Roe v. Wade kumottu! Seuraako pian Trumpin paluu presidentiksi?

Kerroin blogissani toukokuussa POLITICO -lehden vuotamasta USA:n Korkeimman Oikeuden päätöksestä kumota vuoden 1973 aborttilaki Roe v. Wade. Huolimatta vasemmistoterroristien yrityksistä pelotella tuomareita heidän kotiovillaan ja eräästä tilanteesta missä Trumpin nimittämä konservatiivinen tuomari Brett Kavanaugh yritettiin murhata vasemmistoradikaalin toimesta, pelottelu ei vaikuttanut tuomarien päätökseen ja Roe v. Wade kumottiin eilen perjantaina 24. kesäkuuta. Päätös merkitsee sitä, että kysymys raskauden keskeytyksestä ei ole enää ns. perustuslaillinen oikeus (koska mikään osa perustuslaista ei tue tällaista oikeutta) vaan päätös siitä palaa osavaltioiden vaaleilla valittujen edustajien päätäntävaltaan eli takaisin kansalle. Kerroin blogissani ja myöhemmässä videossani kuinka Kevin Zadai, Hank Kunneman, ym. Jumalan todelliset profeetat näkivät tämän päivän tulevan jo vuosia edellä. Monet konservatiivit ovat jo kiitelleet tästä presidentti Trumpia sillä näin ei olisi käynyt ellei hän olisi nimittänyt oikeuteen kolmea konservatiivista tuomaria. Konservatiivinen uutissivu The Gateway Pundit uutisoi eilen kuinka Trump oli reagoinut uutiseen sanomalla, että suurin kiitos ja kunnia tästä oikeuden päätöksestä kuuluu yksin Kaikkivaltiaalle, ei hänelle. Todellakin. Soli Deo Gloria, mikä on myös oma mottoni ja omistustekstini kaikissa tärkeissä töissäni.

Alla on lyhyt vajaan neljän minuutin kooste tuosta pidemmästä videostani, jonka julkaisin toukokuun lopulla. Kuten Kevin Zadai tuossa parin vuoden takaisessa haastattelussaan ennusti, Roen kumoamisen tulisi johtaa siihen, että muutkin vääryydet – kuten vuoden 2020 vaalipetos – korjattaisiin ja laittomuuksiin syyllistyneet ihmiset joutuisivat telkien taakse. Tästä kaikesta on olemassa jo merkit ilmassa. Esimerkiksi Texasin republikaanipuolue päätti 19. kesäkuuta, ettei se tunnustaisi vuoden 2020 presidentinvaalien lopputulosta ja Bidenin presidenttiyden legimiteettiä. Texas on siis nyt virallisesti ensimmäinen osavaltio USA:ssa, joka hylkää vuoden 2020 vaalituloksen laillisuuden. Samoin teki Arizonan Maricopan läänin republikaanipuolue kohta tämän jälkeen 23. kesäkuuta. Jos kehitys jatkuu samaa linjaa, niin pian kaikki punaiset osavaltiot vaativat vuoden 2020 vaalien desertifiointia (ja perustuslaillisesti Bidenin voiton mitätöintiin tarvittaisiin vain hänen voittonsa desertifointi kolmessa osavaltiossa kääntääkseen valitsijamiesäänet ylösalaisin Trumpin eduksi).

Olen kertonut blogissani aiemminkin Trumpin valintaan ja presidenttikauteen liittyneistä seiskoista. Eräs Facebook ystäväni informoi minua muutamista seiskoista, joista en ollut vielä itse tietoinen. Esimerkiksi, kun Trump valittiin presidentiksi 8. marraskuuta 2016, Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu oli ollut juuri sinä päivänä virassaan seitsemän vuotta, seitsemän kuukautta ja seitsemän päivää. Trump itse oli ensimmäisenä täytenä virkapäivänään 70 vuotta, 7 kuukautta ja 7 päivää vanha (asia minkä olen jo maininnut blogissani). Kun Trump ja Putin tapasivat ensimmäistä kertaa G20-huippukokouksessa Hampurissa, Saksassa, tuo päivä oli 7.7.2017. Juuri sinä päivänä Putin oli myös tasan 777 kuukautta vanha. Trump tunnusti samana vuonna Jerusalemin Israelin jakamattomaksi pääkaupungiksi 6. joulukuuta (mikä sattui olemaan myös Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhla). Tuo päivä oli 70 vuotta ja 7 päivää siitä kun YK:ssa äänestettiin juutalaisvaltion perustamisen puolesta. Tämän tunnustuksen konkreettisenä merkkinä Trump siirsi USA:n suurlähetystön Tel Avivista Jerusalemiin Israelin itsenäisyyden 70 -vuotispäivänä 14. toukokuuta 2018.

Itse taas löysin mielenkiintoisen yhteensattuman, joka osuu tämän vuoden seitsemännen kuun seitsemännelle päivälle eli heinäkuun 7.:lle. Tuona päivän tulee täyteen tasan 77 viikkoa siitä kun demokraatit julistivat Trumpille toisen virkarikossyyteen. Tarkalleen ottaen tuo tapahtui 13. tammikuuta 2021 ja siitä uutisoitiin laajasti vasta päivää myöhemmin. Tammikuun 14:stä laskien on tämän vuoden heinäkuun 7.:een 77 viikkoa tai 7 x 77 päivää. Pitäisikö tuona päivänä tapahtua jotain erityislaatuista? Sitä en voi sanoa. Raportoin vain edeltäkäsin mielenkiintoisista yhteensattumista. Muistettakoon, että Trump sai toisen virkarikossyytteensä – jonka Kevin Zadai näki myös 70 päivää edellä 70 päivää vaaliyön jälkeen, 7 päivää Capitolin tapahtumien jälkeen ja 7 päivää ennen Bidenin virkavalaa. Ja Bidenin virkaanastumisesta kun lasketaan 70 päivää eteenpäin maaliskuun 31.:een päivään 2021, niin juuri tuolloin Arizonan senaatti palkkasi kristityn Doug Loganin perustaman Cyber Ninjas -kyberturvallisuusfirman suorittamaan täydellisen uudelleenlaskennan ja ääntentarkistuksen Arizonan Maricopan läänin 2,1 miljoonasta äänestä. Juuri tämän uudelleenlaskennan löytöihin kuin myös konservatiivisen dokumentaristi Dinesh D’Souzan tuoreeseen 2000 Mules dokumenttiin perustuen, Maricopan republikaanipuolue vaatii nyt presidentinvaalien desertifiointia.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s