Miljoonat marssivat kaduilla 150 maassa ruotsalaisen ilmastoaktivisti Gretan Thunbergin innoittamana. Kuinka pian nämä ilmastohysterialla aivopestyt kansanjoukot kaikista kansoista ja kielistä julistavat Prinssi Charlesin heidän poliittiseksi messiaakseen?

Perjantaina 20. syyskuuta nähtiin ennennäkemätön globaali massaprotesti. Miljoonat ihmiset – etenkin lapset – kokoontuivat kaduille saman päivän aikana ympäri maailmaa vaatiakseen maailmanjohtajilta entistä radikaalimpia tekoja ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Maailmanhistoriassa ei ole nähty koskaan aiemmin samanlaista maailmanlaajuista joukkohysteriaa missä miljoonat lapset ja aikuiset uskovat apokalyptisen joukkotuhon olevan aivan nurkan takana ellei mitään tehtäisi. Massaprotesteja järjestettiin ympäri maailmaa Aasiasta Eurooppaan ja Amerikkoihin, jopa köyhissä maissa kuten Afganistanissa ja Keniassa. Protestoijien kyltit julistivat kapitalismin vastaisia vasemmistolaisia iskulauseita ja protestoijat panettelivat etenkin Donald Trumpin ja Jair Bolsonaron kaltaisia oikeistolaisia maailmanjohtajia. ”Muuta systeemi, älä ilmastoa” oli yleinen fraasi mielenosoittajien kylteissä. Toisessa kyltissä luki, ”Tarvitsemme johtajan taistelemaan ilmastonmuutosta vastaan”. Uusi Führer on tulossa pian näiden aivopestyjen ihmislaumojen johtajaksi, sillä ”ne jotka eivät opi historiasta, ovat tuomittu toistamaan sitä”. 

Iso-Britaniassa äärivasemmistolaisena tunnettu työnväepuolueen puheenjohtaja Jeremy Corbyn, pahamaineinen hänen antisionistisista kannanotoistaan, oli ainoa poliitikko, joka tuli tukemaan protestoijia paikanpäälle. Toinen vasemmistolaisaktivisti Owen Jones huusi haltioituneelle väkijoukolle:”Ne jotka ovat vastuussa tästä lakosta ja kampanjasta ovat jäämässä historiaan ihmisrodun pelastajina eikä tämä ole liioiteltu lausunto. Onko meillä rohkeutta pelastaa ihmiskunta? Onko meillä määrätietoisuutta pelastaa ihmiskunta? Onko meillä mielikuvitusta pelastaa ihmiskunta?” Tällainen retoriikka todistaa, että ilmastohysteriassa ei ole kyse enää vain poliittisesta aktivismista, vaan uudesta fundamentalistisesta uskonnosta missä ”planeetan pelastaminen” on korvannut kristillisen pelastusopin Jeesuksen sovitustyöstä. Yhdysvaltalaisella NBC-kanavalla amerikkalaisia kehotettiin jopa tunnustamaan heidän ”ilmastosyntinsä”

Olen ennustanut blogissani jo vuosia, että Prinssi Charles – joka on ollut maailman johtava ilmastoaktivisti jo vuosikymmeniä ja vastuussa Agenda 21:n edistämisestä YK:ssa (kristitty journalisti Joan Veon dokumentoi tämän jo 90 -luvulla kirjassaan The Sustainable Prince) – tulisi yhdistämään koko maailman yhden poliittisen päämäärän ja uuden maailmanuskonnon alle, jossa häntä tultaisiin palvomaan samalla tavoin kuin Saksa palvoi Adolf Hitleriä tai Kiina Mao Zedongia. Tämä on ennustettu selvästi Ilmestyskirja 13:7-8:n profetiassa Antikristuksesta: Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta.” Mikä olisikaan parempi tapa yhdistää kaikki kansat ja kielet yhteisen poliittisen sanoman alle kuin usko siihen, että ihminen on tuhoamassa koko planeetan asuinkelvottomaksi ja siksi tarvittaisiin globaali auktoriteetti tämän maailmanlaajuisen kriisin ratkaisemiseksi. 

