Uusi versio vanhasta sävellyksestäni Adagio

Julkaisin tästä sävellyksestäni ensimmäisen version YouTube-kanavallani jo kolmisen vuotta sitten. Tein siitä vain hieman paremman version aidommilla orkesteri-äänillä mihin lisäsin myös kuoron taustaksi ja joukon muita instrumentteja. Lisäksi kappale on nyt noin minuutin pidempi kuin alkuperäinen versio. Alempana vertailun vuoksi myös kappaleen ensimmäinen versio. Sen alla vielä kappaleen piano- ja urkuversiot:

Advertisement

3 vastausta artikkeliin “Uusi versio vanhasta sävellyksestäni Adagio

    1. Kiitos Tapio ja kiitos kirjatilauksesta. Tarkoititkohan verkkoversiolla ihan ekaa kirjaani (Muhammad, Kaarle Suuri ja Antikristus), jota en saanut julkaistua painettuna versiona. Periaatteessa myös sen julkaisu Bodin (Books on Demand) kautta olisi yhä mahdollista painettuna kirjana, mutta se on mielestäni sen verran sekava ja kieliopillisesti puutteellinen, että olen päättänyt jättää sen vain siihen alkuperäiseen asuun, jossa sen julkaisin. Pitäisi varmaan yrittää jossain vaiheessa suomentaa myös tuo viimeisin englanninkielinen versioni kirjastani.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s