Jälleen uusi video: Only three fulfilled Bible prophecy which proves that God is real!

Tein taas uuden videon, johon saatan julkaista myös aikanaan jatkoa. Toivottavasti videota ei vain poisteta tekijänoikeusrikkomuksista, kun se sisältää näyttäviä kohtauksia monista Hollywood-filmeistä. Ymmärtääkseni USA:n Fair Use -lain alla tekijänoikeuksilla suojattua materiaa on lupa käyttää jossain määrin ilman nimenomaista lisenssioikeutta mikäli videon luonne on informatiivinen ja taloudellista voittoa tavoittelematon. Joihinkin viimeaikaisiin videoihini olen ostanut taustamusiikin lisenssioikeuden, mutta tämän ja edellisen videoni artisti antaa taideteoksensa vapaaseen käyttöön kunhan vain muistaa mainita hänen nimensä (Säveltäjä ja videoklippien alkuperä on mainittu videoni kuvaus-osiossa). Annoin hänelle kuitenkin pienen lahjoituksen, kun tekee niin hienoa musiikkia. Video on jälleen vain englanniksi (Youtubessa tuon tekstityksen lisääminen jälkikäteen ei edes onnistu ellei siinä ole mukana puhetta). 


Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s