Prinssi Charles kutsuu uuteen taloudelliseen maailman-järjestykseen päivää ennen kuin ERVV julistaa Kreikan maksukyvyttömäksi. Seuraako perässä pian puolen vuoden globaali taloudellinen kaaos?

Maailma katsoo nyt henkeään pidätellen Kreikan velkakriisiä. Sunnuntaina järjestetyssä kansanäänestyksessä Kreikan hallitus hylkäsi kansainvälisten lainanantajiensa ehdot uusien tukipakettien jatkamisesta kriisin kärjistymisen pitkittämiseksi. Laiminlyötyään kesäkuun viimeinen päivä erääntyneen 1,5 miljardin euron velkansa Kansainväliselle valuuttarahasto IMF:lle, Euroopan rahoitusvakausväline ERVV julisti maan virallisesti maksukyvyttömäksi perjantaina 3. heinäkuuta. Onko tämä kaikki alkua näkyyn jonka pastori David Wilkersonin on väitetty saaneen jo 90 -luvulla. Entä miten asiaan liittyy Prinssi Charlesin viimeisin puhe?

Kreikan valtion päätyminen maksukyvyttömäksi on ensimmäinen kerta historiassa, kun kehittynyt teollisuusmaa joutuu tälle listalle. Sen on arvioitu olevan myös historian suurin valtiollinen maksukyvyttömyys. Otsikot ovat jo pahaenteisiä, kuten tämä Telegraphin lauantainen uutinen: EU varoittaaa Harmageddonista jos Kreikan äänestäjät hylkäävät ehdot. ’Ilman uutta rahaa, palkkoja ei makseta, terveyshuolto lakkaa toimimasta, sähköverkko ja joukkoliikenne hajoaa,’ varoittaa Euroopan Parlamentin Presidentti.” Kreikan pankit ovat olleet suljettuina jo viime viikon maanantaista lähtien ja kun pankit avaavat tällä viikolla ovensa, käteisen rahan nostoraja rajataan 60 euroon päivässä pankkien talletuspaon estämiseksi. Turun Sanomat raportoi kreikkalaisten jonottaneen ”automaateilla viikonlopun ajan saadakseen nostettua mahdollisimman paljon käteistä maan velkaneuvottelujen kariuduttua. Myös ruokakauppojen ja huoltoasemien edustoille on muodostunut pitkiä jonoja, kun ihmiset ovat ostaneet elintarvikkeita ja polttoainetta varastoon.”

Pahin mahdollinen skenaario seuraa jos maa ajautuu vararikkoon. Tällöin Euroopan Parlamentin Presidentin maalaama Harmageddon-ennuste lienee jo todellisuutta. Todellakin, maailma on menossa kohti Harmageddonia – ei vain symboolisesti vaan myös kirjaimellisesti – ja sekulaarit uutislehdet julistavat sen nyt isoon ääneen. Mutta onko sitten Kreikka jo konkurssissa? Kesäkuun viimeinen päivä, kun Kreikan 1,5 miljardin velka erääntyi, The Guardian raportoi ettei IMF tulisi antamaan maalle enää mahdollista 30 päivän armonaikaa vaan julistaisi sen välittömästi maksukyvyttömäksi. Mutta onko maksukyvyttömyys yhtä kuin vararikko? Ainakin Wikipedian mukaan nämä ovat kaksi eri asiaa:

  • ”Maksukyvyttömyys” tarkoittaa pohjimmiltaan, että  velallinen ei ole maksanut häneltä vaadittua velkaansa.
  • ”Vararikko” on oikeudellinen havainto, joka määrää tuomioistuimen valvonnan niiden raha-asioista, jotka ovat maksukyvyttömiä.

