Prinssit William ja Harry varoittaa: ”Isämme on raivohullu kaheli, jota ei saa koskaan päästää hallitsemaan Iso-Britannian valtaistuimelle!”

Haravoidessani Googlen uutispalvelusta viimeisimpiä uutisia Prinssi Charlesista, törmäsin juuri melko kiinnostavaan artikkeliin, joka on peräisin National Enquirer-nimisestä amerikkalaisesta tabloid -lehdestä. Minulla ei ole ollut tapana perustaa lähteitäni sensaatiolehtiin. Valtaosa kirjani ja verkkosivuni paljastuksista tulee valtavirran lehdistön julkaisemista tiedon murusista ja kuninkaallisista elämäkerroista. Saadaksemme selvää siitä mitä kulissien takana on meneillään, meidän ei ole tarvetta turvautua kyseenalaisiin lähteisiin. Edes uuden maailmanjärjestyksen eliitin kontrolloima lehdistö ei voi aina padota sitä tietotulvaa, mikä on paljastumassa tänään heidän turmeltuneista perheistä. Mutta toisinaan tabloid -lehdet voivat paljastaa jotakin sellaista mitä yksikään toinen julkaisija ei suostuisi painamaan heidän sanomalehtiensä sivuille.

inline_d90332de-da_2295029a
Kuuluisa kuva Charlesista ja Camillasta 70 -luvulla.

Valtavirran päivä- ja viikkolehdissä kerrotaan ruusuista kuvaa Charlesin ja Camillan avio-onnesta. Kaksi ihmistä, jotka rakastuivat syvästi 70 -luvulla, ajautuivat vuosikymmeniksi toisistaan eroon, kun Charles ja Camilla joutui pakko-avioliittoon puolisoiden kanssa, joita he eivät koskaan rakastaneet. Mutta 70 -luvulla roihahtanut rakkauden liekki oli niin voimakas, että he päätyivät lopulta avioliiton ulkopuoliseen salaromanssiin, minkä loppu onkin jo historiaa. Nyt kun he ovat vihdoinkin yhdessä, mikään ei voi horjuttaa heidän onneaan. Mutta onko tämä todella totuus? Monille ulkopuoliselle kuningasperheen edesottamukset saattavat muistuttaa jotakin saippuasarjaa, mutta todellisuudessa se on ennemminkin kauhu-trilleri. Mikäli olet lukenut vähääkään minun tekstejäni, ymmärrät hyvin mitä tällä tarkoitan. Esimerkiksi heinäkuussa 2014 amerikkalainen tabloid -lehti Globe kirkui kansitekstissään ”Camilla tyrmistyttää Katea: Charles murhasi Dianan – ja minä olen seuraava.” Sama lehti on kertonut myös siitä kuinka Charlesilla on useita avioliiton ulkopuolisia homorakastajia, mistä syystä Camilla on uhkaillut avioerolla, mutta häntä on painostettu suurilla lahjuksilla jättämään nämä erovaatimukset, jotta Charles voisi jatkaa kulissiavioliittoaan.

Prinsessa Diana itse kertoi vuoden 1995 murhakirjeesseään, että Camilla oli hänen miehelleen pelkkä ”syötti” ja pelinappula mitä hän käytti itsekkäiden päämääriensä ajamiseen samassa määrin missä häntäkin. Tuossa kirjeessähän Diana nimesi hänen miehensä salaliiton pääksi, jonka tarkoituksena oli hänen eliminoimisensa lavastetussa autokolarissa – pelko, mikä toteutui vajaa kaksi vuotta myöhemmin. Itseasiassa Diana koki elämänsä loppua kohden jo sympatiaa Camillaa kohtaan, jonka hän pelkäsi päätyvän hänen pahan aviomiehensä hyväksikäyttämäksi. Nämä Globen lietsomat huhut Chalesin homorakastajista oli vuonna 2003 julkisuuteen päässeiden paljastusten mukaan talletettu myös Dianan äänittämään videonauhaan, minkä hän määräsi talletettavan amerikkalaiseen pankkiholviin sen varalta että hänet murhattaisiin. Kerroin tästä kaikesta alkuperäisiä uutisraportteja lainaten kirjani 12. luvussa. Raamatullisen profetian kannalta tämän tekee mielenkiintoiseksi se, että Dan. 11:37:n alkukielen mukaisessa käännöksessä Antikristuksen vihjataan olevan homoseksuaali, joka ”ei välitä naisten rakkaudesta”.

Tämä on vain yksi 26 muusta Antikristusta käsittelevästä profetiasta, joista kaikki sopivat tänään Walesin Prinssiin. Nämä 26 muuta profetiaa yksilöin jo kirjani loppusanoissa. Matemaattisesti laskien näin monen profetian täyttyminen yhdessä henkilössä vastaa todennäköisyyttä, jonka suhdeluku on yksi luvusta 10 potenssiin 60 (1 ja 60 nollaa). Jos lasket maailmankaikkeuden miljardien galaksien arvioidun tähtien määrän yhteen ja kerrot sitten luvun vielä itsellään, et pääsisi lähimainkaan tämän luvun mittasuhteisiin. Tämä auttanee sinua havainnollistamaan kuinka suuresta luvusta on nyt kyse. Tällaisen matemaattisen todennäköisyyden kanssa joudumme vastakkain, mikäli yrittäisimme kyseenalaistaa sitä voisiko Prinssi Charles olla Raamatussa ennustettu Antikristus. Näitä 27 profetiaa en ole paikantanut jollakin mielivaltaisella mutu-tuntumalla tai profetioiden spekuloimisella, mikä tuntuu olevan kovin muodissa näinä päivinä. Googlaa vain ”Obama is the Antichrist” ja löydät tuhansia ja taas tuhansia hakuosumia sekä Youtube videoita tästä aiheesta.

Mutta tämän kaltaiset teoriat eivät ole lainkaan linjassa sen kanssa mitä Antikristuksesta on opetettu menneen 2000 vuoden takaisissa profeetallisissa tutkimuksissa joihin oma eskatologiani juurtuu hyvin syvälle – kuten voit havaita vaikkapa Antikristuksen kansallista alkuperää koskevassa kolmiosaisessa opetussarjassani, jonka toisen osan julkaisin vasta pari päivää sitten. Mutta tietenkään emme voi odottaa niiltä, jotka eivät ole edes kiinnostuneita siitä mitä Raamatun profetiat opettavat lopun ajoista, yhtään enempää kuin kaiken profetioihin liittyvän tutkimuksen torjumista ”spekulointina” – etenkin kun kysymys on Laittomuuden ihmisen identiteetistä. On sanomattakin selvää, että itselleni Charlesia kosvien tutkimusteni samaistaminen Obamaa ym. koskeviin spekulatiivisiin teorioihin, on vähintäänkin loukkaavaa ellei muuta. Mutta yhtä kaukana kuin astrologia on astronomiasta, on profetioiden spekulointi perinpohjaisesta ja kirjaimelleen tarkasta eskatologian historiallisesta tutkimuksesta. Debateissani olen kohdannut esimerkiksi sellaisen väitteen, että Obama täyttäisi yli tuplasti enemmän Antikristuksen persoonaa koskevia profeetallisia kriteereitä.

