Suomi on maa, jossa poliittinen eliitti tuomitsee viattomien ihmishenkien puolustajan ja ylistää massamurhaajien ja terroristien puolestapuhujaa.

Ekofasisti Pentti Linkola menehtyi eilen. Vaikka jumalattoman kuolema ei ole koskaan ilon asia meidän Jumalallemme (Hes. 18:23), on ollut surullista seurata suomalaisten poliitikkojen ja valtalehdistön muistopuheita Linkolalle. Suomen ulkoministeri ja vihreiden entinen puheenjohtaja Pekka Haavisto kirjoitti Twitterissä:  ”Uutinen Pentti Linkolan poislähdöstä pysäytti. Omaan ajatteluuni vaikutti kouluaikana vahvasti Linkolan pamfletti ’Unelmat paremmasta maailmasta’. Linkola oli synnyttämässä vihreää liikettä, ja eli kuten opetti. Suuri luonnonsuojelija on poissa.” Linkola oli radikaali ajattelija, jonka mukaan esimerkiksi islamilainen terrorismi oli myönteinen asia. Yle kertoi 19. tammikuuta 2007: ”Jokainen toimi, joka häiritsee maapallon elämää tuhoavan länsimaisen kulttuurin kehitystä, on myönteinen. Näin toteaa Suomen radikaalein kalastaja Pentti Linkola. Kalastaja Pentti Linkola ilmoittaa harrastuksikseen luonnonsuojelun ja länsimaisen kulttuurin romuttamisen.” Ilta-Sanomien otsikko kutsui häntä ”suureksi ihmiseksi” ja kertoi kukkaisessa muistopuheessaan: ”Linkolan elämässä oli paljon kauneutta, paljon lintuja, paljon raatamista, paljon luopumista, paljon surua, valtavasti kauniita sanoja, jotka hän osasi asettaa sellaiseen järjestykseen, ettei yksikään muu kirjailija tässä maassa.”

Samaan aikaan Suomi tuomitsee isoon ääneen viattomien ihmishenkien puolustajan. Kun roomalaiskatolista uskoa tunnustava ulkoministeri Timo Soini hehkutti blogissaan elokuussa 2018 Argentiinaa, jonka senaatti äänesti abortin laillistamista vastaan, hänen kommenteistaan nousi kansallinen kohu. Vihreiden kansanedustaja Ozan Yanarin  kirjoitti tuolloin Twitterissä: ”Vastenmielistä, että Soini iloitsee siitä, että Argentiina hylkäsi lakiesityksen naisten aborttioikeudesta.” Suomen nykyinen opetusministeri Li Anderson tuomitsi myös Soinin kommentit, samoin presidenttimme Sauli Niinistö piti niitä ”omituisena”. Nasima Razmyarin (sd.) ja Sanna Vesikansan (vihr.) mielestä Soinin aborttikannat olivat ”häpeäksi Suomelle”. WHO:n tilastojen mukaan maailmassa tehdään joka vuosi 40-50 miljoonaa aborttia, 125 000 aborttia päivässä. Tämä tarkoittaa, että joka vuosi äitinsä kohtuun tapetaan yhtä monta lasta kuin ihmisiä kuoli vuosien 1918-19 espanjantautiin. Koronaan on kuollut maailmanlaajuisesti vasta vajaa 74 000 ihmistä. Tämä vastaa noin 0,15% kuolinlukua niistä pienimmistä, joilta aborttilääkärit riistävät hengen joka vuosi.

Oikeutamme tämän rikoksen sillä, että syntymättömät lapset eivät ole mukamas ihmisiä. Samoin natsit oikeuttivat kuuden miljoonan juutalaisen surman sillä, etteivät he täyttäneet ihmisen mittaa natsismin turmeltuneessa maailmankuvassa. Laillisen abortin puolesta USA:ssa 1900 -luvun alussa kampanjoinut Margaret Sanger on nyt monien feministien idoli ja esikuva. Hän oli myös natsien ja eugeniikan puolestapuhuja, joka kirjoitti ystävälleen Glarence Gamblelle joulukuussa 1939: ”Emme halua sanan siitä pääsevän julkisuuteen, että haluamme hävittää neekeriväestön ja ministeri on mies, joka voi selvittää tämän idean jos se koskaan ilmenee heidän kapinallisimmille jäsenilleen.” Robert Zubrin kirjoittaa paljastavassa kirjassaan Merchants of Despair: Radical Environmentalists, Criminal Pseudo-Scientists, and the Fatal Cult of Antihumanism (New Atlantis Books):

Samalla kun ylistetty sankarina tämän päivän liberaalien feministien taholta, Sangerin tuki lailliseen aborttiin perustui vahvasti hänen argumenttiinsa siitä, että sitä voitaisiin käyttää keinona ei-halutun rodullisen kannan eliminoimiseen. Natsit omaksuivat tämän näkemyksen myöhemmin 1930 -luvulla ja laillistivat abortin juutalaisille.

