Kuinka Prinssi Charles on todellinen voima al-Qaidan ja Isiksen takana?

Nyt kun uuden maailmanjärjestyksen eliitti saapuu Prinssi Charlesin johdolla Pariisiin puhumaan globaalin hallinnon välttämättömyydestä ilmaston muutoksen ja kansainvälisen terrorismin uhan edessä, on aika tarkastella Charlesin yhteyttä Pariisin terrori-iskuihin. Löysin äsken kristilliseltä verkkosivulta erään paljastavan artikkelin, mikä dokumentoi yksityiskohdilla vaietun liittosuhteen Englannin kuningasperheen, Saudi dynastian ja Al-Qaidan/Isiksen välillä. Prinssi Charlesin ja islamilaisen terrorismin välinen yhteys on paljon laajempi kuin olin aikaisemmin käsittänyt. Tätä allianssia kävin jo pintapuolisesti läpi edellisessä artikkelissani. On harmillista, että suuri osa tästä informaatiosta ei ehtinyt kirjani kansien väliin jossa käsittelin vain joitain yksittäisiä esimerkkejä Charlesin yhteydestä jihadisteihin. Alla olen suomentanut koko artikkelin tekemättä tekstiin ollenkaan omia huomioita. Levitä tätä informaatiota niin monelle kuin mahdollista. Maailman on saatava tietää totuus planeettamme todellisista rikollisista ennen kuin se on liian myöhäistä. 

Päivitys: Toinen dokumentti samasta aiheesta löytyy täältä. Tällaista tulenarkaa informaatiota löydät tuskin valtavirran lehdistöstä vaikka tuokin artikkeli löytyi Googlen uutishakupalvelusta.

ARABIAN CHARLES JA AL-QAIDA/ISIS VERKOSTO

Varhaisella marraskuulla 2014 Walesin Prinssi nauhoitti videon ilmoittaakseen katolisen Aid to the Church in Need hyväntekeväisyysjärjestön raportista, mikä dokumentoi julmuudet kristittyjä ja muita uskonnollisia vähemmistöjä vastaan Lähi-Idässä. Charles valitti ”sanoin kuvaamatonta murhenäytelmää, että kristinusko on nyt sellaisen uhan alla Lähi-Idässä” ja kutsui tapahtumia Irakissa ja Syyriassa missä ISIS sunnifanaatikot ovat ryntäämässä, ”kauhistuttavaksi ja sydäntäsärkeväksi”. Tällainen tekopyhyys saa punoittamaan jopa surullisen kuuluisan sarjamurhaajan, aikaisemman pääministeri Tony Blairin poskia.

Miksi?

Koska voi olla vaikeampi löytää toista läntistä johtajaa, joka olisi tehnyt enemmän tukeakseen sunnifanatismin ja massamurhan nousua kuin Charles itse. Britannian Kruunun puolesta Charles on viljellyt taloudellisia ja henkilökohtaisia suhteita täsmälleen noiden kanssa, jotka johtavat hallitusta ja muiden persoonallisuuksien kanssa Saudi-Arabiassa, Qatarissa, Kuwaitissa ja Yhdistyneissä Arabiemiraateissa, jotka rahoittivat ja lietsoivat Al-Qaidan ja nyt Isiksen kasvun. Viimeisen sadanvuoden Lähi-Idän lahkolaissodan Brittiläisen Imperiumin systemaattista tukea tutkineet henkilöt olisivat ihmeissään jos Charles olisi toiminut toisin.

Murhaava Saudi

Saudi-Arabian kuningaskunta sen nykyisessä muodossaan luotiin Brittiläisen Imperiumin taholta vuosina 1901-32, tämän Imperiumin laajennuksena. Kun Abdulaziz al-Saudista, tunnettu Ibn Saudina, tuli ensimmäiseksi Saudi-Arabian kuninkaaksi vuonna 1932 hän oli jo keräillyt brittiläisiä stipendejä yli vuosikymmenen ajan. Kuningaskunta oli Britannian tuella hänen heimonsa ja Saudien niemimaata kiusaavan fanaattisen Wahhabi papiston yhteensulauma, jotka saarnasivat 1700 -luvulla eläneen Abdul Wahhabin (joka liittoutui Saudin perheen kanssa 1744) oppeja, että kaikki ei-muslimit mukaanlukien shiia muslimit tulisi panna miekkaan. Britannian ja Saudin kruunut ovat pysyneet läheisesti linkittyneenä toisiinsa.

