Kiinan pörssiromahdus: David Wilkersonin näky globaalin maailmantalouden kaatumisesta toteutumassa nyt silmiemme alla

Yksitoista päivää sitten julkaisin edellisen artikkelini, jossa käsittelin David Wilkersonin 90 -luvulla saamaa näkyä Välimeren maan vararikosta. Nyt näyttää siltä, että näyssä ennustettu kahden viikon valmistautuminen Meksikon ja sitä seuraavan USA:n talouden totaaliseen vararikkoon ei alkanutkaan vielä Kreikan maksukyvyttömyydestä, jonka Euroopan rahoitusvakausväline ERVV julisti 3. heinäkuuta. Vaikka näyn lopullinen toteutuminen odottaa vielä aikaansa, tuon artikkelin julkaisemisen jälkeen Kiinassa on tapahtunut jotain hyvin järisyttävää, mikä näyttää seuraavan tarkoin Wilkersonin näyn hyytävää käsikirjoitusta.

china
Tänään punaisen lohikäärmeen symboli yhdistetään sekä Kiinaan että Walesiin, joilla molemmilla on ainutlaatuinen yhteys toisiinsa Raamatun profetiassa. Ilmestyskirjassa punainen lohikäärme symboloi Saatanaa ja Antikristusta, joka ottaa yhteen Kiinan johtamien idän kuninkaiden kanssa Harmageddonilla.

Samana päivänä kun julkaisin artikkelini, CNN otsikoi seuraavan uutisen: ”Kreikan kriisi ei ole mitään verrattuna Kiinaan.” Nyt kun kaikkien katseet ovat olleet Kreikan tapahtumissa, harvat ovat kiinnittäneet huomiota paljon hälyttävämpään kriisiin, joka on muhinut viimeisen kuukauden aikana Kauko-Idässä. Kriisi alkoi Shanghain osakemarkkinoiden kuplan poksahtamisesta 12. kesäkuuta, mikä johti Shanghain pörssin kiihtyvään laskuun huipentuen heinäkuun 8:n jolloin se oli pudonnut jo 30 %. Koska Kiinalla on USA:n jälkeen maailman toiseksi suurin BKT, tämä on nostanut maailmanlaajuista paniikkia pörssimarkkinoilla, jonka rinnalla Kreikka on jäänyt melko pieneksi huolenaiheeksi. CNN kertoo:

Miksi tällä on merkitystä Kiinan ulkopuolella asuville ihmisille? Nopeasti uppoava osakemarkkina on usein taloudellisen myllerryksen merkki. Muistatko vuoden 2008 ja 2000? Koska Kiina on maailman toiseksi suurin kauppakumppani molemmille Euroopalle ja Yhdysvalloille, on sanomattakin selvää että Kiinan terve talous on hyvä uutinen kehittyneelle maailmalle. Kaikki puhe Kreikan tartunnan mahdollisuudesta jos se pakotetaan jättämään euro ja tuomaan drakma takaisin? Tämä näyttää kovin liioitellulta. Ekonomistit Skotlannin Kuninkaallisessa Pankissa twiittasi viimeviikolla kartan, mikä näytti että USA:n pankit ovat lähes kymmenen kertaa enemmän alttiita Kiinalle kuin Kreikalle. Ja Kathleen Brooks, FOREX.com’in tutkimusjohtaja, kirjoitti raportissa maanantaina, että ”käsitys tilanteesta voi johtaa koko aasian ja laajemman alueen kärsimykseen” jos Kiina ei kykene pysäyttämään vuotoa osakemarkkinoilla.

