Amazon Go päivittäistavarakauppa on askel lähemmäksi Ilmestyskirjan ennustamaa yhteiskuntaa ilman käteistä rahaa.

Olen kirjoittanut Ilmestyskirjan 13. luvun ennustamasta pedon merkki yhteiskunnasta jo kirjani 8. luvussa ja tässä artikkelissa, joten julkaisen vain lyhyen päivityksen jonka sain sähköpostiini Uudessa Seelannissa asuvalta 69 -vuotiaalta kristityltä veljeltä, joka on uskonut Prinssi Charlesin olevan Antikristus jo vuodesta 1964 lähtien (mistä häntä on pilkattu koko ikänsä jopa kristillisten seurakuntien pastoreiden taholta) ja julkaissut aiheesta useamman kirjan. Keskustelimme juuri mm. Jerusalemin vapauttamisen riemuvuodesta, Judah Ben Samuelin profetiasta ja viime päivien dramaattisista tapahtumista Temppelivuorella, mikä saattaa johtaa hyvinkin siihen että Israel kaappaa Temppelivuoren hallinnan lopullisesti Jordanian hallitsemalta Waqf-järjestöltä ja sallii juutalaisten rukoilla siellä vapaasti ilman muslimien häirintää. Raamatun profeettojen ennustama kolmas temppeli – missä Antikristus julistaa itsensä Jumalaksi – on käytännössä mahdotonta rakentaa niin kauan kuin Temppelivuori  – juutalaisuuden pyhin paikka – on islamilaisen Waqfan alaisuudessa (ks. myös Leo Mellerin kirjoitus tästä aiheesta täällä).

Maailman rikkaimpiin ihmisiin lukeutuva Jeff Bezos on Amazon.com verkkokaupan perustaja ja yksi Bilderberg-ryhmän päättävistä jäsenistä. Amazon verkkokirjakauppa on ollut edistämässä vahvasti sähköisen kaupankäynnin globaaliaa esiintuloa. Nyt se aikoo edistää käteisettömän yhteiskunnan esiinmarssia myös ruoka- ja sekatavarakauppojen yhteydessä. Tänä vuonna käynnistyvä Amazon Go on uusi mullistava kaupankäynnin muoto missä asiakkaiden ei tarvitse kuin marssia kauppaan, valita ostoksensa ja kävellä ulos ilman jonotusta myyntipisteillä. Näissä kaupoissa ei ole minkäänlaisia kassatyöntekijöitä sillä veloitus tapahtuu täysin omatoimisesti älypuhelimeen ladatun sovelluksen kautta mitä vilautetaan lukulaitteessa ennen kauppaan astumista. Kätevää, eikö vain? Mutta ihmiset jotka eivät tunne Raamatun profetioita eivät käsitä, että tämä kehitys on iso harppaus kohti Ilmestyskirjan ennustamaa kaupankäynnin muotoa missä kukaan ei ”voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.” Tämä on vakava asia sillä Ilm. 14:9-11 varoittaa:

Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: ”Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.”
DARPA:n entinen johtaja Regina Dugan esitteli D11 konferenssissa vuonna 2013 puettavien tietokoneiden seuraavan kehitysasteen, älytatuoinnit joiden sopivin paikka on joko otsassa tai käsivarressa. Viime vuonna älytatuointeja markkinoiva MC10 ilmoitti, että se haluaa puettavien olevan paljon enemmän kuin terveyttä ja kuntoa. ”Kun yhdistetty älypuhelimen, tabletin, tai near field communication (NFC) lukijan kanssa, WiSP laite mahdollistaa vaihtelevan joukon kuluttajan sovelluksia, kuten käteisettömän maksun.”

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s