Käynnistikö Pariisin terrori-isku historiallisen tapahtumaketjun, joka huipentuu Vatikaanin tuhoon 2016 Danielin profetian mukaisesti?

Myöhäisenä perjantai iltana 13. marraskuuta Isiksen terroristit iskivät Pariisin seitsemässä eri kohteessa tappaen 129 ja haavoittaen 352 joista 100 on yhä kriittisessä tilassa. Tämä murhenäytelmä oli jo toinen Ranskan sydämessä tehty veriteko saman vuoden sisällä Charlie Hebdon toimitukseen tehdyn terroriteon jälkeen 7. tammikuuta. Tapahtuma on järkyttänyt ihmisiä ympä maailmaa mutta se ei yllättänyt niitä, jotka ovat seuranneet ISIS järjestön kasvavaa nousua Irakissa ja Syyriassa viimeisen puolentoista vuoden aikana. Reilu kolme kuukautta sitten kerroin Isiksen suunnitelleen terrori-iskua Lontooseen, joka olisi tappanut Kuningattaren toisen maailmansodan päättymisen 70 -vuotisjuhlissa 15. elokuuta. Ovatko Pariisin iskut vasta alkua Euroopan pääkaupungeissa tapahtuville terroritekojen sarjalle, joista yksi tuhoaa Vatikaanin – kristikunnan symboolisen keskuksen ja paavien poliittisen vallan tyyssijan vuodesta 756 lähtien? Tiesitkö, että jo vuonna 1831 metodisti saarnaaja nimeltä Adam Clarke opetti paavin istuimen tuhoutuvan ensi vuonna perustaen tämän laskelmansa Danielin seitsemännen luvun näkyyn?

champs-elysees
Rakkauden ja valon kaupuni muuttui yhdessä illassa vihan ja pimeyden näyttämöksi.

Perjantai 13:sta terrori-iskut merkitsitsivät Ranskan tuhoisinta terrori-iskua sitten toisen maailman-sodan ja se oli ensimmäinen islamistisen ideologian motivoima suuren luokan terrori-isku Euroopassa sitten Madridien junapommien 11. maaliskuuta 2004 ja Lontoon metro ja linja-auto pommien 7. heinäkuuta 2005. Terroristit ovat saattaneet valita iskujen toteutuspäivän tarkoituksella perjantain kolmanteentoista sillä läntisessä taikauskossa perjantai 13. on tunnettu ”mustana perjantaina” jolle kohtalo on määrännyt kaiken pahan lankeavan. Tähän päivään kohdistuva pelko tunnetaan paraskevidekatriafobiana, jota on esiintynyt ainakin 1800 -luvulta lähtien. Wikpedian mukaan sen alkuperä saattaa olla peräisin jo keskiajalta ”perustuen ’viimeisen ehtoollisen ja ristiinaulitsemisen’ tarinaan missä oli paikalla 13 henkilöä kiirastorstaina 13. Nisania, päivää ennen hänen kuolemaansa pitkänäperjantaina.” En ole taikauskoinen, mutta Raamatussa numeroilla on suurta symboolista merkitystä ja luku 13 assosioituu useimmiten syntiin ja Saatanaan. Esimerkiksi Ilmestyskirjassa Lohikäärme mainitaan yhteensä 13 kertaa.

Mielenkiintoisesti Prinssi Charles, joka juhli 67. (6+7=13) syntymäpäiväänsä iskuja seuraavana päivänä, oli 13 -vuoden ikäinen kun hänelle esiteltiin hänen kuninkaallinen vakuunansa, joka sisältää Walesin punaisen lohikäärmeen, joka on Saatanan apokalyptinen tunnus (The Antichrist and a Cup of Tea, s. 97). Marraskuun 13. on myös 13 päivää halloweenista, joka liitetään kuolleisiin henkiin ja kauhuun. Halloweenin alkuperä on kelttiläisessä Samhainissa, jota uuspakanat ja wicca-noidat pitävät vuoden pyhimpänä päivänään. Samahainia juhlitaan lokakuun 31. päivän aringonlaskusta marraskuun 1. päivän auringonlaskuun. Tavallista pahaenteisemmän tämänvuotisesta halloweenista tekee se, että NASAn mukaan sen aattona perjantaina 30. lokakuuta maan ohitse kiiti pääkalloa muistuttava asteroidi. Koska pääkallo tunnetaan myös kuoleman symbolina, on täysin relevanttia kysyä oliko tämä Kaikkivaltiaan varoitus Pariisin lähestyvästä suuronnettomuudesta. Vai oliko se varoitus jostain paljon suuremmasta katastrofista jolle Pariisin terroriteot olivat vasta alkusoittoa? Vuosien 2014-2015 verikuut osoittivat sen, että elämme apokalyptisen ajan kynnyksellä.

Hengellisesti sokea maailma näkee ”verikuu-apokalypsin” jokinlaisena teoriana maailmanlopusta, joka ei koskaan tapahtunut. He eivät näe ajan merkkejä – niitä tummia pilviä taivaalla, jotka kertovat meille lähestyvästä myrskystä. He eivät käsitä, että vuosien 2014-2015 verikuiden tetradi oli vain yksi merkki monien joukossa, jotka kertovat historian kulun muuttavan suuronnettomuuden lähestyvän nopealla vauhdilla koko maan asukkaiden päälle. He eivät näe tätä vaikka maailmanpolitiikan sekulaarit tarkkailijat kertovat  ihmiskunnan olleen kuluneen puolentoista vuoden aikana 66 eri tilanteessa vain tuntien päässä kolmannen maailmansodan ja ydinhelvetin kauhuista. Ydinsodan puhjetessa tai globaalin talousjärjestelmän kaatuessa – minkä taloustieteen johtavat asiantuntijat uskovat tapahtuvan vuonna 2016 – Pariisin iskujen kaltaiset tapahtumat tulevat olemaan meidän pienimpiä huolenaiheitamme. Tulevaisuus on pelottava ja ellei sinun turvasi ole Jumalassa, sinulla on syytäkin pelätä. Jos työnnät pääsi hiekkaan kuin strutsi, voit olla varma ettei se pelasta sinua hädän hetkellä.