Zubrinin kirja osoittaa myös malthusilaisen liikaväestöopin, johon koko Linkolan ihmisvastainen maailmankuva juurtui, tieteellisesti virheelliset väittämät ja kuinka tällaisella opilla aristokraattinen eliitti (etenkin Iso-Britannissa) on pyrkinyt rationalisoimaan kansanmurhan jo 1800 -luvulta lähtien. Samoin abortin laillistamista on perusteltu usein sillä, että maailmassa olisi jo ennestään liikaa ihmisiä. Eugeniikalla ja opilla planeetan ekologista tasapainoa uhkaavasta liikaväestöstä on hyvin pitkä yhteinen historia. Ensiksi mainittu pyrki vastaamaan siihen ketkä ovat niitä, joista väestön vähentäminen tuli aloittaa. Joskus radikaali luonnonsuojelu yhdistyy myös äärioikeistolaiseen ideologiaan. Näin oli esim. Natsi-Saksassa. Christchurchin moskeijaan hyökännyt terroristi Brenton Tarrant kirjoitti manifestiinsa, jonka hän julkaisi internetissä vain hieman ennen verilöylyä:

Miksi keskittyä maahanmuuttoon ja syntyvyyteen, kun ilmastonmuuton on niin valtava ongelma? Koska ne ovat sama ongelma, ympäristön tuhoaa liikaväestö, kun me eurooppalaiset olemme yksi niitä ryhmiä, jotka emme ylikansoita maailmaa. Hyökkääjät ovat niitä, jotka ylikansoittavat maailman. Tappamalla hyökkääjät, tappamalla liikaväestön, pelastamme ympäristön.



Kukaan ihminen ei ole yksistään paha tai hyvä. Jokainen ihminen on kykenevä sekä pahaan että hyvään. Raamatun mukaan Jumala loi ihmisen hyväksi (1. Moos. 1:31), mutta jokaisessa ihmisessä vaikuttaa Aadamin syntiinlankeemuksen myötä perisynti, jonka tähden kykenemme myös äärimmäiseen pahuuteen. Pentti Linkola saattoi olla ”sydämellinen ihminen” ja ”herkkä kuuntelija”, kuten Yle hänen perintöään ylisti, mutta hänen maailmankuvansa oli äärimmäisen paha ja kieroutunut. Linkolan mukaan ainoa keino planeetan pelastamiseksi oli syyllistyä samanlaisiin julmuuksiin kuin Stalin, Hitler ja muut massamurhaajat. Hän ei nähnyt mitään arvoa ihmisyksilön elämällä. Hän kehotti seuraajiaan ottamaan oppia ”kansallissosialisteilta, suomalaisilta stalinisteilta, Venäjän vallankumouksen monista vaiheista, punaisen prikaatin metodeista ja unohtaa narsistinen itsemme.” Hän uskoi, että kolmas maailmansota olisi ”iloinen asia maalle” (huolimatta siitä, että se aiheuttaisi myös valtavaa ekologista tuhoa). Hän valitteli sitä, että ”planeetalla on miljardeja yli 60 kg painoisia ihmisiä”. Hän parjasi demokratiaa ja kannatti diktatuuria ”missä päitä putoilee paljon ja hallitus estäisi minkä tahansa talouden kasvun.” Hän luonnehti Äiti Teresaa ”ihmiskunnan viholliseksi”, koska hän ruokki nälkiintyviä lapsia Intian ja Afrikan nälkäalueilla. Muutamia sitaatteja Linkolalta:

  • ”Jos joutuisin piirtämällä kuvaamaan käsitettä ’kansa’, piirtäisin pelkän ammottavan suun, mölisevän suun. Näinä päivinä Suomen Yleisradio on toistuvasti esittänyt kuulokuvaa, jossa Perussuomalaiset-puolueen puheenjohtaja, sivistymättömyyden ruumiillistuma, huutaa suoraa huutoa: ’Nyt saatiin iso JYTKY!’ – ja tätä seuraa kuulijoiden valtaisa mölinä… Toden totta, sanat ’kansa’ ja ’roskaväki’ ovat synonyymejä.”
  • ”Pääasia on, ettei keskivertoihmistä päästetään määräämään. On naurettavaa ajatella, että ihminen tietäisi, mikä hänelle itselleen on parhaaksi.”
  • ”Sana ’ihmisoikeudet’ on mulle todella punainen vaate. Mä puhun kyllä vain ihmisen velvollisuuksista.”
  • ”Kuinka kukaan voi katsoa niin mielettömästi, että ihmishengellä on sama arvo ja sama moraali riippumatta lukumäärästä? Minusta on selviö, että jokaisen uuden lapsen syntyessä jokaisen maailman ihmisen arvo hivenen putoaa.”
  • Kansallissosialismi on vapauttanut maapallon kymmenien miljoonien ylensyövien eurooppalaisten kuormituksesta, niistä kuuden miljoonan lähes ihanteellisen kivuttomalla, ympäristöä haittaamattomalla tavalla… Muusta kuin viivytystaistelustahan ei enää olekaan kysymys. Ruandan massamurha joka tapauksessa oli muutaman hetken kevennys, antoi lisäaikaa joillekin eliöille ja eloyhteisöille; paikallisesti hengähdystauko oli varmasti merkittäväkin. (sitaatti täällä).

Jokelan koulusurmaaja Pekka-Eric Auvinen sai myös vaikutteita Linkolan kirjoituksista. Auvinen totesi omassa manifestissaan:

En voi sanoa kuuluvani samaan rotuun kuin tämä kurja, ylimielinen ja itsekäs ihmisrotu. Ei! Olen kehittynyt askeleen ylemmäksi!… Ihmiset ovat vain laji muiden eläinten joukossa eikä maailma ole olemassa vain ihmisiä varten. Kuolema ja tappaminen ei ole tragediaa, sitä tapahtuu luonnossa koko ajan kaikkien lajien kesken. Kaikki ihmiselämät eivät ole elämän eikä pelastettavan arvoisia. Vain vahvojen (älykkäiden, itsetietoisten, vahvamielisten) yksilöiden tulisi elää, kun taas heikkojen (tyhmien, jälkeenjääneiden, heikkomielisten) tulisi kuolla…. Totta kai on myös lopullinen ratkaisu: koko ihmiskunnan kuolema. Se ratkaisisi kaikki ihmisyyden ongelmat. Mitä nopeammin ihmisrotu on hävitetty maailmasta, sen parempi… ketään ei tulisi jättää eloon. En tunne armoa maapallon saastalle, säälittävälle ihmisrodulle… Viha, se on asia, jota olen täynnä ja rakastan sitä. Se on yksi ainoista asioista, jota rakastan. Jokin aika sitten uskoin ihmisyyteen ja halusin elää pitkän ja onnellisen elämän… mutta sitten heräsin. Aloin ajatella kaikkea syvemmin ja tiedostin asioita.

Kun Radio Rockin Aki Linnanahde kysyi Jokelan koulusurman jälkeen Pentti Linkolalta, että mitä hän ajatteli hänen nimensä esiintymisestä tällaisen tragedian yhteydessä, hän vastasi… ”Olihan tuo aika imartelevaa”. Suomen yleismedia kusee Jokelan koulusurman uhrien haudoille, kun se ylistää tätä koulusurmaajan innoittajaa ”suomalaisen luonnon suorapuheiseksi sankariksi”. Suomen on aika herätä todellisuuteen ja tehdä parannusta kansakuntana. Olemme ajautuneet hyvin kauaksi esi-isiemme uskosta, jonka säilyttämisen vuoksi isämme ja isoisämme antoivat henkensä talvi- ja jatkosodassa. Maamme lehdistö ylistää pop-tähteä, joka rienaa kansamme syntien Vapahtajaa uudessa singlessään. Viittaan Antti Tuiskun kappaleeseen Valittu kansa, jonka sanat on alhaalla:

Valittu kansani kuunnelkaa
Antti Tapani teidät pelastaa
Teidän ei tarvi ku polvistuu
Avata napit ja avata suu
Synnit on annettu anteeksi
Lääkkeet on maksettu valmiiksi
Vapaasti sen kun nyt sähläätte
Antti ei Helvettiin tuomitse
Halleluja, käpälät ylös, sä seuraat mua
Halleluja, sukkikset alas, mä seuraan sua
Omilla aivoilla ei tarvi miettiä mitään
Kun tottelet Anttii
Halleluja, valittu kansani
Aamen, aamen, aamen
Motherfucking aamen
Eikä sun tarvitse huolestuu
Ihmiset korkeintaan loukkaantuu
Vaik tosi törkeesti käyttäydyt
Kukaan ei kuitenkaan kuole nyt
Juu että annapa mennä vaan
Kaiken sun sikailun anteeks saat
Lampaani, olette turvassa
Antti Tapaninne polvella
Halleluja, käpälät ylös, sä seuraat mua
Halleluja, sukkikset alas, mä seuraan sua
Omilla aivoilla ei tarvi miettiä mitään
Kun tottelet Anttii
Halleluja, valittu kansani
Aamen, aamen, aamen
Motherfucking aamen
Valittu kansani, kuunnelkaa
Jokainen varmasti tulla saa
Valittu kansani, kuunnelkaa
Vähintään kahdesti tulla saa
Aamen, aamen, aamen, aamen

