Turhautunut odotus vihdoinkin ohitse!

Verkkosivuni mainostama käsikirjoitus on saanut viimeinkin kauan odotetun vastauksen sen mahdolliselta kustantajalta. Turhauttava 49 päivän odotus on nyt ohitse ja käsikirjoitukseni on tällä hetkellä Kuvan ja Sanan arviossa kuin myös Patmos -lähetyssäätiön jo eläkkeelle siirtyneen toiminnanjohtajan Leo Mellerin silmäiltävänä. Vaikka käsikirjoituksen suuruudesta johtuen on epätodennäköistä, että se koskaan painettaisiin, sen eskatologiaa mullistavat periaatteet ovat nyt arvostetun profetian asiantuntijan arviossa. Näin ollen kirjailijan 7 tai 10 vuotta kestäneet tavoitteet ovat tulleet vihdoinkin tiensä päähän.

Kuten sanonta kuuluu, ”Kun yö on pimeimmillään, on aamunkoittokin lähinnä”. Edellisessä blogi postauksessa ”Miksi jatkaa kun lukijat kaikkoavat” tunnelmani olivat vielä yön puolella. Tänään olen jo nähnyt aamun sarastaneen. Tuo auringon kajo oli Leo Mellerin yhteydenotto ja kirjeenvaihtomme perjantaina 6. helmikuuta 2015. Lähestyin Patmosta kahdeksan sivuisella kirjeellä 19. joulukuuta. Tässä kirjeessä ilmoitin yhteydenottoni syyn, käsikirjoitukseni aiheen ja lisäsin samalla yksityiskohtia omasta elämänhistoriastani. Kun en ollut saanut kirjeeseeni vastausta 10. tammikuuta mennessä postitin sen uudestaan ja pyysin vastausta kuun loppuun mennessä. 29. päivä ilmoitin heille verkkosivuni osoitteen.

Heti seuraavana aamuna edellisen blogikirjoituksen lähettämisestä, otin jälleen yhteyttä Patmokseen. Tällä kertaa sain vastauksen tunnin sisällä lähetystoimiston sihteeriltä Raili Vilhuselta. Seuraavana päivänä pääsinkin jo keskustelemaan itsensä Leo Mellerin kanssa. Tämä oli se hetki historiassa, joka oli vuosia kestäneen vaivannäköni ja ponnisteluideni arvoinen. En odottanut positiivisen palautteen tai kiinnostuksen tutustua kirjani sisältöön olevan itsestäänselvyys. On Jumalan armoa, että sain kunnian esittää ajatukseni Leo Mellerin kaltaiselle auktoriteetille. Kiitän ja ylistän Jumalaa tästä ja haluan esittää vielä henkilökohtaisen kiitokseni Leolle, joka on lähdössä runsaan viikon kuluttua puoleksi vuodeksi USA:han (rukoilkaamme hänelle turvallista ja menestynyttä matkaa).

Alkuperäinen artikkeli sisälsi kirjeenvaihtoni Mellerin kanssa asiasta, mutta perheenjäsenteni sanoessa ettei kahdenkeskisen sähköposti keskustelun lisääminen julkiselle foorumille ollut sopivaa, päätin poistaa sen (pahoittelen jos et ehtinyt vielä lukea sitä ja pahoittelut myös Leolle jos tämä oli harkitsematonta).

 
Iloisten uutisten kunniaksi liitän tähän muutama vuosi sitten säveltämäni kappaleen, jonka tyyli mukailee joiltakin osin hieman Bach-Busonin Chaconnea. Pahoittelen pianon koskettimien kolinaa ja kamerakännykän mikin säröstä johtuvaa surkeaa äänenlaatua. Vaihdan parempaan versioon kun on siihen tilaisuus.
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s