Salaiset voimat islamilaisen terrorismin takana

Islamilainen terrorismi on todellista ja jihadismi on todellinen uhka läntiselle sivilisaatiolle. Terrori-iskuihin liittyvät salaliittoteoriat taipuvat olemaan usein pelkkää jihadistista propagandaa, joka kääntää vastuun tekijöiltä uhreille. Salaliittojen maailma on täynnä teorioita siitä kuinka Israelin Mossad ja CIA oli syyskuun 11:sta tapahtumien ja sen Eurooppaan kohdistuneiden vastineiden takana. Tällaisissa ajattelussa länsi on syypää kaikkeen ja muslimit ovat vain viattomia uhreja vailla tahraa ja ryppyä. Vihjailut Israelin osallisuudesta syyskuun 11:sta ovat täysin järjenvastaisia. Tällaisia teorioita motivoi antisemiittiset päämäärät ja ne ovat yhtä kaukana todellisuudesta kuin holokaustin kiistävät teoriat tai puheet juutalaisten salaisesta maailmanvallasta. Olen tutustunut tarpeeksi paljon poliittisen islamin ideologiaan ja sen päämääriin, että olisi epärehellistä kiistää islamismin yhteys lännen terrori-iskuihin. Etenkin kun he itse myöntävät syyllisyytensä ja ovat siitä ylpeitä.  Tämä koski sekä Osama Bin Ladenia että Al-Qaidaa viime vuosikymmenellä ja nyt sama pätee myös Isikseen.

Samalla olisi yhtä typerää kiistää, etteikö valtion harjoittama lavastettu terrorismi olisi todellinen ilmiö historiassa ja etteikö syyskuun 11:sta sisältäisi monia vastaamattomia kysymyksiä, jotka ruokkivat salaliittoteorioita Bushin hallinnon rikoskumppanuudesta. Suomalaisten kannalta kaikkein tunnetuin esimerkki valtion lavastamasta terrorista on Mainilan laukaukset, joiden tekosyyllä Neuvostoliitto saattoi aloittaa talvisodan Suomea vastaan. USA:ssa ei olla toimittu yhtään sen moraalisemmin. Vuonna 1962 maan hallitus laati salaisen suunnitelman nimeltä Operaatio Northwoods, jonka tarkoitus oli oikeuttaa sotatoimet Kuubaa vastaan lavastetulla terrori-iskulla Yhdysvaltalaista lentokonetta vastaan. Jos se olisi saanut presidentti Kennedyn hyväksynnän, Operaatio Northwoods olisi toteutettu CIA:n johdolla. Suunnitelma paljastui vasta 1997 ja sitä on käytetty todisteena sille, että valtio kykenee lavastettuun hyökkäykseen omia kansalaisiaan vastaan jos päämäärän katsotaan olevan tarpeeksi tärkeä. Alex Jonesin sivuilla infowars.com on uutisoitu vuosien varrella lukusia todisteita syyskuun 11:sta salaliitosta ja Suomessa näitä todisteita on esittänyt 11syyskuu.net.

Tiedämme vähintään, että läntisten hallitusten tiedustelupalveluissa kyetään toteuttamaan lavastettuja auto-onnettomuuksia ja terrori-iskuja ja peittelemään niiden jälkiä taitavasti. Jopa brittiläinen SAS (Special Air Services) on myöntänyt, että Prinsessa Dianan kuolemaan johtanut auto-kolari oli hallituksen ja kuningasperheen salaliiton kädenjälkeä (ks. Prinsessa Dianan muistolle. Kirjani 12. luvussa olen dokumentoinut salamurhan useita motiiveja). Tiedämme myös, että valtion virallinen versio syyskuun 11:sta tapahtumista näyttäisi ontuvan paljon itsenäisempien tutkimusten valossa. Monet riippumattomat tutkimukset ja silminäkijäkuvaukset ovat vihjanneet kaksoistornien sortumisen olleen seurausta rakennusten hallitusta räjäytyksestä eikä lentokoneiden törmäyksen aiheuttamasta kerosiinitulipalosta. On siis täysin mahdollista, että vaikka islamilainen terrorismi on todellinen ilmiö, jotkin tiedustelupalveluiden sisäpiirit saattavat käyttää sitä eliittiä hyödyttävien päämäärien edistämiseen kontrolloimalla islamistiryhmiä soluttautujien ja ulkomaisen rahoituksen avulla.

article-0-18EAEA8300000578-999_634x436
Prinssi Turki al-Faisal Al Saud. Onko nämä Al-Qaidan ja Isiksen todelliset kasvot?

