John D. Christianin kirja Antichrist and The Green Prince

Tiesitkö, että Tim Cohenin ja minun lisäkseni Prinssi Charlesin personoitumasta Raamatun Antikristuksena on kirjoittanut myös uusi-seelantilainen John D. Christian? Olen tiennyt tämän jo jonkin aikaa ja löysin tietokoneeltani hänen kirjansa netti-julkaisun. Olin sen ladannut joskus koneelleni, mutta en ole koskaan ehtinyt tutustua siihen. Koska kirjaa saa levittää vapaasti ilman kirjailijan tai julkaisijan lupaa, liitän sen tänne niiden iloksi, joilla on intoa tai aikaa tutustua siihen. Kirja on julkaistu vuonna 2009 jolloin Prinssi Charles puhui Kööpenhaminan ilmastokokouksessa maailman pelastamisen kiireellisyydestä. Kirjan sisällysluettelosta selviää, että Prinssin ekofasistinen maailmakatsomus on sen yksi pääteemoja.

Kirjoitin tästä aiheesta itsekin kirjani seitsemännessä luvussa. Totean vain tässä sen, että kuinka monesta muusta julkisuuden henkilöstä löydät kolme – niitähän voi olla toki enemmänkin – eri puolin maailmaa julkaistua kirjaa, jotka identifioi Charlesin Raamatun Antikristukseksi? Varmasti Pyhä Henki käyttäisi tällaiseen tarkoitukseen useita eri ihmisiä ympäri maailmaa eikä vain jotakin yhtä megakirkon pastoria Yhdysvalloissa. Vaikka kunnioitankin hyvin paljon Hal Lindseyn kaltaisia bestseller -kirjailijoita, niin ehkä se ei ole Jumalan tarkoitus paljastaa Laittomuuden ihmisen identiteettiä hänen kaltaisten miesten kautta, jotka ovat paistatelleet jo vuosikymmeniä julkisuuden valokeilassa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s