Kuvakollaasi: vihreä vallankumous vs. punainen/ruskea vallankumous.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.


”Vihreiden” massamurhiin yllyttävistä lausunnoista enemmän täällä. Seikkaperäistä historiallista tietoa vihreän liikkeen aatefilosofisesta yhteydestä kansallissosialismiin löydät sivulta ecofascism.com.

Advertisement

5 vastausta artikkeliin “Kuvakollaasi: vihreä vallankumous vs. punainen/ruskea vallankumous.

 1. Kun tuosta vallankumouksesta on puhe, niin näätkö amerikkalaisen popikoni Princen, siis suomeksi Prinssin (vrt. Prinssi Charles), äkillisellä kuolemalla hiljattain mitään yhteyttä Amerikan (suuri Babylon) tulevaan kukistumiseen ja sitä kautta Antikristuksen eli Prinssi Charlesin nousuun, kun tiedetään että Princen bändin nimi oli The Revolution?

  https://fi.wikipedia.org/wiki/The_Revolution

  ”The Revolution oli Princen taustayhtye vuosina 1984–1986. Se soitti kolmella Princen albumilla: Purple Rain, Around the World in a Day ja Parade, ja kahdella kiertueella. The Revolution esiintyy myös Princen elokuvassa Purple Rain.”

  Purple Rain -kappale on Illuminatin piiloviesti tulevasta apokalypsista eli 3. maailmansodasta (ydinsota) ennen Antikristuksen nousua, joka vaatii Amerikan alasajon. Taiteilijanimi Prince viittaa Antikristukseen eli roomalaiseen prinssiin, jota Charles on, jonka tavoitteena on vihreä vallankumous (revolution). Katso seuraavia suomennettuja artikkeleita Princesta ja hänen kuuluisimmasta kappaleestaan:

  http://nokialainen.blogspot.fi/2016/04/kuolleena-loydetyn-princen-nimikappale.html

  Click to access CE2191_–_Purppuranpunaiset_auringonlaskut_seka_purppuranpunainen_sade_ovat_tulossa_sinun_kaupunkiisi.pdf

  Katohan Samuel vielä tämä video Princen kuolemasta, jonka Simpsonit ennustivat v. 2008. Siinä jaksossa Homer toimi illujen välimiehenä tappaakseen niskoittelevan Princen.

  THE SIMPSONS PREDICTED PRINCE’S ILLUMINATI SACRIFICE IN 2008
  https://www.youtube.com/watch?v=7Dv-lKyeGRs (25.4.2016)

  Minusta tuntuu, että hän oli jonkinlainen Illuminatin marionetti piiloviesteillään ja uhrattiin sopivasti nyt okkulttisen noitien Beltaine-sapattia edeltävän 13-päiväisen veriuhrijakson aikana merkiksi Amerikan kotkan putoamisesta. Muuten Michael Jackson ja Prince olivat syntyneet samana kesänä vuonna 1958 ja molemmat, samantyyppistä musiikkia esittäneet huippuartistit, kuolivat Barack Obaman presidenttiyden aikana!

  Tykkää

  1. Kiitos linkeistä. Kyllähän noissa pop-ikonien kuolemissa jotain hämärää aina on. Eikös Jacksonin oma sisko ole väittänyt, että hänen veljensä murhattiin niiden toimesta, jotka kontrolloi tätä maallista musiikkibisnestä. Tuo Prince on ollut artistina minulle melko outo nimi, mutta näiden pop-ikonien palvonta on kyllä sellaista, että se tuo läheisesti mieleen sen palvonnan mitä ihmiset osoittaa Antikristukselle vihan aikana. Ehkä näillä pop-tähtien kuolemilla maailmaa valmistetaan Antikristuksen henkilökulttia varten. Muut ”jumalat” on raivattava pois tieltä ennenkuin kansat voi osoittaa palvontaa hänelle, joka astuu Jerusalemin temppelliin ja julistaa itsensä Jumalaksi (2. Tess. 2:4).