Arvioidessaan tilanteen vakavuutta Tara Clarke kirjoittaa moneymorning.com’ssa, että ”yli $3 biljoonaa osakkeen arvossa on haihtunut kiinalaisilta markkinoilta sitten kesäkuun puolivälin.”. Tämä summa on suurempi kuin Brasilian vuosittainen tuotanto tai Espanjan koko osakemarkkinat. Clarke jatkaa, että ”’Historian opiskelijoille, Kiinan osakemarkkinoiden romahdus näyttää aavemaisen tutulta’, Money Morningin avustava kirjoittaja David Zeiler kirjoitti heinäkuun 9:nä. ’Se on hoidettu samalla tapaa kuin Wall Streetin vuoden 1929 pörssiromahdus.'” Ellet tunne historiaa, niin vuoden 1929 pörssiromahdus oli kaikkien aikojen pahin, joka johti maailmanlaajuiseen lamaan ja avusti kohtalokkaasti myös Hitlerin nousua, kun USA:sta levinnyt finanssikriisi nosti Saksan työttömyyslukuja 30 % vuonna 1932.

Uuden Maailmanjärjestyksen esiintulo

Raamatun mukaan me olemme todistamassa pian ”toisen Hitlerin” valtaannousua globaalin taloudellisen sekamelskan keskeltä, joka luo uuden poliittisen ja taloudellisen järjestyksen. Tämä järjestys tulee olemaan pelon ja terrorin täyttämä uusi maailmanjärjestys – neljäs valtakunta – josta kirjoitettu jo useita kirjoja. Kirjassaan Verkko Kiristyy (Tampereen kristillinen yhteisö, 1999) Pekka Lahtinen väitti, että vuoden 1929 pörssiromahdus aiheutettiin tahallisesti kansainvälisten pankkiirien – kuten Rothschildien ja Rockefellereiden pankkiirisuvun – toimesta, joiden tarkoituksena ei ollut kasvattaa kriisin kautta vain pankiirien valtaa taloudesta, mutta edistää samalla valtaapitävien suunnitelmaa yhdestä maailmantaloudesta ja maailmanhallituksesta. Hän myös kertoi tämän valtaapitävien sisäpiirin suunnittelevan edellistä pahempaa globaalin talouden romauttamista, tuodakseen sen varjolla maailmanhallituksen kontrolloiman yhden maailmanvaluutan, joka viimeisimmän tekniikan ja Raamatun profetioiden valossa olisi oikeaan käteen tai otsaan istutettu mikrosiru – ihmisen kehoon integroitu ”pankkikortti” (Ilm. 13:17).

51xKojol15L._SY344_BO1,204,203,200_Kuten olen ennenkin huomauttanut, tätä aihetta käsittelevissä kirjoissa – kuten tohtori John Colemanin kirjassa The Story of The Committee of 300 (1992) – tämän pirullisen suunnitelman ja siihen liittyvien salaseurojen verkoston (joihin sisältyy mm. Bilderberg-ryhmä ja Trilateraalinen Komissio) perimmäinen lähde ja ylin valta on kytketty Elisabet II:n johtamaan Order of the Garteriin ja globaalia taloutta hallitsevaan 300:n Komiteaan. Tietonsa Coleman väittää saaneen mm. Britannian tiedustelun sisäpiirilähteistä, joihin hän pääsi käsiksi palvellessaan MI6:ssa. Myös muissa vastaavissa teoksissa joissa on käsitelty niin kutsutun illuminaatti-salaseuran ylintä hierarkiaa – kuten Fritz Springmeierin 624 sivuisessa opuksessa Bloodlines of the Illuminati (1995) – Windsorin Huone kytketään illuminaattien saatanallisen vallan huipulle.

Nämä kaksi kirjaa ovat olleet illuminaatti-tutkijoiden ylintä kastia ja vaikuttaneet merkittävästi maan johtaviin uuden maailmanjärjestyksen vastustajiin – etenkin amerikkalaiseen Alex Jonesiin ja brittiläiseen David Ickeen. Myös omassa kirjassani lainaan näiden ja muiden tutkijoiden johtopäätöksiä ja lisään myös omia havaintojani, jotka näyttäisi kytkevän tämän suvun okkulttisen, poliittisen ja taloudellisen vallan huipulle. Jos näiden kirjailijoiden esittämät havainnot ovat totta, Elisabet II on kaikkea muuta kuin se herttainen vanha rouva, jona valtavirran media haluaa meidän hänet näkevän ja Prinssi Charles kaikkea muuta kuin se vaaraton isokorvainen nynny, joksi niin monet hänet ensinäkemältä mieltävät.

david-rockefeller
”Olemme globaalin muutoksen kynnyksellä. Kaikki minkä tarvitsemme on oikean suuruinen kriisi ja kansakunnat tulevat hyväksymään uuden maailmanjärjestyksen.” – David Rockefellerin lausunto vuodelta 1994.

