Kun maailma nauroi Herran voidellulle.

Apostoli Johannes kertoi Ilm. 13:7:ssä kuinka maailma kulkisi lopun aikana kohti yhtä totalitaristista globaalia hallintoa: ”Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.” Tämän profetian toteutumisen ensiaskeleet otettiin jo Presidentti Barack Obaman aikana. Hyväksyessään nimityksensä EU:n ensimmäiseksi presidentiksi, Herman Van Rompuy julisti vuoden 2009 ”globaalin hallinnon ensimmäiseksi vuodeksi”. Herra Rompuy’in mukaan sen ensimmäisensä merkkinä oli ”G20:n perustaminen talouskriisin keskellä. Ilmastokonferenssi Kööpenhaminassa oli toinen askel kohti planeettamme globaalia hallintoa.” Sitten tuli Donald Trump ja sanoi, ”Vain kuolleen ruumiini yli”.

Toisessa puheessaan YK:n yleiskokouksessa Trump vastusti avoimesti globalismin antikristillistä agendaa: ”Uskomme, että kun kansakunnat kunnioittavat naapuriensa oikeuksia ja puolustavat oman kansansa intressejä, he voivat toimia paremmin yhdessä varmistaakseen turvallisuuden, menestyksen ja rauhan siunaukset… Tästä syystä Amerikka tulee aina valitsemaan itsenäisyyden ja yhteistyön globaalin hallinnon, kontrollin ja ylivallan sijasta.”  Myöhemmin hän jatkoi: ”Samasta syystä Yhdysvallat ei tule tarjoamaan tukeaan Kansainvälisen rikostuomioistuimen (ICC) tunnustamisessa. Mitä Amerikkaan tulee, ICC:llä ei ole toimivaltaa, laillisuutta tai auktoriteettia. ICC vaatii lähes universaalia toimivaltaa jokaisen maan kansalaisten ylitse, rikkoen kaikki oikeuden, reiluuden ja oikeudenmukaisen prosessin periaatteet. Emme koskaan tule luovuttamaan Amerikan suvereenisuutta valitsemattomalle, ei-vastuuvelvolliselle, globaalille byrokratialle. Amerikka on hallittu amerikkalaisten taholta. Hylkäämme globalismin ideologian ja omaksumme patriotismin opin. Ympäri maailmaa vastuunalaisten kansojen tulee puolustaa määräysvaltaansa ei vain globaalilta hallinnolta, mutta myös toisilta uuden muodon pakkovallalta ja ylivallalta.”

Huomaa kuinka Trump puhuu globaalista hallinnosta kuin se olisi jo olemassaoleva asia, mutta jonka ylikansallista määräysvaltaa ei olla pantu vielä toteen sen täydessä hirveydessään. Maailman kansojen reaktio Trumpin puheeseen oli mielenkiintoinen: He puhkesivat äänekkääseen nauruun. Tarkemmin ottaen he nauroivat puheen alussa, kun Trump kehuskeli saavuttaneensa jo enemmän kuin yksikään toinen häntä edeltänyt USA:n hallinto. Jää arvailujemme varaan oliko nauru ivallista epäuskoa vai spontaani reaktio Trumpin suorapuheisen rehelliseen ja toisinaan hieman mahtailevaankin esiintymistapaan. Joka tapauksessa Trump otti sen vastaan melko humorisesti ja sanoi kieli poskella, ettei osannut odottaa aivan sen kaltaista reaktiota. Oli miten oli, tämä maailma nauroi kun Trump ilmoitti pyrkivänsä presidentiksi vuonna 2015. Moni näyttää nauravan hänelle vieläkin. Mutta se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa. Psalmi 2 kertoo kuinka Jumala taivaassa nauraa niille kansakunnille ja maailmanjohtajille, jotka nousevat Israelia ja Hänen voideltuaan Jeesusta Kristusta vastaan:

Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat? Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan:  ”Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä”. Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä. Kerran hän on puhuva heille vihassansa, peljättävä heitä hirmuisuudessaan: ”Minä olen asettanut kuninkaani Siioniin, pyhälle vuorelleni”. Minä ilmoitan, mitä Herra on säätänyt. Hän lausui minulle: ”Sinä olet minun poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin. Ano minulta, niin minä annan pakanakansat sinun perinnöksesi ja maan ääret sinun omiksesi. Rautaisella valtikalla sinä heidät muserrat, niinkuin saviastian sinä särjet heidät.” Tulkaa siis järkiinne, kuninkaat, maan tuomarit, ottakaa nuhteesta vaari. Palvelkaa Herraa pelvolla ja iloitkaa vavistuksella. Antakaa suuta pojalle, ettei hän vihastuisi ettekä te hukkuisi tiellänne. Sillä hänen vihansa syttyy äkisti. Autuaat ovat kaikki, jotka häneen turvaavat.


Kim Clementin tarkka profetia Donald Trumpin noususta USA:n 45. presidentiksi vuosilta 2007 ja 2014. Clement menehtyi marraskuussa 2016, samassa kuussa kun Trump valittiin presidentiksi. Clementin profetiassa ennustetaan, että Trump valittaisiin myös toiselle kaudelle vuonna 2020 ja että vaikka hän ei ole alkuunsa rukoileva presidentti, Jumala valmistaa hänet sellaiseksi ja täyttää hänet Pyhällä Hengellä.Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s