös, että Euroopassa syttyisi sota ja Saksa olisi jonkin aikaa neuvostoliittolaisten miehittämänä [Berliinin muurin romahtamista ei tietenkään seurannut venäläisjoukkojen tunkeutuminen Länsi-Saksaan. Mutta näky voi sitoa yhteen kaksi erillistä tapahtumaa, joiden välillä on jopa vuosikymmeniä. Jos näky on oikea, tulee historia toistamaan itseään ja Venäjä miehittämään vielä kerran Itä-Euroopan ja Saksan, mutta tällä kertaa koko Saksan, kirj. huom. ].

Näin myös – ja tällä kertaa muutkin kommunistiset maat olivat mukana – että Jumalan lapsia alettiin vainota. Tämä vaino ei ollut vain fyysistä kidutusta, vaan myös henkistä. Jumalan kansaa ivattiin televisiossa ja samaan aikaan kun Euroopassa puhkesi sota, Jumalan palvelijoista levitettiin valheita. Herra ilmoitti minulle näyssä, että Euroopassa syntyisi elintarvike- ja vesipula. Monista sellaisista tarvikkeista, joita meillä on nyt runsaasti, tulee jonkun ajan kuluttua olemaan pula. Kun sota puhkeaa Euroopassa tunnustetaan Brysselissä myös, ettei EEC voi enää toimia ja se lakkautetaan. Tämänkin Herra näytti minulle. Herra ilmoitti myös, että sodan puhjetessa brittiläiset joukot vedetään Irlannista ja siirretään Manner-Eurooppaan. Herra sanoi, että kommunistit pääsevät valtaan Irlannissa. Samaan aikaan näin Skotlannin vapautuvan Englannista ja itsenäistyvän.

Kaikki Euroopan maat joutuvat mukaan tähän sotaan, mutta vain Saksa ja Norja miehitetään. Euroopan sodasta ei tule kuitenkaan pitkä, sillä näin jotain muuta alkavan tapahtua. Näin Neuvostoliitosta tulevan toisen sotajoukon, joka kulki etelään, kohti Israelin vuoria. Tässä sotajoukossa oli paljon ratsastajia ja heidän lisäkseen tankkeja ja muita motorisoituja joukkoja. Se oli hyvin väkevä armeija. Jumala osoitti minulle, että Neuvostoliitto lähettäisi nämä joukot Israeliin. Juuri kun tuntui siltä, että joukot olisivat valmiit miehittämään Israelin, näin taivaan avautuvan ja valtavan suuren käden laskeutuvan alas. Se lankesi mahtavien neuvostojoukkoje ylle lamaannuttaen ne täysin. Ja tuon käden, Jumalan käden, mahtavalla iskulla tuhottiin koko tuo voimakas armeija. Jumala on osoittanut suuren rakkautensa Israelin, omaa kansaansa kohtaan. Ja Jumala taistelee kansansa puolesta. [Tämä kohta näystä näyttäisi toteuttavan Hesekielen 38 – 39. luvun profetian Googin sodasta, kirj. huom.]

Tämän tapahtuessa näin, miten Euroopassa olleet venäläisjoukot siirrettiin nopeasti pois .  Kysyin silloin, miksi Herra? Sitten näin näyssä kiinalaisten sotajoukkojen murtautuvan Neuvostoliiton rajojen läpi ja tunkeutuvan syvälle maahan ryöstäen, tappaen ja hävittäen. Neuvostoliiton joukot vedettiin Euroopasta taistelemaan kiinalaista sotaväkeä vastaan ja voittamaan se. Samalla alkoi Euroopassa tapahtua jotain muuta. Elintarvikepula paheni ja veden tarve kasvoi kasvamistaan. Näin koko Manner-Euroopan joutuvan suurten ongelmien eteen. Kun kysyin Herralta syytä tapahtuneeseen, Hän sanoi: Tämä on minun tuomioni käsi, ja käytän parhaillaan näitä asioita vetääkseni ihmiset takaisin yhteyteeni. Aion panna nämä kansat taas polvilleen. Näin kaikkivaltias Jumala aikoi tehdä.