Toisaalla näiden kahden eroa kuvataan seuraavasti: ”Henkilö luokitellaan harvoin vararikkoon ilman, että olisi jo maksukyvytön vähintäänkin yhdellä luottotilillä. Joten, jos henkilö laiminlyö tilin, tarkoittaen että he ovat laiminlyöneet sen takaisin-maksamisen sopimuksen mukaisesti, he ovat ottaneet ensimmäisen liukkaan askeleen kohti vararikkoa. Tämä ei tarkoita että henkilö julistetaan vararikkoon, mutta he ovat askeleen lähempänä sitä. Maksukyvyttömyys esiintyy vain yhdellä tilillä. Ongelma on, että kun henkilö on vakavissa vaikeuksissa yhden velan kanssa, he ovat sitä usein muidenkin velkojensa kanssa. Vararikko on pahimpien asioiden joukossa, jotka voi ilmestyä sinun luottotiedoissasi. Kun sinut luokitellaan vararikkoon, kerrot kaikille lainanantajillesi ettet ole kykeneväinen maksamaan kokonaisuudessaan tai ollenkaan. Tuloksena se tulee olemaan hyvin vaikeaa ellei mahdotonta pätevöittää uutta luottoa, kun vararikko esiintyy luottotiedoissasi.”

Myös ulkomaisten uutislehtien selaaminen osoittaa ettei 3. päivänä julistettu maksukyvyttömyys merkinnyt vielä maan vararikkoa. The Washington Post julisti 1. heinäkuuta, kun Kreikan velka oli jo erääntynyt: ”Konkurssi on todellinen mahdollisuus Kreikalle. Onko sen johtajalla suunnitelmaa?” Telegraph puolestaan kertoi päivää myöhemmin, että Kreikka tarvitsee toisen 50 miljardin tulipaketin selviytyäkseen vararikolta ja että €36 miljardia täytyy tulla eurooppalaisilta velkojilta (IMF:n mukaan). Kuten yllä nähtiin, vararikkoon johtaa tilanne missä velallinen ”on vakavissa vaikeuksissa yhden velan kanssa, he ovat sitä usein muidenkin velkojensa kanssa.” 20 .heinäkuuta mennessä Kreikalta erääntyy taas uusi 3,5 miljardin erä Euroopan Keskuspankki EKP:lle. Taloussanomien mukaan ”Jos maa ei maksa velkaerää, EKP:n on luultavasti lopetettava viimeistään tällöin ELA-hätärahoitus. Tällöin Kreikan ero talous- ja rahaliitosta olisi entistä lähempänä.” Kreikka ei siis ole vielä konkurssissa, mutta horjuu aivan sen partaalla.

Wilkersonin näky Välimeren maan konkurssista

Monet suomalaisetkin kristityt ovat saattaneet kuulla ohimennen New Yorkin Times Square Churchin edesmenneen pastori David Wilkersonin (1931 – 2011) näystä, joka luettu hänen ansiokseen vaikka täyttä varmuutta asiasta ei tiettävästi ole. Suomalaisia verkkosivuja selaillessa voi törmätä vaikkapa seuraavanlaisiin ilmoituksiin (lähetetty Suomi24.fi sivustolle 17.3.2009, mikä oli kuukausia ennen kuin Kreikan syvä velkakriisi paljastui maailmalle):

”Tämä on osa Leo Mellerin puheesta Paluuta ei ole!, joka on pidetty Seinäjoella 14.12.2008.

”En tiedä, onko Suomessa kovinkaan laajalti vielä tiedossa David Wilkersonin erittäin erikoinen ja uskaltaisinko sanoa näin jopa suorastaan outo näky, jonka hän on saanut syksyllä 2008. Se, mitä Jumala näytti Wilkersonille, hän kirjoitti sen paperille – sulki paperin kirjekuoreen, joka sinetöitiin kiinni – ja tämä kirjekuori ja siellä oleva kirjoitettu näky on talletettu jonkun turvapalveluja tarjoavan yrityksen suureen kassaholviin Manhattanin peruskalliossa.

Mitä tahansa tuossa paperissa lukee, Wilkerson on asettanut ehdot tämän ilmestyksen avaamiselle ja sen lukemiselle, kun tapahtuu eräitä asioita. Mitkä nämä asiat ovat?

Hän toteaa, että Euroopassa tai Pohjois-Afrikassa niin yksi kansakunta – koko kansakunta – läpikäy totaalisen vararikon, joka julistetaan yhdessä vuorokaudessa. Siis Islanti ei ole mitään. Se, se on vain tuollaista värinää sen rinnalla, mistä Wilkerson profetoi. (Minä uskon ja ymmärrän näin, että tämä kansakunnan nimi on kirjoitettu siihen sinetöityyn paperiin, joka on peruskalliossa olevassa kassakaapissa New Yorkissa.)

