USA:n vasemmistoradikaalit aikovat käynnistää toisen sisällissodan Venäjän bolševikkivallankumouksen satavuotisjuhlana marraskuussa.

Päivitän hieman niitä näkymiä joiden valossa olen ennustanut USA:n toisen sisällisodan ja kommunistisen maailmanvallankumouksen uudelleenelpymistä tämän vuoden marraskuuhun mennessä. Tammikuussa julkaisemassani artikkelissa kysyin seuraavaa: Johtaako Prinssi Charles maailman Trumpin ja Putinin vastaiseen anti-kapitalistiseen punavihreään vallankumoukseen tänä vuonna, kun Venäjän kommunistinen bolševikkivallankumous täyttää sata vuotta? Tässä kuin myös Charlottesvillen tapahtumia koskeneessa tuoreemmassa artikkelissa ennustin Trumpin hallinnon vastaisten massalevottomuuksien puhkeamista, joita inspiroisi vasemmiston romanssi marxilaisiin ja islamistisiin vallankumouksiin; ja jotka johtavat Amerikan sen toiseen sisällissotaan ja/tai maailmanlaajuiseen anti-kapitalistiseen protestiliikkeeseen, jonka sanoma ja tavoitteet vastaa Prinssi Charlesin poliittisen manifestin Harmonyn avauslauseen sotahuutoon: ”Tämä on kutsu vallankumoukseen!” Syyskuussa 2011 New Yorkissa marssinsa aloittanut ja sittemmin maailmanlaajuiseksi levinnyt Occupy Wall Street -liike (kuin myös sitä aikaisempi vasemmiston anti-globalisaatio -liike) oli vasta kenraaliharjoitusta sille mitä on odotettavissa edessäpäin. 

TRUMP_INAUGURATION_DCJM135-2017JAN20_022721_165.jpg
Antifa väittää vastustavan fasismia, mutta käyttäytyy usein juuri samalla tavoin kuin fasistit käyttäytyivät 30 -luvun Saksassa. Hyvä esimerkki tästä ristiriidasta on yläpuolinen kuva missä yksi kantaa kylttiä ”Ei! Pysäytä Trump/Pence fasistinen hallinto ennen sen alkua.” Heti sen vieressä on kyltti ”Vapauta Palestiina” tarkoittaen tietenkin ”Palestiinan” vapauttamista juutalaisista.

Jos et ole katsonut vielä edesmenneen Andrew Breitbartin dokumenttifilmiä Occupy Unmasked (Occupy paljastettu), kannattaa katsoa se nyt sillä filmin sanoma on hyvin ajankohtainen (voit katsoa sen täältä ilman suomenkielistä tekstitystä). Tammikuisessa artikkelissani kontrastin Yhdysvalloissa samoihin aikoihin vaikuttaneen oikeistopopulistisen Teekutsuliikkeen vasemmistolaisen Occupy -liikkeen sanoman ja tavoitteiden kanssa. Teekutsuliikkeen poliittinen maailmankuva sai vastakaikua paljolti Donald Trumpin presidenttikampanjassa, kun taas Occupy -liikkeen ajatukset resonoi sosialistiksi itsensä tunnustaneen Bernie Sandersin vaalikampanjassa, joka taisteli esivaaleissa Hillary Clintonia vastaan demokraattipuolueen presidenttiehdokkuudesta. Yhdysvaltalainen Politico -lehti julkaisi 23. elokuuta uutisen, joka kertoi vasemmistoradikaalien suunnitelmasta herättää Occupy -liike henkiin marraskuun neljänteen päivään mennessä. Mutta tällä kertaa sen protestit eivät olisi suunnattu vain Wall Streetin porhojen ”yhtä prosenttia” vastaan vaan Yhdysvaltain vaaleilla valittua hallitusta vastaan.

Viikko Charlottesvillen jälkeen, ”Vastarinta” suunnittelee sen seuraavaa liikettä. Ryhmän jäsenet, jotka kutsuvat itseään nimellä ”Hylkää Fasismi” tapasi viidessä kaupungissa ympäri maata lauantaina aikomuksilla organisoida kansakunnan laajuiset mielenosoitukset myöhemmin tänä vuonna. Heidän päämääränsä, Eva Sahanan, 22 -vuotiaan organisoijan mukaan, on yksinkertaisesti ”ajaa ulos Trumpin ja Pencen fasistinen hallinto.” 