Kaikkein selkein todiste peittelystä tulee siitä, että vaikka syyskuun 11:sta uhrien omaisten lakimiehet löysivät lukuisia todisteita Saudi-Arabian kuningashuoneen laajasta taloudellisesta tuesta Al-Qaidalle, Hamasille ja muille jihadistiryhmille, tämä todistusaineisto ei ole löytänyt tietään oikeuteen johtuen laillisista ja diplomaattisista esteistä.” USA:n hallituksella ei ole ollut varaa suututtaa Saudeja, jolla on maan öljybisnekselle perustettu liittolaissuhde lännen hallitusten ja Bushin perhedynastian kanssa. Menneen 50 vuoden aikana USA:n hallituksen tuki Israelille on ollut ainoa asia mikä on hiertänyt Saudi-Arabian suhteita länteen. Israel ei siis ole se taho, joka olisi syyskuun 11:sta takana vaan Saudi-Arabia. Esimerkiksi helmikuussa 2015 BBC raportoi Al-Qaidan riveissä toimineen  Zacarias Moussaouinin kertoneen USA:n liittovaltion kuulusteluissa, että ”Saudien kuninkaallinen perhe auttoi rahoittamaan syyskuun 11:sta iskut.”  Moussaouinin mukaan ”Prinssi Turki al-Faisal Al Saud,  entinen Saudien tiedustelupalvelun johtaja, oli rahoittamassa al-Qaidaa 1990 -luvun lopusta lähtien.” Ei pitäisi olla yllätys, että Saudit ovat tukeneet sunnilaisia terroristiryhmiä sillä vähiten korruptoituneiden maiden listalla Saudi-Arabia on vasta sijalla 79. ja ainoa valtion hyväksymä uskonto on wahhabismi – islamin sotaisi ja suvaitsematon tulkinta, mikä vaikuttaa islamistiryhmien jihadistisen ideologian takana.

Juuri Saudi-Arabia on se linkki, mikä yhdistää islamilaisen terrorismin lännen hallituksiin. Antisionistinen  disinformaatio Mossadin osallisuudesta syyskuun 11:sta tapahtumiin sopii Saudien päämääriin erinomaisesti. Tällainen propaganda auttaa sitä peittämään oman syyllisyytensä siirtämällä maailman huomion radikaalin islamin takana vaikuttavasta wahhabistisesta aatteesta Israelin päälle vaikka se on kärsinyt kaikista eniten radikaalin islamin verenhimosta. Lännen hallitsijoista Saudien kuningasperheellä on ollut erityisen läheinen suhde Bushien dynastian ja Englannin kuningashuoneen kanssa. Näillä jokaisella perheellä on ollut lukuisia rikollisia yhteyksiä ja ne ovat olleet johtavia perheitä uuden maailmanjärjestyksen suunnitelman takana. Esimerkiksi presidentti George H.W. Bushin – joka kylmän sodan jälkeen puhui avoimesti uuden maailmanjärjestyksen esiintulon tarpeellisuudesta – isoisä Samuel Prescott Bush toimi aseteollisuuden johdossa, joka rahoitti ensimmäisessä ja toisessa maailmansodassa sodan molempia osapuolia ja edisti myös natsipuolueen valtaannousua Saksassa.

Britain's Prince Charles with Prince Turki Al Faisal Bin Abdulaziz Al Saud of Saudi Arabia
Parhaat kaverukset. Prinssi Charles Prinssi Turki al-Faisalille: ”Kerro terveiset Isikselle ja Al-Qaidalle”.

Bush vanhempi ja W. on vihitty okkulttisen pääkallon ja sääriluiden salaseuran jäseneksi, joka ajaa kulissien takana uutta maailmanjärjestystä. Järjestön jäsenyyden jakaa myös USA:n nykyinen ulkoministeri John F. Kerry. Englannin kuningashuoneella on jopa vieläkin pahamaineisempi historia, kuten olen osoittanut artikkelissani ”Kuninkaallisen perheen vaiettu historia 1700 -luvulta eteenpäin. Raottamassa verhoa Windsorin huoneen kulissien taakse.”  Miksi siis yllättyä jos Bushien ja Windsoreiden kaltaiset rikollisperheet jakaa läheisen suhteen Al-Saudin rikollissukuun. Prinsessa Dianan kanssa kuolleen Dodi Al-Fayedin isä onkin kutsunut Elisabet II:sta ”gangsteriksi tiarassa”. Entäpä sitten ISIS? On muistettava, että tämä ryhmä ei olisi noussut valtaan ilman Irakin sotaa ja Syyrian sisällissotaa. Syyrian sisällissota on ollut alusta lähtien USA:n hallinnon tukema al-Assadin hallintoa vastaan, jonka Bushin uuskonservatiivinen hallinto määritti vuonna 2002 lännen vastaiseen pahan akseliin. Pulitzerin palkinnon voittanut journalisti Seymour Hersh paljasti vuonna 2007 9-sivuisessa raportissaan nimeltä ”uudelleenohjaus” kuinka USA-Saudi koalition uusi strategia oli heikentää shiialaisen Iranin kasvanutta vaikutusvaltaa tukemalla sunnilaisia ääriryhmiä Syyriassa.

Bashar al-Assadin hallinto on Iranin liittolainen ja Iranin ydinohjelma koetaan uhkana ei vain Israelissa ja lännessä mutta myös Saudi-Arabiassa. Saudien turvallisuusneuvonantaja Prinssi Bandar bin Sultan, kertoi haastattelussa: ”Meillä on kaksi painajaista. Iran ydinpommin kanssa ja Yhdysvallat  hyökkäämässä Iraniin. Näkisin paljon enemmin israelilaisten pommittavan Irania,  niin että voisimme syyttää heitä. Jos Ameikka tekee sen, meitä tullaan syyttämään.” Lausunto kuvastaa hyvin Saudien vehkeilevää ulkopolitiikkaa. Se osoittaa myös ettei Saudi dynastia ole kiinnostunut vähimmässäkään määrin Israelin turvallisuudesta vaan sen vihamielisyys Irania kohtaan kumpuaa vuosisataisesta sunni-shiia vihollisuudesta. Hershin artikkelin mukaan USA:n hallituksen konsultti oli kertonut hänelle kuinka Bandar ja muut Saudit vakuutti Valkoiselle Talolle ”pitävän katseensa tarkasti fundamentalisteissa. Me loimme tämän liikkeen [Al-Qaidan] ja voimme myös hallita sitä.” Joten Saudi-Arabia itse paljastaa ettei se vain luonut Al-Qaidaa mutta myös kontrolloi sitä. Hershin mukaan USA-Saudi koalition strategiaan kuului neljä avainkohtaa:

 1. Israelille vakuutettaisiin, että USA, Saudi-Arabia ja muut sunnivaltiot jakavat sen huolen Iranista
 2. Saudi-Arabia kannustaisi Hamasia pidättäytymään agressiosta Israelia vastaan ja käynnistämään neuvottelut Fatahin kanssa. Saudit uskovat, että suurempi vakaus Israel-Palestiina konfliktissa vähentäisi Iran-Syyria-Hizbollah koalition vaikutusvaltaa alueella.
 3. USA:n hallinnon tuli työskennellä Lähi-Idän sunnivaltioiden kanssa torjuakseen Iranin uhan.
 4. Saudi hallitus tarjoaisi Washingtonin suostumuksella rahoitusta ja logistista apua Bashir al-Assadin hallinnon heikentämiseen. Osana tätä strategiaa Saudi-dynastia rahoittaisi ja avustaisi Syyrian sisällä operoivia al-Assadin hallinon vastaisia sunniradikaaleja mukaanlukien Al-Qaidaa.

Hershin mukaan tämän salaisen ulkopoliittisen pelin ”sivutuotteena nämä aktiviteetit ovat vahvistaneet sunni ekstremisti ryhmiä, jotka kannattavat Islamin militanttia näkemystä ja ovat vihamielisiä Amerikalle ja sympaattisia Al-Qaidalle.” Toisin sanoen, samalla kun Hizbollahin kaltaiset shiialaiset terroristiryhmät ovat lännen vastaisten Iranin ja Syyrian hallitusten kontrollissa, Al-Qaidan ja Isiksen kaltaiset sunnilaiset terroristiryhmät ovat Saudi-Arabian kontrollissa, joka on lännen liittolainen. Saudi-Arabia tukee näitä sunnilaisia terroristiryhmiä lännen suostumuksella osana ulkopoliittista suunnitelmaa kaataa Syyrian ja Iranin hallinto sisältäpäin. Hershin paljastukset annettiin viisi vuotta ennen Syyrian sisällissodan puhkeamista keväällä 2012 Arabikevään jälkiseurauksena. Lännen propaganda haluaisi meidän uskovan, että Arabikevät syntyi spontaansti ilman USA-Saudi koalition salaista myötävaikutusta, mutta onko tämä todella uskottavaa. Miksi se kohdistui Egyptin jälkeen juuri Libyan ja Syyrian hallintoa vastaan, jotka Egypiä lukuunottamatta oli lännen määrittämää pahan akselia Irakin, Iranin, Pohjois-Korean ja Kuuban ohella.

Esimerkiksi Putinin hallinto on epäillyt alusta lähtien, että arabikevät luotiin lännen salaisen sodan seurauksena Venäjän liittolaisia Gaddafia ja al-Assadia vastaan. Tästä syystä Putin on nyt ryhtynyt sotilaallisiin toimenpitäisiin Syyriassa Assadin hallinnon säilyttämiseksi. Jopa arvostettu Newsweek -aikakauslehti paljasti marraskuussa 2014  Irakin Islamilaisen Valtion (ISIS) saavan pällimmäisen rahoituksensa Saudi-Arabiasta ja saman vuoden tammikuussa Saudi-Arabialaisen Al-Arabiya uutistoimiston julkaisemassa videossa ISIS taistelija kertoi taistelleensa Syyriassa al-Assadin hallintoa vastaan Saudien Prinssi Turki al-Faisalin määräyksestä. Tässä kohtaa joku saattaisi ihmetellä, että jos Isiksen valta hyödyttää todellakin USA-Saudi koalition ulkopoliittisa intressejä, niin miksi se käynnisti ilmahyökkäykset Isistä vastaan syyskuussa 2014. Tai miksi tukea järjestöä, jonka tavoitteet globaalista jihadista uhkaa koko läntistä sivilisaatiota? Kenties päämääränä on ikivanha roomalainen sotastrategia divide et impera, hajoita ja hallitse. Kenties Saudi-Arabia vakuuttaa lännelle, että se kykynee pitämään kurissa Isiksen kaltaiset sunnilaiset ekstremisti ryhmät.

Kenties Isiksen vallan Irakissa ja Syyriassa ajatellaan hyödyttävän ensisijaisesti länttä koska sen naapureina on shiialainen Iran ja sen syyrialainen liittolainen. Kristittyjä juutalaisiakin enemmän ISIS vihaa shiialaisten ja Assadin kaltaisia ”luopiomuslimeja”. Ehkä länsi ja Saudi-Arabia näkee Isiksen hyödyllisenä välineenä Syyrian ja Iranin vallan horjuttamiseksi. Ehkä USA-Saudi koalition sota Isistä vastaan on pelkkää hämäystä tai keino Lähi-Idän hallitsemiseksi. Ensin Syyrian ja Iranin valtaa pyritään heikentämään Vapaan Syyrian armeijan ja Isiksen kautta, jonka  jälkeen länsi tulee ”pelastamaan” alueen kaaokselta vaikka sen ainoa tarkoitus on saada valtaansa Persianlahden ja Syyrian öljyrikkaat alueet. Tai sitten kyse on jostakin vieläkin paholaismaisemmasta agendasta – kuten kolmannen maailmansodan tarkoituksellisesta luomisesta uuden maailmanjärjestyksen synnyttämiseksi. Samaista tarkoitusta varten salaliittoteoriat ovat esittäneet eliitin luoneen myös ensimmäisen ja toisen maailmansodan kansainvälisten pankkiirien rahoituksella, jotka rahoittivat sodan molempia osapuolia. Kolmen maaimansodan suunnitelman on jopa väitetty syntyneen 1800 -luvun vapaamuurarijohtaja Albert Piken kynästä.

