3 vastausta artikkeliin “Video: Tuleeko ISIS iskemään Roomaan vuonna 2016, kuten Daniel ennusti (?) yli 2500 vuotta sitten?

 1. Tämä on täysin mahdollista ja vuonna 2016 pitäisi tapahtua jotain? Normaali elämässä näkee kuinka paholainen on saanut sijaa ihmisissä enemmän ja enemmän…uskovat riitelee keskenään ja perheet käätyvät vastaan. Nyt pitää rukoilla paljon, jos ei muuten kerkiä niin ajatuksissa. Kohti loppua mennään ja kovaa kyytiä. Elämä on muuttunut paljon 90-luvusta ja radikaalisti 70-ja 80-luvuista ja jopa 2000-luvun alusta. Ihmisten moraali kadonnut ja kaikki on muka mahdollista(tarkoitan moraalisesti)?

  Tykkää

  1. Moi taas Tiina 🙂 Puheeni on sen verta hidasta ja änkyttävää, että uskoisin useimpien nukahtavan videon puolivälissä. Tuo kirjoittaminen sujuu minulta paljon paremmin kuin puhuminen. Unohdin mainita tässä videossa asian tärkeimmän puolen. Nimittäin jos tuo Adam Clarken (mikä oli pitänyt lausua tietysti ”Claark” ei ”Cleirk”) historisistinen tulkinta Danielin 7. luvun pienen sarven esitäyttymyksestä paavinvallassa, on oikea ja Vatikaani tulee tuhoutumaan todellakin tänä vuonna, niin se mitä tapahtuu tämän jälkeen mainitaan jakeessa 13: ”Minä näin yöllisessä näyssä, ja katso, taivaan pilvissä tuli Ihmisen Pojan kaltainen; ja hän saapui Vanhaikäisen tykö, ja hänet saatettiin tämän eteen.”

   Itse ymmärrän tämän viittaavan seurakunnan ylösottoon missä me nousemme ”pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin” (1. Tess. 4:17) ja Jeesus saapuu morsiamensa kanssa Vanhaikäisen eli Isä Jumalan tykö (Ilm. 5:6) ennen Hänen varsinaista paluutaan maanpäälle, jolloin toteutuu taas se mistä jae 14 puhuu: ”hänelle annettiin valta, kunnia ja valtakunta, ja kaikki kansat, kansakunnat ja kielet palvelivat häntä. Hänen valtansa on iankaikkinen valta, joka ei lakkaa, ja hänen valtakuntansa on valtakunta, joka ei häviä.” Videon opetus ei ollut kovin spesifiä ja tarkemmat perusteet sille miksi uskon profetian viittaavan näyn esitäyttymyksessä paavinvaltaan, on esitetty kirjani luvuissa 10 ja 11A.

   Tykkää

   1. Lisäisin vielä tuohon edelliseen, että Isaac Newton – mies jonka painovoimaa.. siis painoarvoa historiaan ei voi tuskin yliarvioida – uskoi tähän samaan tulkintaan ainoastaan sillä erotuksella, että hän ajoitti paavinvallan 1260 vuotisen valtakauden vuosiin 800 – 2060. Mutta kuten osoitin jo kirjassani, tällainen tulkinta ei sovi näyn historiallisiin raameihin.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s