Suunnitelma on yhä sen varhaisessa vaiheessa, mutta organisoijilla on suunnitelma mielessään. Lauantaina 4. marraskuuta – suurin piirtein vuosi Presidentti Donald Trumpin valinnasta – Vastarinnan jäsenet saapuvat Amerikan suuriin kaupunkeihin. He marssivat ja osoittavat mieltä aivan kuin he ovat tehneet menneisyydessä, mutta tällä kertaa, organisoijat sanovat, he eivät mene kotiin päivän päättyessä. Sen sijaan suunnitelmana on miehittää kaupungin keskustat ja puistot ja lähteä sieltä vasta kunnes Trumpin ja varapresidentti Mike Pencen hallinto on kaatunut… 

Johtavat organisoijat New Yorkin konferenssissa ovat vertailukelvoton joukko. Ne sisältävät Maoisti aktivisteja ja vasemmistolaisia kirjakaupan omistajia ja aseiden vastaisia puolestapuhujia, jotka kuvaavat itseään anti-fasisteiksi mutta jotka erottavat itsensä ”Antifasta”, mustapukuisista protestoijista, jotka ovat ottaneet väkivaltaisesti yhteen valkoisen ylivallan kannattajien ja ”vaihtoehto-oikeiston” kanssa Charlottesvillessa ja Kalifornian Yliopistossa, Berkeleyssa. Organisoijien pettymys vaalipolitiikkaan ja radikaali puhe ”hallinnon vaihdosta” asettaa heidät erilleen myös paljon maltillisimmista järjestöistä niin kutsutun Vastarinnan sisällä, järjestöistä kuten Jakamaton tai Keinu Vasemmisto, kaksi valitsijakunta-perusteista aktivisti ryhmää jotka muodostettiin Trumpin valinnan herättämänä.

New Yorkin tapaaminen, mikä sisälsi noin 90 ihmistä, pidettiin yhteisökeskuksessa vain kävelymatkan päässä Zuccotti Puistosta missä Occupy Wall Street sai alkunsa kuusi vuotta sitten. Suunnitelma marraskuun 4. päivälle muistuttaa tätä vuoden 2011 protestia useammalla kuin yhdellä tapaa. Ei vain taktiikka kaupunkialueen miehittämiseen juonnu suoraan Occupy Wall Street -liikkeeltä, mutta useat ”Hylkää Fasismi” ryhmän organisoijat olivat aktiivisia osanottajia Zuccotti Puiston protesteissa – kokemus mikä sai heidät kuulostamaan kuin kovettuneilta veteraaneilta, jotka jakelevat taktista neuvoa uusille rekrytoiduille.

”Kaikkialla tulee olemaan tarvetta ympärivuorokautisille operaatioille,” sanoi Andy Zee, Hylkää Fasismi organisoija joka otti osaa Occupy Wall Street protesteihin. ”Alkaen tästä hetkestä, meidän tarvitsee alkaa suunnitella.” Protestoijat ajattelevat ottavansa vuoroja ja nämä jotka kykenevät tulevat leiriytymään joka yöksi.

Mutta huolimatta ilmeisistä samankaltaisuuksista, Hylkää Fasismin suunnittelijat huolehtivat siitä, etteivät kehystäisi tulevia protesteja nimellä ”Occupy 2.0,” kenties koska alkuperäiset protestit ovat tulleet pahamaineiseksi jopa monien sen osanottajien keskuudessa luodessaan suuren määrän melua mutta saivat aikaan vain vähän tulosta.

”Tämä liike on eri vaihe historiassa kuin Occupy,” sanoi Sunsara Taylor, toinen organisoija. Ja toisin kuin Occupy Wall Street, jonka protestoijia vaivasi heidän kykenemättömyytensä liittyä yhteen tarkkojen vaatimusten ympärille, Taylor tähdensi, tällä protestilla tulee olemaan selvä vaatimus: Trumpin presidentin viran loppu. 

Kaikelle puheelle ”hallinnon vaihdosta”, nämä aktivistit väittävät etteivät he aio käynnistää perustuslain vastaista vallankaappausta. Nimenomainen menetelmä Trumpin työntämiseksi ulos virastaan on epäselvä ja he ovat avoimia erilaisille mahdollisuuksille. Kuten he kuvaavat sitä, jos Kongressi kieltäytyy syyttämästä presidenttiä virkavirheestä, silloin neuvonantajat voivat julistaa presidentin epäsopivaksi palvelemaan perustuslain 25. lisäyksen alla. Trumpin sisäpiiri voi joko painostaa hänet eroamaan virastaan, tai kenties presidentti yksinkertaisesti lähtee turhauduttuaan. Epäilijöille aktivistit osoittavat kohti Arabikevättä ja Etelä-Korean presidentin eroa viimevuonna todisteena massaprotestien tehokkuudesta (vahvistukset minun).