Johtopäätös

Hitlerin valtaannousua 1930 -luvulla edisti saksalaisten kääntyminen pois maan juutalaiskristillisistä juuristaan kohti lisääntyvää ateismia ja uuspakanuutta. Meille käy pian samoin, ellemme huomaa tämän kehityssuunnan turmiollisuutta. Jos emme näe Linkolan kaltaisten miesten maailmankuvan turmiollisuutta, emme voi erottaa myöskään samaa syväekologista luonnonuskontoa opettavan Prinssi Charlesin – Raamatun Antikristuksen – maailmankuvan vaarallisuutta. Olemme alttiina 21. vuosisadan Führerin sanoman vastaanottamiselle. Wall Streetistä 1920 -luvun lopulla lähtenyt finanssikriisi ja maailmanlaajuinen lama teki aikaisemmin ylenkatsotusta itävaltalaisesta olutkellarisaarnaajasta miljoonien saksalaisten pelastajan. Monien on vaikea käsittää, että niin Saksan kansan rahvaan kuin älyköiden keskuudessa Hitler ei ollut alunpitäen suosittu hahmo. Sebastian Haffnerin, natsien nousun aikalaiskuvaajan mukaan, saksalaiset näkivät hänen henkilökohtaisen olemuksensa ”kauttaaltaan vastenmielisenä”. He eivät nähneet hänessä karismaattista demagoogia, vaan pellen, jota leimasi ”parittajan otsatukka, gangsterin eleganssi, wieniläisen esikaupungin aksentti, loputon paasaus, epileptinen käytös villeine elehtimisineen, suu vaahdossa puhuminen ja vuorotellen epäluotettavat ja tuijottavat silmät.”

Samalla tavoin suurin osa meistä sivuuttaa nyt Prinssi Charlesin kasveilleen puhuvana pellenä, josta monilla tulee ensimmäiseksi mieleen hänen isot korvansa ja vuoden 1993 Camillagate seksipuhelu, jossa hän toivoi jälleensyntymistä Camillan tamponiksi (hänen isänsä Philip toivoi taas jälleensyntymistä tappavaksi virukseksi. Vitsailinkin jo Facebookissa, että korona pitäisi nimetä uudestaan Linkola-19:ksi tai Philip-19:ksi). Emme näe hänen kapitalismin vastaista messiaanista pelastussanomaansa, jonka avulla hän voi nousta pian globaaliin valtaan ja kansansuosioon, kun yhteiskuntamme vallitsevan talousjärjestelmän tukipilarit alkavat horjua pandemian tai jonkin muun globaalin kriisin myötä (suosittelen katsomaan yläpuolisen videon, jotta saisit jonkinlaisen käsityksen siitä mistä puhun). Suomen vanhin yhä ilmestyvä sanomalehti Keskisuomalainen julkaisi etusivullaan 5. huhtikuuta 2020 presidentti Kyösti Kallion rukouksen talvisodan aikaan. Ehkä Jumala vielä armahtaa meitä jos käännymme kansakuntana pahoista teistämme ja katsomme taas Häneen, jonka risti on piirretty sinivalkoiseen lippuumme merkkinä siitä liitosta, jonka Hän teki kaikkien kansojen kanssa lähettämällä Poikansa Jeesuksen Kristuksen syntiemme sovittajaksi. Toivon siis, että painat pääsi alas ja yhdyt tähän Kyösti Kallion rukoukseen kansamme herätyksen puolesta.

Taivaallinen Isämme, katso armossasi kansamme puoleen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä. Sinä näet, että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme sinua Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua.

Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden teiltä, jotka johtavat kansamme tuhoon. Herra, armahda meitä.

Herra Jeesus Kristus, ilman sinua olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulvivat kansamme yli ja myrkyttävät sen. Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuuden henkivaltoja vastaan, joiden vaikutukset ovat joka päivä sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä.

Herra, Sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat. Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme Sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjella ihmiset saatanalliselta eksytykseltä. Herra armahda meitä.

Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapauttavasta armostasi.

Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme.

Herra Jeesus Kristus, kaiken voimme sinun kauttasi. Siihen me uskomme.

Armahda meitä.

Aamen.

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s