Syyskuun kävijätilastot

Syykuussa sivustossani nähtiin jälleen voimakas kasvukäyrä, kun kävijä-määrä kohosi elokuun viidestäsadasta lukemaan 1152. Kaikista voimakkain piikki oli verikuuta edeltävänä päivänä 27. syyskuuta jolloin sivuillani vieraili yhteensä 211 henkilöä ja sitä seuraavana päivänä 170 henkilöä. Sen jälkeen tilastot putosivat jälleen normilukuihin (20-50 päivässä). Edellinen viikko oli myös kaikkien aikojen vilkkain kun sivujani tutkaili jopa 471 silmäparia.

Katsotuimmat artikkelini ovat olleet ”Kirja-arvio: Mark Biltzin Verikuut” (956 lukijaa). Tätä seuraaMitä tapahtuu 15. päivä eteenpäin syksyyn ja vuoden 2016 alkuun? Alkaako seitsemän vuoden vihan aika jo puolen vuoden sisällä vai onko meillä vielä armonaikaa?” (132 lukijaa). Kolmantena tulee ”Auringonpimennys, Superkuu, Kevätpäiväntasaus, Juutalainen uusivuosi, Harmonyn ensi-ilta.” (96) NeljäntenäKiinan pörssiromahdus: David Wilkersonin näky globaalin maailmantalouden kaatumisesta toteutumassa nyt silmiemme alla” (80) Viidentenä ”Charles, Walesin Prinssi, Pedon luku 666 ja Israelin lähestyvä itsenäisyyspäivä. Miten nämä kohtaavat?” (66). Ja niin edelleen. Tähän mennessä olen julkaissut jo 47 postausta. Myös paljon kaivattua keskustelua nähtiin syyskuussa jo 32 palautteen muodossa (osa niistä on tosin omia vastauksiani, ks. etusivu)

o_bc0e5d496e570dea-0

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s