Ilman erillistä listaakin jokainen Raamattuaan edes pinnallisesti tunteva tietää ettei tällainen väite voisi pitää mitenkään paikkansa. Tällaiseen lopputulokseen päästäisiin vain mikäli profetoita sovellettaisiin täysin mielivaltaisesti ja spekulatiivisesti Obaman kaltaisiin maailman hallitsijoihin. Älä ymmärrä minua nyt väärin. En sano etteikö Obaman presidenttikaudella olisi minkäänlaista profeetallista painoarvoa, mutta Laittomuuden ihmistä koskevista profetioista hän ei kykene täyttämään edes kaikkein tunnetuinta kriteeriä. Nimittäin Pedon nimestä yhteenlaskettavaa lukua 666 (Ilm. 13:18). Tietenkin on monia, jotka väittäisivät päinvastaista, mutta heidän tulkinnoissaan 666 saadaan Obaman nimestä mitä kummallisimpia kiertoteitä seuraamalla, jotka eivät vastaa lähimainkaan sitä mitä esimerkiksi kirkkoisät opettivat pedon nimen luvun merkityksestä (ks. Charles, Walesin Prinssi, Pedon luku 666 ja Israelin lähestyvä itsenäisyyspäivä. Miten nämä kohtaavat?) Tästä kaikesta johtuen sinun olisi syytä miettiä kahdesti ennen kuin herjaat Prinssi Charlesia koskevia eskatologisia tutkimuksiani ”spekulaationa”. Tällaisen alustuksen halusin sanoa etupäässä niille, jotka perehtyvät ajatuksiini ensimmäistä kertaa.

Prinssien sota mielipuolista isäänsä vastaan

Eliitin kontrolloimista aikakauslehdistä, virallisista perhepotreteista ja televisio–ohjelmista välittyy sellainen kuva, että Windsorin huoneessa vallitsisi rauha ja harmonia kuningasperheen eri jäsenten kesken. Prinssi William ja Harry eivät kanna enää kaunaa isälleen ja Camilla Parker Bowlesille koska he haluavat heidän isänsä olevan onnellinen. Tosiasiassa Catherine Mayerin viimevuonna julkaistu Charlesin elämäkerta kertoo kuninkaallisen hovin olleen nimetty sisäpiiriläisten toimesta ”susi halliksi” 1500 -luvulla eläneen Henry VIII:n hovin mukaisesti, joka oli täynnä selkäänpuukottajia. Kuninkaallisen perheeen suhdetoiminta on näinä päivinä hyvin tiukasti kiinni kruununperillisen hyppysissä halliten myös Williamin ja Katen mediakuvaa, kuten Daily Beast kertoi tammikuussa 2014. Charlesin on kerrottu olevan harmistunut siitä, että hänen lapsensa ja lapsenlapsensa saavat suhteetonta mediahuomiota hänen oman työnsä sijasta. Hän näkee oman työnsä olevan tärkeämpää kuin yhdenkään toisen kuningasperheen jäsenen. Todellisuudessa hän pitää sitä yhtä tärkeänä kuin oli Jeesuksen Kristuksen elämäntehtävä kaksi vuosituhatta sitten.

Nyt kun hän on kuninkaallisen suhdetoiminnan huipulla, hän yrittää heikentää Williamin ja Katen mediahohtoa siirtämällä valokeilaa vähitellen itsensä ympärille. Tällaista työtä hän on tehnyt jo useita vuosia mm. osallistumalla Julia ja Stuart Senderin ohjaamaan dokumenttifilmiin hänestä, jonka päämääränä on globaalin liikkeen perustaminen hänen ideologiansa ympärille. Samalla tavoin hän toimi Dianan kanssa 90 -luvulla. Diana itse kertoi hänen miehensä olleen äärimmäisen kateellinen siitä mediahuomiosta, jota hän sai suhteen alusta lähtien kasvavassa määrin. Sen sijaan, että olisi iloinnut, että hänen vaimoansa oli ”maailman valokuvatuin nainen”, jota jumaloitiin ympäri maailmaa, Diana kertoi tämän huomion johtaneen lukuisiin riitatilanteisiin heidän suhteessaan. Diana sen sijaan kaipasi ainoastaan miehensä rakkautta voidakseen olla Kuningatar hänen miehensä sydämessä eikä niinkään median lellikkilapsi. Diana totesi myöhemmin, että hän halusi olla ”ihmisten sydänten kuningatar”, mutta tämä tapahtui vasta sen jälkeen, kun hänen suhteensa oli ajautunut jo karille 1990 -luvun alun niin sanotun ”Walesien sodan” myötä.

Tämä oli mediasotaa Walesin Prinssin ja Prinsessan välillä, kun molemmat yrittivät tuoda medialle omaa versiotaan niistä tapahtumista, jotka johtivat lopulta suhteen kariutumiseen. Tähän sotaan sisältyy esimerkiksi Charlesin ja Dianan julkisuuteen vuotaneet seksipuhelut nimeltä Camillagate ja Squidgygate. Verbaalisten luotien singahdellessa kansa oli pää pyörällä siitä kuka oli pettänyt ketä ja kenen aloitteesta. Eräässä kohtaa Charles sai jopa median uskomaan, että hänen vaimonsa oli mielenvikainen hysteerikko, joka soitti keskellä yötä tuntemattomia puheluita Charlesin ystävien koteihin. Todennäköisimmin näiden puheluiden takana oli Charlesin omat agentit, jotka onnistuivat jäljittämään puheluiden alkuperän Prinsessan toimistoon. Diana olisi kuulemma uhannut myös Camillan henkeä vaikka todellisuudessa Diana itse oli ainoa, joka pelkäsi henkensä edestä päivittäin, kuten selviää hänen ystäviensä todistuksesta ja lokakuussa 1993 ja 1995 kirjoittamistaan kirjeistä. joista jälkimmäisen Prinsessa luovutti hänen lakimiehelleen lordi Mishconille, lakifirma Mishcon de Reyan johtajalle. Hänen asuntoaan ja puhelintaan myös salakuunneltiin, kuten Telegraph kertoi Dianan kuolemaa koskeneen oikeudenkäynnin aikana tammikuussa 2008.

Tällaisessa uhkaavassa ilmapiirissä kasvoivat myös William ja Harry. Vaikka Diana on tietysti yrittänyt suojella hänen lapsiaan, heillä on täytynyt olla jonkinlainen aavistus siitä mitä oli meneillään. Viimeistään vuoden 2003 aikoihin, kun valtavirran lehdistö alkoi vuotaa Dianan pitkään haudattuna ollutta murhakirjettä missä hän nimesi Charlesin murhaajakseen, aikuisuuden kynnykselle päässeiden prinssien on täytynyt alkaa epäillä isäänsä heidän äitinsä kuolemasta. Äskettäin myös paljastui, että noihin aikoihin Prinssi julkisuuskuvasta vastasi häikäilemätön PR-mies nimeltä Mark Bolland, jonka tehtävänä oli käyttää Williamia ja Harrya kylmäverisesti hyväkseen Charlesin oman julkisuuskuvan tehostamiseksi. Tässä BBC:n dokumentissa, jonka lähetystä lykättiin useilla kuukausilla Charlesin oman toimiston sensurointi pyrkimysten tähden, Prinssi Williamin ja Harryn sanottiin olleen hyvin vihaisia isälleen tämän moraalittomista toimintatavoista.