”Kriisien Kaari” 

Ei ole salaisuus, että tämän päivän militantit jihadistit ilmestyivät ”Kriisien Kaari” politiikasta, joka oli yhteydessä myöhäisen 1970 -luvun Carterin hallinnon Zbigniew Brzezinskiin Yhdysvalloissa. Tämä salahanke oli juurtunut brittiläisten suunnitelmaan hajottaa Neuvostoliitto mistä ilmestyi ”Bernard Lewisin suunnitelma” nimetty johtavan brittiläisen orientalistin mukaan. ”Kriisien Kaaressa” Lewis ja Brzezinski tavoittelivat tukevansa wahhabilaisia fundamentalisteja Neuvostoliiton etelärajalla rikkoakseen kommunistien hallinnon uskonnollisten liikkeiden kautta. Charlesin ystävät Saudi-Arabiassa, Qatarissa ja muissa Persianlahden kuningaskunnissa olivat johtajia tässä hankkeessa, mihinkä he syytivät mittaamattoman määrän mijardeja dollareita.

Tänään jatkuvalla brittiläisellä tuella nämä al-Qaidan luojat ovat luoneet ISIS-järjestön. 

Ja vaikka Neuvostoliittoa ei ole enää, Venäjä on yhä pääasiallinen kohde, kuten jihadistit itse julistavat. Heidän brittiläiset suojlijansa aikoivat eliminoida minkä tahansa ja jokaisen kansakunnan Anglo-Amerikkalaisen maailmanvallan hyväksi, käyttämällä klassisia brittiläisiä metodeja:

Lietsomalla loputonta uskonnollista sodankäyntiä kaikilla puolilla pienen hallitsevan luokan eduksi.

Saudi tiedustelupalvelun ja Al-Yamamahin pää brittiläisten agenttien joukossa al-Qaida/ISIS projektissa on Prinssi Bandar bin Sultan, yksi vaikutusvaltaisimmista Saudi persoonallisuuksista äskeisinä vuosikymmeninä. Hän on ollut Saudi suurlähettiläs USA:ssa (1983-2005), Saudien kansallisen turvallisuuden pääsihteeri, (2005-nykyisyyten), ja Saudi tidustelun pää (2012-14). Hänen elämänkerturinsa William Simpsonin mukaan Bandar henkilökohtaisesti kanavoi $3 miljardia Mujahidineille, jotka antoivat synnyn al-Qaidalle. Amerikan tiedustelu lähteet raportoivat, että omistautunut anglofiili Bandar oli värvätty brittiläiseen SIS joukkoihin hänen koulutuksensa aikana Cranwell Royal Air Force eliitti Yliopistossa  mihin Charles myös osallistui.

Vuonna 1985, Bandar ja Pääministri Margaret Thatcher neuvottelivat AlYamamahin asesopimuksen Saudi Arabian  ja Britannian välillä, suurimman vientikaupan Britannian historiassa, jonka myöhempiä vaiheita oli helpottamassa Charles itse. Saudit tarjosivat 600,000 tynnyriä öljyä päivää kohti, vastikkeeksi Britannian puolustusministeriön ja Britannian suurimman aseyhtiön BAE Systemsin toimittamista aseista.

Lahjuskassasta ”sääntöjen vastaisesti” luotu sopimus oli arviolta yli $100 miljardia ja se oli osallisena al-Qaidan ja Isiksen rahoittamisessa.

Saudien suurlähettiläänä Washingtonissa, Bandarilla oli kädet täynnä töitä ja rahaa Pentagonia ja New Yorkin kaksoistorneja vastaan iskeneiden syyskuun 11. hyökkääjien suojelussa. Nämä tapahtumat päästivät valloilleen Anglo-Amerikan johtaman ”sodan terrorismia vastaan” alkaen ilmahyökkäyksillä Afganistaniin 2001 ja invaasiolla Irakiin 2003.