Orwellilaisen yhteiskunnan esiintulo

Mikä ikinä onkaan totuus, on kaikesta huolimatta selvää, että länteen kohdistuvat terrori-iskut eivät hyödytä vain islamisteja mutta myös hallituksia, joiden tavoitteena on Orwellilaisen poliisivaltion luominen ja kansalaisten päivittäisen elämän massavalvonta. Vain muutamia tunteja Pariisin iskujen jälkeen, julkaisin artikkelin nimeltä ”Tappajarobotit tekevät tuloaan. Olivatko Terminator elokuvat pelkkää scifiä vai profetiaa Antikristuksen koneellistetusta maailmanvallasta?” Tässä artikkelissa käsittelin mm. anglosaksisen eliitin suunnitelmia luoda kymmenen hallintoalueen maailmanhallitus ja globaali poliisivaltio, jonka mallina olisi  Aldous Huxleyn dystopia novellissaan Uusi Uljas Maailma sekä George Orwellin dystopia kirjassaan 1984. Vain muutamia päiviä ennen Pariisin iskuja Yhdistyneen Kuningaskunnan sisäministeri Theresa May esitteli lakialoitteen mikä vaatisi kaikkia verkko- ja puhelinyhtiöitä varastoimaan ja luovuttamaan tallenteet verkkosivuilta joissa jokainen Yhdistyneen Kuningaskunnan kansalainen on vieraillut ainakin 12 kuukauden ajan. Lakialoite herätti suurta vastustusta yksityisyyssuojan puolestapuhujien keskuudessa, jotka meinasivat kaataa sen, mutta Pariisin iskujen jälkeen ääni on nyt toinen kellossa.

Dan Hodges kirjoitti Telegraphissa 15. marraskuuta viitaten Mayn lakialoitteeseen: ”Hyväksy nuuskijan peruskirja nyt tai Lontoo tulee olemaan seuraava”  Lakialoitteen puolesta puhui myös pääministeri David Cameron  ja Lordi Carlile sanoi, että se tulisi ”runnoa parlamentin läpi kuukauden sisällä terrori-iskun ehkäisemiseksi Yhdistyneessä Kuningaskunnassa.” Onko tämä sattumaa, että Pariisin terrori-iskut esiintyivät juuri nyt kun Yhdistyneessä Kuningaskunnassa keskulteltiin ”nuuskijan peruskirjan” oikeutuksesta, joka erään The Guardianin kirjoittajan sanoin saa ”George Orwellin näyttämään melko lyhytnäköiseltä”. Kirjoittajan mukaan lakialoite ”tulisi palvelemaan tyrannia hyvin.” Tällainen tyranni on todellakin tulossa ja Raamatun mukaan hän nousee Yhdistyneen Kuningaskunnan kuningashuoneen sisältä – saman perheen joka jakaa läheisen suhteen Saudien kuningasperheen kanssa, joka itse myöntää olevansa Al-Qaidan ja sen sisarorganisaatioiden todellinen hallitsija. Maaliskuussa 2011 Telegraph kertoi kuinka ”Britannian innostunut tuki ’sharia pankkitoiminnalle’ nosti huolia Washingtonissa, että Lontoo City voi tulla terrorismin rahoituksen keskukseksi, vuotaneet dokumentit näyttivät.” Vaatiiko tämä todellakaan sen vaikeampaa päättelyä kuin 1+1=2?

Myös CIA:n johtaja John O. Brennan puhui Pariisin iskujen jälkeen massavalvonnan puolesta ja kritisoi CIA ja NSA loikkari Edward J. Snowdenin vuoden 2013 paljastuksia USA:n ja Britannian harjoittamasta miljoonien ihmisten massavalvonnasta ympäri maailman, mikä Brannanin mukaan oli suurena haittana tiedustelupalveluiden vapaalle työlle. Myös Ranskan presidentti François Hollande vakuutti iskujen jälkeen ryhtyvänsä koviin toimenpitäisiin, tehostamalla valvontaan ja sallimalla ratsiat ilman pidätys-määräystä. Mutta miksi  John O. Brennan tapasi Ranskan tiedustelupalvelun johtajan vain muutamia päiviä ennen Pariisin iskuja? Miksi Ranskan tiedustelu ei onnistunut estämään iskuja vaikka Irakin tiedustelupalvelu varoitti vain päivää aikaisemmin Isiksen johtajan Abu Bakr al-Baghdadin määränneen iskut Ranskaa vastaan? Jo elokuussa Ranskan tiedustelupalvelu tiesi Isiksen suunnittelevan 9/11 -tyyppistä suurta terrori-iskua Ranskaa vastaan. Daily Mailin mukaan yksi terroristeita oli pariisilainen, jonka Ranskan tiedustelupalvelu tunsi jo ennen iskuja vaarallisena terroristina. Ovatko tiedustelupalvelut todella näin kyvyttömiä vaikka varoituksia annetaan joka suunnasta vai onko ne määrätty ylemmiltä tahoilta sitomaan kätensä ettei eliitin suunnitelmat estyisi

Onko seuraava kohde Vatikaani?

