Inspiroivia Youtube-videoita Donald Trumpin puolesta. Odottaako Amerikan Yhdysvaltoja pian vallankumouksellinen Brexit-plus?

Tarkoitukseni oli kirjoittaa Yhdysvaltain presidentinvaaleista, mutta odotan ensin ensiviikon tiistaina selviävää vaalitulosta ennen kuin teen mitään ennenaikaisia johtopäätöksiä siitä mihin suuntaan USA on menossa sen 45. presidentin alla. Sillä välin lisään muutamia Youtubevideoita joissa tuetaan Donald Trumpin vaalivoittoa. Kaikkein tärkein asia minkä jokaisen suomalaisen tulisi ymmärtää koskien tätä historiallista presidentinvaalia on se, että jos Trump voittaa se voitaisiin tiivistää yhteen otsikkoon: ”Brexit-plus”. Se olisi jatkoa Iso-Britannian kesäkuiselle erolle EU:sta Brexit-kansanäänestyksessä. Trump on itse kertonut kannattajilleen, ”Me tulemme järkyttämään maailman. Tämä tulee olemaan Brexit-plus” ja ”Menemme Brexittiä paljon pidemmälle, brexit kertaa viisi on tulossa”. Hän on ”Amerikan Nigel Farage”, joka on julistanut avoimen sodan globalisaatiota, maailmanhallitusta ja monikansallisten yritysten ja pankkien ylikansallista valtaa vastaan joiden puolesta läpeensä korruptoitunut Hillary Clinton taistelee omassa kampanjassaan. Donald J. Trump vastustaa poliittisesti kaikkea sitä mitä globalistien pieni valtaklikki, etunenässä Prinssi Charles, Al Gore ja tietysti Bill ja Hillary Clinton, ovat ajaneet viimeisen 25 vuoden ajan. 

Kesällä 2015 Jeremiah Johnson, Heart of the Father Ministry seurakunnan johtaja Lakelandissa Floridassa, kertoi saaneen universumin Luojalta seuraavan sanoman koskien miljardööri Donald J. Trumpia: ”Trumpista tulee minun trumpettini Amerikan kansalle, sillä hänellä on ominaisuuksia joita on vaikea löytää jopa minun kansastani näinä päivinä. Trump ei pelkää ihmisiä eikä hän salli petoksien ja valheiden jäädä huomaamatta. Minä tulen käyttämään häntä paljastaakseni pimeyden ja kieroutuneisuuden Amerikassa ennennäkemättömällä tavalla, mutta sinun täytyy ymmärtää että hän on kuin elefantti posliinikaupassa. Monet tulevat haluamaan heittää hänet pois koska hän häiritsee heidän mielenrauhaa ja levollisuutta, mutta sinun on nähtävä suunsoiton läpi löytääksesi totuuden jonka minä tulen puhumaan hänen kauttansa. Tulen käyttämään sitä varallisuutta jonka olen antanut hänelle paljastaakseni ja laukaistaakseni tutkimukset totuuden löytämiseksi. Aivan kuin minä nostin Kyyroksen toteuttamaan minun tarkoitusperiä ja suunnitelmiani, niin minä nostan ylös Trumpin täyttääkseen minun päämääräni ja tarkoitukseni ennen 2016 vaaleja. Sinun tulee kuunnella trumpettia tarkasti sillä hän se soittaa varoituksena ja monet tulevat siunatuksia hänen myötätuntonsa ja armollisuutensa tähden. Vaikkakin monet näkevät ulkoisen ylpeyden ja ylimielisyyden, olen minä antanut hänelle pehmeän isän sydämen joka haluaa antaa köyhille ja tarvitseville, ulkomaalaiselle ja muukalaiselle.” – Lue lisää tästä Mauno Mattilan kirjoituksesta, jonka hän julkaisi 12. syyskuuta 2015.


