Kirjallinen yhteenveto kirjani Joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa – Antikristus paljastettu? sisällöstä

cropped-kansikuva-3-1Jokaisen profetioista, historiasta ja maailman menosta ylipäätään kiinnostuneen kannattaa tilata uusi kirjani Joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa – Antikristus paljastettu? Vaikka tämä ei olekaan ehkä kaikilta osin niitä helpoimmin luettavia kirjoja, niin et löydä yhtä kattavaa, monipuolista ja perusteltua kirjaa saman aihepiirin alueelta. Alla lyhyt yhteenveto kirjani jokaisen luvun sisällöstä:

Osta kirjani täältä: https://samueltuominen.com

 • Luku 1: Perustelua siitä miksi kristittyjen ja ei-kristittyjen yhtälailla tulisi olla kiinnostuneita pohtimaan kysymystä Antikristuksen mahdollisen identiteetin selvittämiseksi. Luku sisältää myös tieteellisen vallankumouksen merkittävimpänä isänä pidetyn Sir Isaac Newtonin, Englannin kuninkaallisen tiedeakatemian perustajan, mielenkiintoista opetusta tästä aiheesta.

 • Luku 2: Perustelua siitä miksi 1900 -luvun dispensationalismia edistäneet kristityt menivät harhaan opetuksessaan, jonka mukaan Antikristuksen identiteettiä ei olisi mahdollista selvittää ennen seurakunnan ylösottoa. Luvussa paneudutaan tämän opin alkuperään C.I. Scofieldin viiteraamatussa (1909) ja esitetään systemaattiset raamatulliset perusteet sen virheellisyydestä.

 • Luku 3: Tässä luvussa alan käsitellä sitä miksi Prinssi Charles on tämän hetken uskottavin ehdokas raamatullisen Antikristuksen virkaan hänessä jo tähän asti täyttyneiden Antikristus-profetioiden osalta. Löydät tästä luvusta valtamediassa vähemmän käsiteltyä tietoa Walesin Prinssin pimeästä puolesta. Luvussa mm. hänen ystävyyssuhteistaan pahamaineisiin pedofiileihin ja satanisteihin. Löydät myös uutta tietoa siitä miksi Charlesilla oli selvä motiivi hänen ex-vaimonsa Walesin Prinsessa Dianan salamurhaamiseksi ja kuinka Diana itse uskoi hänen miehensä suunnitelleen hänelle lavastettua auto-onnettomuutta.

 • Luku 4: Tässä luvussa olen käsitellyt sitä näennäistä ristiriitaa, johon moni em. teorian kriitikko kiinnittää ensimmäisenä huomionsa. Nimittäin sitä, että Antikristuksen tulisi saada koko maailma palvomaan itseään, mutta Prinssi Charles on tullut skandaaliensa johdosta historian yhdeksi ylenkatsotuimmaksi kuninkaalliseksi ei vain Iso-Britanniassa vaan maailmanlaajuisesti. En käsitellyt tässä luvussa ainoastaan Charlesin vähemmän tunnettua messiaskompleksia – ja kuinka hänellä olisi potentiaalia muuttaa tämä globaaliksi henkilökultiksi -, vaan myös sitä kuinka Raamatun profetiat nimenomaisesti edellyttävät Antikristuksen olevan ensialkuun halveksittu kruununprinssi ennen kuin kansanjoukot nostavat hänet palvonnan kohteeksi. Voit lukea luvun kokonaisuudessaan täällä: https://samueltuominen.files.wordpress.com/2019/04/joka-ei-ollut-saapa-kuninkaan-arvoa-nc3a4yte-luvusta-4.pdf

 • Luku 5: Tässä luvussa (kuin myös luvussa 3) löydät todisteita sen puolesta miksi Prinssi Charles olisi nainut Dianan ja Camillan vain peitteeksi salatakseen hänen useat homorakastajansa. Viittaan luvussa myös Danielin kirjan profetiohin, jotka antavat ymmärtää Antikristuksen olevan mahdollisesti homoseksuaali.

