Uusi videoni: Voittajan paluu! Donald Trumpin taistelukutsu Amerikan vapauden puolesta.

Donald Trumpin uusin puhe Amerikan konservatiiviaktivistien vuotuisesessa CPAC-tilaisuudessa, jossa hän sivusi myös varastettuja vaaleja, sensuroitiin juuri äsken YouTubesta. Isäni soitti siitä minulle eilen, kun olin jo viimeistelemässä tuosta puheesta tekemääni uusinta videotani. Lisäsin tämän myötä tiedon tästä videon alkuun. Jokaisen tulisi kysyä nyt itseltään, että jos Trump on niin väärässä vaalien varastamisesta kuin median tietoviisaat meille väittävät, niin miksi hänet täytyy vaientaa hinnalla millä hyvänsä. Jos väitteet vaalipetoksesta ovat täysin perättömiä, niin miksi meitä täytyy varjella tältä tiedolta? Eivätkö kansalaiset itse osaa päättää mikä on totta ja mikä pötyä? Turkkilainen kirjailija ja naisaktivisti Elif Şafak on sanonut:

Ilman vapautta kritisoida, kyseenalaistaa ja haastaa valtaapitävä narratiivi, yhteiskunnat eivät voi tehdä edistystä.

Trumpin CPAC-puhe on jälleen kerran hyvä osoitus mestarillisesta poliittisesta retoriikasta ja mieltäylentävästä optimismista. Vaikka itse uskonkin, että maailmalla olisi edessään pian vaikeat ajat, kun Antikristus tulee perustamaan 42-kuukautta kestävän globaalin tyrannian, jolloin kenelläkään ei ole lupa ostaa eikä myydä ilman hänen merkkiänsä (Ilm. 13:7, 16-18), niin uskon että Jumala tulisi käyttämään vielä Amerikkaa ja presidentti Trumpia, ennen tämän ajan koittamista osana Jumalan suunnitelmaa tuoda maailmaan globaali herätys ”ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä” (Jooel 2:28-31). Ja vaikka Trumpin rooli lopun ajalla jäisikin vain yhteen presidenttikauteen, niin en usko että meidän tulisi odottaa vain peukaloitamme pyöritellen Jeesuksen tulemusta ja laiminlyödä kaikki tähän maailmanaikaan liittyvä vastuumme.

Kuten uskonpuhdistajamme Martin Luther sanoi, ”Jos tietäisin maailmanlopun tulevan huomenna, pystyttäisin omenapuun.” Mitä lähempänä Jeesuksen tulemus on, sitä suurempi vastuu meillä on tässä maailmanajassa ei vain kadotukseen matkalla olevista lähimmäisistämme, mutta myös seisomisessa totuuden ja oikeuden puolesta niitä vastaan, jotka haluavat alistaa maailman saatanallisen petoksen ja tyrannian alle. Vaikka itse uskonkin vihan aikaa edeltävään pre-tribulation tempaukseen, niin joskus tähän oppiin takertuvat kristityt saattavat edistää eräänlaista eskapismia missä esim. kaikki poliittinen taistelu raamatullisia arvoja ylläpitävien johtajien puolesta sekoitetaan postmilleniaaliseen Dominion tai Kingdom Now harhaoppiin. On myös syytä muistaa, että vihan ajan jälkeen seurakunta palaa maanpäälle hallitsemaan kansakuntia (Ilm. 20:4). Jos meidän vastuullemme annetaan kansakuntien johtaminen, niin nyt on hyvä aika harjoitella poliittista vastuuntuntoa. Ja sanon tämän henkilönä, joka ei ole juuri koskaan äänestänyt.

Advertisement

5 vastausta artikkeliin “Uusi videoni: Voittajan paluu! Donald Trumpin taistelukutsu Amerikan vapauden puolesta.

 1. Google omistaa YouTuben. Googlen, Facebookin, Twitterin ja Microsoftin omistavat globalistit. Perustajien lisäksi pääomistajia ovat BlackRock, State Street, Vanguard ja Fidelity. Nämä ovat ytimessä ristiinomistusten ketjussa, joka hallitsee 40% maailman pörssivarallisuudesta. Löytyy googlaamalla 147 companies that run the world.