Huom. Videossa esiintyvät Hollywood-tähdet puhuvat oikeasti Hillary Clintonin puolesta (yllätys yllätys), mutta video on käsitelty humorisesti siten että he puhuisivat Trumpin puolesta. Suurin osa valtaeliitistä, Hollywood-tähdistä ja liberaalista valtamediasta on hyökännyt rajusti Trumpia vastaan.


Trumpin inspiroiva puhe jossa hän sanoo: ”Yhtäkkiä ihmiset jotka eivät olleet koskaan välittäneet vaaleista tai koskaan äänestäneet, olivat ryntäämässä joukkokokouksiimme. Ne tulivat massiivisiksi. Yleisön määrä oli uskomaton. Innostus perustui puhtaaseen rakkauteen sitä kohtaan mitä me teimme. Media, poliitikot ja niin kutsutut maamme johtajat reagoivat kauhulla. Mutta en antanut periksi ja menin suoraan ihmisten luokse, koska en tarvitse kenenkään taloudellista tukea tai kenenkään hyväksyntää sille mitä sanoa. Minun täytyi vain tehdä oikea asia. Minun täytyi tehdä. Ei ollut muuta vaihtoehtoa. Näen mitä on tapahtumassa meidän maallemme. Se on menossa kohti helvettiä.” Kohdassa 1:30 näkyy erään Trumpin kannattajan kyltti, joka julistaa: ”Kiitos Herra Jeesus Presidentti Trumpista!”. Tällaisessa poliittisessa intoilussa kristittyjen tulisi olla varovaisia, ettemme panisi toivoamme Jumalan sijasta ihmisiin. Uskon silti, että Jumala voi nostaa Hänen mielensä mukaisia johtajia kansakuntien päämiehiksi. Eikä ole syytä myöskään unohtaa, että Raamattu kehottaa meitä rukoilemaan kaiken esivallan puolesta (1. Tim. 2:2).


Trumpin hyväksymä vaalimainos mikä vastaa hänen vastapuolensa esittämään kysymykseen missä Hillary Clinton räyhäsi vihaisena kameran edessä: ”Saatat kysyä, miksi en ole 50 pistettä edellä?”


Vaikka Putin on kiistänyt toistuvasti USA:n hallinnon syytteet, että Venäjä olisi sekaantunut USA:n presidentinvaaleihin kyberhyökkäyksillään Demokraattiseen puolueeseen, hän on myös ilmaissut ihailuaan Trumpia kohtaan samalla kun Putinin liittolainen Vladimir Zhirinovsky on sanonut, että Clintonin voitto olisi hyvin kohtalokas USA:n ja Venäjän suhteiden ja koko maailmanrauhan kannalta.


Video Trumpin kampanjan ”uskontunnustuksesta”: AMERIKANISMI EI GLOBALISMI


Lisää Trumpin globalisaation ja maailmanhallituksen vastaisia puheita löytyy tästä videosta.


Tässä videossa on hyvä kuvaus siitä miksi kristittyjen ympäri maailman tulisi tukea Donald Trumpia. Kyse ei ole niinkään siitä onko Trump itse uudestisyntynyt kristitty vaan siitä mitä arvoja hän edustaa ja ketä vastaan hän taistelee ja mitä ovat ne voimat jotka niin suuresti vihaavat ja mustamaalaavat häntä.


