Videosuositus: Paul Joseph Watsonin pureva raportti valtamedian valheista ja korruptiosta USA:n presidentinvaalien raportoinnissa.

Yhdysvaltain presidenttikilvan kolmas ja viimeinen väittely lähetettiin Yle TV1:ltä eilen neljältä yöllä Suomen aikaa. Koska monet suomalaiset eivät välttämättä seuraa kovin aktiivisesti Alex Jonesin Infowarsin, Breitbartin, Fox -uutisten Sean Hannityn ym. konservatiivisten mediakanavien uutisointia USA:n historiallisista presidentinvaaleista, heidän tietonsa perustuu pitkälti USA:n liberaalin valtamedian luomiin valheellisiin stereotypioihin siitä keitä Donald Trump ja Hillary Clinton todellisuudessa ovat. Tästä syystä lienee paikallaan jakaa Infowars’in journalisti Paul Joseph Watsonin pureva videoraportti, joka todistaa Ted Turnerin – Rooman klubille ja Bilderberg ryhmälle työskentelevän johtavan globalistin, joka on sanonut kannattavansa maailman väkiluvun vähentämistä 95% – perustaman CNN uutiskanavan ym. liberaaliin valtamediaan lukeutuvien uutislähteiden puolueellisen ja valheellisen mediasodan Hillary Clintonin kampanjan eduksi. Vulgaarista kielenkäytöstään huolimatta (tai ehkä juuri siksi) pidän Watsonin tyylistä, koska hän pureutuu suoraan faktoihin ja paljastaa karun totuuden valtasysteemin korruptiosta ilman jonnin-joutavaa poliittista ”diibadaabaa”. Tämäkin video kattaa vain pienen osan siitä informaatiotulvasta mitä Infowars on tuonut julkisuuteen Clintonien rikoksista ja heidän todistetuista yrityksistään häpäistä Trumpin maine likaisella mediasodalla. Videota ei ole valitettavasti suomennettu. 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s