Juha Ahvio: Vihreä valhe

Patmos-lähetyssäätiön dosentti Juha Ahvion perusteellinen luento siitä mistä vihreässä aatteessa (uskonnossa) on todella kyse Raamatun, historian ja tieteen valossa. Itse olen kirjoittanut tästä aiheesta jo kirjani luvussa 7 ja muutamissa blogiteksteissäni (alla muutama kirjoitukseni). Aihetta on käsitelty myös History Channelin neliosaisessa dokumentissa The Occult History of the Third Reich (1991) ja englanniksi siitä löytyy laajasti informaatiota sivulla ecofascism.com. Ahviolta on tulossa samasta aiheesta myös kirja, joka ilmestynee Kuvan ja Sanan verkkosivulle vielä tämän vuoden puolella. Mainostettakoon nyt samalla Ahvion osanottamaa Ylen mielenkiintoista radiokeskustelua Me kannatamme Trumpia! Ohjelma on kuunneltavissa Yle Areenalla täällä

Päivitys helmikuulta 2018: Video ei enää näy koska sen lataaja on sulkenut Youtube-tilinsä. Voit ostaa saman luennon Kuva ja Sanan verkkokaupasta mistä löytyy nyt myös tuo Ahvion yllä mainittu kirja.  

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s