Paul Joseph Watson: Saudi-Arabia on maailman syöpäkasvain.

Ihmisiä ympäri maailmaa on järkyttänyt tänään Ariana Granden konsertissa Manchesterissa tapahtunut terrori-isku, mikä on vaatinut jo 22 lapsen hengen ja mihin ääri-järjestö ISIS on myöntänyt vastuunsa. Kaksi päivää ennen iskuja Donald Trump vierailee ensimmäisellä ulkomaanmatkallaan Saudi-Arabian kuningaskunnassa ja tekee Riadin hallituksen kanssa 350 miljardin dollarin arvoisen asesopimuksen seuraavaksi 10 vuodeksi. Hän avasi Riadiin myös kansainvälisen terrorisminvastaisen keskuksen. Asian ironia on siinä, että Saudi-Arabia jos kukaan on vastuussa islamistisen wahhabi ideologian levittämisestä ja ekstremistien rahoittamisesta enemmän kuin yksikään toinen muslimimaa, mukaanlukien Iranin islamilainen teokratia. Miksi länsi (Yhdysvallat ja Iso-Britannia) jatkaa yhteistyötään Saudi-Arabian kanssa, joka on päällimmäisenä vastuussa tästä pahasta, mikä on vienyt niin monilta viattomilta ihmishengen?

Puheessaan Riadissa Trump keskittyi parjaamaan vain Irania ja sen liittolaista Syyrian hallitusta islamilaisen terrorismin rahoittajaksi. Trump sanoi, ettei ”yksikään puhe tämän uhan sammuttamisesta olisi täydellinen ilman mainintaa hallituksesta, joka antaa terroristeille kaikkea kolmea: turvasataman, taloudellisen tuen ja värväämisen tarvitun sosiaalisen aseman. Se on hallitus, joka on vastuussa niin suuresta osaa alueen epävakaudesta. Puhun tietenkin Iranista. Libanonista Irakiin ja Jemeniin, Iran rahoittaa, aseistaa ja kouluttaa terroristeja, militantteja ja muita ekstremistiryhmiä, jotka levittävät tuhoa ja kaaosta alueella. Vuosikymmenien ajan Iran on lisännyt bensaa liekkeihin lahkolaissotiin ja terrorismiin.” Vaikka Trump on oikeassa Iranin suhteen, Wikileaks ja monet muut lähteet kertovat kuitenkin, että ISIS saa päällimmäisen taloudellisen ja logistisen tuen Saudi-Arabian ja Qatarin hallitukselta, ei Iranilta (ISIS on sunnilainen terrorijärjestö, jonka ideologia on käytännössä sama kuin Saudi-Arabian wahhabistinen valtionuskonto).

On vaikea ymmärtää miksi Presidentti Trump jatkaa tätä edeltäjiensä Saudi-Arabiaa liehittelevää ulkopolitiikkaa vaikka vaalien alla hän puhui avoimesti Saudi-Arabiaa vastaan islamilaisen terrorismin johtavana rahoittajana ja syytti Riadin hallitusta myös syyskuun 11. terrori-iskuista mistä FBI löysi todisteita terrori-iskun virallisen tutkimuksen salaiseksi luokitelluissa 28-sivussa, jotka vapautettiin julkisuuteen vasta viime vuoden elokuussa (ks. edellinen artikkeli). Huolimatta vaalien aikaisesta anti-islamilaisesti retoriikastaan, Trump edisti puheessaan myös antikristillistä ”rauhan” sanomaa mitä Prinssi Charles on edistänyt jo vuosikymmeniä: ”Jos nämä kolme uskoa [islam, kristinusko ja juutalaisuus] voi liittyä yhteistyöhön, silloin rauha maailmassa on mahdollinen.” Tällainen väite on tietenkin antikristillinen valhe, sillä Raamatun mukaan rauha on mahdollinen vasta silloin kun koko maailma tunnustaa Jeesuksen Jumalan Ainosyntyiseksi Pojaksi, Kuningasten Kuninkaaksi ja Herrojen Herraksi. Trump osallistui myös traditionaaliseen miekka-tanssiin Saudi-prinssien kanssa mihin myös Prinssi Charles osallistui helmikuussa 2014.

Vaikka en yleensä seuraa valtamedian Trumpia koskevaa uutisointia johtuen sen vääristelevästä ja puolueellisesta raportoinnista (Harvardin Yliopiston tutkimuksen mukaan 80% median raporteista oli Trumpin ensimmäisen 100 päivän aikana negatiivista), tällä kertaa Washington Postin kritiikki on aiheellista: ”[ulkoministeri] Tillerson puhuu ihmisoikeuksista Iranissa. Kyllä, amerikkalaiset ovat usein tekopyhiä siitä missä ja milloin he tukevat ihmisoikeuksia. Mutta tuomitessaan ihmisoikeudet Iranissa, samalla kun seisoo Saudi-Arabian puolesta, paikan missä ei ole poliittista tai uskonnollista vapautta, toi tekopyhyyden kokonaan uudelle asteelle. Parempi olla sanomatta yhtään mitään.” Olen joutunut puolustamaan Trumpia monissa tilanteissa missä kristityt veljeni ovat panetelleet häntä ja hänen tukijoitaan epäoikeutetusti. Erään nimeltä mainitsemattoman henkilön mukaan olen kuulemma Trumpin palvoja, kun seison hänen konservatiivisen liikkeensä edustamien juutalais-kristillisten arvojen puolesta (hän uskoo Trumpin olevan Antikristus). Mutta en palvo Trumpia tai puolusta häntä sokeasti myös silloin kun siihen ei ole mielestäni aihetta.

PS. Henkilönä Trump ei merkitse minulle yhtään mitään. Puolustaessani häntä puolustan enemminkin sitä liikettä, jonka avulla hän nousi valtaan. Puolustan niitä arvoja joilla hän vetosi äänestäjiin. Nämä arvot sisältävät perinteiset oikeistokonservatiiviset arvot, kuten klassinen liberalismi, pro-life, pro-Israel, pro-kristinusko, anti-islam, anti-globalismi, anti-kommunismi, anti-fasismi, jne. Jos kuulut näiden arvojen osalta vastakkaiseen leiriin, kannatat silloin samoja antikristillisiä arvoja joiden nimessä kristinuskolle vihamielinen punavihreä vasemmisto ja sen johdossa oleva Prinssi Charles ratsastaa. Donald Trumpin Saudi-Arabian kuningaskuntaa imarteleva puhe Riadissa kaksi päivää ennen Manchesterin terrori-iskuja.


Dokumentti Saudi-Arabia Uncovered
En allekirjoita tämän henkilön näkemyksiä islamista ja Iranista, mutta hänen huomionsa Saudi-Arabiasta osuu maaliin. Valitettavasti hänen kanavansa katsojamäärät ovat jääneet hyvin pieneksi ja taistelee olemassaolostaan.


Vaalien alla Donald Trump herjasi vielä avoimesti Saudi-Arabiaa sen terrorismikytköksistä. 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s