   Tykkää

 2. Huomauttaisin vielä Princen kuoleman yhteydestä kuningatar Elisabetiin, koska Englannin kuningatar täytti 90 vuotta samana päivänä kuin Prince kuoli eli 21.4.2016. Oliko tämä Illuminatin rituaaliuhraus kuningattarelle enteillen Amerikan kukistumista?! Presidentti Obama muuten vieraili Elisabetin luona Äiti Maan -päivänä 22.4.2016. Seuraavassa videossa osoitetaan tämä Prince/kuningatar -yhteys ja näytetään mm. miten purppura-väri yhdistää Elisabetia ja Princea.

  Prince and the Queen’s Purple Rain – Sacrifice

  https://www.youtube.com/watch?v=K1S4zwU8llg (22.4.2016)

  Katso myös tämä video:

  CRYPTIC! The Prince, The Queen, The King, And Can You Guess What Else?

  https://www.youtube.com/watch?v=PeepAeII37U (22.4.2016)

  Tykkää

  1. En yleensä kiinnitä suurta huomiota tällaisiin pop-tähtien kuolemiin tai oleta automaattisesti, että kyseessä olisi illuminaatin salajuoni. Mutta katsoin äsken Alex Jonesin raportin Youtubessa missä kerrottiin Princen olleen infowars-vaihtoehtomedian säännöllinen seuraaja, joka nousi julkiseen vastarintaan eliitin suunnitelmia vastaan.

   Ja onhan Princen kuoleman päivämäärässä aika mielenkiintoisia yhteensattumia. Mainitsit yllä Elisabet II:n 90 -vuotisjuhlat 21.4.2016. Seuraava päivä oli pakanuutta ylistävä kansainvälinen äiti maan päivä jolloin maailman kansat vahvisti YK:ssa, New Yorkissa, Pariisin ilmastosopimuksen.

   http://www.climatechangenews.com/2016/04/22/un-record-as-175-countries-sign-climate-deal-but-hard-graft-remains/

   Sveitsissä asuva Martin Lauchenauer, joka uskoo myös Prinssi Charlesin olevan Antikristus, lähetti minulle tuolloin e-mailin jossa hän sanoi: ”A few hours ago the World was given over ’upon a silver plate to the Antichrist & False Prophet who are Devil possessed’ (missing only: Ratification in the parliaments of the UN-Member countries)”.

   Tuossa videossa minkä linkitit mainittiin myös 22.4.2016 USA:ssa ensi-iltaan tullut Tom Hanksin tähdittämä Hollywood-elokuva A Hologram for the King, joka kertoo bisnesmiehestä, joka yrittää kaupitella hologrammi-viestintä teknologiaa Saudi-Arabian kuninkaalle. Elokuvan tarkoitus on siis edistää pedon kuva teknologiaa minkä ensimmäisiä mainostajia oli Prinssi Charles, kuten kerroin alapuolisessa artikkelissani.

   https://samueltuominen.wordpress.com/2016/02/03/mika-on-ilmestyskirjassa-mainittu-pedon-kuva-pedon-kuvan-evoluutio-vuodesta-1897-tahan-paivaan-enta-kuinka-prinssi-charles-liittyy-tahan/

   Tykkää

   1. Katohan tää vielä..on kerrassaan mainio video ja sisältää arvokasta kuvamateriaalia. Tuona 21.4. päivänä olympiatuli myöskin sytytettiin Kreikassa Apollon kunniaksi. Muitakin amerikkalaisia viihdetähtiä kuin Prince kuoli huhtikuun puolenvälin jälkeen. Juttu Prince’stä ja kuningattaresta alkaa videon kohdassa 14:38.

    Illuminati Ritual Season III: THE PRINCE & THE QUEEN

    https://www.youtube.com/watch?v=JMND2i2du3k (25.4.2016)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s