Minä näin, miten ihmeellisiä asioita alkoi tapahtua kaikkialla Euroopassa. Näin miesten ja naisten lankeavan polvilleen. Kaduilla, kodeissa, kaikkialla ihmiset huusivat Jumalan puoleen pyytäen apua ja laupeutta. Sain nähdä, miten Jumala alkoi vastata ihmisten rukouksiin. Silloin sydämeni alkoi vapista ja henkeni laulaa ilosta. Näin liekkien laskeutuvan alas taivaasta ja lankeavan kaikkialle Eurooppaa, jokaiseen maahan, jokaiseen kansakuntaan. Jumala vastasi ihmisten rukouksiin. Hän sanoi minulle, että Euroopan kansojen keskuudessa syntyisi ennennäkemättömän laaja herätyksen aalto. Mutta se ei syntyisi ihmisten voimasta, vaan Pyhän Hengen työn ansiosta. Olemme puhuneet paljon tulevasta herätyksestä.

Olemme ajatelleet sitä paljon ja kuvitelleet, millainen se tulisi olemaan. Mutta minä sanon teille, että kun Jumalan Hengen tuuli alkaa puhaltaa, kansojen keskuudessa tapahtuu paljon sellaista, josta emme osaa edes uneksia. Jumala on antava kirjaimellisesti antava tämän ajan suurimman herätyksen aallon liikkua kansojen yli myrskytuulen lailla. Näin tulen lankeavan maamme ylle. Tuli kuvasi sitä siunausta, jolla Jumala siunaa kansaa, joka vastaa Jumalan kansan rukouksiin. Herra näytti minulle myös jotain, joka järkytti minua syvästi. Kuvittelin nimittäin, että tämä herätys jatkuisi pitkän aikaa. Niin ei tule käymään. Herätys jatkuu aivan lyhyen aikaa ja katoaa yhtä nopeasti, ja siksi tämä herätyskin on lyhytaikainen.

Herätyksen saavuttaessa huippunsa näin jotakin, joka lähes mursi sydämeni. Nostin katseeni taivaalle ja näin, miten taivaat alkoivat järkkyä ja aueta. Näin Herran Jeesuksen astuvan alas taivaasta, ja samanaikaisesti tuhannet ja taas tuhannet ihmiset temmattiin yläilmoihin Herraa vastaan. Heidät temmattiin taivaaseen Herran yhteyteen, mutta monet jäivät jäljelle. – Jumala osoitti, että tämä tuleva herätys merkitsee monien luopioiden kääntymistä uudelleen Jumalan luo, halleluja! Jumala rakastaa kaikkia ihmisiä, luopioitakin, ja siksi Hän haluaa pelastaa heidät, niin monet kuin mahdollista. Monet seurakunnat ja kirkot, jotka nyt ovat kuolleita ja kylmiä, saavat osansa herätyksestä ja lukuisat ihmiset niiden piirissä alkavat etsiä Jumalaa.

Jumala palauttaa entiselleen kansansa. Ja kaikki ne, jotka ovat valmiit, temmataan Herran luo yläilmoihin. Seurakunnan ylöstempaamisen jälkeen – silloin, ja vasta silloin – alkaa ECC toimia. Se uudistetaan ja sen toiminta aloitetaan uudelleen. Sain nähdä jotain erityistä, joka koskee EEC:tä Jumala näytti minulle, että EEC ja Israel ovat erityisen hyvissä väleissä ja että tämän yhteistyön piiristä nousee Antikristus. Hän joka hallitsee maata rautaisella otteella hetken aikaa. (painotukset minun)