Hän ei voi sanoa sitä nyt, koska jos hän sen nyt ilmoittaisi niin – no jokainen meistä voi spekuloida, mitä se merkitsisi – mutta hän sanoo joko Euroopassa tai Pohjois-Afrikassa. Tämä on viittaus jota yleensä käytetään silloin, kun puhutaan Välimeren alueesta. Joten jossakin Välimeren jollakin rantaviivalla on se valtio, joka 24 tunnin sisällä on kokeva totaalisen vararikon.

Kun tämä tapahtuu – Wilkerson puhuu nyt ennen kaikkea kristityille omassa maassansa. Hän sanoo näin – Niin teillä amerikkalaisilla kristityillä on täsmälleen kaksi viikkoa aikaa nostaa rahanne pankeista. (Ehkä se hyvin koskee myöskin meitä täällä Euroopassa). Teillä on kaksi viikkoa aikaa nostaa rahanne pankeista. Sillä sen jälkeen Yhdysvallat, Eurooppa, eräät muut alueet tulevat julistamaan niin sanotun Banking Holidayn, joka tarkoittaa sitä, että pankit pistävät ovensa kiinni asiakkailta. Henkilökunta ei ole lomalla. Se on tekemässä työtä lukittujen ovien takana. Mutta yhtään laskua ei makseta. Yhtään tililtäottoa ei suoriteta. Mitään rahaliikennettä ei suoriteta pankin huomaa yksityisasiakkaitten ja pankin välillä. (Minä oletan, että tämä myöskin koskee yritysasiakkaita ja pankkeja.) Mutta pankit keskenään toimivat. Mutta asiakkaita ei palvella.

Teillä on kaksi viikkoa aikaa nostaa rahanne pankeista ja käyttää nuo rahat – Jumalan kunniaksi. Sillä kaksi viikkoa myöhemmin teidän rahoillanne ei ole mitään arvoa. Jos te ette ole nostaneet rahoja pankista, niin siellä ne ovat ja kun pankit avaavat ovensa niin yhteinen julistus kiirii ylitse maanpiirin – kaikki nämä setelit, kolikot, bitit tietokoneissa ovat kaikki arvottomia.

No mitä sitten tapahtuu? Wilkerson vain hipaisee tuota aluetta, mutta siitä toki ymmärrämme Raamatun valossa enemmänkin. Hän sanoo, että ihmiset tullaan varustamaan uudenlaisella maksuvälineellä ja sen maksuvälineen käyttö on vain niillä, jotka sitoutuvat – me käyttäisimme sanaa mammonahengen – Wilkerson puhuu antikristuksesta – alaisuuteen.

Antakaamme Wilkersonille kiitosta Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä siitä, että hän on tälläisen rohkean sanoman tuonut esille. Me ymmärrämme sen, että että se, että hän on koko ilmestyksen taltioinut tähän suljettuun sinetöityyn kirjekuoreen, jota – tämä jäi minulta sanomatta – hän itse tai hänelle läheiset eivät ole avaamassa, vaan tämä turvapalveluja tarjoava yhtiö on hänen toimestansa valtuutettu, kun tämä yksi valtiokonkurssi on tapahtunut, menemään holviin – ottamaan kirjeen, avaamaan sen ja julkistamaan, mitä siinä lukee.

Te ymmärrätte, miehellä täytyy olla todella ’Näin Sanoo Herra’ siellä sanojensa takana, koska muutoin kukaan ei uskaltaisi kirjoittaa tällaista. Muistakaamme, että Raamattu itse Uuden testamentin puolella puhuessaan seurakuntaprofetian lahjasta sanoo, että kaikki meidän profetoimisemme on vajavaista. Me näemme kuin kuvastimesta. Jotakin aivan, aivan, aivan dramaattista täytyy olla Jumalan antamana Wilkersonin profetiassa, kun hän tällä tavalla toimii. Mutta Aamoksen kirjassa todetaan, että ei tule onnettomuutta – Jumala ei tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille.”