 • Luku 6: Tässä luvussa paneudun raamatullisiin perusteisiin, joita moni tutkija on esittänyt Antikristuksen juutalaisen alkuperän puolesta. Luvussa on lainattu lähes sadanvuoden takaista Arthur W. Pinkin klassista Antikristus-tutkielmaa, jolla oli merkittävä vaikutusvalta 1900 -luvun dispensationalistiseen koulukuntaan. Tässä luvussa perustelen sen kuinka Charles voi täyttää nämäkin raamatulliset kriteerit, jotka edellyttävät Antikristuksen olevan ympärileikattu, joka voi todistaa perillisyytensä Kuningas Daavidin valtaistuimeen.

 • Luku 7: Tässä luvussa olen käsitellyt hyvin vanhaa, mutta 2000 -luvun alussa uudestaan suosioon noussutta teoriaa Antikristuksen syyrialaisesta alkuperästä, joka täyttää muslimien odotukset islamin Mahdista. Arthur W. Pinkin tutkielma tunsi tämänkin teorian hyvin ja jäljitti sen alkuperän jo ensimmäisiin kirkkoisiin. Korjaan ja hienosäädän tässä luvussa hieman syyrialaisen Antikristuksen oppiin liittyviä epäraamatullisia harha-askeleita, vaikka en hylkää tätä teoriaa kokonaisuudessaan. Itseasiassa osoitan tässä luvussa kuinka Prinssi Charles voi täyttää nämäkin raamatulliset kriteerit ja muslimien odotukset heidän Mahdistaan.

 • Luku 8: Viittaan tässä luvussa Kuningatar Viktorian aateloiman skotlantilaisen poliisimiehen Sir Robert Andersonin vaikutusvaltaiseen teokseen The Coming Prince (1894), joka käsitteli Danielin 9. luvun vuosikiikkonäyn tulkintaa. Käyn luvussani lyhyesti läpi sitä kuinka täyssä näyssä ennustettiin päivälleen tarkasti Jeesuksen ristiinnaulitsemin ajankohta ja sitä seurannut Herodeksen temppelin tuhoutuminen juutalaissodissa. Vuosiviikkonäyn viimeisten jakeiden mukaan Antikristuksen tulisi olla – kuten Robertson päätteli – ”roomalaisten prinssi” muinaisen Rooman valtakunnan sisältä, joka nousee uudelleen yhdistyneen Rooman valtakunnan keisariksi. Käsittelen luvun lopussa jo keskiaikana tunnettuja profetioita, joiden mukaan Rooman viimeinen keisari, jonka valta edeltäisi Jeesuksen toista tulemusta, olisi Länsi-Euroopasta nouseva Charles-niminen prinssi, joka hallitsee Eurooppaa ja Lähi-Itää ”enkelimäisen paavin” rinnalla.

 • Luku 9: Jatkona vuosiviikkonäyn viimeisiin jakeisiin, tämä luku käsittelee siihen sisältyvää profetian kriteeriä, jonka mukaan tämän prinssin tulisi saada aikaan seitsenvuotinen sopimus Israelin ja sen viholliskansojen välille. Tästä luvusta löydät tietoa mm. Charlesin kulissien takaisesta roolista Lähi-Idän viimeisen 30 vuoden aikaisessa rauhanprosessissa. Löydät myös dokumentoitua tietoa hänen antisemiittisistä ja antisionistisista näkeyksistään ja siitä kuinka se sopii yhteen Raamatun monien profetioiden kanssa, jotka esittävät Antikristuksen Israelin viimeisenä vainoajana.

 • Luku 10: Tässä luvussa olen käsitellyt seikkaperäisesti ekofasistista liikettä ja sen ihmisvastaisia ja totalitaarisia uskomuksia. Käyn siinä läpi tämän liikkeen yhteyksiä pakanuuteen, noituuteen ja satanismiin ja sen kannattajien avointa vihamielisyyttä juutalaiskristillisä uskoa ja sen ihmiskeskeisiä arvoja kohtaan, joka asettaa ihmisen luonnon yläpuolelle ja pitää ihmiselämää pyhempänä kuin muuta elämää. Käsittelen luvussa myös väestönräjähdysopin virheellisyyttä ja osoitan tällaisen malthusilaisen antihumanismin olevan vallitsevaa yhä monien eliittiperheiden keskuudessa, mukaan lukien Englannin kuningashuoneessa. Luvun perimmäinen johtopäätös on se, että Prinssi Charlesin ekofasismi voi johtaa hyvin juuri sellaiseen apokalyptiseen hävitykseen mitä on kuvattu Ilmestyskirjan 6. luvussa neljän demonisen hevosmiehen hahmossa.