Bandarin tiedetään olleen mukana George W. Bushin ja Obaman hallinnon salaamassa 28 sivuisessa Yhdistetyssä Tutkimuksessa syyskuun 11. hyökkäyksiin.

Bandarin ura, ja hänen omat, perheensä ja yhtiökumppaneidensa suhteet Prinssi Charlesiin, ovat todistus Britannian Kruunun edistämälle loputtomalle uskonnolliselle sodankäynnille Lähi-Idässä, ja fasistisille poliisivaltioille Britanniassa, Yhdysvalloissa, Australiassa ja muualla, ”terrorismin vastaisen taistelun” lipun alla.

Bandar: Jihadistien Prinssi

Brittiläinen veteraani journalisti Patrick Cockburn otsikoi hänen 13. heinäkuuta 2014 julkaistun kolumninsa The Independent -lehdessä, ”Irak kriisi: Kuinka Saudi-Arabia auttoi Isiksen ottavan vallan maan pohjoisosassa?” ”Kuinka paljon Saudi-Arabia on sekaantunut”, hän kysyi ”Isiksen Pohjois-Irakin haltuunotossa jaa sen lietsomassa Sunni-Shiia konfliktin eskaloitumisessa ympäri islamilaista maailmaa?”

Cockburn antoi osan vastauksesta verenseisauttavassa paljastuksessa:
”Joitakin aikoja ennen syyskuun 11:sta Prinssi Bandar bin Sultan, yksi voimakkaimmista Saudi suurlähettiläistä Washingtonissa ja Saudi tiedustelun pää äskeisiin kuukausiin asti, kävi paljastavan ja pahaenteisen keskustelun Britannian Salaisen Palvelun MI6:n pään Sir Richard Dearloven kanssa.

Prinssi Bandar kertoi hänelle:
’Aika ei ole kaukana Lähi-Idässä, Richard, kun se tulee olemaan ”Jumala auttakoon shiioja”.  Yli miljardi sunnia ovat saaneet heistä yksinkertaisesti tarpeekseen.'”

Cockburn jatkoi, Kohtalokas hetki jonka Prinssi Bandar ennusti on nyt saattanut tulla Saudi Arabian esittäessä tärkeää roolia sen tuomisessa tukemalla shiiojen vastaista jihadia Irakissa ja Syyriassa. Sitten Irakin ja Levantin Islamilaise Valtion (ISIS) Mosulin kaappauksen jälkeen 10. kesäkuuta, shiia naisia ja lapsia on tapettu etelä Kirkukin kylissä ja shiia ilmavoima kadetit ammuttu ja haudattu joukkohautoihin lähellä Tikritiä.

”Mosulissa, shiia pyhäköt ja moskeijat ovat räjäytetty ja lähellä shiiojen Tal Afarin Turkoman kaupunkia, 4,000 taloa on vallattu ISIS taistelijoiden toimesta ’sotasaaliina’. Vain identifioituminen shiioihin tai vastaavaan lahkoon kuten alawiitteihin sunni kapinallisten hallitsemissa Irakin ja Syyrian osissa, on tullut tänään yhtä vaaralliseksi kuin juutalaisten olemassaolo natsien hallitsemissa Euroopan osissa vuonna 1940.

”Prinssi Bandarin – Saudien kansallisen turvallisuusneuvoston pää vuodesta 2005 lähtien ja yleisen tiedustelun jotaja vuosien 2012 ja 2014 välisenä ratkaisevana aikana jolloin al-Qaida -tyyppiset jihadistit ottivat valtaansa sunniaseistetun opposition Irakissa ja Syyriassa – siteerauksen oikeellisuudesta ei ole mitään epäilyksiä.

Puhuen Royal United Services Instituutissa viimeviikolla, Dearlove, joka johti MI6:sta vuodesta 1999 vuoteen 2004, tähdensi Prinssi Bandarin sanojen merkittävyyttä, sanoen niiden muodostaneen ’hyytävän hetken jonka muistan todella hyvin’.” Dearlove, Cockburn jatkaa, sanoi ”ettei hän epäile merkittävän ja kestävän rahoituksen Saudi-Arabian ja Qatarin yksityisrahoittajilta, jolle auktoriteetit ovat sulkeneet silmänsä, esittäneen keskeistä roolia Isiksen syöksyssä sunnialueille. Hän sanoi: Tällaiset asiat eivät vain tapahdu spontaanisti.’ …

Saudien turvallisuuspolitiikan sydämessä yli kolme vuosikymmentä olleen Prinssi Bandarin ennuste, että 100 miljoonaa shiiaa Lähi-Idässä kohtaa tuhon sunnienemmistön käsissä, vakuuttaa monet shiiat siitä, että he ovat Saudien johtaman tuhokampanjan uhreja jonka tavoite on murskata heidät.”

