Prager Yliopiston valistavia videoita

Ellet ole aiemmin tutustunut Prager Yliopiston opetusvideoihin pistän muutaman alle, jotta voit jakaa niitä myös tuttavillesi joita vasemmistolainen ja kulttuurimarxistinen todellisuuskuva on johtanut harhaan läntisen valtamedian ja koulutussysteemin avustamana. Näiden videoiden sisällön omaksuu nopeasti tyhmempikin henkilö ja niistä on paljon apua etenkin niille meistä, joita lukeminen ja opiskelu ei kauheasti vedä puoleensa. Nämä eivät ole mitään oikeistokonservatiivisia propagandavideoita vaan faktoihin ja tutkimukseen perustuvia tietopaketteja yksinkertaisessa ja helposti käsitettävässä muodossa. Monista videoista löytyy suomenkielinen tekstitys (valitse tekstitys kohdasta ”asetukset” ja pistä ruksi kielen ”suomi” kohdalle). Kaikissa muissa on tekstitys englanniksi jos kuullun ymmärtäminen tuottaa vaikeuksia. Olen jakanut videot aihepiirittäin. 


Israel 


Kristinusko


Keskiaika


Islam


Iran


Regressiivinen vasemmisto


Vihreä liike

Huom. ks myös oma puolustuspuheeni GMO:lle: Miksi puolustan geenimuunneltua kasvinjalostusta ja miksi sinunkin tulisi?


Kapitalismi


Abortti


Nykytaide


Lisää videoita osoitteessa: https://www.prageru.com/

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s