5 vastausta artikkeliin “Uusi videoni: Kraken ja Amerikan toinen vallankumous

 1. Hienon ytimekkään lyhyesti tehty video, josta kuitenkin välittyy paljon tietoa. Kiitos. Toivottavasti moni näkee tämä tai viitsii katsoa, sillä tänäpäivänä koko kansa on painettu moninpaikoin aika apaattiseksi ja kahdeksi eri porukaksi: toiset kuuntelevat ja uskovat/palvovat vain mediaa ja toimivat kuin orjat ja toiset toimivat sydämensä ja Jumalan antaman tiedon mukaan yrittäen herättää nukkuvaa lammaslaumaa jota syöstään jyrkänteeltä alas mitä alhaisimpia valheita ja verukkeita käyttäen. Ja haukut ja hölmön maineen siitä saa, mutta olen mieluummin ihmisten mielestä se vapaa hölmö kuin omassa egossani ja ”viisaudessani” kieriskelevä viisas orja.

  Ollaan kuitenkin iloisella mielellä, sillä kuulitte kuinka pahaa tahansa maailman melskeistä, niin tiedät silloin, että Herran tulemus on lähellä!

  Jotain saattaa tapahtua jo 21.12, kun pari planeettaa on samalla linjalla maan kanssa, mutta mitä? Itse ainakin odotan Herraa maan päälle, oikeastaan teen niin joka päivä.

  Tykkää

  1. Kiitos kommentista Patriootti (hyvä nimimerkki). Hyvin kirjoitit. Jossain profetiassa oli, että Trumpin voitto varmistuisi jouluun mennessä, mutta myös toisenlaisia ajankohtia olen kuullut. Täytyy edelleen rukoilla Jumalan tahdon toteutumista ja taistella myös itse totuuden puolesta. Sitä kai Jumalakin meiltä odottaa. Itse pyrin tekemään oman osuuteni näkemällä vaivaa esim. tällaisten videoiden tekoon.

   Tykkää

 2. PIMEÄ KIRKKO En tarkoita tuolla vain ev.lut. kirkkoa vaan kaikkia kirkkoja. Kaikissa kirkoissa on enemmistönä ne, jotka aikovat ylistää Jerusalemin valerauhaa eivätkä pidä sitä pimeyttä merkkinä ylösoton tulolle. Edes antikristusta ja hänen tuloaan ei tunnisteta vaan Veijosta haukutaan kun hän sen tuntee ja tietää. En suosittele menemääntai jäämään mihinkään kirkkokuntaan. Luopumus on ne vallannut. Eikä kirkkoihin kuulumattomissa uskonryhmissäkään ole montaa, jotka seuraisivat opetustani ylösotosta. Toki vielä ehtii tehdä parannuksen. http://wwnet.fi/users/veijone/ HV

  Tykkää

 3. Vau!
  Hieno videokooste! Samoja videoita olen kyllä katsellut, mutta oli hienoa saada tuo upea kooste suomennettuna, kiitos kovasti. Minua siunaa sinun asenteesi ja halusi puolustaa totuutta, tuoda esiin sitä, mikä totaalisesti
  peitellään Suomessakin.

  Poimintoja videolta:

  ”Ei ole vaalivilpin muotoa, jota ei ole kokeiltu tänä vuonna.”

  ”He tietävät, mutta kieltäytyvät myöntämästä.”

  ”Tee työsi, oikeusministeri (Bill) Barr!”

  ”Tämä on taistelu hyvän ja pahan väliääa, totuuden ja valheiden välillä.”

  ”Piiritämme Jerikon muureja.”

  ”Jumala on viemässä nämä vaalit oikeuteen, jotta korruptio voitaisiin paljastaa.”

  ”Tämä on Jumalan lykkäyksen ja armon hetki Yhdysvalloille.” (jas anoisin: myös maailmalle!)

  Trumpin suurin teko oli voittaa nämä vaalit, olla mies, jota Jumala sai käyttää. On hienoa nähdä Trumpin nöyrtyminen elävän Jumalan edessä, tämähän näkyy hänen nykyisistä puheistaan selvästi, myös siinä, kun hän tunnustaa Jeesuksen Kristuksen Pomoksi eli Herraksi.

