Paul Joseph Watson: Pedofiilit hallitsevat maailmaaAiheesta lisää seuraavissa artikkeleissa: 

Englanniksi:

2 vastausta artikkeliin “Paul Joseph Watson: Pedofiilit hallitsevat maailmaa

 1. moi heräsin kun on vapaata ehkä liian aikaisin mutta on aamulla rauhaisaa…tämä walesin symboli ja taivaalle kun tulee se ilm 12 merkki ensin synnyttävä nainen sitten se lohikäärme on muuten jo lokakuun aikana katsoin blogiasi poimin tuon 100 vuotisjuhlan…se tulee siis marraskuussa ja charles mahdollisesti sinne…on jännä juttu kun ihan selvästi sulla on ihanomanlainen tutkimus sarka tämä englannin puoli. Joka alkaa tulla siellä amerikan puolellakin tulla vastaan https://www.youtube.com/watch?v=4AhVjHq_EVg tuossa on englannin vaikutus orjuuteen jännä miten kaikki näyttää että etelä-valtiot oli orjuuden puolella kun totuus onkin päinvastoin joka haluaa katsokoon. Mies kertoo on itse osin intiaanisukua ja saarnaaja hyvä…On järkyttävää tämä lastenhyväksi käyttö ympäri mailmaa lapset kärsii..On monia antikristusehdokkaita eikä tämä sinun esiintuoma suinkaan ole päinvastoin juuri tuo merkkitaivaalla ja samaan aikaan tuleva Juhlajuttu on merkittävä asia Profetian valossa kun haetaan ymmärrystä myös Britannin ero brexit on jotenkin ”kummallinen asia” koska katolisuus on takapiruna kaikessa seuraamme mielenkiinnolla, mulla on se kummallinen pinttymä NOISTA amerikan seuraamisista Obama on myös ns.takapiru yk:n kautta ja se Kusner myös kumma tyttären mies 666 taloineen New Yorkista tummine silmineen eräs uneni on vaikuttanut minuun voimakkaasti..Kyllä Charles tulee voimakkaasti symboleissa nyt esiin muilla ei ole lohikäärmettä taivaalla hänellä on…ja jos taivas luo merkiksi tämänkaltaista on minunkin samuelin tutkimisia tästä kuningashuoneesta pidettävä jälleen kiitollisena arvossa ettei yllätys ole jos tapahtuu noin kun kuvailet Paavin junailevan…Jokatapauksessa kun muistellaan 2 mailmansotaa ja jos luulemme ettei mailmassa Salaliitot jyllää vapaamuurareineen erehdymme jokainen stalin crurchill hitler amerikan pressa kaikki oli niitä…eripuolilla vain sama on oleva eli kuka on pahis ? osapuolet kun on niitä jälleen….YESHUA TAI Jeesus on ainoa tie lukijat pois ja pelastukseen..terveisin Henry..

  Tykkää

  1. Moikka vain Henry. Eräs lukija informoi minua tuosta tähtitaivaalle lokakuussa ilmestyvästä Ilm. 12:sta lohikäärme/vaimo symboliikasta jo viime vuoden puolella, mutta en ole vielä ehtinyt paremmin tutustua siihen. Kun Charlesin vaakunasymbolissa on tämä Walesin punainen lohikäärme ja hän saattaa tehdä ensimmäisen virallisen valtionvierailunsa Israeliin marras-joulukuussa, niin onhan se taas yksi mielenkiintoinen merkki monien muiden joukossa. Katsoin tuon videon tuosta USA:n sisällissodasta. Näinhän se usein on, että historian on voittajien kirjoittamaa ja siksi nämä tapahtumat esitetään myöhemmille sukupolville aika yksinkertaisessa ja pelkistetyssä valossa. Kannattaa katsoa myös Dinesh D’Souzan viimevuotinen dokumenttifilmi Hillary’s America missä tätä demokraattien historiallista yhteyttä orjuuteen käsiteltiin myös enemmän.

   Sen voi katsoa Youtubesta muutaman euron hintaan: https://www.youtube.com/watch?v=-hnr_KYm51E. Iso-Britannialla oli tosiaankin merkittävä rooli orjuuden historiassa. 1600 – 1800 -luvuilla se oli maailman johtava orja- ja huumekaupan edistäjä. 1760 -luvulla Amerikkaan vuosittain kuljetetuista 80 000 orjasta yli puolet vietiin brittiläisissä laivoissa. Historioitsija David Richardson on arvioinut, että 1600 ja 1700 -luvuilla brittien laivat kuljettivat Atlantin yli kaikkiaan 3,4 miljoonaa orjaa. Vuosien 1750 ja 1780 välillä 70% Britannian hallituksen kokonaistuloista tuli sen siirtomaiden omaisuuden ja orjakaupan verotuksesta. Monien tutkijoiden mukaan Britannin oligarkki Elisabet II:n johdolla on yhä tänäänkin globaalin huumekaupan johtava takapiru. Ja nämä pedofiilit yhteydet antavat ymmärtää, että heillä olisi kytköksiä myös nykypäivän orjuuteen eli ihmiskauppaan. YK:n mukaan orjuus on muuten tänään paljon yleisempää kuin se on ollut minään aikaisempana historian aikakautena. Joten se siitä kehityksestä.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s