Huomioi kuinka näky mainitsi Britannian vetävän sotajoukkonsa Irlannista Manner-Eurooppaan sotimaan Venäjän Saksan miehitystä vastaan. Vaikka brittiarmeijan 38 vuotta kestänyt sotilaallinen läsnäolo Pohjois-Irlannissa (Operaatio Banner) päättyi virallisesti 31. heinäkuuta 2007, alueella on edelleen 5000 sotilasta sotilaallisissa harjoituksissa. Joko näky viittaa siihen, että levottomuudet puhkeavat uudestaan Pohjois-Irlannissa tai sitten loputkin 5000 sotilasta vedetään Manner-Eurooppaan Pohjois-Irlannin erottua Yhdistyneestä Kuningaskunnasta samaan aikaan Skotlannin kanssa. Brexitin jälkeen tämäkin mahdollisuus on olemassa sillä skottien tavoin suurin osa Pohjois-Irlannista äänesti EU:ssa pysymisen puolesta, mikä on antanut Pohjois-Irlannin nationalisteille taas uuden tekosyyn vaatia eroa unionista.

Skotlannin itsenäistyminen ja Prinssi Charles

Jos siis Skotlannin itsenäistyminen tapahtuu jo seuraavan kolmen vuoden sisällä, kuten investointipankki JP Morgan ennusti Brexitin jälkeen, niin Wilkersonin näyssä kuvattujen tapahtumien tulisi toteutua tämän aikaikkunan sisällä. Toisin sanoen, Antikristuksen käynnistämä seitsemän vuoden vihan aika voi olla enää vain vuosien päässä. Mutta mitä Skotlannin itsenäistyminen merkitsee Prinssi Charlesin kannalta? Skotlannin ja Pohjois-Irlannin itsenäistymisen jälkeen, Prinssi Charles tulisi perimään hyvin erilaisen kuningaskunnan kuin mitä se on tänä päivänä. Iso-Britannia ei olisi enää Iso-Britannia vaan Pikku-Britannia. Skotlannin ja Pohjois-Irlannin ohella Charles polo saisi unohtaa toiveet myös Kanadan, Australian ym. Kansainyhteisön maiden kuninkuudesta, koska Skotlannin ja Pohjois-Irlannin irtaantumisen jälkeen olisi epätodennäköistä, että nämäkään kansat haluaisivat olla enää Englannin monarkin hallitsemia, kuten ne ovat sitä vielä tällä hetkellä.

Etenkin kun kuninkaana olisi vaimonsa pettänyt hörökorva-Charles, jolle hänen oman valtakuntansa asukkaat ”eivät anna kuningaskunnan kunniaa”, kuten Dan, 11:21 ennustaa (Kuningas Jaakon käännöksen mukaan) Antikristuksen suhteesta omaan kansaansa. Tässä historiallisessa murroskohdassa missä Brittein saaren vuosisatoja kestäneet valtarakenteet horjuvat ja uhkaavat monarkian säilymistä, kasvaisi samalla paine Elisabet II:n perillisen kansainvälisen roolin uudelleen-määrittämiseen. Jos Charles ei voisi olla enää hajonneen Kuningaskunnan ja 53 jäsenmaan Kansainyhteisön päämies, niin silloin moni hänen tukijoistaan alkaisi vaatia hänelle aivan toisenlaista roolia. Charles on tehnyt poliittisella kampanjallaan täysin selväksi, että hän haluaisi olla jonkinlainen planetaarinen suurlähettiläs, joka puhuu koko ihmiskunnan ja planeetta Maan puolesta sellaisilla foorumeilla kuin YK:n yleiskokouksessa, EU:n parlamentissa ja Yhdysvaltain kongressissa.

Muistan lukeneeni monia kommentteja Charlesin tulevan Harmony-filmin trailerin julkaisun jälkeen 2010, missä osa hänen kannattajistaan toivoi hänelle USA:n presidentin tai EU:n johtajan virkaa. Eräskin kirjoitti haltioissaan, että ”jos tällä planeetalla on sosiaalinen ja ekologinen pelastaja, hänen nimensä on Charles, Walesin Prinssi”. Olen maininnut aikaisemmissa kirjoituksissani myös muotisuunnittelija Vivienne Westwoodin, joka totesi tammikuussa 2015, että ”maailma olisi ihmeellinen paikka elää jos se annettaisiin hänen [Charlesin] vastuulle.” Englannin kruununperijällä on siis jo nyt monia faneja, jotka vaativat hänelle koko maailman presidentin virkaa. Samalla kun toisille hän on pelkkä pelle, joka muistetaan tämän noloista kommenteista, kuten eräästä missä hän toivoi jälleensyntyvänsä hänen rakastajatterensa Camilla Parker-Bowlesin tamponiksi, toisille hän on jumalan-kaltainen maailman pelastaja, kuten BBC raportoi brasilialaisten kunnioittaneen häntä tälläiselle patsaalla vuonna 2002.