  ”Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt.”
  Ilm. 3:8

  Jukka

  Tykkää

  1. Kiitos rohkaisusta Jukka. Tuo video sai jo paljon kehuja Jouko Pihon perustamassa Facebook-ryhmässä nimeltä Trumpin kannattajat, jossa olen mukana. Tällaisten videoiden teko on tosiaan aika työlästä. Aloitin noin viikko sitten ja tein töitä varmaan 16 tuntia päivässä. Edellinen samanpituinen video Prinssi Charlesin Islam-yhteyksistä oli vielä työläämpi, koska siinä oli vielä englanninkielinen tekstitys mukana ja tekoälyn avulla luotu synteettinen naiskertoja (tästä syystä puhe kuulostaa paljon luonnollisemmalta kuin robottimaisemmissa synteettiäänissä). Eli kertojan ääni saadaan sellaisella ohjelmalla jossa kirjoitan tekstin ensin ohjelmistoon ja tekoälyääni lukee sen sitten ulos. Monia lauseita täytyy kuitenkin itse vielä parannella lisäämällä esim. taukoja, jotta puhe kuulostaisi luonnollisemmalta. Puolituntiseen videoon mahtuu aika monia lauseita, joten ei niitä ihan hetkessä luoda. Videon editointi ja oikean taustamusiikin löytäminen on se mielenkiintoisin osuus. En pidä yhtään noiden tekstitysten tekemisestä. Tästäkin jätin englanninkielisen tekstin pois, kun se ei ole niin tarpeellinen.

   Ehdotit tuossa loppukommentissa, jonka pyysit jättää julkaisematta, että tekisin palkkaa vastaan yhteistyötä videoiden suomentamisessa. Teen tosiaan tätä työtä ihan ilmaiseksi ja joudun myös maksamaan siitä, että saan käyttöluvan moniin kappaleisiin ja videopätkiin, joita käytän näihin projekteihin (sivustolla Storyblocks on hyvin kattava valikoima videoita ja musiikkiakappaleita). YouTube videoilla on mahdollista tienata rahaa, mutta se vaatii ainakin 1000 tilaajaa ja 4000 katselutuntia. Itselläni on vasta 171 tilaajaa ja jotain 2500 katselutuntia. Jos kokee Herran kehotusta ja halua siihen, niin työtäni voi kyllä tukea lahjoituksin PayPalin kautta täällä: https://www.paypal.com/paypalme/prophecystudent?locale.x=fi_FI En voi luvata kuitenkaan, että lähtisin suomentamaan videoita palkkaaa vastaan. En tee tätä työtä nimittäin rahan tähden, vaan koska koen sen olevan kutsumukseni. Palkkatyötä tehdään yleensä rahan tähden, eikä niinkään intohimosta ja vapaasta tahdosta. Toki minulle voi jakaa erilaisia videoita, jos saisin niistä inspiraatiota uusiin projekteihin. Pelkkä suomennos- ja tekstitystyö ei minua kuitenkaan vedä puoleensa, koska nautin paljon enemmän luovasta editointihommasta ja siitä, että työssäni voisi näkyä oma ainutlaatuinen työn jälki.

   PS. Minustakin tuo Trumpin suhde Jumalaan kertoo todellisesta nöyryydestä, vaikka miestä haukutaan usein narsistiksi. Trumpilla on kieltämättä iso ego, mutta meillä suomalaisilla on tapana sekoittaa liika vaatimattomuus nöyryyteen. Kyllä minuakin eräs kaveri pyysi äskettäin nöyrtymään, kun julistan niin itsevarmana näitä asioita blogissani. Trumpilla on kuitenkin oikeus olla ylpeä niistä saavutuksista mitä hän on saavuttanut liikemiehenä ja presidenttinä. Samoin itselläni on lupa olla ylpeä siitä mitä olen saanut aikaan omalla kutsumustyölläni ihmisten pilkasta ja vähättelystä huolimatta. Itsevarmuus tulee yleensä kokemuksesta. Miksi ylipäätään olisin ryhtynyt tällaiseen hommaan ja altistanut itseni sellaiselle pilkalle, jota tällainen työ saa aikaan, jos olisin epävarma ajatusteni oikeellisuudesta? Toki kaikissa meissä on luonnollista epävarmuutta ihan vain siksi, että olemme erehtyväisiä ihmisiä. Oman erehtyväisyytensä myöntäminen on myös sitä todellista nöyryyttä. Tärkeintä on oppia antamaan kuitenkin kunnia Jumalalle, eikä mikään ulkoinen nöyristely, kuten Trump tekee. Omankin esikoistyöni omistuskirjoitus oli barokin ajan latinalainen fraasi Soli Deo Gloria eli Jumalalle yksin kunnia.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s