Jos nämä vasemmiston massaprotestit käynnistyvät suunnitelman mukaisesti 4. marraskuuta, ne saattavat olla alkua Yhdysvaltain toiselle sisällissodalle. On tuskin sattumaa, että vain kolme päivää myöhemmin 7. marraskuuta on Venäjän tsaarivallan kukistaneen ”lokakuun vallankumouksen” satavuotisjuhla. Nimi ”lokakuun vallankumous” johtuu siitä, että Venäjällä käytettiin tuolloin vielä juliaanista kalenteria missä vallankumouksen päivämäärä oli 25. lokakuuta. Marxilaista ja fasistista terroria ihainnoivan viherfasisti Pentti Linkolan ihmisvastaisia kirjoituksia lukenut Pekka-Eric Auvinen toteutti yhdeksen nuorta surmanneet Jokelan kouluampumiset lokakuun vallankumouksen 90 -vuotispäivänä 7. marraskuuta 2007. Auvinen kirjoitti surmia edeltäneessä manifestissaan:

…Totta kai on myös lopullinen ratkaisu: koko ihmiskunnan kuolema. Se ratkaisisi kaikki ihmisyyden ongelmat. Mitä nopeammin ihmisrotu on hävitetty maailmasta, sen parempi… ketään ei tulisi jättää eloon. En tunne armoa maapallon saastalle, säälittävälle ihmisrodulle… Viha, se on asia jota olen täynnä ja rakastan sitä. Se on yksi ainoista asioista jota rakastan. Jokin aika sitten uskoin ihmisyyteen ja halusin elää pitkän ja onnellisen elämän… mutta sitten heräsin. Aloin ajatella kaikkea syvemmin ja tiedostin asioita…

Elämä on vain tarkoituksetonta sattumaa… pitkän evolutiivisen kehityksen ja monien eri syiden ja tekijöiden tulosta. Kuitenkin elämä on myös sitä, mitä yksilö sillä haluaa tehdä. Ja minä olen oman elämäni diktaattori sekä jumala. Ja minä olen valinnut tieni. Olen valmistautunut taistelemaan ja kuolemaan ajatteluni puolesta. Minä, luonnollisena valitsijana, eliminoinen kaikki jotka näen epäsopiviksi, häpeäksi ihmiskunnalle sekä luonnonvalinnan virheeksi…

Kauan eläköön vallankumous… vallankumous järjestelmää – joka orjuuttaa paitsi heikkomieliset massat, myös älykkäiden yksilöiden pienen vähemmistön – vastaan! Jos haluamme elää erilaisessa maailmassa, meidän tulee toimia. Meidän tulee nousta orjuuttavia, korruptoituneita ja totalitaarisia hallintoja vastaan ja syrjäyttää tyrannit, gangsterit ja idiokraattinen valta. En yksin voi muuttaa asioita paljon, mutta toivottavasti tekoni inspiroi kaikkia maailman älykkäitä yksilöitä jonkinlaiseen maailmanlaajuiseen sotaan ja vallankumoukseen vallitsevia järjestelmiä vastaan.

Ja muistakaa että tämä on minun sotani, minun ideani ja minun suunnitelmani. Älkää syyttäkö ketään muuta teostani, kuin itseäni. Älkää syyttäkö vanhempiani tai ystäviäni. En kertonut kenellekään suunnitelmistani ja pidin aina ne omassa mielessäni. Älkää syyttäkö elokuvia, joita katson, musiikkia jota kuuntelen, pelejä joita pelaan tai kirjoja joita luen. Ei, niillä ei ole mitään tekemistä tämän kanssa. Tämä on minun sotaani: yhden miehen sotaa ihmisyyttä, hallituksia ja heikkomielisiä massoja vastaan! Ei armoa maapallon saastalle! INHIMILLISYYS ON YLIARVOSTETTUA! On aika laittaa LUONNONVALINTA & SOPEUTUVIMPIEN SELVIYTYMINEN takaisin raiteilleen!