Tästä kaikesta nousee kysymys, että periikö Charles koskaan hänen äitinsä kruunua? Danielin kirjan 11. luvun mukaan Antikristus anastaisi kuninkuuden juonillaan (jae 21) ja jakeessa 36 häntä kutsutaan kukinkaaksi eikä prinssiksi, kuten Antikristusta on luonnehdittu Dan. 9:27:ssä ja Hes. 21:25:ssä. Joten jonkinlaisen kruunun Charlesin tulisi lopulta periä vaikka epävarmaa on se, että onko tämä kruunu välttämättä Englannin hallitsijan kruunu. Jos Yhdistynyt Kuningaskunta hajoaa kolmannessa maailmansodassa, niin mikä on se kuningaskunta, joka jää hänen perittäväkseen? Onko se vain Englanti ja Wales ilman Skotlantia ja Pohjois-Irlantia. Vai periikö hän Englannin ohella myös Kreikan ja Rooman valtaistuimen? Keskiajalla liikkui nimittäin monia profetioita, joiden mukaan maailman viimeinen hallitsija ennen Jeesuksen paluuta maanpäälle olisi paavin kanssa hallitseva Charles-niminen prinssi, joka kruunataan paitsi Kreikan kuninkaaksi että Rooman viimeiseksi keisariksi (ks. Pyhän Rooman keisarit Kaarle Suuri ja Kaarle V. Miksi näiden historiallisten hahmojen tunteminen on olennaista Antikristuksen tunnistamiseksi?) ”enkelimäisen paavin” taholta, jonka 1200 -luvulla eläneen Pyhän Malakian profetia viimeisistä paaveista yhdistää hänet nykyiseen Paavi Franciskukseen. Seuraavaa kirjoitusta on lainattu sivulta Muinaisia Ennustuksia.

Pyhä Malakia (1094–1148) oli nöyrä irlantilainen Armagh arkkipiispa. Hän oli tunnettu parantajana ja ihmeiden tekijänä köyhien keskuudessa. Vuonna 1139 hänet kutsuttiin Roomaan paavi Innocentius II toimesta ja hän otti vastaan pyynnön lähtien Roomaan toivoa täynnä. Hän kuitenkin pettyi nähtyään katolisen kirkon irstailun Roomassa ja sieltä pois lähtiessään hän koki näyn tulevista paaveista, jotka hän kirjoítti ylös latinan kielisiin riimeihin. Tämä ennustus oli Vatikaanin kätköissä, kunnes se paljastettiin vuonna 1595.

Kun tutkimme tänä päivänä tuota listaa 112 paavista, voimme hämmästyksemme havaita niiden toteutuneen valittujen paavien kohdalla. Joiden kohdalla kyse olisi voinut olla sattumasta, mutta esimerkiksi 104. paavi Benedictus XV (1914-1922) koskeva ennustus sanoo hänestä: ”uskonto tuhottu” ja juuri hänen aikaan sekularismi nousi vahvasti Venäjällä nousseen kommunismin ja ensimmäisen maailman sodan seurauksena. Toisena esimerkkinä 110. paavi  Johannes Paavali II (1978-2005) josta ennustus sanoi: ”Auringon työstä”, joka toteutui niin että hän syntyi ja haudattiin auringon pimennyksen aikana. Nyt kuitenkin on kuitenkin valittu jo 112. paavi, josta ennustus sanoo seuraavaa.

”Pyhän Rooman kirkon viimeisessä vainossa sitä hallitsee Pietari Roomalainen, joka ruokkii laumaansa monien ahdistusten keskellä, minkä jälkeen seitsemän kukkulan kaupunki tuhotaan ja hirvittävä Tuomari tuomitsee kansan. Loppu.”