Okkulttiikan harjoittamiseen sekaantuneen eliitin suunnittelemasta talousromahduksesta koettiin esimakua jo vuoden 2007 subrime-kriisin myötä, mikä johti syyskuussa 2008 alkaneeseen maailmanlaajuiseen finanssikriisiin – pahimpaan sitten vuoden 1929 – ja sitä seuranneeseen taantumaan ja Euroalueen velkakriisiin, jonka kylvöä niitämme nyt Kreikan lähestyvässä vararikossa ja ”Grexitissä” (Kreikan mahdollisessa euroerossa). Uutistoimisto Bloombergin mukaan miljardööri Paul Singer on julistanut, että ”Kiinan romahdus on paljon suurempi kuin subrime.” Singerin varoitukseen yhtyy myös toinen miljardööri Bill Ackman, joka sanoi viime keskiviikkona New Yorkin konferenssissa: ”Kiina on ylivoimaisesti suurempi uhka [kuin Kreikka]. Kiinalaiset osakemarkkinat ovat varsin merkittävä ilmiö ja uskon että myös hyvin pelottava sellainen.” Alustavan informaation valossa onkin melko merkittävää, että Kiinan hallitus on ilmoittanut Shanghain pörssiromahduksen olleen seurausta ”USA:n taidokkaasta salaliitosta”.

Mitä Wilkerson näkikään?

david-wilkersonTässä kohtaa on syytä palauttaa muistiin se mitä Wilkerson on kertonut tästä lähestyvästä maailmanlaajuisesta kriisistä. Lainasin jo edellisessä kirjoituksessani hänen näkyään Välimeren maan vararikosta siinä muodossa kuin sen löysin kaikkein alkuperäisimmässä muodossaan. Tässä versiossa, joka ajoitti näyn vuoteen 1993, ei mainittu sanallakaan Kiinan talouden romahtamisesta. Kuitenkin, Wilkersonin muut näyt ovat puhuneet siitä, että Antikristuksen pedonmerkkijärjestelmään johtava viimeinen globaali talousromahdus alkaisi Euroopan sijaan Aasiasta. Tätä koskien löysin seuraavan tekstin tältä suomenkieliseltä sivulta:

David Wilkerson on jo useamman vuosikymmenen ajan varoittanut talouden romahtamisesta. Vuonna 1974 ilmestyi Wilkersonilta kirja nimeltä Näky, joka ennustaa maailmantalouden romahdusta. Kirjasta on ilmestynyt vuonna 1998 ”päivitetty laitos” nimeltään Taloudellisen tuhon jyrkänteellä – viimeinen varoitus. Aasiasta alkavasta globaaliksi muotoutuvasta talouskaaoksesta. Se olisi osa prosessia, jossa päämääränä on pedonmerkkijärjestelmän läpiajo. Wilkerson tähdentää Näky-kirjassaan näkyään seuraavasti: ”Oikeastaan en näe tulevan mitään varsinaista lamakautta, vaan niin laajamittaisen taloudellisen taantuman, että se vaikuttaa lähes jokaisen palkansaajan elämäntyyliin niin Amerikassa kuin muuallakin maailmassa”. Jossakin maapallolla yksi valtio menee konkurssiin. Seurauksena Amerikassa alkaneesta katastrofikurssista. Kun uutinen tästä julkistetaan, amerikkalaisilla on tasan kaksi viikkoa aikaa nostaa rahansa pankeista.