Dearloven kertomus Bandarin aikomuksista ”on saanut yllättävän vähän huomiota”, huomioi Cockburn. Eikä ihme: sen vaikutusten seuraaminen johtaa suoraan Prinssi Charlesin ja hänen vanhempiensa kotiovelle.

Anglikaaninen Jihadi Prinssi

Toisen sukupolven suhteet Britannian ja Saudien kuninkaallisen perheen välillä muodostettiin useiden tapaamisten aikana Britanniassa vuonna 1967 Kuningatar Elisabet II:n ja Kuningas Faisal bin Abdulaziz al-Saudin (Ibn Saudin pojan) välillä, joka oli ollut ulkoministerinä sitten vuoden 1932 jatkuen jopa silloinkin kun hän tuli kuninkaaksi 1964. Ulkoministerinä Faisal loi Muslim World Leaguen (MWL) 1962 koordinointi keskuksena wahhabiitti propagandalle ja kumoukselliselle aktiviteetille (mukaanlukien Britannian tiedustelun luoman Muslimi veljeskunnan tuelle).

Se oli tämän päivän kansainvälisen sunniterrorismin siemenkide. Aikanaan Prinssi Charles peri ”kuninkaallisen toimiluvan” Saudi kuningaskunnan suhteissa, maksaen hänen ensimmäisen virallisen vierailun Saudi-Arabiaan vuonna 1986. 1990 -luvulla hän auttoi järjestämään Al-Yamamah II, toisen vaiheen aseita-öljystä sopimuksen. Hänen kymmenennen vierailunsa aikana, 17-19. helmikuuta 2014, hän viimeisteli massiivisen Al-Salemin asesopimuksen, missä BAE Systems tulee myymään 72 Eurofighter Typhoon hävittäjäalusta Saudeille.

Johtuen Al-Yamamah sopimusten rehottavista laittomuuksista, sisältäen vähintään £1 miljardin lahjusrahat Bandarille, British Serious Fraud Office tutki sitä vuosina 2003-06. Tutkimus kuitenkin suljettiin ”vastustamattoman painostuksen”, sanoi asianajaja Dinah Rose, joka edusti aktivisteja kainsainvälistä asekauppaa vastaan.

Pääministeri Tony Blair

siteerasi ”kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta” väittäen, että ”Suhteemme Saudi-Arabian kanssa on terrorismin torjunnan kannalta maillemme elintärkeää” samalla kun Bandar itse, Saudien turvallisuusneuvoston päänä uhkasi että Saudit tulisivat vetämään pois yhteistyönsä turvallisuudesta mukaanlukien tiedonkeruun al-Qaidasta.

Järisyttävässä kahden osan sarjassa vuonna 2014, Executive Intelligence Review merkitsi muistiin Charlesin ystävyyden Saudien ja Qatarin terrorismin rahoittajien kanssa. EIR raportoi että vuosia syyskuun 11. jälkeen ”[9/11 uhrien] asianajajat ja perheet olivat painostamassa Britannian julkishallintoa tutkimaan väitteitä Saudien rahoituksesta kansainväliselle terrorismille.”