Tämä näky on mielenkiintoisen yhdenmukainen sen kanssa mitä Ilm. 17:9 – 16:sta ennustaa Rooman tai Vatikaanin tuhosta. Yli puolivuosituhatta vallinnut historisistinen profetian tulkinta ennusti Rooman tuhoutuvan vuonna 2016, kuten metodisti Adam Clarke laski Danielin kirjan 7. luvun näyn pohjalta vuonna 1831 (ks. Video: Tuleeko ISIS iskemään Roomaan vuonna 2016, kuten Daniel ennusti (?) yli 2500 vuotta sitten?). Näitä profetioita paavin kanssa koko maailmaa hallitsivasta Rooman viimeisestä keisarista on lainattu enemmän kirjani kolmannen luvun lopussa ja verkkoartikkelissa otsikolla One Throne Two Pretenders, jonka löydät täältä. Kerroin tammikuussa Paavi Franciskuksen etsivän poliittista kumppania muuttamaan historiaa ennen paavillisen riemuvuoden loppua 20. marraskuuta. Mikäli Franciskus on todellakin näissä keskiajan profetioissa kuvattu Rooman viimeinen paavi, samojen ennustusten mukaan tämän kumppanin tulisi olla Charles-niminen prinssi, jonka Paavi kruunaan lopulta hänen esi-isiensä Kaarle Suuren ja Kaarle V:n tapaan Rooman keisariksi.

Sattumoisin Paavi Franciskuksen maailmankuva ja poliittiset päämäärät näyttäisivät olevan täysin identtisiä Charlesin vastaavien kanssa. Molemmat painottavat vasemmistolaisia ajatuksia globaalin kapitalismin vääryydestä ja uskovat ihmisen aiheuttaman ilmaston muutokseen suurimpana uhkana, joka kohtaa tänään ihmiskuntaa – niin suurena, että fanaattisimmat ilmastouskovaiset vaativat jopa ilmastonmuutoksen kieltäjien vangitsemista – samalla kun he kieltävät Euroopan juutalaiskristilliset juuret ja vaativat yhden maailman uskontoa ratkaisuna maailman sotiin ja konflikteihin. Paavi etsi tänä vuonna poliittista liittolaista jo Hillary Clintonin kanssa demokraattien presidenttiehdokkuudesta kilpailleesta Bernie Sandersista, jonka Paavi kutsui huhtikuussa Vatikaaniin puhumaan ympäristöstä. Juutalainen Sanders on Paavin innokas ihailija, joka jakaa hänen sosialistisen maailmankuvansa. Lopulta se on kuitenkin Charles, jonka yli 30 vuotta kestänyt ”poliittinen ura” on paljon lähempänä Paavin tavoitteita kuin Sandersin.

Johtopäätös

Koska Prinssi Philip kuului poikamies vuosinaan Kreikan kuningassukuun, hänen perillisensä ovat käytännössä oikeutettuja perimään myös Kreikan valtaistuimen, joka on ollut tyhjillään jo vuosikymmeniä. Näin ollen Prinssi Charles voisi nousta myös Kreikan hallitsijaksi. Juuri tähän näyttäisi viittaavan  Danielin kahdeksannen luvun Antikristus-näky kauriista ja sen keskeltä nousevasta vähäpätöisestä sarvesta. Myös Daniel 10:20 viittaisi Antikristukseen Kreikan hallitsijana. Rooman keisariksi Antikristus yhdistetään sellaisissa profetioissa kuin Dan. 7:23-24, Dan. 9:27, Luuk. 21:20-21, Ilm. 12:3, 13:1, 17:9-18. Kirjoitin enemmän Antikristuksen kansallisista juurista kolmi-osaisessa opetus-sarjassani, jonka löydät verkkosivuni etusivulta.