Olen demonstroinut jo kirjassani ja monissa blogiteksteissäni, että Prinssi Charlesin oman manifestin vallankumous polveutuu aivan samoista ihmisvastaisista ajatuksista mitä Auvisen manifesti tässä ilmentää. Charlesin filosofia ei ole yhtään sen maltillisempi kuin Linkolan tai Auvisen. Se on aivan yhtä täynnä vihaa ihmisyyttä ja ihmiskuntaa kohtaan kuin yläpuolinen teksti vaikka hän ei tuokaan sitä esiin näin avoimesti ja peittelemättömästi. Kuten selvitin äsken artikkelissani, joka koski Charlottesvillen tapahtumia, vasemmisto ja oikeisto kohtaavat toisensa niiden ääripäissä ja siksi sekä äärivasemmisto että äärioikeisto on marssinut usein rinta rinnan (yhdessä islamistien kanssa) Israelia, Yhdysvaltoja ja kapitalismia vastaan. Sekä äärivasemmisto että äärioikeisto ovat niin sokaistuneita tässä vihassaan Amerikkaa ja kapitalismia kohtaan, etteivät he tiedosta kapitalismin ja vapaan kaupan leviämisen olevan suurin yksittäinen syy köyhyyden ja nälän maailmanlaajuiseen laskuun, minkä johdosta yhden dollarin päiväansioilla eläneiden köyhien määrä on pudonnut jopa 80 prosentilla sitten 1970 -luvun.

Kapitalismia kohtaan voidaan esittää toki ihan oikeutettuakin kritiikkiä, mutta useimmissa tapauksissa kritiikin kohteena tulisi olla hallitusten ja suuryritysten yhteistyöstä syntyvä korporatismi ja crony capitalism. Sekä konservatiivinen Teekutsuliike että vasemmistolainen Occupy -liike vastusti crony kapitalismia, mutta siinä kun ensiksi mainittu uskoi lääkkeen löytyvän valtionvallan ja verotuksen pienentämisestä, jälkimmäinen uskoi vastauksen löytyvän valtion väliintulosta liiketalouteen ja yritysten sekä keskiluokan suuremmasta verotuksesta. Eli vasemmistolle vapaa markkinatalous itsessään on kaiken pahan alku ja juuri ja vain valtion väliintulo liiketalouteen ja korkealla verotuksella aikaansaatu varallisuuden uusjako madaltaa kapitalismin synnyttämää kuilua menestyneiden ja huono-osaisten välillä. Occupy -liikkeen anti-kapitalisti aktivistit eivät käsitä, että heidän liikkeensä oli tuettu noiden samojen Wall Streetin ”yhtä prosenttia” edustavien raharikkaiden taholta joita he väittivät vastustavansa. Kirjoitin tästä jo laajemmin tammikuisessa artikkelissani, joten en mene siihen tässä sen enempää.

Tämä ”Occupy 2.0” ei ole suunnattu kuitenkaan Wall Streetin porhoja vaan Valkoista Taloa ja presidenttiä itseään vastaan. Eikä heidän tavoitteensa ole yhtään vähempää kuin demokraattisilla vaaleilla laillisesti valitun presidentin syrjäyttäminen virastaan. Mihin he kuvittelevat tämän johtavan? Donald Trumpia äänesti lähes 63 miljoonaa amerikkalaista (vaikka demokraatit painottavat Hillary Clintonin voittaneen populaarit äänet lähes 66 miljoonan äänellä, kesällä tehty tutkimus osoitti Trumpin olleen sittenkin oikeassa kun hän valitti vaalien jälkeen miljoonista laittomista äänestäjistä. Tutkimuksen valossa Trump on voinut ohittaa Hillaryn lähes kolmella miljoonalla äänellä) ja useimmat heistä ovat valmiita tarttumaan aseisiin ja puolustamaan maataan ja presidenttiään jos hänet aiotaan riistää virastaan tai salamurhata. Presidentti Trumpin entinen neuvonantaja ja pitkäaikainen ystävä Roger Stone ennusti äsken sisällisotaa mikäli presidentti asetetaan virkasyytteeseen olemattomista Venäjä-yhteyksistään. Jos nämä vasemmistoaktivistit kertovat tulevien massaprotestiensa inspiraationa olevan Arabikevään tapahtumat, silloin verinen sisällissota on juuri se mitä he etsivätkin.