Pariisin terrori-iskujen jälkeen Vatikaanin ulkoministeri Kardinaali Pietro Parolin puolusti sotilaallisen voiman käyttöä ISIStä vastaan. Tällaiseen valtuutukseen maailman pienimmällä valtiolla on hyvät syyt. Isis on nimittäin uhanut Vatikaania useammin kuin kerran. Ensimmäinen uhkaus tuli tasan vuosi ennen Pariisin iskuja 13. marraskuuta 2014, jolloin järjestö julkaisi manifestin, mikä mainitsee ”ettei jihad tule loppumaan kunnes Rooman on tuhottu tehden Roomasta siten heidän pääprioriteettinsa.”  Manifesti siteeraa myös islamilaista profetiaa jonka mukaan Dajjālin – islamilaisen eskatologian Antikristuksen – ilmestymistä edeltää ”viimeinen, suurin ja verisin taistelu  – al-Malhamah al- Kubrā – muslimien ja roomalaisten välillä”, mikä ei viittaa vain Rooman kaupunkiin vaan koko läntiseen kristikuntaan. Ei siis vain kristillinen eskatolgia mutta myös islamilainen todistaa siitä, että olemme aivan Antikristuksen ilmestymisen kynnyksellä. Ja mielenkiintoisesti tämä islamilainen eskatologia ehdottaa Rooman tuhon edeltävän Antikristuksen ilmestymistä aivan kuin esitin kirjassani Danielin kirjan ennustaneen aivan samaa. Jos Rooma tuhotaan islamilaisten voimien seurauksena, se nähtäisiin islamilaisen vallan huipentumana ja historillisena jatkona Konstantinopolin miehitykseen neljännen kalifaatin, Ottomaani Imperiumin toimesta 1400 -luvun puolivälissä.

Konstantinopolin kaatumistahan on pidetty vedenjakajana keski-  ja uuden ajan välillä. Vatikaanin tuhoutuminen muslimiterroristien käsissä olisi vähintäänkin yhtä mullistava historiallinen murroskohta. Se olisi voimakas merkki kristillisen aikauden päättymisestä sellaisena kuin sen tunnemme. Maaliskuussa 2015 Vatikaanin turvallisuudesta vastaava taho myönsi Isiksen muodostaman uhan paaville ja Vatikaanivaltiolle olevan todellinen. Kohta Pariisin iskujen jälkeen eräs Isiksen taistelija tviittasi Rooman, Lontoon ja Washington D.C.:n olevan vuorossa seuraavina. Tämän uhkaavan tviitin mukaan Rooma ja Lontoo tulisi olemaan pian tulessa. Elämme siis aikaa kenties ensimmäistä kertaa kristikunnan historiassa jolloin islamin uhka Roomalle ja paavillisen valtion olemassaololle ei ole vain agressiivista retoriikkaa vaan hyvin kouriintuntuva näköala. Koska tällaisen skenaarion historialliset ja profeetalliset seuraukset olisivat niin monumentaalisia, on mielenkiintoista mitä kristitty metodistiteologi Adam Clarke kirjoitti vuonna 1831.

Kuten antikristuksen vallan ja hallitsevuuden täytyy tässä esitettyjen periaatteiden valossa kiinnittyä vuoteen 756 jKr., siten hänen valtansa lopun tulee täyttyä 1260 vuotta myöhemmin; vastaten vuotta 2016 kristillistä ajanlaskua, minkä ääretön viisaus on asettanut tälle kaun odotetulle tapahtumalle. Aamen ja aamen!

Tämän ennustuksen takana oli protestanttien keskuudessa varhaisella uudella ajalla ylläpidetty näkemys, jonka mukaan Danielin kirjan 7. luku pienen sarven (Antikristuksen) noususta viittasi paavinvallan syntyyn 756 ja Antikristuksen 1260 päivän valta tulkittiin 1260 vuodeksi ja näin ollen paavien poliittisen vallan tuli päättyä vuonna 2016. Vaikka 1900 -luvulla yleistynyt futuristinen profetiantulkinta opettaa Antikristuksen olevan persoona ja 1260 päivän viittaavan vuosien sijasta kirjaimellisiin päiviin, kirjassani olen demonstroinut ettei futuristinen tulkinta profetioista tee tyhjäksi kirkkohistoriallista tulkintaa mitä tulee Danielin ennustuksiin. Tosiaisassa sille, että Danielin 7. luku viittasi paavinvallan syntyyn 700 -luvun puolivälissä on olemassa hyvin vahvat historialliset ja raamatulliset perusteet. Näitä perusteita olen tarkastellut laajemmin kirjani luvuissa 10 ja 11.

Siteeraan vielä lyhyesti erästä vaarallista eskatologiaa, jota Walid Shoebat – muslimista kristityksi kääntynyt syyrialaisen Antikristuksen kannattaja – opettaa sivuillaan shoebat.com. Vaikka en haluaisia luoda turhaa vastakkainasettelua ja en epäile Shoebatin vilpittömiä motiiveja, minua huolettaa hänen tulkintansa Danielin kirjan 11:sta luvusta.