Joten lopullisena yhteenvetona: Uskoisin Brexitin merkittävimmän seurauksen olevan Skotlannin ja Pohjois-Irlannin irtaantuminen Yhdistyneestä Kuningaskunnasta, jonka seurauksena Kuningaskunta hajoaa ja Prinssi Charlesin kruununperimysoikeus siirtyy Brittein saarilta Manner-Eurooppaan missä hän liittoutuu paavin kanssa ja johtaa EU:ta ja sen kanssa liittoutunutta maailmanhallitusta kolmen ja puolen vuoden ajan. Tälläinen skenaario olisi vain looginen seuraus sille, että Englannin kuningashuoneen sukujuuret ovat saksalaista alkuperää ja EU on tänään Saksan johtajuuden alla. Kuten Nigel Farage huudahti Brysselissä kesällä 2014: ”Nyt Euroopan Unionin kansallisten johtajien tulee totella Saksaa”. Englannin ”rautarouva” Maggie Thatcher varoitti Saksojen yhdistymisen jälkeen ”neljännen valtakunnan” noususta. Kenties olemme olemme todistamassa sen nousua juuri parhaillaan Saksan hallitsemassa EU:ssa. Alla Kolmannen Valtakunnan ja sen liittolaisten kartta (vas.) ja sen vieressä EU:n kartta Brexitin jälkeen.


 Nigel Faragen ”lämmin vastaanotto”  EU:n parlamentissa Brexitin jälkeen.


Artikkelin päivitys 5. päivältä heinäkuuta: Brittiläinen Express -lehti paljasti 29. kesäkuuta EU eliitin juonen, joka vuodettiin ensimmäisenä puolalaiselle uutiskanava TVP:lle. Uutisen mukaan, Ranskan ja Saksan  ulkoministerit aikovat esittää suunnitelman eurooppalaiselle supervaltiolle, joka lakkauttaisi lopullisesti Euroopan kansallisvaltioiden olemassaolon. Lehti kertoi, että ”Radikaalien ehdotusten mukaan EU maat tulevat menettämään oikeuden omaan armeijaan, oikeuslaitokseen, verotussysteemiin ja keskuspankkiin kaikkien noiden valtojen tullessa siirretyksi Brysseliin. Kiistanalaisesti jäsenvaltiot tulevat myös menettämään ne harvat oikeudet mitä heillä on jäljellä omiin rajoihinsa, mukaanlukien menettelyn myöntää ja siirtää muualle pakolaisia.” Suunnitelmaa on valmisteltu luultavasti jo vuosia, mutta se tuodaan nyt päivänvaloon varokeinona Brexitin kaltaisten tapahtumien toistumiseen Euroopassa. Esimerkiksi Infowars raportoi 23. kesäkuuta, että suunnitelmat EU armeijalle aiottiin pitää salassa brittiläisiltä äänestäjiltä aina kansanäänestystä seuraavaan päivään asti. Katso myös UKIP:n jäsenen Lordi Christopher Moncktonin haastattelu Alex Jones -showssa täällä.

 

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Mitä Britannian ero EU:sta merkitsee Raamatun profetian kannalta?

 1. ”Ja minä näin tuolla alueella tuhansia kommunistien sotilaita, osan neuvostoarmeijan joukoista. Sitten Herra sanoi minulle, että tämä tulee tapahtumaan hyvin pian.”

  ”Näin miten muuri alkoi horjua ja murentua. Luulin sen sortuvan päälleni, mutta Henki vei minut kauemmaksi. Katsellessani luhistumista Henki ilmoitti minulle, että muuri edusti Itä- ja Länsi-Saksan välistä rajaa. Näin muurin kaatuvan ja useiden tuhansien sotilaiden juoksevan sen yli kiväärit käsissään. Heitä seurasivat panssarivaunut ja motorisoidut joukot.