Menkäämme sitten National Enquirer –lehden uutiseen, joka yllä kerrotun alustuksen ansiosta näyttää nyt paljon uskottavammalta. En päässyt tuohon uutiseen käsiksi muuta kautta kuin sivun välimuistista ikään kuin jokin taho yrittäisi sensuroida sen levitystä: Seuraavassa tämä uutinen kokonaisuudessaan:

Prinssit William ja Harry ovat salaisesti juonittelemassa tuhotakseen Prinssi Charlesin! Veljekset yrittävät epätoivoisesti vakuuttaa korkean-tason neuvonantajat siitä, että heidän isänsä on mielenvikainen — ja ettei häntä tulisi koskaan päästää edes lähellekään valtaistuinta! ”Prinssit kutsuvat häntä pelleksi ja aikapommiksi”, sanoi sisäpiiriläinen. ”He sanovat Charlesin nauravan kuin raivohullu, kun asiat menevät väärin sen sijaan, että olisi myötätuntoinen. Hän puhuu puilleen ja kasveilleen ja kuuntelee niitä!” ”Hän jopa makaa hänen Highgroven maalaistilansa lattialla salakuunnellakseen heidän ikkunansa ohitse kulkevia vierailijoita.” ”’Eksentrikko’ ei ole tarpeeksi voimakas sana Charlesille – he kutsuvat häntä ’Pelle Prinssiksi!'” Mutta vieläkin pahempaa, William, 33, ja Harry, 31, syyttävät häntä heidän äitinsä kuolemasta Pariisin autokolarissa vuonna 1997! ”He uskovat sen olleen juoni Dianan murhaamiseksi — ja Charles oli sen takana,” sanoi lähde. ”Tästä syystä he kaivoivat hänen ruumiinsa salaa hänen saarella olevasta haudastaan uutta ruumiinavausta varten. He odottavat yhä tuloksia, mutta Dianan omat sanat siitä, että Charles suunnitteli hänen tappoaan ’auto-onnettomuudessa, jarruviassa ja vakavassa päävammassa,’ ovat vakuuttaneet heidät.” ”He vihaavat Charlesia. He haluavat paljastaa hänet — ja lähettää kuninkaalliseen maanpakoon”.

Vuosisadan uutinen, eikö vain. Tässä kohtaa kaikkien journalistien tulisi sanoa, ”Painokoneet seis ja etusivut uusiksi! Nyt kirjoitetaan historiaa, jonka rinnalla kaikki aikaisemmat kuninkaalliset skandaalit kalpenevat vitivalkoiseksi.” ”Salaliittoteoria” Dianan murhasta on teoriaksi aika outo jos siihen uskovat jopa Charlesin ja Dianan omat lapset. Tähän astihan sitä on ajanut etupäässä Dodi al-Fayedin isä Mohamed al-Fayed. Dodi al-Fayed kuoli samassa autossa kuin Diana Pariisin elokuisessa yössä 1997. Joten Pariisin ”onnettomuuden” uhrien isät ja lapset uskovat, että heidän omaisensa murhattiin Prinssi Charlesin taholta. Myös uhri itse uskoi, että hänet murhattaisiin juuri tällä tavoin hänen miehensä palkkamurhaajien toimesta. Mutta tietysti kyseessä täytyy olla vain jokin villi salaliittoteoria. Joskus kyllä ihmettelen kuinka älyttömiä ihmiset voivat sitten olla. Liian monet ovat kai unohtaneet saapua siihen tapaamiseen missä aivoja oli saatavilla ilmaiseksi. Albert Einstein osui totisesti naulan kantaan: ”Äärettömiä ovat vain maailmankaikkeus ja ihmisten typeryys, ensimmäisestä en ole tosin varma.” 

Impaled

Lady Dianan ruumis huutaa meillä tänään hänen haudastaan vaatien oikeutta ja kostoa murhaajille. Mutta juuri kukaan ei lotkauta korvaansa näille huudoille. Pahoin pelkään ettei Diana ollut Charlesin ensimmäisiä saati viimeisiä uhreja. Itseasiassa Raamatun profetioiden mukaan näitä on tulossa vielä miljardeja lisää. Charlesin ja hänen isänsä omien sanojen mukaan näitä on tulossa vielä miljardeja lisää. Miksi? Koska kukaan ei kuunnellut tästä kertovia varoitusmerkkejä. Koska ketään eivät kiinnostaneet ne Raamatun antamat ennusmerkit, jotka näkivät tämän jo vuosituhansia sitten ja ilmoitti ne yksityiskohtaisissa profetioissaan. Tästä syystä maailma voi syyttää vain itseään, kun se kerran tulee kärsimään tämän mielenvikaisen ja raivotautisen despootin käsissä hänen ennennäkemättömästä terroristaan, jonka rinnalla Natsi-Saksan kaasukammiot näyttävät melkeinpä lasten leikkitarhoilta. Vieressä on kuva vielä siitä miltä tämä terrori voi näyttää pahimmassa mahdollisessa kauhuskenaariossa. Tämä kuva esittää 1400 -luvun Romaniassa eläneen Vlad Seivästäjän kauhuvaltaa, jota Charles on vihjannut epäsuorasti ihailevansa.

Johtopäätös

Palaan loppusanoissa vielä alustuksessa esitettyyn internet-teoriaan Obamasta Antikristuksena. Voitko todella löytää Obamasta tämän kaltaisia raportteja? Hänestä liikkuvat huhut puhuvat hänen ei-amerikkalaisesta syntyperästään, muslimi- ja anti-amerikkalaisesta perhetaustasta, Obaman omasta salamuslimin identiteetistä, hänen politiikkansa marxilaisista juurista yms. Osa näistä syytöksistä on totta ja osa kenties pelkkiä huhuja (en osaa sanoa, kun en ole Obaman asiantuntija). Sitten on kaikenlaisia teorioita missä Obaman identiteettiä on yritetty löytää Raamatun profetioista. Ellei Antikristuksena, niin sitten jonakin toisena apokalyptisena hahmona. Ennen Obaman kautta muistan törmänneeni verkkosivuun missä yritettiin vakuuttaa kiven kovaa, että George W. Bush oli Raamatun Antikristus. Sitä ennen samaa väitettiin Bill Clintonista. Obaman jälkeen sama toistuu luultavasti USA:n seuraavassa presidentissä.

Toiset taas sanovat, että Venäjän hyökkäys Ukrainaan vuonna 2014 on todistanut, että Antikristuksen täytyykin olla Vladimir Putin eikä Obama. Tällainen profetioilla spekulointi on omissa silmissäni hyvin vahingollista profetioiden vakavalle tutkimukselle ja lokaa samalla myös oikean tutkimuksen hedelmät. Miten luulet ihmisten reagoivan kun Prinssi Charles nousee lopulta maailman tapahtumien keskipisteeseen ja fundamentalisten kristittyjen Antikristus-kortit alkavat jälleen lentää? Suhtaudutaanko tähän silloin enää yhtään vakavammin kuin sitä ennen suhtauduttiin Clintonia, Bushia ja Obamaa koskeviin profeetallisiin arvailuihin? Juuri tästä syystä pidän kaikkea profeetallista arvailua hyvin vahingollisena ja ei-toivottuna ilmiönä, joka joutaisi minun puolestani eskatologian likaviemäriin. Mutta tämän artikkelin valossa kysyn vielä kerran: Löydätkö Obamasta tämän kaltaisia raportteja? Löydätkö Obaman ja Michellen tyttärien Malia Annin ja Natashan kertovan medialle, että heidän isänsä on vahingonilosta naurava mielipuoli ja hetkellä minä hyvänsä räjähtävä tikittävä aikapommi?

charlescactiDM2908_468x538
”Niin mitä sanoit?… ai, Helsinkiä pitäisi pommittaa? Ajattelin Tokiota, mutta…”