Kaikki Hollywood-tähdet eivät ole hyökänneet Trumpia vastaan. Yksi Trumpin äänekkäimpiä tukijoita Hollywoodissa on näyttelijä Jon Voight, joka on näyttelijätär Angelina Jolien isä. Äskettäin eronnot Angelina Jolie ja Brad Pitt, joita on verrattu usein ”Amerikan Williamiin ja Kateen”, kuuluvat myös näihin julkkiksiin, jotka ovat hyökänneet häijysti Trumpia vastaan. Pitt sanoi kerran tehneensä liiton Saatanan kanssa saadakseen näyttelijäuransa vauhtiin. Pitt ja Jolie tekivät myös suurta huomiota herättäneen lupauksen, kun he sanoivat pidättävänsä naimisiinmenoaan siihen asti kunnes homoseksuaalit saisivat avioliitto-oikeuden kaikkialla Yhdysvaltoja. Myöhemmin he rikkoivat lupauksensa, koska heillä oli kiire päästä solmimaan tämä reilu kaksi vuotta kestänyt avioliittonsa, joka oli Jumalan edessä muutenkin täysin laiton koska Brad Pitt oli syyllistynyt Jolien kanssa aviorikokseen, kun hän oli vielä naimisissa Jennifer Anistonin kanssa. Tässä videossa näyttelijä Jon Voight paljastaa Hillaryn kampanjan takana olevan todellisen takapirun, miljardööri George Sorosin, joka ei ole yhtään vähempää kuin Englannin Kuningattaren lakeija, huumeparoni ja kansainvälisillä valuuttakurseilla vehkeilevä globalisti, joka ajaa kulissien takana yhtä maailmanhallitusta Elisabet II:n hallitseman 300:n komitean johtavana jäsenenä.


Tässä videossa joukko latinalaisamerikkalaisia ja afikkalaisamerikkalaisia ilmoittaa tukeaan Trumpille, jonka liberaali media on leimannut valheellisesti rasistiksi. Trump on tuominnut moneen otteeseen rasismin ja rotuun perustuvan syrjinnän. Hän ei myöskään vastusta maahanmuuttoa itsessään vaan laitonta ja hallitsematonta maahanmuuttoa, joka sallii huumekartellien ja terroristien soluttautua maahan minkä globalistit toivovat olevan ilman minkäänlaisia kansallisia rajoja. Jo Raamattu sanoo, että Jumala on ”tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat.” (Ap.t. 17:26). Clintonin kaltaisten globalistien tavoitteena on rakentaa uusi Baabelin torni, yksi maailmanyhteisö ilman kansallisia rajoja ja kansojen suvereenisuutta. Tässä EU ja Pohjois-Amerikan vapaakauppaliitto NAFTA kuin myös sitäkin suurempi TPP vapaakauppaalue on ratkaisevassa roolissa viemässä maailmaa kohti yhtä maailmanhallitusta.


Teot puhuvat kovempaa kuin sanat. Lisää esimerkkejä siitä kuinka Trump haluaa kaikkien ihmisten parasta rodusta, uskonnosta tai sukupuolisesta suuntaumisesta huolimatta (vaikka hän vastustaa konservatiivisista arvoistaan johtuen tasa-arvoista avioliittolakia).


Nigel Farage on liittoutunut avoimesti Trumpin rinnalle Uutta Maailmanjärjestystä vastaan, yhtä maailmanhallitusta vastaan ja monikansallisten korporaatioiden ja suurten pankkien valtaa vastaan. Donald Trump on ainoa kandidaatti tässä kilvassa, joka seisoo pienen ihmisen puolella samalla kun Hillary Clinton saa valtavia rahasummia Wall Streetin ylikansallisilta pankeilta ja ajaa Washingtonin poliittisen eliitin intressejä (todellisuudessa Englannin kuningasperheen intressejä).


Farage puhuu Trumpin poliittisen liikkeen merkityksestä David Knightin haastattelemana.


Tämä video saa jo paatuneimmankin Trumpin vihaajan silmät kostumaan. Videon otsikko on turhan messiaaninen, mutta kertoo siitä millaisen vaikutuksen Trump on saanut aikaan juuri alaspainetun ja sorretun kansanjoukon keskuudessa, joista ökyrikkaat globalistit eivät voisi välittää pätkän vertaa.


Viimeinen video, jonka patriotismi a la americana menee jo hieman mauttomaksi.

Advertisement

8 vastausta artikkeliin “Inspiroivia Youtube-videoita Donald Trumpin puolesta. Odottaako Amerikan Yhdysvaltoja pian vallankumouksellinen Brexit-plus?

