Uusi vartin pituinen dokumenttini: Ilmastokultti ja tuleva ilmastoführer

Tein tuollaisen englanninkielisen videon nimeltä Climate Cult & Coming Climate Führer. Lisäsin videoon myös suomenkieliset tekstitykset. Suosittelen vaihtamaan tekstien kokoa sataan jos ne ovat 50 (löytyy kohdasta asetukset > tekstitykset > valinnat > fonttikoko). Tekstitykset itsessään saa näkyviin ja pois videon asetukset valikon viereisestä kuvakkeesta (tämä saattaa näkyä hieman toisin Androidin kaltaisissa käyttöjärjestelmissä). Suomensin myös videossa näkyvät englanninkieliset uutisotsikot. Kannattaa jakaa videota vaikka Facebookin kautta, että se saisi enemmän näkyvyyttä. Videon eskatologiset selitykset pohjautuvat pääosin Monte Judahin ja Tim Cohenin 80 – 90 -luvuilla julkaisemiin tutkimuksiin ja Cohenin kirjaan The AntiChrist and a Cup of Tea (Prophecy House, 1998), josta hän julkaisee pian päivitetyn toisen painoksen. Moni naureskeli Cohenin idealle Charlesista Antikristuksena ja myös itse olen saanut osakseni saman ivan. Mutta viimeisen 20 vuoden ajan tapahtumat on vain onnistunut vahvistamaan Cohenin ja minun (kuin myös erään toisen kristityn kirjailijan, joka asuu Uudessa-Seelannissa) teoriaa ja tehnyt siitä entistä uskottavamman. Tosin vain aika näyttää mikä on lopullinen totuus tämän kysymyksen osalta. 

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Uusi vartin pituinen dokumenttini: Ilmastokultti ja tuleva ilmastoführer

  1. Koskettava, jopa järkyttävä video, joka kuitenkin saa minut rakastumaan yhä voimakkaammin loppulauseiden esittäjään, Jeesukseen Kristukseen. Videossa kuvatut muut ovat oikeassa siitä, että maailma on kriisissä ja menossa kohti ahdistusta ja alasajoa, jota Jumala myös tuomioksi kutsuu, mutta kaikkien asioiden syistä ja ratkaisun avaimista he eivät ymmärrä mitään, vaan ovat itse sen ongelman lietsojia, miksi juuri olemme tässä tilanteessa. He eivät tunne elämän antajaa, kaiken Luojaa ja sovittajaa, joka on jo ratkaissut ihmisen suurimman ongelman ja suunnitellut kaiken kohdalleen asettamisen, Jeesusta Kristusta. Hän on toivomme, vieläpä ainoa toivomme ja meitä on monia, jotka laitamme toivomme Häneen ja siis pelastumme tuosta turmeluksesta, johon yhä syvemmin nuo ilman häntä toimivat ajautuvat. Oili todella lohduttavaa lukea viimeiset lauseet videolta kun ne olivat tuolta rakkaalta herrojen Herralta ja kuninkaiden Kuninkaalta.
    Kiitos myös suomalaisesta tekstityksestä, joka helpotti katsomiskokemusta.

    Liked by 1 henkilö

    1. Aamen. Kiitos kommentistasi, Jukka. Kannattaa jakaa videota etenkin niille, jotka ovat eksyneet tähän ilmastokulttiin. Toivon mukaan yhä useampi voisi herätä siihen mistä siinä on todella kyse.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s