Kongressin jäsen paljastaa Donald Trumpin salamurhajuonen.

Vastoin kaikkia valtalehdistön galluppeja ennustin Donald Trumpin voiton olevan todennäköinen jo neljä päivää ennen vaaleja. Vielä vuoden 2016 alussa en uskonut hänen voittoonsa, mutta Brexit-äänestyksen jälkeen aloin veikata yhä enemmän Trumpin voiton puolesta ja tässä mieleni sai muuttumaan eräs sivuni lukija. Olin jo valmistautunut hänen voittoonsa ja julkaisin siitä lähes 40 sivuisen artikkelin vain neljä päivää vaalituloksen selviämisestä (yleensä minulta menee 30 sivuisen artikkelin kasaamiseen noin viikko). Aina siitä lähtien olen myös ennustanut kuinka globalistien maailmanhallitus suunnitelmia vastaan noussut Presidentti Trump saattaisi päätyä samalla listalle Abraham Lincolnin ja John F. Kennedyn kanssa ellei Jumala itse puutu peliin ja pane kapuloita rattaisiin eliitin salajuonille. Donald Trumpia on yritetty syrjäyttää virastaan jo monenlaisten syytösten ja valeuutisten kautta mitä Presidentti itse on kutsunut ”noitavainoksi”.

CNNKathyGriffinFinal-640x480
Uutiskanava CNN:lle työskennellyt ”koomikko” Kathy Griffin kohautti maailmaa toukokuussa videollaan missä hän nosti Trumpin verisen tekopään ilmaan ISIS-tyyliin.

Ensimmäistä puolta vuotta hänen virastaan (vale)uutisia on hallinnut todistamaton väite yhteistyöstä Trumpin kampanjan ja Venäjän Duuman välillä Clintonin kaatamiseksi. Project Veritasin salakuvaamissa videoissa CNN valvova tuottaja John Bonifield tunnusti Trumpin kampanjan Venäjä yhteydet valeuutiseksi millä kaapelitelevisiokanava (jonka akronyymi on muutettu humorisesti sanoihin Clinton News Network tai vastaaviin variaatioihin) yritti vain kasvattaa katsojalukujaan. Bonifield myönsi Trumpin olleen oikeassa luonnehtiessaan CNN:n raportointia noitavainoksi. Trumpista yritetään päästä eroon joko asettamalla hänet virkasyytteeseen tai nopeammalla tavalla. Paul Joseph Watson kirjoitti eilisessä raportissaan kuinka 90-luvun Toronton ”nauruherätyksestä” kuuluisaksi noussut kiistelty evankelista Rodney Howard-Browne kertoi seurakunnalleen kuinka eräs republikaani edustaja Yhdysvaltain kongressissa oli paljastanut hänelle juonen missä Presidentistä aiotaan päästä eroon ”yhtäkkisesti”. Browne sanoi, että jokainen ”voi lukea rivien välistä” mitä hän tällä tarkoitti.

Etelä-afrikkalainen pastori kutsui ihmisiä ympäri maailman ”rukoilemaan ympärivuorokautisesti presidentin suojaksi”. Selvästikin pimeyden voimat ovat Trumpin presidenttiyttä vastaan. Helmikuussa, kun Presidentin puoliso Melania Trump johti yleisön Isä Meidän –rukoukseen Floridassa, vasemmisto yhtyi muslimien kanssa sotahuutoon ”Alluha Akbar” (Allah on suurempi) Trumpin-vastaisessa mielenosoituksessa New Yorkissa. Muutamaa päivää myöhemmin myös noidat kokoontuivat lausumaan loitsujaan Trumpin hallituksen kaatamiseksi. Tässä kuussa Trump piti puheen Varsovassa missä hän ylisti Puolan vapautumista kommunismin ikeestä ja kristinuskon voittoa ateismista ja sanoi Euroopan kansojen kohtaavan nyt samanlaisen uhan radikaalissa islamissa. Trump julisti hurraavalle kansanjoukolle: ”Kun seison täällä tänään tämän uskomattoman joukon edessä, tämän uskollisen kansan, voimme yhä kuulla niiden äänet jotka kaikuvat läpi historian. Heidän viestinsä on yhtä totta tänään kuin koskaan. Puolan kansa, Amerikan kansa, Euroopan kansa, huutaa yhä, ’Me haluamme Jumalan’.” Moni kristitty iloitsi ja sanoi, etteivät muista nähneensä tai kuulleensa vastaavaa sitten Ronald Reaganin päivien.

Niille kristityille jotka uskovat Trumpin palvelen pahan valtakuntaa, lainaisin Jeesuksen sanoja Markuksen evankeliumissa: ”Ja jos jokin valtakunta riitautuu itsensä kanssa, ei se valtakunta voi pysyä pystyssä. Ja jos jokin talo riitautuu itsensä kanssa, ei se talo voi pysyä pystyssä. Ja jos saatana nousee itseänsä vastaan ja riitautuu itsensä kanssa, ei hän voi pysyä, vaan hänen loppunsa on tullut.” (Mark. 3:24-26). Kiistellystä Rodney Howard-Brownesta ja nauruherätyksestä sanon vain sen, että sivuni politiikka on ollut yleensä puuttumatta tällaisiin kysymyksiin, jotka jakavat kristittyjen mielipiteitä voimakkaasti. Olin yhteen aikaan kristitynfoorumi sivuston ahkera lukija ja vastustin henkeen ja vereen lähes kaikkea karismaattisuutta (myös kielilläpuhumista). Sittemmin näkemykseni ovat muuttuneet paljon maltillisemmaksi ja olen yrittänyt nähdä asiat hieman tasapuolisemmin ja objektiivisemmin. En ole tänään sen enempää karismaattisuuden puolustelija kuin sen vastustajakaan. En puolusta äärikarismaattisuutta, mutten puolusta myöskään ääriantikarismaattisuutta. Ilman Pyhää Henkeä kristinusko muuttuu usein pelkäksi lahkohenkiseksi kiihkoiluksi puhdasoppisuudesta ja vieroksun sellaista ainakin yhtä paljon kuin joitakin karismaattisen liikkeen epäraamatullisia ääri-ilmiöitä.Vaikka luin nuoruudessani paljon negatiivisia kirjoituksia Rodney Howard-Brownesta, hän vaikuttaa tässä haastatelussa hyvin järkevältä ja tervehenkiseltä kristityltä. Allekirjoitan itse kaiken mitä hän sanoo tässä esimerkiksi Antikristukseen ja tulevaan maailmanhallitukseen liittyen.Huom.  Toukokuussa kritisoin Trumpin tekemää monen sadanmiljardin dollarin asesopimusta Saudi-Arabian terroristivaltion kanssa. Yläpuolisessa haastattelussa Pat Robertsonin kanssa Trump kertoi tehneen tämän sopimuksen sillä ehdolla, että Persianlahden öljyrikkaat maat lopettaisivat terroristien rahoittamisen. Trump on tässä haastattelussa normaalia avoimempi sen suhteen, että Saudi-Arabia ja Qatar on islamilaisen terrorismin johtavia rahoittajia. ks. myös: https://www.infowars.com/trump-ends-cia-program-arming-anti-assad-rebels/  

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s