 1. Trumpin valinta olisi isku Raamatun lopunajan profetioiden pikaiselle toteutumiselle lähiaikoina esim. suuren Babylonin eli USA:n kukistumisesta (Ilm. 18), Googin sodasta, ja samalla olisi isku kristittyjen tempaushaaveille.

  Kuten Mauno Mattila sanoi ”Trump ja Clinton profetiassa” -videonsa lopussa, niin rukoillaan Jumalan tahdon toteutumista näissä vaaleissa eikä ihmislihassa harhautuen toivota vain Amerikan pelastumista ja NWO:n peruuntumista, kun USA mielestäni on jo tuomittu Barack Obaman valinnan myötä 8 vuotta sitten (lottonumerot 666 ja 7779 Illinoisissa 5.11.2008). Ei Trump tule enää korjaamaan Amerikkaa entiselleen. Raamatun profetian kehityksen pyörää kohti Antikristuksen valtakautta ei voi enää pysäyttää ja siksi Clintonin valinta olisi looginen jatkumo tälle kehitykselle. Sitäpaitsi Trumpin kaltaisten itsekkäiden mammonanpalvojien, menetysteologien ja yltiökapitalistien takia Amerikkaa kohtaa juuri tuomio (Trump muuten ihailee vapaamuurari Norman Vincent Peale’a, joka oli hänen pastorinsa). Sen takia Jumala on paaduttanut Amerikan tekemään sopimattomia Obaman kaudella. Pörssikapitalismi (teesi) kuolee kommunismin (antiteesi) lailla. Muistatko mikä oli Sodoman alkuperäinen synti?

  Tietysti Trump on toiminut eräänl. viimeisenä pasuunana vaalikampanjansa aikana ja paljastanut näiden globalistien vehkeilyjä. Mutta luulen, että se jää siihen Trumpin osalta. Amerikkaa ei mainita Raamatun profetiassa Israelin viimeisen 70. vuosiviikon aikana. Toivon että tämä 70. vuosiviikko alkaisi mahdollisimman pian ja sitä myöten tulisi Kristuksen tuhatvuotinen valtakunta. Ei turvauduta siis ihmisiin vaan Jumalaan ja Hänen tahtoonsa. Ei viivytetä Jeesuksen toista tulemusta.

  Tykkää

  1. Itsekin ajattelin vielä vuoden alussa, että Trumpin voitto olisi viivästys Raamatun profetioiden toteutumiselle, mutta etenkin tuon kesäkuisen Brexitin jälkeen olen alkanut ajatella asiasta jo toisin. Minulla ei ole tapana rukoilla Jeesuksen paluun viivästymistä koska tiedän Hänen tulevan juuri tarkalla Jumalan määräämällä aikataululla, johon meidän rukouksillamme ei ole juuri mitään vaikutusta. Raamatussa on kyllä monia esimerkkejä siitä kuinka Jumala muuttaa suunnitelmiaan meidän rukoustemme kautta, mutta en usko että voisimme vaikuttaa jotenkin Jeesuksen tulemuksen ajankohtaan. UMJ-vastaisuudestaan huolimatta Trumpin voitto saattaisi jopa kiihdyttää Raamatun profetioiden toteutumista ja minulla on tästä jo aika selvät teoriat joista aion kirjoittaa mikäli näin käy.

   Itseasiassa jos Hillary Clinton voittaa, en tiedä löydänkö siitä mitään kirjoittamisen arvoista artikkelia. Se merkitsee tavallaan vain ”Obaman kolmatta vaalikautta” eikä toisi kovinkaan suurta mullistusta tämän hetkiseen kansainväliseen tilanteeseen. Mutta juuri suurista mullistuksista syntyy myös vastamullistuksia missä nationalismia ja patriotismia vastustavat voimat alkavat jyllätä entistä suuremmalla raivolla ja voimalla. Mieti nyt vaikkapa Berliinin muurin kaatumista. Neuvostoliiton romahtaessa moni kristitty ajatteli lopun aikojen siirtyneen askeleen taaksepäin. Mutta juuri tästä mullistuksesta nousi George H.W Bushin julistama Uusi Maailmanjärjestys ja Euroopan Unioni. Asia ei siis ole niin yksiulotteinen kuin sen ajattelet olevan. Mutta en nyt ala veikkaamaan kumpi voittaa.

