Prinsessa Dianan muistolle

Vain harvat ymmärtävät Charlesin todellisen itsekkään ja murhaavan luonnon. Seuraavassa lyhyt mutta ytimekäs video (ei minun tekemäni) siitä kuka todella oli auto-onnettomuudeksi lavastetun Prinsessa Dianan murha-salaliiton takana. 

Dianan pelko siitä, että Charles suunnitteli hänen varalleen lavastettua auto-onnettomuutta oli hyvin todellinen. Hän lähestyi näistä peloista sekä palvelijaansa Paul Burrelia että lakimiestään lordi Mishconia vuosina 1993 ja 1995. Vaikka mikä tahansa normaali oikeuskäyntäntö olisi johtanut vähintäänkin Charlesin kuulusteluun oikeudessa, näin ei käynyt suljettujen ovien takana pidetyssä vuoden 2007 kuolinselvityksessä, minkä Keith Allenin dokumentti Unlawful Killing (2011) paljasti pelkäksi näytösoikeudeksi kuningasperheen hyväksi. Monarkistisessa valtiosysteemissä monarkkia tai hänen perhettään ei ole mahdollista syyttää missään valtiollisessa tuomioistuimessa, koska valtion päämiehen katsotaan olevan oikeus-laitoksen yläpuolella omaten siten täyden koskemattomuuden rikossyytteille. Kirjani luvussa 12 esitän useita eri syitä siihen miksi Diana olisi murhattu Charlesin taholta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s