Paul Joseph Watson: Totuus Trumpin ilmaiskusta Syyriaa vastaan

Melkein sata siviiliä tappaneen kaasuiskun jälkeen Trump käynnisti ilmaiskut Syyrian Bashar al-Assadin hallintoa vastaan huolimatta hänen aiemmista vaalilupauksistaan olla jatkamatta Obaman ja Hillary Clintonin tukemaa Syyrian proxy-sotaa Venäjää vastaan, mikä on johtanut vain terrorismin ja pakolaistulvan lisääntymiseen ja kiristyviin jännitteisiin USA:n ja Venäjän välillä. Vaikka olen suhtautunut jo yli vuoden ajan Donald Trumpin politiikkaan myönteisesti, olen myös sanonut etten pelkäisi kritisoida häntä kun sen aika tulee. Trumpin ilmaiskut al-Assadin hallintoa vastaan on saanut hyvin epäsuositun vastaanoton monien niiden keskuudessa, jotka äänestivät hänet alunpitäen valtaan. Kemiallinen sodankäynti on hirvittävä rikos ihmisyyttä vastaan ja siihen tuleekin reagoida, mutta ongelma tässä on nyt se, ettei kukaan voi sanoa varmuudella, että iskun takana olisi Syyrian hallinto eikä kapinalliset tai ISIS. On hyvä kysyä. että miksi Bashar al-Assad määräisi hermokaasuiskun vain vajaa viikko sen jälkeen kun Trumpin ulkoministeri Rex Tillerson ilmoitti julkisesti ettei Syyrian hallinnon kaataminen ollut enää USA:n ulkopoliittinen intressi.Poistettu Daily Mailin artikkeli tammikuulta 2013 väitti hakkeroidun sähköpostiviestin sisältäneen todisteita siitä, että Washington tuki Qatarin – al-Qaidan ja ISILin yhden päärahoittajan – ideaa salakuljettaa kemiallisia aseita Syyrian kapinallisille ja jihadisteille kaasuiskun suorittamiseksi mistä länsi syyttäisi Syyrian hallintoa saadakseen tekosyyn jatkaa sotaansa Lähi-Idän öljystä (ks. uusi suuri peli). Jesaja 17:1 ennustaa, että ”Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi.” Koska Syyrian hallinto kuuluu Iranin ja Venäjän liittolaisiin, tämä profetia toteutuu luultavasti kolmannen maailmansodan aikana missä Israel ja USA:n johtama länsi on sodassa Venäjää, Irania ja Syyriaa vastaan. Vielä äsken näytti siltä, että USA:n ja Venäjän välit tulisivat lähentymään Trumpin hallituksen myötä, mutta huhtikuun 4. kaasuisku Khan Sheikhounissa näyttää muuttaneen historian kurssin toiseen suuntaan. Mielenkiintoisesti USA käynnisti ilmaiskut Syyriaan tasan 100 vuotta siitä, kun USA liittyi ensimmäiseen maailmansotaan julistamalla sodan Saksaa vastaan. Sveitsissä asuva ystäväni Martin Lauchenauer lähetti tänään seuraavan viestin sähköpostiini:

USA: Hillary could lead to WW3 with nuclear-armed Russia claims Trump (6 days before election – speaking specifically against intervention into Syria.   https://www.youtube.com/watch?v=_SsWbt2P87g The Truth About Trump’s Air Strike on Syria ( ( the attack happened on the very same day as Prince Charles returned to GB from his European tour. Precisely 100 years after US Congress voted for entering WW I on Jan 6, 1917 and 100 years after US declared war against Austria-Hungary on Jan 7, 1917)) Did WW III start already? What you think? [Martin kirjoitti vahingossa January 6, kun sota julistettiin huhtikuun 6. päivä].


Katso myös Lyndon LaRouchen ajatukset koskien Syyrian ilmaiskuja täältä.

angels-demons_largeAdvertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s