Eläkkeellä oleva MI5 agentti tunnustaa kuolinvuoteellaan: Tapoin Prinsessa Dianan

Eräs sivuni lukija lähetti äsken sähköpostiini Baxter Dmitryn (epäilemättä Putinin agentti kun nimikin on Dmitry) tuoreen raportin YourNewsWire.com verkkosivulta, joten suomennan sen myös omaan blogiini. Muiden muassa Facebookin käyttämä ”faktantarkistaja” sivusto Snopes.com (millä FB pyrkii sensuroimaan ”vaarallisia” uutisia) leimasi tämän taas feikkiuutiseksi. Juuri mitään kunnollisia perusteita tähän tuomioon ei kuitenkaan anneta. Sivusto sanoo vain: ”Kuten on asian laita useimmissa feikkiuutisissa, artikkelista puuttuu ratkaisevat yksityiskohdat sellaiset kuten milloin ja missä tunnustus tapahtui ja kuinka väitetty salamurha tapahtui eikä yksikään toinen uskottava uutislähde (edes tabloidit) raportoinut tarinaa.” Oletuksena on siis se, että vain valtavirran lehdistö on luotettava ja että juorulehdetkin ovat uskottavampia kuin ”sivusto, joka on tunnettu tuestaan perusteettomille salaliittoteorioille.” The Daily Caller sanoo: ”Lähes kaikki kirjoittajat jotka suoltavat faktan tarkistuksia Snopesille on liberaalista taustasta ja monet heistä ovat ilmaisseet halveksuntaa republikaani äänestäjille.

”The Daily Caller ei voinut tunnistaa yhtäkään Snopesin faktantarkistajaa, joka tulee konservatiivisesta taustasta. Snopes ei vastannut listaan kysmyksiä TheDC:ltä koskien sivuston ideologista taipumusta.” Wikitruth puolestaan kertoo: ”Ei ole lakimiesten tiimiä tai julkisia tietoja, jotka olisi talletettu sinne ja tänne, ja ei ole päteviä tutkijoita jotka tekevät työtä kulissien takana. Snopes ei ole mitään muuta kuin hyvin suosittu kellariblogi, joka ottaa ’faktantarkistus’ verkkosivun keulakuvan. David ja Barbara Mikkelson, aviomeis ja vaimo San Fernando Valleysta, käynnisti heidän ’neutraalin’ bloginsa, ala-arvoisen ja vasemmalle taipuvan, yli vuosikymmen sitten julkaisten uudestaan ja uudestaan ’lopullisia faktuaalisia sanojaan’, jotka eivät ole todella faktoja laisinkaan. Snopes toistuvasti selittää pois kritiikin liberaaleja poliitikkoja ja muita vasemmiston julkisia hahmoja kohtaan samalla kun hyökkää konservatiiveja vastaan. On ilmeistä, että Snopes.com on erityisen agendavetoinen  ja puolueellinen auttaakseen Obamaa ja Hillary Clintonia, aivan yhtä dogmaattisesti kuin valtavirran media, mukaanlukien CNN, MSNBC, Washington Post, New York Times, Boston Globe, Politifact ja Forbes. Snopesin ’faktantarkistajat’ sisältävät huoria, prostituutteja ja kannabista polttavia bloggaajia – jääneet kiinni rysän päältä.”

mi5-agent-678x38180-vuotta vanha eläköitynyt MI5 agentti, John Hopkins, on tehnyt sarjan tyrmistyttäviä tunnustuksia sen jälkeen kun hänet päästettiin sairaalasta Lontoossa keskiviikkona ja kertoi että hänellä on vain viikkoja elinaikaa. Hopkins väittää olleen mukana 23 salamurhassa Britannian tiedustelupalvelulle vuosina 1973 – 1999, mukaanlukien Prinsessa Dianan. 

Herra Hopkins, joka työskenteli agenttina M15:lle 38 vuotta, väittää että häntä käytettiin usein iskumiehenä viraston taholta, salamurhatakseen hienovaraisesti yksilöitä joita pidettiin uhkana Yhdistyneen Kuningaskunnan kotimaiselle turvallisuudelle.

Koulutettu sekä mekaniikan insinööriksi että ammusten asiantuntijaksi, herra Hopkins väittää että hänellä on laaja kokemus paljon epätavanomaisemmista keinoista kuoleman ja tuhon aiheuttamiseen, mukaanlukien kemikaalit ja myrkyt.

80-vuotta vanha brittimies väittää että hän oli mukana MI5:n kanssa salamurhissa kesäkuusta 1973 joulukuuhun 1999, jonka aikana hän sanoo ”MI5:n toimineen vähemmällä ulkoisella valvonnalla.” Hopkins sanoo olleensa osa seitsemän agentin solua, joille oli uskottu poliittisten salamurhien välittäminen ympäri Yhdistynyttä Kuningaskuntaa. Useimmat uhrit olivat poliitikkoja, aktivisteja, journalisteja ja ammattiliittojen johtajia.