  Tykkää

 2. KIITOS JÄLLEEN VIDEOSTA ja suomennoksestakin
  ”Vaikka itse uskonkin, että maailmalla olisi edessään pian vaikeat ajat, kun Antikristus tulee perustamaan 42-kuukautta kestävän globaalin tyrannian, jolloin kenelläkään ei ole lupa ostaa eikä myydä ilman hänen merkkiänsä (Ilm. 13:7, 16-18), niin uskon että Jumala tulisi käyttämään vielä Amerikkaa ja presidentti Trumpia, ennen tämän ajan koittamista osana Jumalan suunnitelmaa tuoda maailmaan globaali herätys ”ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä” (Jooel 2:28-31).
  Sama ajatus minullakin on ollut ”osallistuessani” näihin USA:n presidentinvaaleihin. En siis odota paratiisia maan päälle, vaan Jumalan armollisen tahdon tapahtumista ensin pelastavana monille ja sitten tuomitsevana totuuden ja armon hyljänneille. Hänen tahtonsa on hyvä, tulevaisuus on hyvä kaikille Häneen uskoville ja turvaaville: ”Niin menkäämme siis hänen tykönsä ”ulkopuolelle leirin”, hänen pilkkaansa kantaen; sillä ei meillä ole täällä pysyväistä kaupunkia, vaan tulevaista me etsimme.”

  Tykkää

  1. Niin ajattelin, että tuo asia olisi hyvä tähdentää, kun joillekin kristityille voi jäädä tällaisista videoista, joissa on ylioptimistinen sanoma siitä kuinka Jumala tekee Amerikasta jälleen suuren ja edessä on valoisat päivät, väärä kuva siitä miksi uskon Jumalan käyttävän yhä Trumpia. Osa Trumpin kannattajista ja ns. Q-liikkeen seuraajista saattaa kyllä uskoa siihen, että Trump olisi jokin kansallismielisten messias, joka tulee tuhoamaan uuden maailmanjärjestyksen vallan maanpäällä ja saattamaan kaikki globalistit, maanpetturit ja eliittipedofiilit kansainväliseen oikeuteen tuomittaviksi.

   Itse en ole koskaan väittänyt mitään tämän kaltaista ja kristittynä tuomitsen jyrkästi minkä tahansa muodon ihmispalvonnan (ironista kyllä, että minuakin on syytetty Trump-palvonnan edistämisestä tällaisilla videoilla). Ihmispalvonta ja jonkin johtajan tai ihmisen arvostaminen on kuitenkin kaksi täysin eri asiaa. Trump on sitä paitsi liian epätäydellinen palvonnan kohteeksi. Moni hänen kannattajistaankin on kokenut joskus myötähäpeää hänen tviiteistään. Kannatan Trumpia koska hän antaa kunnian Jumalalle, ylistää julkisesti Herraamme ja Vapahtajammee ja seisoo raamatullisten arvojen ja itsenäisten kansallisvaltioiden puolesta globalisteja vastaan, joita arkkipiispa Carlo Maria Vigano kutsui kirjeessään ”pimeyden lapsiksi”.

   Jo siitä lähtien kun törmäsin ekaa kertaa näihin Trump-profetioihin joskus keväällä 2016, olen tiennyt niiden sanoman olleen se, että vihan ja Antikristuksen aika olisi tulossa kyllä pian maanpäälle, mutta tätä ennen Jumala nostaa Amerikkaan oikeamielisen presidentin, joka on tuova osittaisen tuomion globalisteille ja edistää viimeisen maailmanlaajuisen elonkorjuun käynnistymistä ennen seurakunnan ylösottoa ja Antikristuksen aikaa. Näimme tuon toteutuvan kyllä osittain jo Trumpin ensimmäisen neljän vuoden aikana. Trump on saanut monet aiemmin hyvin liberaalit ja kristinuskolle kielteiset henkilöt, kokemaan eräänlaisen poliittisen herätyksen ja kiinnostumaan tai lämpenemään uskonasioille. Mutta nuskon, että varsinainen herätys on vasta edessäpäin ja että Trumpilla olisi siinä jokin rooli.

   Tykkää

 3. Trumpilta jäi kyllä se Washingtonin kuuluisa suo kuivaamatta. Ymmärtääkseni hän kuten melkein kaikki USA:n muutkin presidentin on sukua Britannian kuningashuoneelle. Mike Pompeo muuten totesi juuri että ”Deep State is real”. Eiköhän entinen CIA-johtaja tiedä jotain näistä asioista. Kuten presidentti Eisenhower jäähyväispuheessaan…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s