Amerikka selviää kriisistä, Jumala sallii uuden alkamisen mahdollisuuden, mutta … elämä Amerikan mantereella ei koskaan, ei milloinkaan enää palaa entiseksi. Materialismin ja hyvinvoinnin aika on peruuttamattomasti ohitse. Vain Jumalaan ankkuroituneet löytävät toivoa. Nyt, ennen mainittua yhden valtion konkurssia, Jumala ilmoittaa: Järjestäkää elämänne arvot! Luopukaa materialistisista epäjumalistanne. Etsikää pyhyydessä Jumalan kasvoja! Jumala on valmis olemaan tulimuuri niitten omiensa ympärillä, jotka elävät liitossa Hänen kanssansa. Ahdingossa Jumala on ilmaiseva kirkkautensa vertaansa vailla olevalla voimalla. Odotettavissa on herätyksen aika: seurakunnan luku kootaan täydeksi ja Herra Jeesus tulee.

Huolellinen silmäys tähän profetiaan näyttää erottavan kaksi eri vaihetta, jonka Wilkerson näki tapahtuvan globaalissa taloudessa. Sen ensimmäisessä vaiheessa ”jossakin maapallolla yksi valtio menee konkurssiin. Seurauksena Amerikassa alkaneesta katastrofikurssista.” Tämä ensimmäinen konkurssiin menevä valtio sijaitsee Pohjois-Afrikassa, Euroopassa tai Itä-Euroopassa (ks. edellinen artikkeli). Tämä viittaa itäisessä Euroopassa sijaitsevaan Välimeren maahan. Näyn mukaan tämä maa olisi myös velkaa pääosin eurooppalaisille pankeille, etenkin Saksan, Ranskan ja Sveitsin. Maan vararikko olisi seurausta Amerikassa alkaneesta katastrofikurssista. Kreikan nykyinen velkakriisi syntyi Amerikassa alkaneen subrime-kriisin jälkivaikutuksena. Subrime-kriisi ei johtanut myöskään lamaan vaan laajamittaiseen taloudelliseen taantumaan.

Tästä taantuma johtaa lopulta edellä mainittuun Välimeren maan konkurssiin, jota seuraa kaksi viikkoa jälkeenpäin kuuden kuukauden taloudellinen kaaos USA:ssa, mikä johtaa anarkiaan ja ryöstelyyn ja Yhdysvaltojen armeijan mobilisoitiin kautta mantereen. Taloudellisen sekasorron toinen vaihe alkaisi Aasiasta ja johtaisi siihen, että ”elämä Amerikan mantereella ei koskaan, ei milloinkaan enää palaa entiseksi. Materialismin ja hyvinvoinnin aika on peruuttamattomasti ohitse.” Toisin sanoen, vaikka Välimeren maan konkurssi tapahtuu kaksi viikkoa ennen Meksikon konkurssia ja seuraavana aamuna alkavaa bank holidayta, jolloin USA:n (ja Euroopan?) pankit sulkevat ovensa kuudeksi kuukaudeksi, sen käynnistäjänä ei olisikaan eurooppalaisen maan vararikko vaan Aasiassa alkanut finanssikriisi. Vaikka nämä kaksi tapahtumaa esiintyisi rinnakain, varsinainen maailmantalouden upottaja ei olekaan Eurooppa vaan Aasia. Tämä skenaario näyttää sopivin yhteen viimeaikaisten uutisten kanssa.

Jos epäilet yhtään Wilkersonin mainetta profeettana (mitä hän ei ole edes koskaan väittänyt olevansa), niin sinun kannattaisi tutustua tarkemmin hänen Näky-kirjaansa vuodelta 1974, joka on tarkka kuvaus nykyisestä maailmantilanteesta. Voit myös katsoa tätä kirjaa lainaavan videon missä huomaat Wilkersonin ennustaneen mm. vuoden 2011 Japanin maanjäristyksen. Koska näyn mukaan ensimmäinen taloudelliseen kurimukseen joutuva alue Kreikan konkurssin ja Kiinan finanssikriisin jälkeen olisi Latinalainen Amerikka – erityisesti Argentiina, Brasilia ja Meksiko (nämä maat ovat kärsineet taloudellisista ongelmista ja vuosikymmeniä) – , lainaan The Economic Timesin seuraavaa uutista:

Kiinan osakemarkkinoiden romahdus tulee tuomaan avoimeksi useita heikkouksia meidän toisiinsa yhdistyneessä maailmassa. Hyödykkeiden hinnat ovat putoamassa ja ovat todennäköisesti tulossa pahemmaksi. Vaikutus hyödyke-pohjaisiin talouksiin kuten Australiaan, Venäjään ja Latinalaiseen Amerikkaan saattaa olla voimakas. Hyödykkeiden hintojen romahtaminen tulee satuttamaan kaikkein eniten Latinalaista Amerikkaa johtuen sen jo olemassaolevasta haavoittuvaisuudesta — matalasta kasvunopeudesta viennin hiipumisesta.

Jumalan kutsu parannukseen

Wilkersonin profetiat sisältävät usein hyvin suoraa, kaunistelematonta ja itsekunkin omaatuntoa syvältä vihlasevaa puhetta lopun ajan synneistä joihin ei vain maailma mutta myös seurakunta on lisääntyvässä määrin uppoutunut. Tämä puhe ei kutsu parannukseen vain haureuteen, aviorikoksiin ja pornografiaan hukkuneen maailman seksuaalisista synneistä, mutta myös parannukseen itsekeskeisyydestä ja maailmanmielisyydestä johon länsimaiden materialistinen vauraus on ajanut monien kristittyjenkin sydämet. Wilkersonin mukaan ne, jotka eivät valmistaudu taloudelliseen romahdukseen vaan kuluttavat ja ostavat tarpeettomuuksia, tulisivat kärsimään siitä eniten. Hän kertoo käänteisen tarinan Jobista, jonka Saatana on juoninut viimeisten päivien kristittyjen lankeemukseksi. Seuraava teksi löytyy täältä:

Wilkerson kuvaa, kuinka Saatana tulee viekkaasti, viattomasti ja huomaamatta, että vain harvat käsittävät sitä. Paha houkuttelee kristityt asioilla, jotka sinänsä ovat hyväksyttäviä, mutta jotka väärinkäytettyinä tulevat tuomioksi. Wilkerson näkee, että kaikkein suurin kiusaus viimeisille kristityille on hyvinvointi. Jumala ei ole vaurautta ja menestymistä vastaan, mutta Wilkerson näkee silti, että hyvinvointi pettää miljoonia kristittyjä. Hän näkee kuinka Saatana pyytää lupaa kiusata viimeisiä kristittyjä. Tämä on Wilkersonin näky kirjasta Näky nyt:

Ja Herra sanoi saatanalle: ”Mistä sinä tulet?” Saatana vastasi: ”Maata kiertämästä ja kuljeksimasta ja tarkkailemasta viimeisiä kristittyjä.” Ja Herra sanoi saatanalle: ”Oletko pannut merkille viimeisen ajan kristityt – miten nuhteettomia, miten rehellisiä, miten Jumalaa pelkääviä ja Kristusta rakastavia he ovat? Miten he yrittävätkään karttaa pahaa?” Sitten saatana vastasi Herralle: ”Niin, mutta otahan pois se aitaus, jonka olet rakentanut heidän ympärilleen. Job ei olisi hylännyt sinua köyhyydessään, mutta sinun ei tarvitse kuin lisätä ja siunata kaikkia viimeisen ajan kristittyjä yli kaiken sen, mitä Jobilla oli, niin saat nähdä, mitä tapahtuu. Anna heille kaikille omaisuutta yltäkylläisesti niin kuin Jobille. Rakenna heille hienot, uudet kodit. Anna heille hienoja autoja, rahaa ja kaikenlaisia laitteita niin paljon kuin tarvitsevat. Hukuta heidät asuntovaunuihin, veneisiin, ulkomaanmatkoihin, hienoihin vaatteisiin, eksoottisiin ruokiin, maatiloihin ja säästötileihin. Saat nähdä kuinka käy viimeisille kristityille, kun heistä tulee kylläisiä, rikkaita, kun he saavat lisää tavaroita ja kun he eivät enää tarvitse mitään. He hylkäävät Jumalan ja heistä tulee itsekeskeisiä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s