Herra Hopkins sanoo Prinsessa Dianan olleen ainutlaatuinen hänen uhriensa joukossa, sillä hän oli ainut naispuolinen jonka hän koskaan salamurhasi, kuten myös ainoa kuninkaallinen. Hän on myös ainut uhri jonka poisjärjestämisen kuningasperhe itse määräsi.

[Kielletty maailmanlaajuisesti: Prinsessa Diana dokumenttifilmi ‘Unlawful Killing’. Pakko nähdä.]

Hän väittää että hänellä oli sekavia tunteita Prinsessa Dianan kuolemasta. Toisaalta, Diana oli ”kaunis, hyvä-sydäminen nainen”, joka ei ansainnut kuolla näin nuorena. Mutta herra Hopkinsin mukaan, hän myös asetti Britannian Kruunun vaaraan:

”Hän tiesi liian monta kuninkaallista salaisuutta. Hän kantoi valtavaa kaunaa ja hän oli menossa julkisuuteen kaikennäköisillä villeillä väitteillä. Pomoni kertoi minulle, että hänen täytyi kuolla – hän oli saanut määräyksen suoraan Prinssi Philipiltä – ja meidän täytyi saada näyttämään se onnettomuudelta. [Vaikka Diana itse sanoi Prinssi Charlesin olleen salamurhajuonen aivot, Charles on voinut delegoida homman isänsä Philipin vastuulle. Paljastin jo tässä artikkelissani, että salamurhan motiivina oli Windsorin huoneen seksiskandaali minkä Diana aikoi paljastaa julkisuuteen juuri ennen kuolemaansa josta tulee täyteen pian 20 vuotta, kirj. huom.]

En ollut koskaan ennen tappanut naista, vielä vähemmän prinsessaa, mutta tottelin määräyksiä. Tein sen Kuningattaren ja maan hyväksi.

Seuraava vaihe korkean-tason salaliittoa sisälsi median, joka oli Palatsin tiukassa kontrollissa puhuen toinen toisilleen ja viittasivat toinen toisiinsa varmistaakseen että kaikki olivat samalla sivulla. Se oli hyvin hallittu operaatio.

”Britannian journalistit vastaavat toimittajille, jotka vastaavat oligarkeille, jotka kaikki haluavat ritariarvon rikollisperheeltä Buckingham Palatsissa. Britanniassa ei ole vapaata lehdistöä,” sanoo herra Hopkins. [ja Snopesin mukaan meidän tulisi luottaa vain siihen mitä tämä ”vapaa lehdistö” julkaisee Britanniassa, kirj. huom.]

”Pääsimme vastuusta murhasta”.

80-vuotias viettää viimeisiä viikkojaan kotonaan ja odottaa otettavan säilöön tunnustuksensa jälkeen, mutta en voi sanoa että välittäisin paljoakaan.” Hopkins selitti, että mikä tahansa tutkimus tapaukseen ”veisi iäisyyden” ja olisi ”hyvin monimutkainen” koska on vain muutamia ylöskirjattuja tallenteita salaisista MI5 aktiviteeteista ja ”useimmat työtovereistani ovat jo kuolleet”.

Kaikkein tärkein todistaja tapaukseen, herra Hopkinsin pomo, kuoli sydänkohtaukseen ”varhaisella 2000 -luvulla” ja väitettyä rikosjohtajaa, Prinssi Philipiä, ”ei tietenkään syytetä koskaan mistään.”

[Kuningatar Elisabeth määräsi Dianan murhan sanoo Dianan paras ystävä]

”Jos Prinssi Philip antaisi koskaan itseään psykiatrin analysoitavaksi, olen varma että hänet diagnosoitaisiin psykopaatiksi. Hänellä on kaikki psykopaatin tunnuspiirteet.”

Kysyttäessä miksi hän ei kieltäytynyt työstä tai paljastanut juonta ajoissa, hän selitti ”MI5 agenttien vannovan valan Kruunulle, emme voi olla puolueettomia kun se tulee kuningasperheeseen. Parhaimmillaan olisin tehnyt maanpetoksen, pahimmillaan Philip olisi suunnitellut minulle kammottavan kohtalon.”


Baxter Dmitry on kirjoittaja sivulla Your News Wire. Hänen aiheitaan on politiikka, liiketalous ja viihde. Puhuen totta voimalla siitä lähtien kun hän oppi puhumaan, Baxter on matkustanut yli 80 maassa ja voittanut väittelyt joka ainoassa. Elää ilman pelkoa. Email: baxter@yournewswire.com Follow: @baxter_dmitry 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s