Pyhä liiga, katolisten kansojen konfederaatio (jotka käsittivät pääosin Espanjan ja Italian), jotka muodostettiin myöhäisellä 1500 -luvulla taistelemaan Turkin Ottomaaneja vastaan, tulee nousemaan jälleen. Tämä ei ole vain jokin utopinen kuvitelma, mutta Jumalan edeltäkertoma; sillä Danielin kirja sanoo,

”Häntä vastaan hyökkäävät kittiläisten laivat, ja hän menettää rohkeutensa, kääntyy takaisin ja purkaa kiukkunsa pyhää liittoa vastaan. Kotiin palattuaan hän suo huomiota niille, jotka hylkäävät pyhän liiton.” – Dan. 11:30

Kittiläiset käsittivät Kyproksen, Kreikan ja Italian. The New King James kääntää sen ”laivoiksi Kyprokselta”, samalla kun Douay-Rheims esittää jakeen, ”Ja kaleerit ja roomalaiset tulevat häntä kohti”. Kreikkalaiset, kyproslaiset ja roomalaiset tulevat olemaan Jumalan nimittämiä taistelemaan Antikristuksen muslimiarmeijaa vastaan. Kreikkalaiset ja kyproslaiset ovat idän ortodokseja, kun italialaiset ovat roomalaiskatolisia. Pyhä sadanpäämies, Kornelius, oli ensimmäisten taistelijoiden joukossa, jotka liittyivät kristinuskoon ja hän oli ”niin kutsutussa italialaisessa sotaväenosastossa” (Ap. t. 10:1). Ja tämän mahtavan Korneliuksen perilliset, tulevat olemaan niiden voimien joukossa jotka taistelevat Antikristusta vastaan.

Katolinen maailma tulee olemaan siten liittyneinä sotavoimiin Itä ortodoksisen maailman kanssa ja yhdessä he tulevat taistelemaan ja murskaamaan uudestaan elvytetyn Ottomaanien imperiumin ja heidän islamilaisen konfederaation. Se tulee olemaan pyhä sota; risti tulee olemaan meidän lippumme; meidän sielumme tulee olemaan aseistettu Hengen miekalla ja miekan kahvaan tulee tarttumaan mahtava kristikunta! Pyhä liiga nousee jälleen, ja uusi ristiretki tulee päättymään pakanoiden veren värjäämänä! Uusi ristiretki tulee perustumaan kristinuskoon, sen perustana tulee olemaan ortodoksinen teologia; se tulee vetämään tupeesta totuuden miekan ja Hengen ikuisen terän, ja Kristuksen kautta taistelijat tulevat ankarasti veloittamaan ja valloittamaan heidän vihollisiaan.

Miksi tämä eskatologia on vaarallista? Koska se johdattelee kristittyjä vastaanottamaan Antikristuksen imperiumin Jumalan pyhänä liigana ”pakanoita” vastaan. Se puhuu keski -ja varhaisen uuden ajan katolisesta konfederaatiosta myönteisessä sävyssä vaikka protestanttisen eskatologian mukaan roomalaiskatolinen imperiumi oli aivan yhtä antikristillinen kuin Ottomaani Turkin islamilainen valta. Shoebatin mukaan tämä uudelleen elvytetty kristikunnan mahti tulee taistelemaan Antikristuksen islamilaisia joukkoja vastaan viimeisessä pyhässä sodassa – viimeisessä ristiretkessä. Myös keskiajan roomalaiskatoliset mystikot puhuivat samankaltaisesta skenaariosta. Kristikunnan ja Rooman kirkon mahti heräisi henkiin viimeisen paavin kruunaaman Rooman keisarin kautta, joka miehittäisi Konstantinopolin ja Jerusalemin takaisin kristityille ja perustaisi maailmanlaajuisen imperiumin yhdessä paavin kanssa. Hänen tulemuksensa edeltäisi Antikristuksen ilmestymistä ja olisi viimeinen kristitty hallitsija Antikristusta vastaan.

Tällaiset profetiat ovat kuitenkin harhaanjohtavia näkyjä, joiden tarkoitus on johdattaa kristityt pois Kristuksesta Antikristuksen seuraajiksi. Tiedämme tämän siitä, että ne tunnusmerkit joilla profetiat ovat kuvanneet Rooman viimeistä keisaria ovat täysin identtisiä Antikristusta luonnehtivien Raamatun kuvausten kanssa. Keskiajan näkijöiden mukaan tämä kristikunnan hallitsija olisi Charles-niminen prinssi, joka polveutuu Kaarle Suuresta – ensimmäisestä paavin kruunaamasta Rooman keisarista, joka hallitsi frankkilaista imperiumia Pariisissa 800 -luvulla jKr. Tämän kuun lopussa Prinssi Charles tulee puhumaan tässä samassa kaupungissa ilmaston muutoksesta koko maailman päämiesten edessä YK:n COP21:ssä – kokoontumisessa jonka päämääränä on sanottu olevan globaalin ilmastohallituksen perustaminen. Raamattu ei opeta minkäänlaista kahden sivilisaation välillä käytävää viimeisten päivien pyhää sotaa. Eikä Raamattu todellakaan kehoita kristittyjä tarttumaan aseisiin Antikristuksen vallan kukistamiseksi.

Kuvaukset siitä kuinka ”uusi ristiretki tulee päättymään pakanoiden veren värjäämänä” voi soveltua vain Antikristuksen imperiumiin sillä Raamatun mukaan hän käynnistää ristiretken Jerusalemia vastaan vähän ennen Jeesuksen takaisin paluuta (Dan. 8:11, 9:27, 11:31,41, Sak. 14:1, Matt. 24:15, Ilm. 11:2, 12:13). Danielin kirjan mukaan hän sotisi myös monia islamilaisia kansoja vastaan (Dan. 11:42).Ei tule olemaan mitään kristillisten kansojen pyhää konfederaatiota, joka taistelee Antikristusta vastaan sillä Ilm. 13:7:n mukaan hänen valtaan ”annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot”. Pariisin tuleva ilmastokokous tulee olemaan yksi merkittävimpiä askeleita Ilm. 13:7:n ennustaman globaalin maailmanhallinnon perustamisessa eikä ole sattumaa, että Prinssi Charles on kutsuttu sen avainpuhujaksi. Nyt kun Prinssi Charles on teeskennellyt välittävänsä Lähi-Idän kristittyjen ahdingosta, tuleeko luopunut kristikunta ottamaan hänet vastaan jonkinlaisena messiaana, jonka Jumala on määrännyt edeltä hallitsemaan maailmaa ja taistelemaan radikaaleja muslimeja vastaan Irakissa ja Syyriassa?