Mutta he törmäsivät tiesulkuun. Mark Hollingsworth kertoo kirjassaan Saudi Babylon: Torture, Corruption and Cover-Up Inside the House of Saud (Saudi Babylon: Kidutus, Korruptio ja Peittely Saudien Huoneen Sisällä): ”Prinssi Charlesin suhteet huomattavien Saudien Huoneen jäsenten kanssa on luonut vakavia ongelmia ja esteitä Yhdistyneen Kuningaskunnan virastojen tutkimuksille Saudien rahoituksesta kansainväliselle terrorismille, Special Branch lähteiden mukaan”. (painotus lisätty)

Yksi ”Charlesin ystävyyssuhteista”, mitä New Scotland Yard nimittää ”hienotunteiseksi ja herkäksi”, on Hollingsworthin mukaan Bandar bin-Sultan, joka istuu keskellä terrorismin rahoituksen verkkoa. Simpson kirjoitti hänen Bandarin elämänkerrassaan, että Charles kutsui vain kahdeksan ulkomaista kuninkaallista hänen häihinsä, näiden mukana Bandar ja hänen lankonsa Prinssi Turki, Saudien Yleisen Tiedustelun pää vuodesta 1979 vuoteen 2001, minkä aikana al-Qaida oli rakennettu.

Bandar piti Margaret Thatcheria, jonka kanssa hän solmi alkuperäisen Al-Yamamah sopimuksen ”erityisen korkeassa arvossa”,  Simpson raportoi. ”Yhtälailla hänen ystävyytensä Prinssi Charlesin kanssa on hyvin läheinen ja Charles ojensi henkilökohtaisen kutsun Bandarille hänen häihinsä Camilla Parker Bowlesin kanssa huhtikuussa 2005.

Tämä ystävyys voidaan jäljittää heidän kokemuksiinsa Cranwellissa (Charles harjoitteli myös RAF Cranwellissa) ja Charlesin viehtymykseen islamin kanssa.

Tämä ”viehtymys islamiin” heijastuu kolmessa järjestössä jota Walesin Prinssi isännöi:

charles-cec-021
”Charlesin OCIS:n” verkkosivun ”about us” sivu. OCIS johtokunta ja taloudelliset tukijat sisältävät Saudi kuninkaallisia, joita on syytetty terrorismin tukemisesta.

Oxford Centre for Islamic Studies (OCIS), joka luotiin Magdalen opistolla, Oxfordin Yliopistossa 1985 (Al-Yamamahin vihkimisvuonna); Visual Islamic and Traditional Arts (VITA) Prince’s School of Traditional Arts -järjestön muodostamana; ja vuonna 2004 perustettu Centennial Fund. 

Kaikkien kolmen johtokunnat on täynnä samoja Saudi/Persianlahden kuninkaallisia ja papistoa jotka loivat al-Qaidan ja Isiksen.

Oxford Timesin mukaan 10. toukokuuta 2012, Charles on ollut OCIS:n innokas tukija sen perustamisesta lähtien. Vuonna 1993 hän tuli sen suojelijaksi ja on niin vaikutusvaltainen sen aktiviteeteissa että lehdistö joskus kutsuu sitä ”Charlesin OCIS:nä”. Yksi OCIS kanssaperustajista on Abdullah Omar Naseef, nimetty syyskuun 11. uhrien perheiden tuomissa oikeustapauksissa hänen roolistaan lentokonekaapparien tukijana.

Toukokuussa 2012, Kuningatar Elisabet II itse myönsi OCIS:lle Kuninkaallisen Peruskirjan sen 25. vuosijuhlan kunniaksi. Naseef riemuitsi: ”Tämä on todella hyvä uutinen. Tämä osoittaa, että Britannian hallitus, Kuningatar ja koko valtio on hyvin tietoinen siitä, että the Oxford Centre for Islamic Studies on tekemässä islamilaisen maailman ja läntisen maailman suhteita lähemmäksi ja nostamassa islamia ja sen roolin kansainvälisessä areenassa.”

Prinssit Bandar ja Turki ovat myös tyskennelleet Charlesin kanssa VITAssa, missä Turki palveli puheenjohtajana 1990 -luvun puolivälistä ainakin vuoteen 2010 asti. Vuonna 2004, Charles perusti vielä toisen hyväntekeväisyysjärjestön, Centennial Rahaston. Sen edunvalvojien johtokunnan puheenjohtaja on Prinssi Abdulaziz bin Abdullah, Saudi-Arabian varaulkoministeri; hän oli neuvonantaja kruununprinssi (nyt kuningas) Abdullahille, hänen isälleen Syyriassa jonka aikana Saudien rahoittamat ja aseistamat wahhabi terroristien voimistuivat ja joista ISIS sittemmin ilmestyi.