 • Luku 11: Tässä luvussa selvitän Ilmestyskirjan 13. luvun Antikristus-profetioita. Löydät siitä miten Prinssi Charlesin vaakuna on yhteydessä tuon luvun petoon, joka ”oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.” Löydät myös Charlesin yhteyden tuossa luvussa mainittuun pedon kuvaan ja pedon merkkiin. Ja kaikkein tärkeimmin löydät hänen nimensä gematrisen koodin, joka laskee sekä englanniksi että hepreaksi luvun 666, kuten jae 18 edellyttää. Kaikessa tässä viittaan kaikkein alkuperäisimpiin lähteisiin, kuten Irenaeukseen, joilla oli suora yhteys Ilmestyskirjan kirjoittajaan apostoli Johannekseen.

 • Luku 12: Tämä luku käynnistää kirjani perusteellisimman selvityksen missä sovitan yhteen kaksi protestanttisen kristikunnan vallitsevinta profetiantulkintaa: historisismin ja futurismin. Ensiksi mainittu koulukunta vaikutti laajemmin 1500 – 1800 -luvuilla ja sen kannattajiin kuului myös Sir Isaac Newton. Tämä luku on perusteellinen läpivalaisu siihen kuinka Danielin kirjan näkyjen esi- ja kerrannaistäyttymykset ennustivat historiallisilla yksityiskohdilla koko 2000-vuotisen kirkkohistorian ja siihen liittyneet pakanakansojen vaiheet. Nämä tapahtuvat sisältävät mm. Länsi-Rooman hajoamisen 476 jKr. paavillisen kirkkovaltion nousun 700 -luvulla, Bysantti-Sassanidi sodat 600 -luvun alussa, Islamin arabi- ja turkkilaisvallan nousun 600 – 1500 -luvuilla, uskonpuhdistusta seuranneet Euroopan imperialistiset vallat Brittiläisessä imperiumissa, keisarillisessa Venäjässä ja Saksassa, sekä 1900 -luvun tärkeimmät tapahtumat ensimmäisestä maailmansodasta toiseen maailmansotaan. Tämä luku on samalla johdanto kirjani viimeiseen lukuun missä esitän kaikkein järjestelmällisimmät perusteet siihen miksi Prinssi Charles olisi Danielin kirjan 11. luvussa mainittu ”kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa.”

 • Luku 13: Kirjani viimeinen luku käy läpi historiallisilla ja kontekstuaalisilla yksityiskohdilla Danielin kirjan 11. luvun näyn toista täyttymysvaihetta. Tämä täyttymysvaihe on rinnakkainen moniin kirjani edellisessä luvussa läpikäytyihin profetian täyttymyksiin. Tällä kertaa profetian kiintopisteenä on enemmän kuitenkin Jerusalemin ja Israelin alueella esiintyneet tapahtumat viimeisen 2000 vuoden ajalta. Osoitan kuinka tämä näky ennustaa Israelin maan, jota näky kutsuu ”Ihanaksi maaksi”, kaikki olennaisimma vaiheet, aikana jolloin se oli roomalaisten, persialaisten, arabien, turkkilaisten, ranskalaisten ja brittiläisten hallussa, ennen Israelin valtion jälleensyntymistä vuonna 1948. Näyn alkuvaiheen loppu jakeissa 16 – 20 huipentuu aikaan, jolloin Brittiläinen imperiumi kaappasi Palestiinan Turkin Ottomaanien sulttaanikunnalta ensimmäisen maailmansodan lopussa vuonna 1917. Näky ennustaa mm. ensimmäistä maailmansotaa seuranneen Turkin itsenäisyyssodan, Palestiinan brittiläisen mandaattialueen perustamisen ja Britannian siirtomaaviranomaisten harjoittaman juutalaisten sortopolitiikan mandaatissa toisen maailmansodan aikana, juuri ennen Israelin itsenäistymistä. Profetian mukaan Antikristuksen tulisi nousta siis Brittiläistä imperiumia toisen maailmansodan aikaan hallinneen Yrjö VI:n valtaistuimelle ja jatkaa juutalaisten sortoa Israelin maassa hänen isiensä jalanjäljissä.

 • Osta kirjani täältä: https://samueltuominen.com

  Lisää alaotsikko (4)


Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s