Löydätkö raportteja, jotka kertoisivat Putinin murhanneen hänen oman vaimonsa? Vaikka historian kirjat on täynnä mitä mielivikaisempia despootteja, kunnioitetulta valtionpäämieheltä Prinssi Charlesin käytös on jopa historiallisessa mittakaavassa hyvin poikkeuksellista. Charles saattaa olla kasviensa kanssa jutteleva kahjo, mutta hän ei ole mikään vaaraton kahjo vaan hyvin vaarallinen sellainen. Esimerkiksi äskettäin Daily Mail raportoi, että eräs epämääräinen laki Cornwallin Herttuakunnan päänä sallii hänen ampua ydinohjuksia ympäri maailmaa ilman pelkoa sotarikosoikeuteen joutumisesta. Eli jos kaheli Charles haluaa leikkiä sotaa ydinpommeilla, tällainen mahdollisuus hänellä on ilman pelkoa vastuusta ja rangaistuksesta. Kenties joku päivä hän kuulee hänen kasviensa ja puidensa valittavan hänelle katkeraan sävyyn:

Sanoit, että olet meidän puolustajamme. Kuuletko kuinka veljemme Amazonissa ja ympäri planeettaa kärsii ihmisen teollisen toiminnan ja liikaväestön seurauksista. Etkö voisi lievittää hieman tuskaamme posauttamalla muutaman teollisen suurkaupungin kiviraunioiksi. Mene ja kosta Äiti Maan raiskaajille. Tuhoa sen päältä syöpä nimeltä ihminen. Ystävämme Pentti Linkola on pelkkä nahjus, joka tykkää filosofoida ilman, että saisi mitään aikaan. Sinä olet meidän ainoa toivomme, sinuun me luotamme, oi Suuri luonnon puolustaja, Äiti Maan pelastaja.

Usko tai älä, mutta tämä on todellakin se ideologia, mikä liikkuu hänen häiriintyneessä mielessään. Ajatus, mikä oli ominaista natseille ja tänään myös monille uuspakanoille. Kuten suomalaiset wicca tytöt Rauna Timonen ja Linda Forsman kertovat heidän puolustuspuheessaan Äiti Maalle”ainakin 95 % maailman ihmisistä pitäisi tappaa koska ihmisellä ei ole oikeastaan mitään arvoa eikä ihminen ole tehnyt todellakaan mitää hyvää tälle maailmalle. Varsinkin kristinuskon tulon jälkeen luonto on hylätty täysin ja kaikki haluaa vain lisääntyä, rikastua ja hankkia lisää tavaraa”. Raunan ja Lindan lohdutukseksi voin kertoa, että ”pelastaja” on tulossa vielä toteuttamaan heidän verisen fantasiansa. Kuka tietää, kenties he saavat olla ensimmäisten ”onnekkaiden” joukossa uhratakseen itsensä Äiti Maan puolesta.

Advertisement

10 vastausta artikkeliin “Prinssit William ja Harry varoittaa: ”Isämme on raivohullu kaheli, jota ei saa koskaan päästää hallitsemaan Iso-Britannian valtaistuimelle!”

 1. Kiitos Samuel prinssi Charlesin luonteen analyysista sekä hänen ja Englannin kuningashuoneen jäsenten välisen suhteen päivityksestä. Mitä tulee Charlesiin Antikristuksena, niin haluaisin kuitenkin nähdä hänet Jumalan tuomioprofetioiden valossa, eräänlaisena vitsauksena ja tuomioiden toimeenpanijana syntiselle ihmiskunnalle, kun puhutaan esim. ekofasistien depopulaatiohankkeista. Mitään maailmanlaajuista pahaa nimittäin ei tapahdu maan asukkaille Luojan sitä sallimatta. Nyt kun olemme kehittyneissä maissa saavuttamassa sen pisteen, kun ”syntivelka on loppumäärässään” (Hes. 21:25), niin tuntuu luonnolliselta että Jumalan tuomiot lankeavat päällemme Ilmestyskirjan apokalyptisissa mittasuhteissa. Se onkin Jumalan tahto, että ihmisten lukumäärä vähenee maapallolla. Herra vain käyttää näitä demonisia voimia välikappaleinaan tuomioidensa täytäntöönpanossa. Eikö muuten seuraava Jesajan kirjan profetia maailman hävittämisestä käy hyvin yksiin näiden ekofasistien tavoitteiden kanssa?

  Jesaja 24:1-6

  1. Katso, Herra tekee maan tyhjäksi ja autioksi, mullistaa sen muodon ja
  hajottaa sen asukkaat.
  2. Ja niinkuin kansan käy, niin papinkin, niinkuin orjan, niin hänen herransa, niinkuin orjattaren, niin hänen emäntänsä, niinkuin ostajan, niin myyjän, niinkuin lainanottajan, niin lainanantajan, niinkuin velallisen, niin velkojankin.
  3. Maa tyhjentämällä tyhjennetään ja ryöstämällä ryöstetään. Sillä Herra on tämän sanan puhunut.
  4. Maa murehtii ja lakastuu, maanpiiri nääntyy ja lakastuu; kansan ylhäiset maassa nääntyvät.
  5. Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton.
  6. Sentähden kirous kalvaa maata, ja sen asukkaat syystänsä kärsivät; sentähden maan asukkaat kuumuudesta korventuvat, ja vähän jää ihmisiä jäljelle.

  Siis VÄHÄN JÄÄ IHMISIÄ JÄLJELLE! Pentti Linkola on varmaan riemuissaan tästä kohdasta!

  Ja vahvistukseksi Ilmestyskirjan profetia kun Jumala tuhoaa kolmasosan ihmiskunnasta eräässä vaiheessa langenneiden enkelien toimesta. Ilmestyskirja 9:14-15

  14. ja se sanoi kuudennelle enkelille, jolla oli pasuna: ”Päästä ne neljä enkeliä, jotka ovat sidottuina suuren Eufrat-virran varrella”.
  15. Silloin päästettiin ne neljä enkeliä, jotka hetkelleen, päivälleen, kuukaudelleen ja vuodelleen olivat valmiina tappamaan kolmannen osan ihmisistä.

  Mutta mitä Herra sanookaan tämän tuomion jälkeen koskien ihmiskuntaa?

  18. Näistä kolmesta vitsauksesta sai kolmas osa ihmisiä surmansa: tulesta ja savusta ja tulikivestä, jotka lähtivät niiden suusta.
  19. Sillä hevosten voima oli niiden suussa ja niiden hännässä; niiden hännät näet olivat käärmeitten kaltaiset, ja niissä oli päät, joilla ne vahingoittivat.
  20. Ja jäljelle jääneet ihmiset, ne, joita ei tapettu näillä vitsauksilla, eivät tehneet parannusta kättensä teoista, niin että olisivat lakanneet kumartamasta riivaajia ja kultaisia ja hopeaisia ja vaskisia ja kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä eikä kuulla eikä kävellä.
  21. He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan.

  Eli meidän täytyy elää silloin hyvin pahassa maailmassa, joka ei varmaan paljoa poikkea nykyisestä elämänmenosta täällä maapallolla, jossa palvotaan kaikenlaisia epäjumalia joksi lasken myös teknologian palvonnan (huom. älypuhelimet) sekä tietysti rokkistarojen ja huippu-urheilijoiden yms. idolien palvonnan.

  Suuren Babylonin tuomiossa Taivas riemuitsee suuren kaupungin tuhosta (Ilm. 18:19-21).

  19. Ja he heittivät tomua päänsä päälle ja huusivat itkien ja surren ja sanoivat: ”Voi, voi sitä suurta kaupunkia, jonka kalleuksista rikastuivat kaikki, joilla oli laivoja merellä, kun se yhdessä hetkessä tuhoutui!”
  20. Riemuitse hänestä, taivas, ja te pyhät ja apostolit ja profeetat; sillä Jumala on hänet tuominnut ja kostanut hänelle teidän tuomionne.
  21. Ja väkevä enkeli otti kiven, niinkuin suuren myllynkiven, ja heitti sen mereen sanoen: ”Näin heitetään kiivaasti pois Babylon, se suuri kaupunki, eikä sitä enää löydetä”.