Samalla sivulla näyttää löytyvän monenlaista herjaa Wilkersonia, profetioita ja  kristinuskoa itseään kohtaan. Myös profetian alkuperä itsessään kyseenalaistetaan. Eräskin väittää Wilkersonin sanoutuneen irti siitä vahvistamalla asian hänen omalta lähestyssäätiöltään, joka antoi sähköpostilla seuraavan tiedotteen:

We appreciate you writing and your concern. There has been an “economic vision” e-mail circulating for a couple of years that has been attributed to David Wilkerson. You will not find this prophecy in any of our publications or materials. It was not preached at Times Square Church. Some of the prophecy sounds familiar to Brother Dave from a meeting in 1983, or 1984, but because he did not record it, it now appears to be embellished to the point that we cannot verify its authenticity.

Tämä tiedote ei kuitenkaan kiellä profetian aitoutta, sillä se ei tule Wilkersonilta itseltään vaan hänen säätiönsä sihteeriltä, joka ei voinut ”varmistaa sen aitoutta”. Samalla se kertoo profetian kuulostavan samankaltaiselta, jonka hän antoi vuosien 1983 – 84 tapaamisessa, jota ei koskaan nauhoitettu. Näyn haravoiminen englanninkielisiltä verkkosivuilta antaa siitä paljon tarkempaa tietoa. Sen alkuperän ajankohdasta liikkuu hieman ristiriitaisia tietoja Mellerin ajoittaessa näyn syksyyn 2008 ja tämä sivu taas vuosien 1998 – 2006 väliin. Syyskuun 18. päivä 2007 julkaisemassa artikkelissaan Don Koenig puolestaan lainaa näkyä kokonaisuudessaan sen alkuperäisen (?) lähettäjän sanoin. Hän sanoo näyn tulleen David Wilkersonin kautta nimeltä mainitsemattomassa paikassa lokakuussa 1993. Seuraavassa näky sen alkuperäisessä muodossaan:

Se on tapahtumassa hyvin pian; ja minä puhun profeetallisesti. Jos olen koskaan kuullut mitään Jumalalta elämässäni minä kuulin sen! Puola on velkaa $30 miljardia ja heivät ole maksaneet edes korkoja kahteen vuoteen. Saudi Arabia on heidän takanaan $8 miljardin velalla – rikkain arabivaltio ja se ei ole maksanut sen laskujaan. Hyvin pian eurooppalainen, pohjois-afrikkalainen tai itä-eurooppalainen maa [ilmaisu viittaisi itäiseen Välimeren maahan mihin Kreikka sopii täydellisesti, kirj. huom.] on joutumassa maksukyvyttömäksi sen kansainvälisessä lainassaan ja kun tämä tapahtuu kahden viikon sisällä Meksiko on tulossa maksukyvyttömäksi. Meksiko on velkaa $100 miljardia – 80% siitä amerikkalaisille pankeille – ja tässä on se mitä tulee tapahtumaan: Kaksi viikkoa sen jälkeen kun ensimmäinen maa menee vararikkoon me tulemme selviämään siitä koska suurin osa tuosta rahasta on velkaa Euroopan pankeille; Saksan, Sveitsin ja Ranskan pankeille. Toinen maa on menossa alas, mahdollisesti Argentiina tai Brasilia ja me jatkamme elämäämme ja sanomme, “No ehkä se ei koske meihin.” Mutta kaksi viikkoa sen jälkeen kun ensimmäinen maa menee alas, Meksiko jättää maksamatta sen $100miljardin velkansa. Ja kun pankit avaavat seuraavana päivänä kello 9:00 aamulla $15 miljardia tunnissa tullaan vetämään meidän amerikkalaisista pankeistamme. He tulevat hallitsemaan meidän pankkejamme; arabit, kaikki latinalaisen Amerikan maat. He tulevat hallitsemaan meidän pankkejamme – ja ennen kuin päivä on ohi USA tulee julistamaan bank holidayn. Silloin olemme menossa kohti kuutta kuukautta pahinta helvettiä mitä Amerikka on koskaan nähnyt! Tulee olemaan kaaos! Edes Kansalliskaarti ei kykene rauhoittamaan sitä. Meidän täytyy kutsua ulos koko Yhdysvaltojen armeija.