Oppi syyrialaisesta Antikristuksesta saattaa johtaa todellakin pahimmassa tapauksessa tällaiseen kieroutuneeseen eskatologiaan. Vaikka Raamattu ei kumoa Antikristuksen yhteyttä Syyriaan, tulkinta hänen syyrialaisesta syntyperästä ei ota huomioon profetioiden laajempaa kokonaiskuvaa, joka yhdistää hänet läntiseen Eurooppaan yleensä ja Britanniaan erityisesti. Tarkastelin tätä kysymystä äskettäin artikkelissani Antikristus harhat, osa 1: syyrialainen Antikristus. Walid Shoebatin tulkinta Danielin 11:sta luvusta edustaa käytännössä täysin vastakkaista linjaa omiin tutkimuksiini nähden. Hänen mukaansa Antikristus johtaisi uudelleen elvytettyä Turkin kalifaattia samalla kun kristikunnan joukot – erityisesti läntiset joukot – edustavat sen hurskasta vastavoimaa, joita Jumala käyttää Antikristuksen vallan kukistamiseen. Mutta jos kristikunta tulee kukistamaan Pedon vallan, niin mitä virkaa jää silloin Jeesukselle Kristukselle? Tämä on täysin epäraamatullista ja vastakkaista sille mitä Jesaja ennusti Hänen paluustaan maanpäälle.

Kuka tuolla tulee Edomista, tulipunaisissa vaatteissa Bosrasta, tuo
puvultansa komea, joka uljaana astelee suuressa voimassansa? ”Minä, joka puhun vanhurskautta, joka olen voimallinen auttamaan.” Miksi on punaa sinun puvussasi, miksi ovat vaatteesi kuin viinikuurnan polkijan? ”Kuurnan minä poljin, minä yksinäni, ei ketään kansojen joukosta ollut minun kanssani; minä poljin heidät vihassani, tallasin heidät kiivaudessani, ja niin pirskui heidän vertansa vaatteilleni, ja minä tahrasin koko pukuni. Sillä koston päivä oli minun mielessäni ja minun lunastettujeni vuosi oli tullut. Ja minä katselin, mutta ei ollut auttajaa, ja minä ihmettelin, kun ei kukaan tueksi tullut. Silloin minun oma käsivarteni minua auttoi, ja minun vihani minua tuki. Ja minä tallasin kansat vihassani ja juovutin heidät kiivaudellani; minä vuodatin maahan heidän verensä.” – Jes. 63:1-6

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Käynnistikö Pariisin terrori-isku historiallisen tapahtumaketjun, joka huipentuu Vatikaanin tuhoon 2016 Danielin profetian mukaisesti?

 1. Hyvä artikkeli Samuel. Tärkeää kun varoitat tuosta ”syyrialaisen Antikristuksen” -harhaopista, joka voi olla todella eksyttävä monille, jotka eivät sitten tunnista todellista Antikristusta, vaan luulevat hänen edustavan Jeesusta Kristusta. Tätä ”antikristus on muslimi” -oppia Suomessa opettavat mm. Patmoksen Leo Meller ja Pelastussanoman Jarmo Eklund, joka tuoreesti pani sivuilleen lukijoiden ladattavaksi Walid Shoebat’in videon aiheesta: Islam on peto.

  http://www.pelastussanoma.fi/Osama%20Bin%20Laden.htm (22.11.2015)

  Hyvä myös kun mainitsit tuosta tulevasta Pariisin ilmastokokouksesta, jossa avainpuhujana on prinssi Charles. Suomensin tähän liittyen mielenkiintoisen Cutting Edgen jutun heidän tuoreesta uutiskirjeestään. Lukaise blogistani ja kerro mielipiteesi. Elämme varmaan käänteentekevää aikaa.

  http://nokialainen.blogspot.fi/2015/11/pariisin-ilmastokokous-tarkea.html

  Kiitokset arvokkaasta työstäsi vartiomiehenä ja voimia jatkoon!

  Liked by 1 henkilö

  1. Walid Shoebat on roomalaiskatolinen kristitty ja esiintynyt monissa islamkriittisissä dokumenteissa, kuten Obsession: Radical Islam’s War Against the West (2006) ja Islam: What the West Needs to Know (2006). Molemmat on erinomaisia dokumentteja islamin todellisesta luonnosta. Sain hieman huonon kuvan tästä miehestä kun hän alkoi syyttää kanssapalvelijaansa ”Hamasin Poikaa” Mosab Hassan Yousefia petturiksi vuonna 2011.

   Olen lukenut hänen kirjansa Hamasin Poika ja katsonut filmin Vihreä Prinssi (2014) eikä kyseessä ole todellakaan mikään Hamasin kaksoisagentti vaan rehellinen ja aito Israelin Messiaan seuraaja, joka ei rakasta vain juutalaisia ja Israelia vaan myös palestiinalaisia veljiään paljon enemmän kuin Shoebat on osoittanut. Walidin tarina on sen sijaan kyseenalaistettu jopa Jerusalem Postissa. Walidin profetiat siitä kuinka ”Pyhä [katolinen] liiga nousee jälleen, ja uusi ristiretki tulee päättymään pakanoiden veren värjäämänä!” ei ole todellakaan Kristuksen rakkauden evankeliumin haijastumaa.

   Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s