CNN kaapelitelevisioyhtiön valvova tuottaja myöntää feikkiuutisten tehtailun Donald Trumpin mustamaalaamiseksi

Kirjoitin viime vuoden marraskuussa Donald Trumpin vaalivoittoa käsitelleessä artikkelissa: ”Project Veritasin James O’Keefen salakuvaamissa videoissa demokraattisen puolueen kampanjajohtajat puhuivat siitä kuinka he palkkasivat mieleltään häiriintyneitä ihmisiä aiheuttamaan tarkoituksella väkivaltaa Trumpin joukkokouksiin voidakseen syyttää siitä mediassa Trumpin ’jakavaa’ ja ’rasistista’ retoriikkaa. Samoissa videoissa he puhuvat myös erilaisista tekniikoista millä he aikoivat suorittaa vaalivilpin Trumpin häviöksi. Juuri ennen vaaleja löydettiin yli miljoona jo kuollutta äänestäjää ja vieläkin useampi määrä ihmisiä, jotka olivat äänestäneet monissa eri osavaltioissa useampaan kertaan. Vaikka Trump lopulta voitti, Clintonin yritys vaalivilppiin ei ollut vaaleja edeltänyt salaliittoteoria vaan todistettu asia.” Kun Project Veritasin paljastukset tulivat juuri ennen viimeistä vaaliväittelyä julkisuuteen , Trump ilmoitti ettei hän välttämättä hyväksyisi vaalitulosta mikäli Hillary Clinton voittaisi.

CNN_FAKE_NEWSHillary Clinton ja liberaali valtamedia kauhisteli kuinka Trump kyseenalaistaa koko Yhdysvaltain demokratian ja pelotteli sillä kuinka Trumpin kannattajat alkaisivat hävittyään mellakoida ympäri maata. Kohta sen jälkeen kun Trumpin voitto sai koko liberaalin valtamedian ja sen seuraajat suunniltaan, kävikin täsmälleen päinvastoin. Hillaryn kannattajat ja kommunismin symboleihin pukeutuneet antifa-protestoijat alkoivat mellakoida ja vaatia sisällissotaa tai Trumpin salamurhaa. Juuri äsken silminnähden juovuksissa ollut näyttelijä Johnny Depp sanoi Lontoossa, että hän toivoisi Trumpin olevan paikanpäällä voidakseen ampua hänet näyttelijä John Wilkes Boothin jalanjäljissä, joka murhasi presidentti Abraham Lincolnin 14. huhtikuuta 1865. Toukokuussa CNN:lle työskentelevä ”koomikko” Kathy Griffin julkaisi videon missä hän nosti ilmaan Trumpin verisen tekopään minkä Presidentin 11-vuotias Barron-poika näki TV:stä luullen ensin, että hänen isälleen oli tapahtunut jotain kauheaa (ks. Mark Dicen kokoelma liberaalien tappouhkauksista).

[ks. myös: Vasemmiston terrorismi Yhdysvalloissa riistäytymässä käsistä]

Tätä vasemmiston hysteriaa on ruokkinut paljolti uutiskanavien kuten CNN:n yritys tehdä Trumpin voitto laittomaksi väitteillä, joiden mukaan Venäjän hakkerit sekaantuivat USA:n vaaliprosessiin ja että Trumpilla itsellään oli yhteyksiä Kremliniin (vaikka tosiasiassa Clintonin pariskunnalla on paljon todistetummat yhteydet Kremliniin laittomien uraanikauppojen muodossa). Eilen Project Veritas julkaisi taas uuden salakuvatun videon missä CNN:n valvoja tuottaja John Bonifield myöntää kameralle, että väite Trumpin yhteyksistä Venäjään on ”suurimmaksi osin roskaa” mistä heillä ei ole ”mitään valtavia todisteita”, mutta CNN pomo Jeff Zucker vaati henkilökuntaa jatkamaan tämän valheen toistoa katsojamäärien säilyttämiseksi (Trumpin tammikuisen virkaanastujaisten jälkeen CNN on maininnut lähetyksissään Venäjän 15 694 kertaa). Bonifield myöntää, että suurten mediayhtiöiden toiminta on pelkkää bisnestä ja ettei kukaan enää välitä journalismin etiikasta. Hän myös sanoo, että Trump on oikeassa kutsuessaan CNN:n raportointia ”noitavainoksi”. Että sellaista. Trump osui todellakin naulan kantaan sanoessaan Valkoisen Talon lehdistötilaisuudessa CNN:n Jim Acostalle, että hänen toimeksiantajansa ei ole feikkiuutinen vaan ”erittäin feikkiuutinen”.

[Oikea media: Jälleen murskaava kyselytutkimus median luotettavuudesta]
28. kesäkuuta julkaistu jatko Project Veritasin salakuvaamaan materiaan missä CNN:n johtava uutisankkuri Van Jones myöntää, että koko Trump-Venäjä kerronta on ”suuri fiasko” (”big nothingburger”).

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s