Saudi Salaliitto al-Qaidan/Isiksen takana

charles-cec-01

Keskimmäisessä kuvassa Charles on ”mukautunut alkuperäisväestöön” helmikuussa 2014 vierailullaan Saudi-Arabiaan, jonka aikana hän esitti miekkatanssin Saudien kuninkaallisen perheen jäsenten kanssa. Hänen ympärillään on ”Charlesin OCIS:nä” tunnetun Oxford Centre for Islamic Studies (OCIS) järjestön hallitusjäsenet ja taloudelliset tukijat, mukaanlukien Faisalin ja Bin Ladenin perheet, jotka ovat lahjoittaneet sille.

Jokainen Persianlahden hahmoista joita tässä kuvataan on myös sekaantunut terrorismin rahoittamiseen.

1.0 Prinssi Bandar bin Sultan.
Hänen elämänkerturinsa kuvailee hänen ystävyyttään Charlesin kanssa ”hyvin läheiseksi”. Hän oli häävieras Charlesin ja Camillan häissä. Vuonna 1990 Bandar lahjoitti arviolta 13-24.4 miljoonaa USA:n dollaria OCIS:lle. Bandarin käskystä silloinen kuningas Fahd lupasi $32.4 miljoonan lahjoituksen Kuningaskunnalta OCIS:lle; Bandar julisti lahjan 1997 yksityisillallisella Charlesin kanssa. Aikaisempana Saudi Suurlähettiläänä Washingtonissa ja Tiedustelupalvelun päänä, Bandar johtaa Saudien turvallisuusneuvostoa. Hän ja hänen vaimonsa on sekaantunut 9/11 hyökkääjien rahoitukseen. Hän myös järjesti ensimmäisen Al-Yamamah öljyä-aseista sopimuksen Pääministeri Margaret Thatcherin kanssa vuonna 1985, ja meneillään olevat sopimukset joissa Walesin Prinssi otti myöhemmin vastuun.

2.0 Prinssi Turki bin Faisal
on OCIS:n edunvalvojien johtokunnan jäsen toimii puheenjohtajana sen Strategy Advisory Komitealle. Toinen Charlesin häävieraista, hän erosi Saudien Yleisen Tiedustelun johtajuudesta (1979-2001) kymmenen päivää ennen syyskuun 11. iskuja. Turki rahoitti ja organisoi al-Qaidan nousun 1980 -luvulla. Hän oli Saudien Suurlähettiläs Yhdistyneeseen Kuningaskuntaan (2003-05) ja USA:han (2005-06).

3.0 Prinssi Mohammed bin Faisal,
on toinen Faisal klaanin toinen jäsen, mikä on sponsoroinut OCIS:ää. Turkin täysiverinen veli, hän johtaa Dar Al-Mall Al-Islami Trustia (DMI) tukiryhmää, mikä rahoitti al-Qaidaa, YK:n turvallisuusneuvostolle vuonna 2002 annetun raportin mukaan. Mohammed oli nimetty 9/11 uhrien perheenjäsenten oikeusjutussa.

4.0 Prinssi Abdulaziz bin Abdullah,
Saudi-Arabian varaulkoministeri, on Centennial Rahaston edunvalvojien johtokunnan puheenjohtaja, jonka Charles perusti 2004. Hän on Syyrian asiantuntija, missä Saudien rahoitus radikaaleille sunniryhmille mistä ISIS ilmestyi, on surullisenkuuluisaa.

5.0 Abdullah Omar Naseef
Oli mukana OCIS:n perustamisessa ja toimii puheenjohtajana sen edunvalvojien johtokunnalle. Hän on ollut pitkään Walesin Prinssin työtoveri OCIS:n kautta. Hän oli Muslim World Leaguen (MWL) pääsihteeri vuosina 1983-93, kun Anglo-Amerikan tuki Afgaanien mujahedineille Neuvostoliittoa vastaan oli huipussaan. Tuleva Kuningas Faisal oli perustanut MWL:n vuonna 1962 koordinoimaan wahhabiitti propagandaa ja kumouksellista toimintaa (mukaanlukien tuki Muslimiveljeskunnalle, Britannian tiedustelun projektille). MWL synnytti merkittävän osan tämän päivän globaalia jihadi koneistoa. Naseef johti myös Pakistaniin perustettua Rabita Trustia, MWL:n taloudellista projektia. 1980 -luvulla Naseef oli mukana Maktab al-Khidamatin luomisessa, arabi-afgaani mujahedien selkärankaorganisaatio Afganistanissa, mikä vuonna 1989 muutti nimensä al-Qaidaksi. Syyskuun 11. perheiden oikeusjutun mukaan, Naseef tietoisesti rahoitti al-Qaidaa MWL:n, Rabitan ja International Islamic Relief Organization (IIRO) kautta.