Ja mikä olisikaan tehokkaampi keino vaikuttaa massojen mielipiteeseen kuin nostaa lapset tämän liikkeen eturintamalle. Lapset, jotka perivät meidän ainoan – kuten Greta sanoo – ”tulessa olevan kotimme”, lapset ”joilla ei ole tulevaisuutta” jos asiat jatkuvat nykyiseen malliin, lapset jotka ovat innokkaimpia kapinoimaan vanhaa järjestystä, sen auktoriteetteja ja arvoja vastaan. Täytyy myöntää, että välillä olen itsekin epäillyt sitä, että Prinssi Charles voisi villitä koko maailman kansat ilmastonmuutoksen vastaisella sanomallaan. Trumpin ja Bolsanaron voitto näytti osoittavan kuinka moni tavallisesta kansasta on kyllästynyt vihertyneen eliitin tekopyhään ”hyveiden signalointiin” ja maailmanparantamiseen. En ottanut huomioon kuinka pitkälle – kuten perjantain massaprotestit todistaa – lasten ja aikuisten indoktrinaatio on edennyt valtavirran koulutuksen, median ja poliitikkojen johdolla. Monet konservatiivit ovat panneet merkille, että koulusta lakkoilevien ja ilmastoahdistuksesta kärsivien lasten aktivismi tuo heille mieleen Maon pahamaineiset punakaartilaiset tai Hitler-Jugend nuorisojärjestön. Lasten tulisi istua koulussa ja leikkiä vapaa-aikana ulkona. Mutta media ja poliitikot kohtelevat näitä ahdistuneita lapsia kuin he olisivat tieteen ja politiikan uusia asiantuntijoina, joilla on vastaus maailman monimutkaisempiin kysymyksiin.Guardian Australian julkaisemassa videossa paljastuu näiden lasten tietämättömyys ilmastokysymyksissä. 9 -vuotias Daisy ajatteli ilmastonmuutoksen ”saavan aikaan paloja Arktisella alueella missä ei pitäisi olla tulta vaan ainoastaan lunta”. 10 -vuotias Hannah selitti, että ”jotkin lehmät piereskelevät ja tämä panee hiilidioksidia ilmakehään, mikä on paha asia koska auringonvalo menee pois eikä tule koskaan takaisin.” Breitbart -lehti linkitti Global Warming Policy Foundation julkaiseman ilmastokyselyn (Sain itse 12 kysymyksestä oikein 11) ja sanoi: ”Epäilen, että on tuskin elossa olevaa lasta, joka on mennyt tämän koulujemme opetusohjelman vihreän indoktrinaaatio prosessin läpi, joka voisi vastata edes puoleen näistä kysymyksistä oikein. Joten mitä me todistamme tänään, on kummallinen ilmiö kymmenistä tuhansista koululaislapsista, jotka protestoivat aiheesta mistä heillä ei ole pienintäkään käsitystä. Ja sitten heille taputtavat aikuiset, jotka – hämmästyttävää kyllä – ovat jopa vielä tyhmempiä kuin lapset.”

Nämä massaprotestit saivat alkunsa jo viimevuonna, kun 16 -vuotias Aspergerin oireyhtymästä kärsivä Greta Thunberg alkoi lakkoilemaan koulustaan joka perjantai protestoidakseen Ruotsin valtiopäivätalon edustalla ilmastonmuutoksen vastaisella sanomallaan. Thunberg käynnisti pian maailmanlaajuisen kansalaisliikkeen Fridays For Future missä lapsia kehotettiin lakkoilemaan koulusta perjantaisin ja osallistumaan ilmastonmuutoksen vastaisiin mielenosoituksiin. Tammikuussa 2019 hän osallistui 32 tunnin junamatkan jälkeen Maailman talousfoorumin kokoukseen Davosissa missä hän julisti maailmanjohtajille: ”En halua teidän olevan toiveikkaita. Haluan teidän panikoivan. Haluan, että tunnette saman pelon mitä itse tunnen joka päivä. Ja sitten haluan teidän toimivan. Haluan teidän toimivan kuin olisitte kriisissä. Haluan teidän toimivan kuin teidän talonne olisi tulessa – koska se on”. Greta tulee puhumaan maanantaina myös YK:ssa. YK:n New Yorkin päämajan julkisivu oli valaistu perjantaina Gretan viesteillä kuten, ”Kaiken täytyy muuttua ja sen täytyy alkaa tänään.”

Gretan johtaman kansalaisliikkeen vaatimukset, kuten siirtyminen 100% uusituvaan energiatalouteen vuoteen 2030 mennessä, on kuitenkin taloudellisesti täysin mahdottomia toteuttaa. Liikkeen muilla vaatimuksilla on taas enemmän tekemistä vasemmistolaisen identiteettipolitiikan kuin ympäristön kanssa. Liikkeen amerikkalainen verkkosivu julistaa vaatimuslistassaan:

  • Minkä tahansa toimenpiteen toteutus ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi tulee ottaa huomioon ja toimia aktiivisesti ilmastonmuutoksen vaikutuksia vastaan syrjittyihin yhteisöihin – värillisten yhteisöihin, köyhtyneisiin yhteisöihin,  liikuntarajoitteisten yhteisöihin, ja LHBTQ+ yhteisöihin – jotka ovat ilmastoon liittyvien katastrofien eturintamassa.