Nyt minulla on ollut näkyjä ollessani New York Cityssa ja olin näyssä Macy’ssa ja ihmiset kävelivät ynmpäriinsä järkyttyneinä koska he eivät voineet saada rahojaan ulos pankista. Nyt aion antaa sinulle neuvon sanan. Ensimmäinen maa, joka menee vararikkoon, ja olen dokumentoinut sen ja sinetöinyt kirjekuoreen ja tulen soittamaan kaikille ystävilleni ja kertomaan sinulle  – tämä on ensimmäinen kerta kun olen sanonut sen julkisessa tapaamisessa – mutta ensimmäinen maa joka kaatuu; ota kaikki kolikkosi mitä sinulla on – seurakunta ota rahasi pankeista ulos, koska sinulle on annettu kaksi viikkoa aikaa koska on tulossa bank holiday ja sinulla ei ole mahdollista saada kolikkoakaan kuuteen kuukauteen. Nyt tietenkin järjestys tullaan palauttamaan, mutta kansakunta ei tule olemaan enää koskaan samanlainen. Tulee olemaan pelkoa jonkalaista emme ole koskaan ennen tunteneet. Tuomio on ovella!

Kun olin näyssäni Macy’n osastossa ja katsoin ihmisten kävelemässä häkeltyneinä he eivät edes tienneet mitä tehdä. He eivät tienneet mitä oli tapahtumassa. Sitten joukko nuoria ihmisiä käveli Macy’yn ja menivät yhtäkkiä villeiksi ja alkoivat varastaa. Tunnin sisällä, näin hengessäni, kaikki tuossa myymälässä ja he olivat ryöväämässä ja varastamassa. He raiskasivat Macy’n ja tuhosivat sen kaikki viisi kerrosta. Se oli raiskattu ja tuhottu tunnin tai kahden aikana. Tämä on vasta alkua.

Onko kahden viikon lähtölaskenta jo alkanut?

Tärkeä kysymys on nyt tässä: Jos yllä kerrottu näky on aito Jumalan Hengen antama profeetallinen ilmoitus tulevasta – mitä viime päivien tapahtumat Kreikassa näyttäisi todella vahvistavan -, niin alkoiko kahden viikon lähtölaskenta toisen maan vararikkoon jo perjantaina ERVV:n julistaessa Kreikan virallisesti maksukyvyttömäksi. Tätä oletusta näyttäisi tukevan näyn ilmaisu: ”Hyvin pian eurooppalainen, pohjois-afrikkalainen tai itä-eurooppalainen maa on joutumassa maksukyvyttömäksi [eng. default] sen kansainvälisessä lainassaan ja kun tämä tapahtuu kahden viikon sisällä Meksiko on tulossa maksukyvyttömäksi.” Tässä kohtaa mainitaan englannin sana ”default”, mikä tarkoittaa maksukyvyttömyyttä eikä konkurssia. Tällaiseen tilaan Kreikka on jo tuomittu. Toisaalta muut kohdat näystä ilmoittavat kahden viikon deathlinen alkavan vasta ensimmäisen maan vararikosta (eng. bankruptcy).

Artikkelin alussa totesimme maksukyvyttömyyden ja vararikon olevan kaksi eri asiaa eikä Kreikan kriisi ole edennyt vielä konkurssiin asti. Hämminkiä aiheuttaa myös se, että ensin näky sanoo Meksikon olevan se maa, joka seuraa ensimmäisen maan vararikkoa. Toisessa kohtaa se taas sanoo, että ”Toinen maa on menossa alas, mahdollisesti Argentiina tai Brasilia.” Onko toinen maksukyvyttömyyteen/konkurssiin päätyvä maa siis Meksiko, Argentiina vai Brasilia? Mitä tulee Latinalaisen Amerikan maihin kuten Argentiinaan, on kiintoisaa lukea The New York Timesistä seuraavaa:

Kreikka on tuskin ensimmäinen kansakunta kohtaamassa sen valtionvelan maksujen laiminlyömistä. Argentiina on jättänyt maksamatta sen ulkomaan velan ei harvemmin kuin seitsemän kertaa siitä lähtien kun saavutti itsenäisyytensä vuonna 1816, kaikista äskeisimmin viime vuonna. Mutta se on Argentiinan vuoden 2001 lähes $100 miljardin valtionvelan maksun laiminlyönti, suurin aikanaan, mikä aiheuttaa varoittavan esimerkin Kreikalle.