   Tykkää

 2. Luin tuota Nathan Leal’in juttua Donald Trumpista (http://watchmanscry.com/?p=5803) tarkemmin ja katsoin kommentteja, joista yksi pisti silmään.

  Nathan,

  Ive followed you off and on for a bit. And, I would like to say what your saying about Trump is right on the mark! Like Ive always said to friends and family, if you claim to be a believer, and vote or voted for Trump is saying a lot. I believe from scripture, if you have voted or will vote for him with a “clear” conscience is saying basically your an unbeliever. If you have voted or will vote for Trump, but hold your “nose” doing it, is still wrong, but is showing that the Spirit Of God is truly in your life. I believe that 2 Thessalonians 2:3 is upon us indeed. And I believe God is using Trump to separate the wheat from the tares, especially in America. There is a spiritual dimension behind this whole ordeal. These So called Christian leaders endorsing him are showing there true heart colors…false shepherds who are obviously fake! bro, keep standing for the truth.

  In Christ,
  M.

  Eli tässä sanotaan, että Jumala käyttää Trumpia erottamaan nisun lusteesta lopun aikana juuri ennenkuin Jeesus palaa takaisin ja erityisesti koskien Amerikkaa. Nämä ns. kristilliset johtajat näyttävät todelliset värinsä tukemalla häntä. Esim. Seitsemän vuoren liike (NAR-liike) tukee voimakkaasti Trumpia jopa viittaamalla siihen, että Trumpilla on Elian viitta yllään. Come on!

  Another prophecy, which was made by a seven mountain dominionist is claiming that Trump has an Elijah mantle on him.

  Sanon, että häpeä kaikille Juha Ahvion kaltaisille kristillisille dominionisteille. Nyt mitataan se, kenellä on rakkaus totuuteen. Väkevä eksytys jyllää!

  2 Tess. 2:11-12

  11. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
  12. että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

  Tykkää

  1. Olli, Trumpin tukeminen ei merkitse dominion teologian hyväksymistä. Itse en allekirjoita dominionismia, mutta tuen Trumpia 100% (ja olisin myös äänestänyt häntä jos siihen olisi vain ollut mahdollisuus). Tietenkin aika näyttää, että jos hän kääntää vielä takkinsa ja alkaisi ajaa globalistien antikristillisiä tarkoitusperiä, sitten niin peruisin hänelle antaman tukeni, mutta tähän asti hän ei ole tehnyt vielä mitään, joka olisi herättänyt epäilyni häntä kohtaan. Nuo videot mitä tarjosit sähköpostiini hänen illuminaatti taustastaan oli sellaisia ”höpönlöpön” -juttuja, etten niitä edes viitsi kommentoida. Jos sitten tuenkin Trumpia, niin ei sa tarkoita sitä että asettaisin häneen toivoni, kuin hän olisi jokin messias joka pelastaa maailman uudelta maailmanjärjestykseltä ja Antikristuksen vallalta.

   Tykkää

   1. Minäpä en olisi äänestänyt kumpaakaan pääehdokasta, jos olisin Yhdysvaltain kansalainen. Äänestän Jeesuksen takaisintuloa! Tunnen Trumpin kaltaiset keinottelijat ja mammonanpalvojat. Ovat lisäksi pankkiirien marionetteja.

    Tykkää

 3. Olet aina niin nopea tuomitsemaan ihmisiä. Enpä usko, että sinä kovin läheisesti tuntisit herra Trumpin puhumattakaan nyt siitä, että näkisit hänen sydämeensä kuten Jumala näkee. Mutta ole vain aivan vapaasti sitä mieltä kuin olet. En pyri hiljentämään poikkeavia näkökantoja. Et saa silti minua muuttamaan näkemystäni Trumpista vaikka kuinka yrittäisit.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s