  • Tunnusta termi ”ilmastopakolainen” ja toivota tervetulleiksi kaikki ilmastopakolaiset, mukaan lukien sotapakolaiset, jengiväkivallan pakolaiset ja luonnonkatastrofien pakolaiset.

Miksi Äiti Maa valitsisi luonnonkatastrofien uhreiksi enemmän seksuaalivähemmistöjen edustajia kuin valkoisia kristittyjä heteromiehiä? Tämä alkaa muistuttaa enemmän kristittyjen TV-saarnaajien väitteitä luonnonkatastrofeista Jumalan keinona rangaista synnillistä elämätapaa viettäviä ihmisiä. Tällainen on tyypillistä identiteettipolitiikkaa (mikä on tullut nyt vallitsevaksi monissa läntisissä opetusohjelmissa) missä ihmisiä ei kohdella heidän yksilöllisten luonteenpiirteidensä perustalla – kuten Martin Luther King olisi toivonut – vaan sen perustalla mihin etniseen tai seksuaaliseen ryhmään he kuuluvat. Mitä ”sorretumpaan” ryhmään kuulut, sitä enemmän ansaitset sympatiaa, sääliä ja erityiskohtelua. Jos taas kuulut historiallisten ”sortajien” ryhmään, joka ruumiillistuu valkoisessa heteroseksuaalissa kristityssä miehessä, sitä enemmän ansaitset ylenkatsetta, syrjintää ja vihaa esi-isiesi syntien tähden. Tämä on käänteistä rasismia missä rasistisen vihan kohteena on nyt konservatiivisiin arvoihin ja oman kulttuurinsa paremmuuteen uskova valkoinen länsimaalainen ja myös kaikki värilliset vähemmistöt, jotka eivät allekirjoita identiteettipolitiikan sääntöjä.

Tämä on marxismin uusi muoto missä läntisen sivilisaation sortamat vähemmistöryhmät ovat korvanneet ”kaikkien maiden proletariaatit”. Sitä kutsutaan myös kulttuurimarxismin nimellä. Luokkasodan kohteena on nyt porvariston sijasta ”etuoikeutettu” valkoinen mies ja koko lännen juutalaiskristillinen sivilisaatio. On ironista, että kulttuurimarxismin fanaattisimmat kannattajat ovat itse valkoisia liberaaleja, jotka panettelevat häikäilemättömästi Candace Owensin kaltaista Amerikan mustaa kristittyä konservatiivia. Gretan Thunbergin käynnistämässä liikkeessä tämä marxismin uusi muoto yhdistyy nyt fanaattiseen ympäristönsuojeluun. Nykypäivän vihreitä kutsutaan usein ”vesimelooneiksi”, sillä vesimeloonin tavoin he ovat sisältä punaisia ja päältä vihreitä. Maon johtamassa Kiinan kulttuurivallankumouksessa kommunistinen opetusohjelma sai miljoonat kiinalaiset opiskelijat hylkäämään perheensä, kääntymään vanhoillisiksi katsomiaan opettajiaan vastaan, ja liittymään Maon fanaattiseen punakaartiin hänen Pienen Punaisen Kirjansa innoittamana. Heidän yksi iskulauseistaan oli, ”Meidän pyrkimyksemme asettua maaseudulle on järkkymätön.”

Demokraattisessa Kamputseassa Pol Potin Punaiset Khemerit, jotka tappoivat yli miljoona ihmistä, saivat esikuvansa Maon ”takaisin maaseudulle” -ohjelmasta. Irlantilainen akateemikko tohtori Mark Humprys kirjoittaa:

Kambodžan kansanmurhan monet johtajat kehittivät kauhistuttavan filosofiansa vasemmistolaisissa yliopistoissa Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Kansanmurha sisälsi painotuksen teemoihin kuten takaisin luontoon, anti-omaisuus, luonnonmukainen, ilman teknologiaa tuotettu ruoka, ja vaihtoehtoinen, ei läntinen lääketiede. Jos haluat tietää millaista yhteiskuntaa globalisaation vastaiset protestoijat johtaisivat, niin katso vain punaisiin khmereihin. Gates of Vianna tekee tämän pointin todella hyvin: ”Radikaalit luonnonsuojelijat ja vihan-täytteiset anti-konsumeristiset ’black bloc’ mellakoijat kutsuvat utopistiseen teknologiaa edeltävään, konsumerismia edeltävään maailmaan. Mutta sellainen maailma, tietenkin, vaatisi kansanmurhaa 1900 -luvun mittasuhteilla. Kuinka monta ihmistä maailma voisi elättää sellaisen uus-neoleettisen mallin alla? Kymmenen miljoonaa? Sata miljoonaa? Olkaamme runsaskätisiä ja sanokaamme miljardi. Tämä tarkoittaa että neljä viidesosaa maailman väestöstä pitäisi kadota…