Kreikan kriisi Uuden Maailmanjärjestyksen airueena

skin-tattoo21212
Regina Duganin esittelemä elektroninen tatuointi

Ilmestyskirjan 13. luku kertoo, että Antikristus tulisi luomaan maailmanlaajuisen taloussysteemin missä yksikään maan asukas ei ”voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.” (j. 17). Aikaisemman jakeen mukaan tämä merkki pantaisiin joko oikeaan käteen tai otsaan ja kuten osoitettu monien taholta se viittaa mitä ilmeisimmin ihmisen kehoon liitettävään ”pankkikorttiin” eli RFID -teknologiaan tai vieläkin tuoreempaan keksintöön – elektroniseen tatuointiin, jonka Googlen varajohtaja Regina Dugan esitteli maailmalle kesäkuussa 2013.

electric-tattooTämän systeemin käyttöönotto vaatii kuitenkin maailman taloudellisen systeemin totaalista uusimista aina suurista rahoitusinstituutioista jokaiseen yksittäiseen vähittäismyymälään. Se edellyttää koko vapaaseen markkinatalouteen perustuvan kapitalistisen maailmanjärjestyksen hävittämistä tai uudistamista. Sen tilalle täytyy tulla äärimmäisen keskusjohtoinen komentotalous missä peto valvoo kaikkea kaupankäyntiä pienistä suuriin ja rikkaista köyhiin. Helmikuussa 2011 Prinssi Charles puhui Euroopan parlamentissa ivallisesti ilmastonmuutoksen kieltäjistä, jotka hänen omien sanojensa mukaan opettavat hänen ja satojen tiedemiesten ”salaisesti vehkeilevän koko markkinaperusteisen kapitalistisen systeemin heikentämiseksi ja tarkoitukselliseksi hävittämiseksi.”

Vaikka ilmaisun oli tarkoituksena oli halventaa ilmastoskeptikkojen ”konspiraatio-harhoja”, todellisuudessa hän tuli paljastaneeksi globalistisen eliitin todellisen päämäärän. Esimerkiksi 27.5.2014 Telegraph raportoi Prinssin julistaneen: ”Uudista kapitalismi planeetan pelastamiseksi. ’Globaalin kapitalismin perustavanlaatuinen’ muutos tarvitaan ilmastonmuutoksen päihittämiseksi.” Kun YK kokosi ensimmäisen merkittävän Earth Summit -huippukokouksen ympäristön puolesta vuonna 1992, sen järjestänä ja pääsihteerinä toimi miljardööri Maurice Strong. Näiden ökyrikkaiden ”ympäristöaktivistien” todellisesta agendasta kertoo jotain Strongin autonkuljettajan tapaus, josta Pekka Lahtinen kertoo kirjassaan Maailman Yhdentyminen:

Strongin autonkuljettaja kuljetti toimittaja Daniel Woodia, joka oli juuri ollut viikon vierailulla Strongin valtaisalla karjatilalla Etelä-Coloradossa. Autonkuljettaja kertoi suunnittelemastaan novellista, jossa ryhmä maailman johtajia päättää, että ainoa tapa pelastaa tämä planeetta oli aiheuttaa teollistuneiden maiden talouden romahtaminen. Johtajat muodostavat salaisen järjestön ja kehittävät maailmanlaajuisen taloudellisen paniikin estäen samanaikaisesti pörssejä sulkemasta oviaan. Romahduksen myötä menevät miljardien ihmisten säästöt, työpaikat, asunnot. Autonkuljettaja tunnusti Woodille, ettei hänen ilmeisesti pitäisi puhua tällaisista asioista. Daniel Wood kirjoitti ’West’ -aikakauslehdessä toukokuussa 1990: ”Istun penkilläni kuin lumottuna. Tämä ei ole mitään tarinoiden jutustelua. Tämä on Maurice Strong. Hän tuntee nämä maailman johtajat. Hän on itse asiassa Maailman Talousfoorumin neuvoston varapuheenjohtaja. Hän istuu vallan keskipisteessä. Hän on asemassa, jossa tällaista voi tehdä.” Maailman rikkaimpiin ekotaistelijoihin kuuluva, Rockefellerit ja Rothschildit tunteva Maurice Strong kuuluu tosiaan sisäpiiriin, joka pystyy saamaan aikaan taloudellisen romahduksen. Siksi tähän autonkuljettajan kertomaan novelliin on syytä suhtautua vakavasti.