6.0 Yusuf al-Qaradawi
oli aiemmin Charlesin OCIS:n johtokunnan jäsen (1985-2006). Tämä Qatari-perusteinen Muslimiveljeskunnan hengellinen johtaja julkaisia fatwoja Libyan valtionpään Muammar Qaddafi ja Syyrian Presidentti Bashar al-Assadin kaatamiseksi ja salamurhaamiseksi. Heinäkuussa 2012 hän uhkasi Egyptin johtan Gen Abdel Fattah al-Sisin, nykyisen Presidentin, salamurhalla.

7.0 Abul-Hasan Ali al-Nadwi.
Yksi OCIS:n perustajista ja sen puheenjohtaja järjestön alusta 1985 myöhäiselle 1990 -luvulle, milloin Charles oli sen suojelija. Vuonna 1962, Nadwi oli kuulunut MWL:n perustajajäseniin.

8.0 Bin Laden perhe.
(kuvassa Mohammed bin Laden, Osaman isä) oli Saudien, Qatarin, and Kuwaitin keskimäärin $US70 miljoonan yksityislahjoittajien joukossa Charlesin OCIS:lle. Bin Ladenin perhe lahjoitti Mohammed bin Ladenin puheenjohtajuudelle OCIS:ssä. Osama bin Laden värvättiin Charlesin ystävän ja häävieraan, Prinssi Turki bin Faisalin taholta perustamaan Maktab al-Khidamat verkosto, tuleva al-Qaida, missä Charlesin virkatoveri Naseef oli myös läheisesti sekaantunut. Hänen taloudellinen verkosto sisältää kymmeniä Lontoo Cityn pankkeja ja korporaatioita, vuoden 2001 Ranskan parlamentaarisen tutkimuksen mukaan.

Lisää luettavaa

Nämä Executive Intelligence Reviewin artikkelit ovat saatavilla EIR arkistossa verkkosivulla www.larouchepub.com

• [23.05.14] “Charles of Arabia: The British Monarchy, Saudi Arabia, and 9/11” 24)
• [27.06.14] “King Faisal and the Forging of the Anglo-Saudi Terror Alliance” 25)
• [21.01.00] “Put Britain on the list of states sponsoring terrorism” 26)
• [19.09.14] “Bush-Obama 9/11 Cover up Paved Way for Rise of ISIS” 27)
• [22.06.07] “Scandal of the Century Rocks British Crown and the City” 28)
• [30.05.08] “U.S. Investigation Takes Direct Aim at Anglo-Saudi ‘Al-Yamamah’ Pot of Gold” 29)
• [12.08.11] “How al-Qaeda is a British-Saudi Project” 30)
• [27.09.13] “Saudi Bankrolling of al-Qaeda Well Known to U.S. Government” 31)


Muut:
Annabelle Quince, “The History of Saudi Arabian Links with Islamic Extremism”32), Australian Broadcasting Corporation Radio Rear Vision (20.10.14)

Omia kirjoituksiani samasta aiheesta:

Käynnistikö Pariisin terrori-isku historiallisen tapahtumaketjun, joka huipentuu Vatikaanin tuhoon 2016 Danielin profetian mukaisesti?

Kuninkaallisen perheen vaiettu historia 1700 -luvulta eteenpäin. Raottamassa verhoa Windsorin huoneen kulissien taakse.

Isiksen johtaja Abu Bakr al-Baghdadi versus Walesin Prinssi Charles. Kumpi on mielestäsi vaarallisempi?

Prinssi Charles: ”Minä olen kristinuskon puolustaja!” Kuinka Prinssin uusi retoriikka on harhauttamassa kristikuntaa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s