Saavuttaakseen heidän ihanne yhteiskuntansa, luodakseen taivaan maanpääälle, neljän miljardin ihmisen pitäisi kuolla. Ja kenen sinä luulet näiden ihmisten olevan? Ja kenen sinä luulet pääsevän valitsemaan kuka lähtee, ja kuka jää?… Kun aika tulee. .. se tulee olemaan Anarkistisvihreiden Kansankoalition keskuskomitea joka tekee päätökset. Työläiset ja byrokraatit ja kuorma-auton ajajat ja koululaislapset eivät vain asetu kaduille kuolemaan. Ei, se tulee olemaan Pol Pot jälleen kerran… Me tiedämme harjoituksen; olemme nähneet sen monet kerrat aikaisemmin. Kansan viholliset tullaan marssittamaan ulos kaupungeista ja paimentamaan leireihin työskentelemään yhteisin hyvän puolesta. Ne jotka eivät voi käsitellä sitä, jotka eivät voi sovittaa itseään uuden järjestyksen tahtoon… No, heidät vain täytyy uhrata. He tulevat menemään yhdessä jonossa soijapapu peltojen halki joukkohautoihin jotka on huomaavaisesti valmistettu heille. Ja voit olla varma, että puskutraktorit ja pistoolit tulevat olemaan viimeinen teknologinen tuote, josta luovutaan sen jälkeen kun vihreä vuosituhat saapuu.”

Luonnonsuojelun, kollektivismin ja rasismin teemat olivat hallitsevia kaikissa 1900 -luvun kansanmurhaliikkeissä. Ne painottivat myyttistä turmeltumatonta menneisyyttä, jolloin ihminen eli harmoniassa luonnon kanssa ja kuinka teollistuminen ja kapitalismi oli riistänyt ihmisiltä tämän yhteyden heidän juuriinsa ja paljon ”luonnollisempaan” elämäntapaan. Kansamurhaliikkeiden tutkija professori Ben Kiernan kirjoittaa:

Yleiset piirteet, jotka ilmentävät kansamurhaan johtavaa ajattelua, voidaan identifioida jopa tapauksissa joista puuttui holokaustin tuhoava voima. Todellakin, niihin syyllistyneiden ideologiset huolenaiheet voidaan havaita usein heidän uransa varhaisesta vaiheesta, ennen kuin he pääsevät valtaa tai kokoavat armeijan tai järjestäytyneen koneiston kansanmurhan suorittamiseen. Näiden piirteiden kuvaus, jotka ovat yleisiä monissa tapauksissa, voi auttaa tulevien kansamurhien ennustamisessa ja ehkäisyssä. Asetan rinnakkain natsi-ideologian kahden muun kansamurhaan syyllistyneen kanssa: Kambodžan Punaisten Khemerien vuosina 1975 – 1979, ja Ruandan Hutu vallan hallinto vuonna 1994. Kaikkien kolmen hallinnon johtajilla oli näky tulevaisuudesta, joka oli osittain muinaisen menneisyyden inspiroimaa – myyttisen ja turmeltumattoman – missä he kuvittelivat heidän alkuperäisen, puhtaan, maalaisrodun jäsenten viljelleen kerran suuria maa-alueita, jotka olivat vapaita juutalaisista, vietnamilaisista tai tutseista. Kansanmurhan syylliset näitä uhriryhmiä vastaan jakoivat huolenaiheet eivät vain etnisestä puhtaudesta, mutta myös  antiikista, maataloudesta ja ekspansionismista. Kansamurhaan johtava ajattelu on usein rodullista, taantumuksellista, maalaista ja irredentistä.

Kiernan toteaa kirjoituksessaan kuinka monilla näiden kansanmurhien alullepanijoista oli ”fetissi maalaiselämää kohtaan”. Prinssi Charles on tunnettu jo vuosikymmeniä Britannian maalaisyhteisöjen puolestapuhuja ja ollut huolissaan niiden tulevaisuudesta. Transylvanian Draculan eli Vlad Seivästäjän suorana jälkeläisenä hän vierailee usein Romanian autoista vapaissa keskiaikaisissa maalaiskylissä tukemassa esiteollista maalaiselämää. Prinssi Charlesin panteistinen, antihumanistinen ja läntisen sivilisaation vastainen traditionalistinen maalaisideologia on käytännössä täysin identtinen natsi-ideologian kanssa, kuten William Kayn e-kirja The Green Swastika: Environmentalism in the Third Reich osoittaa historiallisella dokumentaatiolla. Filosofi George Santayana oli oikeassa, ”Ne jotka unohtavat historiansa, ovat tuomittuja toistamaan sitä.” 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s