Dennis Prager: Miksi kommunismi ei ole yhtä vihattu kuin natsismi?
Ks. myös Paul Joseph Watsonin tuore raportti kommunismia ylistävistä ja Trumpin hallituksen vastaisista antifa-protestojista, jotka viime kuukausina ovat herättäneet huomiota mellakoillaan Kalifornian Yliopiston, Berkleyn kampusalueella yrittäessään riistää oikeistokonservatiivisia tai tai klassisen liberalismin mukaisia arvoja edustavilta puhujilta – kuten äskettäin kuuluisaksi nousseelta roomalaiskatoliselta homoseksuaali Milo Yiannopouloukselta ja kolumnisti Ann Coulterilta – heidän sananvapautensa. Watsonin raportissa on kuva antifa (sanoista anti-fasisti) protestoijan t-paidasta missä ISILin terroristeja rohkaistaan mestaamaan Donald Trump.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s