Tiedämme kaikki kuinka rauhanomaisina massaprotesteina alkanut Arabikevät muuttui hyvin nopeasti Arabisyksyksi, kun Egyptin islamistit aloittivat koptikristittyjen kansanmurhan, Libya ja Syyria muuttui verisen sisällissodan tantereeksi ja ISIS nousi valtaan Irakissa ja Syyriassa. Presidentti Obaman ja ulkoministeri Hillary Clintonin tukema Arabikevät ja sittemmin Arabisyksy oli yksi historian suurimmista virheistä mihin länsi on koskaan syyllistynyt – suurempi kuin George W. Bushin aloittama Irakin sota. Ilman Arabikevään tapahtumia meillä ei olisi myöskään nykyistä pakolaisongelmaa, joka on johtanut tuhansiin Välimerellä hukkuneisiin pakolaisiin, pakolaisten mukana virranneeseen ihmiskauppaan ja terrorismiin, Euroopan kansojen sisäisen yhteyden hajoamiseen liberaalin pakolaispolitiikan myötä, jne. Libyan diktaattori Muammar Gaddafi näki tämän kehityksen ennalta jo maaliskuussa 2011, kun hän varoitti länttä miljoonista laittomista maahanmuuttajista ja mustista afrikkalaisista, jotka ylittäisivät Välimeren mikäli Tripoli päätyisi hänen vihollistensa käsiin. Hän ennusti, että ”Välimeri tulee kaaoksen mereksi” jos hänen valtansa kaatuu Libyassa.

Kun Gaddafi tapettiin väkivaltaisesti hänen omien maamiestensä taholta, Hillary Clinton vain nauroi, ”Me tulimme, näimme, hän kuoli.” Muammar Gaddafi oli epäilemättä paha mies, mutta Hillaryn reaktio hänen väkivaltaiseen kuolemaansa osoittaa hyvin tämän naisen kylmäverisyyttä. Profeetta Hesekiel kertoo, ”Sano heille, ’Niin totta kuin elän!’, julistaa Herra sinun Jumalasi, ’Minä en tunne iloa syntisten kuolemasta…” (Hes. 33:11, NASB). Yksistään Syyrian sisällissodassa on kuollut jo noin puolimiljoonaa ihmistä ja viisi miljoonaa on lähtenyt maasta pakolaisena. ”Hylkää Fasismi” ryhmän protestoijat näyttävät olevan valmiita käynnistämään nyt samankaltaisen helvetin Yhdysvalloissa sen sijaan, että odottaisivat vuoden 2020 vaaleja missä heillä olisi mahdollisuus haastaa Trumpin pääsy jatkokaudelle demokraattisella vaaliprosessilla. Koska vasemmiston käyttäytyminen muuttuu yhä hysteerisemmäksi Donald Trumpin osalta – mikä on jo saanut nimen Trump Derangement Syndrome (TDS) eli Trump-häiriintyneisyys oireyhtymä -, Trumpin mahdollisuudet jatkovalintaan näyttävät yhä ilmeisemmältä mikäli nykyinen kehitys pitää pintansa ja Trump ei tee äkillistä takinkääntöä vaalilupaustensa suhteen.Koska vasemmisto ei kykene haastamaan Trumpin kannattajia enää ”ajatusten markkinoilla” ja rationaalisessa keskustelussa, heidän ainoaksi aseekseen on jäänyt vastapuolen pelottelu, terrori ja hysteerinen käytös sananvapauden hiljentämiseksi. Paul Joseph Watsonin viimeisin ylle lisätty video on tästä hyvä esimerkki. Antifa -ryhmän väkivaltainen käytös rauhanomaisia Trumpin kannattajia vastaan on nyt raportoitu laajasti myös valtavirran lehdistössä. Jopa MSNBC:n aamu-TV:n Trumpille vihamielinen juontajapari Joe Scarborough ja Mika Brzezinski (globalisti Zbigniew Brzezinskin tytär) tuomitsi Antifan väkivallan ilman tekosyitä ja selittelyä (tässä videossa voit nähdä heidän Kalifornian Berkeleyssä esiintyneen väkivaltaisen yhteenottonsa rauhaa ja sovintoa etsivien Trumpin tukijoiden kanssa). Koska Berkeleyn äskeiset tapahtumat antoivat huonon maineen Antifalle, on todennäköistä että marraskuun protestoijat sanoutuvat irti Antifasta ja esittävät itsensä väkivallattoman vastarinnan Gandhilaisena perikuvana. Samaan aikaan he eivät kuitenkaan salaa pyrkimystään saada aikaan Arabikevään kaltainen vallankumous istuvaa presidenttiä vastaan.