  Eli jos Babylon on esim. New York, nykyinen synninpesä, niin sen tuhoaminen oikeuttaa meidät riemuitsemaan! Jumalan tahto vain toteutuu. En kai ole väärässä?!

  Ja lopuksi tietysti Sakarjan kirjan kohta, jossa Jumala sanoo haluavansa tuhota kaikki Israelia vastaan hyökkäävät pakanakansat lopunajalla. Sakarja 12:9

  9. Mutta sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan.

  Tässä on siis kyse Jumalan oikeudenmukaisesta kostosta ja pahan, jumalattomain hävittämisestä. Muistetaan vielä Nooan aikainen vedenpaisumus, jonka Jeesus rinnastaa toiseen tulemukseensa (Matt. 24:36-44). Elämme parhaillaan noita Nooan päiviä.

  Halusin siis tuoda tämän jumallisen näkökannan esille kun puhutaan pelkästään negatiivisena asiana, ikäänkuin pahan voittona, jos maapallon väestö supistuu vaikkapa 90 prosentilla. Prinssi Charles ja muut pahat toteuttavat tänä profeetallisena aikana Jumalan aivoituksia tietämättään, mutta tietenkin he itse joutuvat myöskin tuomittaviksi, koska OVAT EKSYTTÄMÄSSÄ IHMISKUNTAA POIS AINOASTA OIKEASTA JUMALASTA, JOKA ON VAPAHTAJAMME JEESUS KRISTUS! Näiden väärien kristusten ja väärien profeettojen pahin synti on se, että he saattavat opeillaan miljoonia ihmisiä kadotukseen!

  Tuosta Raamatun profetioiden toteuttamisesta Illuminatin kautta puhuu seuraava Cutting Edge -ministeriön tuottama DVD. Entinen satanisti Doc Marquis paljastaa tämän totuuden. Perkele on Jumalan perkele, kuten muuan Martti Luther sanoi aikoinaan!

  http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2228

  Liked by 1 henkilö

 2. Onhan se kieltämättä näin, että Jumala on käyttänyt kautta historian pahaa – kenties pahan tietämättä – Hänen omien suunnitelmiensa välikappaleina. Kun Saatana käytti palvelijoitaan tuhotakseen Jeesuksen ristillä, hän kuvitteli hetken aikaa saaneensa lopullisen voiton, mutta ei tiennyt että tämä olikin hänen häviönsä, sillä vain näin ihmiskunnan synnit saatiin sovitettua ja kuoleman valta kukistettua. Samoin kun pohdimme seurakunnan antisemiittistä historiaa, lukuisia pogromeita ja lopulta holokaustia missä juutalaiset joutuivat pakanoiden syntien sijaiskärsijöiksi, niin tämäkin oli osa Jumalan suunnitelmaa – niin hirveältä kuin se kuulostaakin – koska Mooses ja muut profeetat olivat ennustaneet tämän tapahtuvan Israelin kohdalle heidän omien syntiensä tähden – ensin Babylonin pakkosiirtolaisuudessa ja myöhemmin uuden liiton aikaisessa diasporassa.

  Tällaisen tuomion tarkoitus ei ole vain kostaa Israelin isien tekemiä syntejä, mutta myös nöyrryttää Jumalan kansan kivisydän niin, että se voisi kuulla ja nähdä Hänen rakkautensa, jonka Hän osoitti kaikille ihmisille Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa. Eli tällaisessa pohdinnoissa tullaan hyvin syvälle kristillisen kärsimyksen ongelman teologiaan, jota pohdittu jo tuhansia vuosia. Asian ydin on siinä, ettei Jumala käskenyt kristittyjä toimimaan Hänen tuomioidensa välikappaleina juutalaisella kansalle. Itseasiassa Paavali varoitti pakanoita ylpeilemästä siitä, kun juutalaiset hylättiin sen tähden että pakanoilla olisi mahdollisuus pelastukseen. Room. 11:21 varoittaa niitä pakanoita joilta puuttuu Jumalan pelko kuvitellen olevansa juutalaisia hurskaampia: ”Sillä jos Jumala ei ole säästänyt luonnollisia oksia, ei hän ole säästävä sinuakaan.”

  Sama koskee myös lopun ajan tuomioita. Huolimatta siitä kuinka paha ja turmeltunut tämä aika sitten onkin, meille ei ole annettu valtaa toimia Hänen tuomioidena välikappaleina. Tähän Jumala käyttää Hänen vihollisiaan – niitä joilta puuttuu täysin kristillinen moraali ja lähimmäisen rakkaus. Toisaalta Ilmestyskirjassa voidaan havaita myös kaksi erillistä tuomion vaihetta. Ensin maailma tuomitaan Antikristuksen ja taivaasta maanpäälle heitetyn Saatanan kautta, joka pitää suurta vihaa maanpäällä (Ilm. 12:12). Saatanan raivon strategiana on hänen viimeinen yrityksensä tuhota Jumalan pelastussuunnitelma, kun hän yrittää hävittää Israelin ja kaikki Jeesuksen seuraajat maanpäältä (jakeet 13-17). Näinhän Saatana toimi Hitlerinkin kautta, kun hän yritti hävittää kaikki juutalaiset juuri ennen Israelin valtion jälleensyntyä.

  Mutta aivan vihan ajan lopussa Jumala tuomitsee maailman siitä, että se on seurannut Antikristusta ja ottanut hänen merkkinsä oikeaan käteensä tai otsaan (Ilm. 14:6-20) Ilmestyskirjan 16. luku kertoo siitä kuinka pedon seuraajille annetaan pahoja paiseita. Joet ja vesilähteet muutetaan vereksi, niin että taivas lopulta yhtyy riemulliseen huutoon: ”Vanhurskas olet sinä, joka olet ja joka olit, sinä Pyhä, kun näin olet tuominnut. Sillä pyhien ja profeettain verta he ovat vuodattaneet, ja verta sinä olet antanut heille juoda; sen he ovat ansainneet.” Nämä tuomiot langetetaan sen tähden, että kansat seuraavat Antikristusta ja hänen pahaa järjestelmäänsä, joka on vastuussa miljoonien viattomien murhista. Lopulta myös Babylon tuomitaan koska ”hänestä on löydetty profeettain ja pyhien veri ja kaikkien veri, jotka maan päällä ovat tapetut.” (Ilm. 18:24)

  On siis erotettava kaksi erilaista tuomion vaihetta: Antikristuksen terrori, joka kohdistuu etupäässä viattomiin – vaikka Jumalan näkökulmasta kukaan ei ole täysin viaton – ja Jumalan tuomiot, jotka Hän kohdistaa Antikristuksen ja Saatanan seuraajiin. Esim. Ilmestyskirjan 11. luku viittaa kahden todistajan langettavan vanhurskaita tuomioita, jotka muistuttavat exoduksen tuomioita, tällä lopun ajan Faaraolle ja hänen seuraajilleen. Maan kansojen kerrotaan olevan niin syvästi tämän pahan hallitsijan pauloissa, että he viettävät eräänlaista ”saatanallista joulua” lähettämällä toisilleen lahjoja, kun nuo kaksi profeettaa tapetaan. Tähän liittyen on syytä muistaa, että toisessa maailmansodassa harvat säälivät saksalaisten kohtaloa liittoutuneiden pommituksissa, koska eräällä tavalla he olivat ansainneet sen äänestäessään Hitlerin valtaan ja seuratessaan häntä loppuun asti.

