Uusi kirjani on hyväksytty painoon ja on nyt tilattavissa!

Sain tänään ilmoituksen BoD (Books on Demand) omaskustannuspalvelulta, että kirjani julkaisu on hyväksytty ja on nyt tilattavissa (suljin vuoden alussa jo oveni Kuvaan ja Sanaan). Kiitos kaikille tuesta, rohkaisusta ja rukouksista. Nyt alkaa sitten kirjani markkinointi. Täytyy kehitellä ensin toimiva markkinointistrategia. Olisin kiitollinen myös ”fanieni” avusta kirjani markkinoinnissa. Jos tunnet esim. kristillisten kirjakauppojen omistajia, niin voisit ehdottaa että he tilaisivat kirjaani heidän hyllyynsä. BoD:in sähköpostiviestissä kerrottiin: ”Jos olet julkaissut kirjasi kirjakauppamyyntiin ja sillä on ISBN-tunnus, luetteloidaan se nyt kirjakauppojen ja kirjastojen käyttämien tukkujen tietokantoihin. Muutaman päivän sisällä kirjasi on kaikkien kirjakauppojen, tärkeimpien verkkokirjakauppojen ja kirjastojen tilattavissa.” Kirjani ei ilmesty automaattisesti kirjastoihin ja kirjakauppoihin, vaan ainostaan silloin jos joku kirjakauppa tai kirjasto sitä erikseen tilaa hyllyihinsä.

Kirjastani ilmestyy myös e-kirja ja molemmet painettu ja e-kirja on tilattavissa sivulla BoD.fi. Painettua kirjaa voi ostaa hintaan 24€ ja e-kirjaa hintaan 11,99 €, mutta ensimmäisen kuukauden ajan sitä saa 8,99 euron kampanjahintaan. Painetun kirjan lähestyskulut olivat aika korkeat, kun tilasin kirjastani jo mallikappaleen itseni tarkistettavaksi, mutta BoD kautta ostetut kirjani antavat kirjailijalle jopa 50% enemmän kirjailijapalkkiota, joten suosittelen ostamaan sieltä jos haluat tukea kirjailijaa. En tiedä kuinka hyvää tuo painonjälki on, kun kirjan lähestysvaiheessa automaattinen tarkastaja valitti, että joidenkin kuvien resoluutio oli liian alhainen. En siis voi taata hyvää lopputulosta ennen kuin olen saanut kirjastani oman mallikappaleen. Tulen muokkaamaan sivustoni ulkoasun myöhemmin uuden kirjani markkinointiin sopivammaksi. Alla on itse suunnittelemani kansi uuteen kirjaani.


kansikuva (3)
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s