Ei ole sattumaa, että Strong on yhtä maailmanjärjestystä ajavan Rooman Klubin jäsen ja Prinssi Charlesin läheinen ystävä, joka myönsi kirjailija-journalisti Joan Veonille lähteneensä Rion huippukokokoukseen Prinssi Charlesin henkilökohtaisesta pyynnöstä. Vain päivää ennen ERVV:n julistamaa Kreikan virallista maksukyvyttömyyttä, Prinssi puhui jälleen maailman globaalin taloussysteemin uusimisen tarpeesta Cambridgen Yliopistolla sanoen vuoden 2015 olevan ”elintärkeä vuosi ihmiskunnan tulevaisuuden kannalta”, joka merkitsee ”alkua pidemmälle ja syvemmälle prosessille.” Viitaten erityisesti Pariisin joulukuiseen ilmastokokoukseen, jossa hän tulee puhumaan, hän sanoi:

Meidän täytyy saavuttaa ennennäkemätön yhteistyön ja integraation aste, ei vain suhteessa synergian rakentamiseen ekologisten, sosiaalisten taloudellisten päämäärien välillä, mutta myös keinojen löytämiseksi integroida eri toimijoiden ryhmät taloudessa.

Vaikka tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Englannin tuleva kuningas vaatii kapitalismin perinpohjaista uudistamista, tällä kertaa ”Hänen äänensä yhtyy kasvavaan meteliin maailman johtajilta, mukaanlukien paavilta, hylätä kapitalismi planeetan pelastamiseksi”, kuten Breitbart News Network raportoi perjantaina. Mutta voiko ilmastonmuutoksen vastainen sota nostaa taistelumielialaa tällaisena aikana? Lukuun ottamatta lehtojen ja puiden ympärillä maaemolle rukouksiaan lausuvia ilmastohihhuleita, moni saattaisi ajatella, että kun kun Kreikka vie maailman yhä syvenevään taloudelliseen ahdinkoon missä ”palkkoja ei makseta, terveyshuolto lakkaa toimimasta, sähköverkko ja joukkoliikenne hajoaa”, niin silloin valtaväestön ensimmäiseksi huoleksi nousee tuskin pingviinien hikoilu Etelämantereella.

Tällainen ajatus ei ole kuitenkaan pohdittu loppuun asti. Prinssi Charles opettaa maailman sosiaalisten, taloudellisten ja ekologisten ongelmien  kumpuavan kaikkien samasta lähteestä – so. globaalista kapitalismista ja sitä ruokkivasta kulutus-yhteiskunnasta. Hän julistaa, että ”kansalaisten ympäri maailman on ymmärrettävä miksi muutos on välttämätöntä.” Ilmastonmuutoksen vastainen retoriikka ei ole ollut tarpeeksi suuri yllyke, jotta kansanjoukot olisivat hyväksyneet eliitin tavoitteleman vapauksien riiston ympäristön nimessä. Mutta suurien kriisien keskellä ihminen hyväksyy usein sellaista mitä hän ei normaaliolosuhtiessa olisi voinut edes ajatellakaan. Tukahduttaakseen kapitalismin ja kultutusyhteiskunnan edistämän planeetan luonnonvarojen riiston, eliitillä ”ei ole muuta vaihtoehtoa” kuin aiheuttaa teollistuneiden maiden talouden romahtaminen. Kaaoksen jälkeen he sitten muodostavat sen tilalle ”vihreän” maailmantalouden ja uuden maailmanjärjestyksen.

Tällainen skenaario on ollut uutta maailmajärjestystä himoitsevan eliitin päämäärissä jo vuosikymmeniä, kuten voit lukea siitä vaikkapa Pekka Lahtisen kirjoista Maailman Yhdentyminen (1994) ja Verkko Kiristyy (1999).  Breitbart News Network kertoo Prinssin maalaaman taloudellisen maailmanjärjestyksen ”merkitsevän korporatistista/sosialistista mallia missä hallitukset sanelevat mihin yritykset kohdistavat heidän kiintopisteensä harkitun avustusten ja tavoitteenasettelun kautta.” Paavi Franciscus näyttää myös yhtyneen Prinssin kokoamaan ilmastonmuutoksen vastaiseen allianssiin yhtymällä kesäkuussa ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen uskontunnustukseen ja ”kutsumalla maailmanjohtajia organisoimaan massiivisen vaurauden uudelleenjaon rikkaista maista köyhiin rangaistuksena ilmastokatastrofille, jonka länsi aiheutti ilmeisesti kehitysmaihin.”