  Pohdi myös seuraavaa jaetta:
  ”Ja pakanakansat ovat vihastuneet, mutta sinun vihasi on tullut, ja tullut on aika tuomita kuolleet ja maksaa palkka sinun palvelijoillesi profeetoille ja pyhille ja niille, jotka sinun nimeäsi pelkäävät, pienille ja suurille, ja turmella ne, jotka maan turmelevat.” – Ilm. 11:18

  Joten ne jotka turmelevat MAAN ovatkin lopulta näitä Pentti Linkolan ajatuksia seuraavia ekohörhöjä.

  Liked by 1 henkilö

  1. Pointtini on kuitenkin edelleen se, että Antikristus on vitsa niille, jotka ennen hänen nousuaan maailmannäyttämölle olivat mielistyneet vääryyteen piittaamatta totuudesta tai omaamatta rakkautta totuuteen. Jumala lähettää sen tähden heille väkevän eksytyksen, jotta nämä väärät uskoisivat valheen. Paavali puhuu tästä 2. Tess. 2:8-12 kohdassa. Huomaa erityisesti jakeet 11 ja 12. Antikristus ilmestyy heti morsiusseurakunnan tempauksen ja ”pidättäjän” poistumisen jälkeen.

   8. niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
   9. tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
   10. ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
   11. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
   12. että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

   Nämä eksytetyt tietenkin voivat olla näitä myöhemmin pedonmerkin ottaneita, jotka tuhotaan Jeesuksen tullessa maan päälle. Mielestäni koko 7-vuotinen vaivanaika on Jumalan tuomiota maan asukkaille, mutta toimii myös herätyksenä juutalaisille, joista kuitenkin vain kolmasosa pelastuu (Sak. 13:8-9). Lisäksi pakanoita pelastuu ahdistuksen kautta, kun vaivanajan puolivälissä enkeli julistaa evankeliumin kaikille maan päällä asuvaisille ja varoittaa pedonmerkin ottamisesta Antikristuksen viimeisenä 42 kuukautena. Armotalouskausi jatkuu siis aivan tuhatvuotisen valtakunnan kynnykselle.

   Ilmestyskirja 14:6-13

   6. Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille.
   7. Ja hän sanoi suurella äänellä: ”Peljätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut, ja kumartakaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet”.
   8. Ja seurasi vielä toinen enkeli, joka sanoi: ”Kukistunut, kukistunut on se suuri Babylon, joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat”.
   9. Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: ”Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä,
   10. niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä.
   11. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.
   12. Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.
   13. Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: ”Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti – sanoo Henki – he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä.”

   Huom: Jakeessa 8 mainitaan Babylonin kukistuminen. Tämä tapahtuu samaan aikaan kun Antikristus saa kuolinhaavan. Babylon voi olla esim. Lontoo tai Rooma. Ennen 7-vuotista vaivanaikaa tapahtuu myös Babylonin kukistuminen ja se todennäköisesti tarkoittaa Amerikkaa, joka on pois pelistä prinssi Charlesin hallintakauden aikana. Näin täytyy olla. Presidentti Obama olisi näin amerikkalainen antikristus (lopullisen AK:n edelläkävijä), USA:n viimeinen vaaleilla valittu presidentti, kelvoton ja laiton, joka on ajanut maansa moraaliseen rappiotilaan muuttaen lakeja ja maan juutalaiskristillisiä arvoja/perinteitä. Vaikka Barack Obamaan ei sovikaan Charlesin lailla kaikki Raamatun antikristusprofetiat, niin silti hän on erilainen kuin edelliset USA:n 2. maailmansodan jälkeiset 10 presidenttiä (10 sarvea tai 10 kuningasta, Dan. 7) ja on näin eräänl. pieni sarvi, joka nousi lähes tuntemattomuudesta presidenttiyteen. USA on muuten Capitol-kukkuloineen nykyajan Rooman imperiumi, jonka presidentillä on Rooman keisariin verrattavat valtaoikeudet ja jolla on roomalainen hallintomalli. Amerikkalaiset tykkäävät rinnastaa itseään muinaisiin roomalaisiin. Lisäksi millään toisella valtakunnalla muinaisen Rooman jälkeen ei ole ollut sellaista maailmanherruus-asemaa tai sotilasmahtia kuin USA:lla on ollut 2. maailmansodan jälkeen. Joten ”pidättäjä” Obaman/USA:n täytyy poistua näyttämöltä ennen Charlesin, Antikristuksen, nousua. Lienet samaa mieltä?

   Tykkää

 3. En ole edelleenkään samaa mieltä kanssasi siitä, että Yhdysvallat olisi 2. Tess. 2:7:ssä mainittu ”pidättäjä” jonka tulee poistua ennen Laittoman valtaanpääsyä, mutta jätän nyt tämän väittelyn välistä (eiköhän siitä tarpeeksi debatoitu jo muutamaa kuukautta aikaisemmin). Mutta kyllä, Dan 7:4:n valossa yhdyn siihen, että Amerikan täytyy poistua näyttämöltä ennen Antikristuksen nousua. Onhan tätä puhuttu jo useita vuosikymmeniä esim. Hal Lindseyn kirjoissa. USA:n yksinapaiseen hegemoniaan liittyvän maailmanjärjestyksen tulee siirtyä EU:n tai Antikristuksen hallitseman yhden maailmanjärjestyksen tieltä.

  Tykkää

 4. Pakko mainita Olli vielä tuosta, kun yhdistit nuo Danielin neljännen pedon kymmenen kuningasta USA:n toisen maailmansodan jälkeisiin kymmeneen presidenttiin ja yhdennentoista (so. Antikristuksen) Barack Obamaan. 1. Joh. 2:18:sta mukaan Antikristuksella on toki monta esikuvaa historiassa ja minun puolestani Obama voidaan assosioida näihin antikristuksiin sillä onhan hänen politiikkansa hyvin antikristillistä ja raivannut omalta osaltaan tietä Prinssi Charlesin maailmanvallalle. Mutta kun puhutaan Danielin näyissä ennustetuista AK:n esikuvista, niin näihin luettelen ainoastaan Antiokhos Epifanesin, Prinssi Tituksen, paaviuden ja islamilaisen Ottomaani imperiumin (perusteet näihin esitetty kirjassani).

  Pohdin kyllä vakavasti esittämääsi teoriaa vielä kymmenen vuotta sitten. Itseasiassa törmäsin tuohan ajatukseen tässä artikkelissa mainitsemallani verkkosivulla, mikä yritti assosioida George W. Bushin Danielin näyn ”pieneen sarveen”. Ajattelin tuolloin Saddam Husseinin olleen sarven kaatama ensimmäinen kuningas, jota seuraisi vielä kaksi muuta. Mutta jos tälle linjalle lähdetään, niin pieni sarvi sopii paremminkin Bushiin kuin Obamaan. Toisen maailmansodan päättymisestä laskien USA:lla on ollut nimittäin jo 12 ”kuningasta” jos Harry S. Truman oli ensimmäinen. Eli 11. osuu kyllä Bushiin eikä Obamaan.

  Profetian moninkertaisen täyttymyksen periaate (toiselta nimeltään ”The Apotelesmatic Principle”), mahdollistaa toki sen, että esim. Danielin 7:n luvun ”pienen sarven” ei tarvitse viitata vain yhteen antikristukseen. Mutta vuosia kestäneiden syvällisten pohdintojeni ja historian tutkimusteni valossa jouduin karsimaan monia aikaisempia teorioitani pois, kuten sen että pieni sarvi viittaisi USA:n presidenttiin. USA:lla on kyllä paikkansa Danielin näyissä kotkansiipisen leijonan yhteydessä. USA:n toisen maailmansodan jälkeinen valta-asema mainitaan myös Danielin kahdeksannessa luvussa. Näiden lisäksi kylmän sodan aikasella Neuvostoliiton ja Amerikan hallitsemalla kaksinapaisella maailmanjärjestyksellä on paikkansa myös toisen luvun kuvapatsasnäyssä. Käsittelin tätä aihetta kirjani 11. luvun B-osassa. Tutkimuksissani en löytänyt kuitenkaan sellaista mahdollisuutta missä neljännen pedon kymmenen sarvea voitaisiin yhdistää USA:n presidentteihin.