  ”Herra näytti minulle hyvin selvästi, että kommunistit murtautuisivat muurin läpi ja valtaisivat koko Saksan. Sitten kuulin kiväärinlaukauksia ja rakettien räjähdyksiä. Jotkut näkemistäni ja kuulemistani asioista olivat pelottavia. Herra näytti minulle myös, että Euroopassa syttyisi sota ja Saksa olisi jonkin aikaa neuvostoliittolaisten miehittämänä [Berliinin muurin romahtamista ei tietenkään seurannut venäläisjoukkojen tunkeutuminen Länsi-Saksaan. Mutta näky voi sitoa yhteen kaksi erillistä tapahtumaa, joiden välillä on jopa vuosikymmeniä. Jos näky on oikea, tulee historia toistamaan itseään ja Venäjä miehittämään vielä kerran Itä-Euroopan ja Saksan, mutta tällä kertaa koko Saksan, kirj. huom. ].”

  Puhutaan kuitenkin tarkoista yksityiskohdista, jotka sovitetaan senaikaisiin tai sitten jopa tämänaikaisiin tilanteisiin. Minulle ainakaan tämä näky ei tuo mitään uutta vakuuttavaa Raamatun profetiaan. Hyljätessäni tällaisen näyn tahdon pitää sydämeni auki kuitenkin Jumalan puheelle aralla tunnolla.
  ”Hyvin pian” ja ”kommunistit” eivät mitenkään selkeytä nykyään vallitsevaa asioiden laitaa, kun ei ole edes mitään Itä- ja/tai Länsi-Saksaa tai kommunistejakaan (voihan joku olla tietysti eri mieltäkin).

  Tykkää

  1. Tervehdys Jukka ja kiitos kommentista. On muistettava, että kun on kyse profeetallisista näyistä, niiden on tapana olla unenomaisen epäselviä ennekuvia tulevasta. Profetiat ilmaistaan aina symbolikielellä. Katso vain Danielin kirjaa tai Ilmestyskirjaa. Kyllähän Raamatun profetioissakin viitataan lopun ajan tapahtumiin sen aikaisten valtakuntien ja kansojen nimillä ja ne puhuvat panssarivaunujen, hävittäjien ja rynnäkkökivääreiden sijasta ratsumiehistä ja miekoista. Hes. 39:23 sanoo Googin sotajoukoista, että he ”kaatuvat miekkaan kaikki tyynni”. Eikö tämä näky voi koskea muka lopun aikoja, koska armeijat eivät käytä enää miekkoja vaan tuliaseita.

   Vaikka profetiat ovat aina tarkkoja, ne eivät ole välttämättä kokonaisvaltaisia ja saattavat jättää kertomatta esim. Neuvostoliiton ja kommunismin kaatumisen Itä-Euroopassa. Wilkersonin näkyhän ennusti mm. Berliinin muurin sortumisen marraskuussa 1989, mutta se hyppää tuon väliajan ylitse mikä on Berliinin muurin sortumisen ja kolmannen maailmansodan välissä. Syy siihen miksi uskon tämän näyn olevan aito on siinä, että se on täysin vastaava kymmenien muiden kanssa, jotka puhuvat myös Pohjois-Norjan miehityksestä kolmannen maailmansodan käynnistäjänä. Ja mitä tulee tuohon norjalaisnaisen näkyyn, jonka mainitsin Wilkersoni näyn yhteydessä ja mikä puhui myös Pohjois-Norjan miehityksestä, niin siinä mainittiin hyvin selväsanaisesti, että kolmatta maailmansotaa edeltäisi suurvaltojen välinen rauhanaika, joka kestää pitkään ja jonka aikana ”tapahtuu sotavarustusten supistamista monissa maissa, myös Norjassa.”

   Joten jos toinen näky jättääkin sitten kertomatta kommunismin ja Neuvostoliiton romahtamisen, niin toinen näky paikkaa tämän puutteen täydentämällä näkyä suuremmilla yksityiskohdilla. Juuri näin ilmaistaan myös Raamatun profetiat tulevasta vaikkapa Danielin kirjassa. Myös kritiikkisi aikamääreeseen ”hyvin pian” on kovin outo, koska Jeesus itse sanoi tulevansa pian jo 2000 vuotta sitten. Koska Jumalalle ”yksi päivä on kuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta kuin yksi päivä”, Hänelle ”pian” ei tarkoita samaa miten ihmiset ymmärtävät tälläisen aikakäsitteen.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s