Franciscus on hyökännyt aiemminkin kapitalismia vastaan ja vaatinut ”täysimittaista taloudellisen systeemin uudistamista”, jonka ”sydämessä ovat ihmiset – ei rahaksi kutsuttu epäjumala.” Vaikka tällaiset sentimentaaliset vetoomukset ovat hyvin epämääräisiä, kun kristikunnan päämies astuu poliittiselle areenalle vaatimaan yhteen ääneen poliittisen johtajien kanssa uutta taloudellista maailmanjärjestelmää, voimme olla varmoja että kyseessä on Ilmestyskirjan mainitsema pedon rahatalous. Tämä näyttää sopivan myös Ilmestyskirjan kuvaukseen missä pedon taloussysteemiä ei ole luomassa ensisijaisesti poliittiset tai taloudelliset johtajat vaan uskonnollinen johtaja mitä Johanneksen Ilmestys kutsuu kaksisarviseksi pedoksi ja vääräksi profeetaksi (ks. Ilm. 13:11-18, 19:20).

Aivan kuten Jeesusta kuvataan Karitsaksi, jolla on seitsemän sarvea ja seitsemän silmää, mikä kuvasi Hänen seitsemää seurakuntaansa (ks. Ilm. 5:6, 1:4), on toisen pedonkin ominaispiirteenä hänen karitsankaltainen ulkomuotonsa. Väärä Profeetta esiintyy siis Kristuksen-kaltaisena seurakunnan lempeänä ylipappina, mutta Johannes näki hänen puhuvan ”niinkuin lohikäärme” eli Saatana (ks. Ilm. 12:9). Huolimatta siitä onko paavi Franciscus toinen peto vai ei (Ilm. 19:20 kertoo ensimmäisen että toisen pedon olevan persoonia), näyttää hänen viimeaikainen liittolaisuutensa Prinssi Charlesin kanssa vahvistavan sitä mitä esitin jo kirjassani ja aikaisemmissa artikkeleissani – että Prinssi Charles voidellaan lopulta paavin ”pyhillä käsillä” Rooman keisariksi – Pyhän Rooman Kaarle VIII:ksi (ks. Pyhän Rooman keisarit Kaarle Suuri ja Kaarle V. Miksi näiden historiallisten hahmojen tunteminen on olennaista Antikristuksen tunnistamiseksi?).

Johtopäätös

Tämän artikkelin tarkoitus ei ole ollut luoda paniikkimielialaa. Jokainen lukija saa itse arvioida kuinka uskottava Wilkersonin näky on ja että olemmeko jo tuon näyn mainitseman kahden viikon ajanjakson sisällä. Jos näin on, silloin Meksikon, Argentiinan tai Brasilian vararikon pitäisi alkaa tämän kuun 17. päivä ja sitä seuraava USA:n (ja Euroopan?) puolivuotinen kaaos päivää myöhemmin. Kreikassa monet kansalaiset vetävät jo talletuksiaan pankkitileiltään ja pian sama tilanne voi olla myös Suomessa vaikka ”asiantuntijat” kenties rauhoittelevatkin ettei kriisi tulisi yltämään tänne saakka. Jokainen toimikoon oman harkintakykynsä mukaisesti, mutta paniikkiin ei ole syytä sillä uskon Jumalan pitävän huolta omistaan vaikeinakin aikoina. Rukoilkaamme silti viisautta ja ymmärrystä, että Hän ohjaisi meitä oikeisiin ratkaisuihin ennenkuin käteinen raha loppuu pankeista tai muuttuu arvottomaksi. Kenties ruoka- ja hygienia tarvikkeiden varastoiminenkin voi olla lopulta viisasta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

TERMINATOR 6(66): APOCALYPSE

CHARLES, WALESIN PRINSSI, PEDON LUKU 666 JA ISRAELIN LÄHESTYVÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄ. MITEN NÄMÄ KOHTAAVAT?

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s