  Uskon ennemminkin niin, että näyn kymmenen kuningasta nousee valtaan vasta sen jälkeen, kun USA:n valtahegemonia on tuhottu maailmasta. Tämähän on jo tapahtumassa nyt Obaman kaudella, jonka päämääränä on ollut USA:n hegemonian alasajaminen yhden globaalin maailmanjärjstyksen tieltä (ks. Dinesh Joseph D’Souzanin vuoden 2012 dokumenttifilmi 2016: Obama’s America). Nämä kymmenen kuningasta ei viittaa – kuten näyn ensimmäisessä vuonna 476 toteutuneessa täyttymyksessä – Euroopasta tai Rooman valtakunnan rajoilta nousevaan kymmeneen kuningaskuntaan, vaan kymmeneen alueelliseen unioniin, jotka muodosteaan heti kolmannen maailmansodan jälkeen Antirkristuksen maailmanhallituksen työvälineeksi. Tällaisia Unioneita on maailmassa tällä hetkellä jo ainakin viisi tai kuusi ja loput perustetaan globaalin finanssikriisin ja 3. maailmansodan jälkeen. Tällainen suunnitelmahan hahmotelmiin jo 70 -luvulla Rooman Klubin julkisuuteen vuotaneissa raporteissa.

  Tykkää

  1. Kirjoitit:

   Toisen maailmansodan päättymisestä laskien USA:lla on ollut nimittäin jo 12 ”kuningasta” jos Harry S. Truman oli ensimmäinen. Eli 11. osuu kyllä Bushiin eikä Obamaan.

   Jos Jumalalla on huumorintajua tai jokin muu logiikka, niin Obama on kyllä 11. presidentti Trumanista laskien, sillä USA:lla on ollut kaksi George Bush -nimistä presidenttiä 2. maailmansodan jälkeen, ja nämä ovat isä ja poika Bush. Hehän ovat siis ikäänkuin yksi henkilö, samaa verta ja lihaa, samassa Skull & Bones -salaseurassa jäseninä. No, tämä on vain omaa päättelyä.

   Tuohon profetian moniselitteisyyteen kyllä kuuluu sellaisen uuden Rooman valtakunnan kuin Yhdysvaltojen laskeminen eräänl. esitäyttymys-Pedoksi. Kuten Danielin kirjan luvussa 7:19-26 sanotaan, niin kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta. Miksi ne eivät voisi olla 10 USA:n presidenttiä muinaisen Rooman valtakunnan jatkeesta silloin kun Yhdysvalloilla on maailmanherruus? Ja tämä maailmanherruus päättyy äkisti valtakunnan (suuri Babylon) tuhoon (Ilm. 18:7-8). Näissä jakeissa mainittu ”istun kuningattarena” viittaa USA:n New Yorkin vapaudenpatsaaseen, joka todistetusti esittää muinaisen Babylonin Semiramis-kuningatarta.

   Dan. 7:19-26

   19. Senjälkeen minä tahdoin saada varmuuden neljännestä pedosta, joka oli erilainen kuin kaikki muut ja ylen hirmuinen; jolla oli rautaiset hampaat ja vaskiset kynnet, joka söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa;
   20. sekä pedon pään kymmenestä sarvesta ynnä siitä sarvesta, joka puhkesi ja jonka edestä kolme putosi; jolla sarvella oli silmät ja herjauksia puhuva suu ja joka näytti suuremmalta kuin ne muut;
   21. se sarvi, jonka minä näin sotivan pyhiä vastaan ja voittavan heidät,
   22. siihen asti kunnes Vanhaikäinen tuli ja oikeus annettiin Korkeimman pyhille ja aika joutui ja pyhät saivat omaksensa valtakunnan.
   23. Hän vastasi näin: ”Neljäs peto on neljäs valtakunta, joka syntyy maan päälle, erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen.
   24. Ja ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta. Ja heidän jälkeensä nousee eräs muu, ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta.
   25. Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi.
   26. Sitten oikeus istuu tuomiolle, ja hänen valtansa otetaan pois ja hävitetään ja tuhotaan loppuun asti.

   Ilm. 18:7-8

   7. Niin paljon kuin hän on itselleen kunniaa ja hekumaa hankkinut, niin paljon antakaa hänelle vaivaa ja surua. Koska hän sanoo sydämessään: ’Minä istun kuningattarena enkä ole leski enkä ole surua näkevä’,
   8. sentähden hänen vitsauksensa tulevat yhtenä päivänä: kuolema ja suru ja nälkä, ja hän joutuu tulessa poltettavaksi, sillä väkevä on Herra Jumala, joka on hänet tuominnut.”

   Tuossa Dan. 7:26 kohdassa mainittu tuomio on täysin verrannollinen suuren Babylonin tuomioon Herran päivänä eli kun Jeesus tulee toisen kerran. Uskon että Kristuksen morsiusseurakunnan tempaus tapahtuu juuri silloin kun Babylonin ”syntimäärä on tullut täyteen”. Eli kun Amerikka tuomitaan! Ja se hetki on lähellä.

   Mitä tulee Rooman Klubin suunnitelmaan, niin olen kanssasi samaa mieltä 10 unionista, jotka muodostuisivat maailmaan heti 3. maailmansodan jälkeen. Olen suomentanut ja julkaissut lukuisia Cutting Edgen artikkeleita tähän aiheeseen liittyen. Mutta David Bay’n logiikassa mättää kuitenkin yksi asia ja siitä kirjoitin kahdessa artikkelissa. Bay siirtää Jeesuksen takaisintuloa tai asettaa sille sen ehdon, että 10 unionia täytyy olla valmiina 3. maailmansotaan mennessä. Tämä on täysin mahdotonta, vai mitä?

   http://nokialainen.blogspot.fi/2011/01/profeetalliset-supervaltiot-7-ja-8-ovat.html
   http://nokialainen.blogspot.fi/2013/01/david-bay-on-harhassa-ennustuksillaan.html

   Tykkää

   1. ”Jos Jumalalla on huumorintajua tai jokin muu logiikka, niin Obama on kyllä 11. presidentti Trumanista laskien, sillä USA:lla on ollut kaksi George Bush -nimistä presidenttiä 2. maailmansodan jälkeen”

    Heh, heh. Aika hauska tulkinta. (ei pahalla). Vaikka Jumala olisikin huumorimiehiä, niin tuskin Hän liittää huumoria omiin profetioihinsa. Itse ainakin pyrin vaalimaan profetian tulkinnoissa mahdollisimman järjellisesti ymmärrettävissä olevaa logiikkaa ja suoraviivaisuutta. Huumori on kyllä hieman väärässä kontekstissa jos sitä lähdetään etsimään profetioista. Kyllä Bush sr. ja jr. ovat kaksi täysin eri presidenttiä ja henkilöä vaikka heitä yhdistäisikin sama nimi, sama veri ja sama salaseura. Tällainen on nyt hieman kaukaa haettua. Profetian tulkinnan tulisi olla siinä määrin suoraviivaista ja järjellisesti ymmärrettävää, että se voisi vakuuttaa nekin, jotka eivät ehkä lähtökohtaisesti usko profetioihin.