Politicon uutisessa kerrottiin: ”Hylkää Fasismin organisoijat erottavat itsensä Antifasta, mutta eivät tuomitse radikaaleja veljiään ja jopa painottavat heidän yhteistä asiaa. ’Uskon koko vastarinnan olevan anti-fasistinen,’ sanoi Jay Walker, yksi Hylkää Fasismin johtajista. ’Tarvitsemme lujaa periaatetta olla aloittamasta väkivaltaa ja vastustaa väkivaltaa ihmisiä vastaan ja ihmisten keskuudessa,’ sanoi Zee, ’samalla kun tunnustamme ihmisten oikeuden itsepuolustukseen.’ Mutta radikaalisti erilaiset näkemykset siitä mitä ’itsepuolustus’ tarkoittaa voi tehdä sen vaikeaksi ylläpitää ison-teltan protestit, joita Hylkää Fasismi on suunnittelemassa. Yksikään johtavista organisoijista ei koskaan väittänyt, että ’hallinnon vaihto’ olisi helppoa. ’Tämä on vaikeampaa ja riskialttiimpaa kuin muut ratkaisut,’ tunnusti Eva Sahana. ’Mutta totuus on, että se on paljon realistisempaa.'”

Andrew Breitbartin Occupy Unmasked filmissä kerrottiin kuinka vasemmiston massaprotesteissa ja mellakoissa väkivaltainen yhteenotto poliisivoimien tai muiden ryhmien kanssa on usein heidän nimenomainen päämääränsä. Heidän usein käyttämä taktiikkansa on edistää medialle kuvaa rauhanomaisista mielenosoittajista, joita ”fasistinen” poliisi kohtelee väärin. He pyrkivät esittämään itsensä uhreina ja toivovat yhteenottojen synnyttävän ”marttyyreita” joiden kuolemasta he syyttävät oikeistoa, hallitusta tai virkavaltaa. Näin he saavat moraalisen ”oikeutuksen” siirtyä väkivallattomasta vastarinnasta väkivaltaiseen vastarintaan. Koko valtavirran media ja Washingtonin johtavat poliitikot tukivat täysillä Occupy -liikkeen päämääriä vuosien 2011 -2012 massaprotesteissa. Onkin siten hyvin odotettua, että johtavat demokraattipoliitikot, media ja Hollywood tulevat ylistämään myös ”Hylkää Fasismi” -ryhmän massaprotesteja marraskuussa.

Heillä on jo marttyyrikin valmiina, Charlottesvillen yliajossa kuollut 32 -vuotias Heather Heyer, jonka kuolemasta media on syyttänyt epäsuorasti Trumpin kannattajia. Rasismin ja valkoisen ylivallan aatteen pahuuden tuominneen Trumpin kommentin jälkeen Heyerin äiti kiitti Presidentti Trumpia tämän ”lohdutuksen sanoista” ja hänen isänsä Mark Heyer sanoi, että ihmisten kaikilla puolilla täytyy oppia antamaan anteeksi toisilleen lainaten Jeesuksen sanoja ristillä ”Isä, anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä he tekevät”. ”Toivon, että tyttäreni elämä ja se mitä on tullut ilmi muuttaisi ihmisten sydämiä,” herra Hayer sanoi. Heather Heyerin äidin reaktiot Donald Trumpin molemmat osapuolet tuominneeseen ensimmäiseen vastaukseen Charlottesvillen tapahtumista eivät ole olleet kovin positiivisia, mutta media on käyttänyt häikäilemättömästi hyväkseen hänen suruaan lietsoakseen yhä suurempaa jakaannusta ja vihaa kansakunnan keskuuteen.

Esimerkiksi Washington Postin otsikko elokuun 18. päivältä on paljon puhuva: Heather Heyerin äiti paljasti juuri brutaalisti Trumpin rasismin ja julmuuden. Panen alle vielä Ben Garrisonin erinomaisen piirroksen, mikä demonstroi hyvin sitä kuinka median, poliitikkojen ja viihdetaiteilijoiden epäpyhä liitto Trumpin vastaisessa vihanlietsonnassa ruokkii Antifan kaltaista ryhmää sen irrationaalisessa vihassa ja väkivallassa konservatiiveja ja Trumpin tukijoita vastaan. Piirroksen alla on Antifan sotilaallisen siiven R.A.M:in rekrytointivideo, mikä muistuttaa läheisesti ISIS-taistelijoiden propagandavideoita. Liikkeen radikaaleihin päämääriin kuuluu mm. vankeinlaitosten purkaminen ja ”ihmiskunnan vapauttaminen vankeudesta” mihin he sisällyttävät myös sukupuolirajoitteet.

lighting-the-fuse-ben-garrison_1_orig 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s