    Ymmärrän kyllä logiikkasi tämän kaiken taustalla. USA on uusi Rooman valtakunta, joka edeltää Antikristuksen hallitsemaa lopullista Rooman vallan uutta ilmentymää. Allekirjoitan kyllä tuon näkemyksen, että USA on uusi Rooman valtakunta (samoin kuin myös Venäjä). Danielin näyissä USA:n rooli sijoittuu kuitenkin neljännen valtakunnan yhteyteen vain osittain ja tähän eivät sisälly tuon valtakunnan kymmenen sarvea sillä näiden tulee nousta vasta USA:n maailmanvallan jälkeen. En nyt pysty paneutumaan tähän asiaan yhtään syvällisemmin tässä, mutta koitan käsitellä tätä aihetta ”Antikristus-harhat” -opetussarjani viimeisessä osassa. Joten jäten väittelyn tästä nyt tähän.

    ”Mutta David Bay’n logiikassa mättää kuitenkin yksi asia ja siitä kirjoitin kahdessa artikkelissa. Bay siirtää Jeesuksen takaisintuloa tai asettaa sille sen ehdon, että 10 unionia täytyy olla valmiina 3. maailmansotaan mennessä. Tämä on täysin mahdotonta, vai mitä?”

    Luonnollisella globalisaatiokehityksellä tähän menisi varmaan vielä vuosikymmeniä ennenkuin nuo kaikki kymmenen unionio on toiminnassa. Ei siis sovi oikein siihen aikatauluun mitä Raamattu antaa Jeesuksen takaisinpaluun takarajaksi (v. 2028). On kuitenkin paljon uskottavampaa, että nuo kymmenen unionia muodostetaan vasta. 3. maailmansodan jälkeen. Jo kahden aikaisemman maailmansodan seurauksena luotiin monia rakenteellisia muutoksia sotia edeltäneeseen maailmanjärjestykseen. On selvää, että vasta jonkin globaalin kriisin jälkeen, tällaisten unioneiden muodostaminen tullaan näkemään välttämättömyytenä uusien sotien estämiseksi. Osana sitä luodaan myös yksi maailmanhallitus, jolle nämä kymmenen unionia tulee olemaan lopulta ylimmässä vastuussa.

    David Bay’n logiikkana on kai se, että Danielin kirja sanoo pienen sarven nousevan vasta näiden kymmenen jälkeen. Eli jos Antikristus ilmestyy kolmannen maailmansodan tuhkasta, näiden kymmenen täytyy olla toiminnassa jo ennen tätä sotaa. Tällainen tulkinta on kuitenkin täysin tarpeetonta pilkunviilausta. Kyllä Antikristus on voinut ilmestyä maailmaan jo ennen näiden kymmenen unionin esiintuloa. Ilmestyskirja sitä paitsi viittaa siihen suuntaan, että Antikristus ilmestyy maailmaan jo ennen kolmatta maailmansotaa eikä vasta tämän jälkeen, kuten Bay näyttää opettavan (Ilm. 6:1-4). Kun Daniel viittaa Antikristukseen sarvena, joka puhkeaa näiden kymmenen välistä ja kasvaa niitä kaikkia suuremmaksi, niin se nyt viittaa ylipäätänsä vain siihen, että Antikristuksen globaali valta alkaa kasvaa näiden kymmenen ilmaantumisen jälkeen.

    Itse näen asian siten, että ensimmäisellä puoliskolla seitsemän vuoden vihaa Antikristus ja nuo kymmenen alueellista johtajaa hallitsee yhtä suurella vallalla, mutta vihan ajan puolivälin jälkeen he antavat globaalin auktoriteetin Antikristukselle.

    ”Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat. Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.” – Ilm. 13:5-7

    ”Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle.” Ilm. 17:12

    Tykkää

  1. Katsoin tuon dokkarin. Hyvä video. Teki hyvän alkuvaikutuksen jo se, että videon tekijä oli teologiaa ja historiaa lukenut oppinut ihminen. En jaksa suhtautua kovinkaan vakavasti useimpien youtubettajien lopun aikoja koskeviin videoihin. Useimmat niistä ovat tätä profetioilla spekuloimista mitä yläpuolisessakin artikkelissani kritisoin. Huvittavaa esimerkiksi se kuinka paljon tuolta löytyy noita videoita Prinssi Williamista Antikristuksena. Enhän minä nyt itsekään mikään akateemisesti koulutettu ole, mutta perustan lähteeni oppineiden ihmisten tutkimuksiin enkä joihinkin Youtube-videoiden profetia spekulaatioihin.

   En ole koskaan ymmärtänyt tuossa videon alussa mainittua ihmettelyä, että ”miksi Yhdysvaltoja ei ole mainittu Raamatun profetioissa”. Totta kai Yhdysvallat on mainittu monin paikoin Raamattua (esim. Hes. 38:13, Dan. 7:4). Mutta voidaanko USA yhdistää Jer. 50-51:n ja Ilm. 18:n profetioihin lopun ajan Babylonista? Huomaa Olli etten ole koskaan kiistänyt tätä tulkintaa. Itseasiassa osoitin kirjani 11. luvussa, että Yhdysvallat vastaa tänään yhdessä Äiti-Britannian kanssa Babylonin vallan lopullista muotoa. Painotin kirjassani sitä, että lopunajan Babylon on anglo-amerikkalainen maailmanvalta eli Britannia ja USA yhdessä, ei Yhdysvallat yksinään.

   Uuden maailmanjärjestysen eliitin keskus on ollut Lontoo jo ainakin sadan vuoden ajan. Tänään Lontoo on myös kirinyt New Yorkin ohitse maailman virallisena pääkaupunkina, kuten on kirjoitettu Forbesissa ym. finanssimaailman johtavissa lehdissä. Koska Antikristus on Jesajan profetian mukaisesti ”Babylonin kuningas” (Jes. 14), tämäkin näyttäisi viittaavan siihen, että Antikristus on Yhdistyneen Kuningaskunnan hallitsija eli Prinssi Charles. Ilmestyskirjan näkyä on ymmärretty pitkään siten, että lopun ajan Babylonin täytyy olla Antikristuksen globaalin maailmanvallan pääkaupunki (ks. Ilm. 13:7, 17:18), mikä viittaa Lontooseen Antikristuksen maailmanvallan keskuksena.

   Myönnän toki, että näyn kuvaus siitä kuinka peto ja ne kymmenen kuningasta vihaavat tätä kaupunkia ja polttavat sen tulessa, ei oikein sovi tähän (miksi Antikristus tuhoaisi oman valtakeskuksensa). Tällaiset jakeet selittyy ehkä näyn moniulotteisuudella missä Babylon voidaan assosioida myös Roomaan tai New Yorkiin. Kenties Antikristus tuhoaa New Yorkin tehdäkseen Lontoosta maailman lopullisen valtakeskuksen. Näky ylipäätään on melko vaikeaselkoinen sillä Babylon näyttää sopivan niin moneen eri yhteyteen.

   Mitä tuosta videosta en kuitenkaan allekirjoita oli puhujan näkemys Pohjan kuninkaasta Venäjän johtajana ja Obamasta Etelän kuninkaana. Pohjan kuningas viittaa tuossa kyllä selvästi Antikristukseen, joka poistaa vihan ajan puolivälissä Jerusalemin temppelistä jokapäiväisen uhrin ja asettaa sen sijalle hävityksen kauhistuksen (ks. Dan. 11:31). Tämän näyn historiallisia viitteitä seuraamalla, Pohjan kuningas voidaan yhdistää suoraan Iso-Britanniaan ja kelvoton Prinssi Charlesiin. Tämä oli kirjani kaikkein tärkein ja seikkaperäisin todiste siitä, että Prinssi Charles on Raamatun Antikristus.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s