Videotribuuttini presidentti Trumpin yhdelle inspiroivimmista puheista.

Tein tuollaisen 9-minuuttisen koosteen ja editoinnin Trumpin motivoivasta puheesta kristillisessä Liberty Yliopistossa toukokuussa 2017. Kontrasti hänen vastaehdokkaaseen, lähes seniiliin Joe Bideniin, joka ei muista ulkoa edes Amerikan itsenäisyysjulistuksen kuuluisinta lausetta tai entisen pomonsa Barack Obaman nimeä (tai höpisee outoja lapsista, jotka rakastavat ammeessa hänen karvasia jalkojaan), ei voisi olla tämän suurempi. Suomenkielinen tekstitys mukana.
 

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Videotribuuttini presidentti Trumpin yhdelle inspiroivimmista puheista.

  1. Voisin hyvin voimakkaastikin ottaa kantaa , otan erinlaisen lähestymistavan Donaldin puhe on innostava se on totta ja puhuu reilusti on parempi kahdesta. Toinen ehdokas niin…on hurjaa mitä tiedän jätän ne ja paras koska koetan etsiä positiivista… minkä tästä ehdokkaan taustasta tiedän että oli vangitttuna vietnamin sodan aikana joku amerikan sotilas oli kidutettavana jatkuvasti toiseen koppiin sinne,tuotiin tämä toinen presidentti ehdokas (oli sotilas myös siihen aikaan) ja he saivat vaihtaa ajatuksia se oli tälle kidutetulle suuri hetki kun sai jollekkin seinän takaakin jutella.Tapasivat sodan jälkeen Henkilökohtaisesti olisin Donaldin puolella vaikka se mitä Israelin suunnitellaan Nooan lakeineen on outoa,(katso nokialainen@blogspot niin ymmärrät, kristitylle ehkä se mitä tulevan sanassa sanonutkin tulevan. Jumala on sanassaan pyhä siksi meidänkin pitää uskoa elämässämme niinkuin puheessa hienosti kerrottiin.Se on erinlaista kuin mihin mailma uskoo..minä esimerkiksi en usko kuussa käyntiin jos klikkaat avaruuden lämpötilan siihen ei rittä -50 astetta vaan satoja asteita…kun menet yli -200 asteen ja jatkat ja jatkat …toiseksi jos olet lentänyt lentokoneella tajuat bensiini loppuu menet 10 000 kilometriä ja ehkä pitkät lennot olen mennyt vain 6.30 lennon en pidempiä…joku voisi mennä 12 tuntia jotkut isot koneet mutta loppuu petrooli…nyt kuuhun 300 0000 km käytän luojan järkeä loppuu se petrooli jos sitten sanoisit joo se nyt painottomasti ensiksi lentonopeus jos olis 1000 km tunti laske se sitten kun mukamas pääsisit johonkin lähelle alkaisit jarruttaa vuonna 1967 niillä oli 3 jalka systeemit alukset tippui alas kaikki..sun pitäis vielä kuustakin irrota ja millä petroolilla ? avaruus säteily on semmoinen että siksi niitä koiriakin laitettiin kokeeksi se on siten täysin mahdoton ihmiselle…eikä sielllä ole minun ikäni ole toista kertaa käytykään, ei ihme kun olin pikkupoika ja katselin kuuta olis kuin Jumala sisäisessä mailmassa sanonut ei ne ole siellä käyneet, tämä on siis jo lapsena alkanut etten ole siitä lähtien uskonut kuussa käyntiin.Monelle tämmöiset on sellaisia että mailmankuva romahtaa, kaikki mikä on Jumalasta kestää ihmisten hömpötykset eivät kestä TULI KOETTELEE KAIKEN–mitä rakennetaan, Onneksi Pelastus ei ole mitä mailmassa tehty tai tekemättä jätetty siitä kiinni…emme voi pelastusta ansaita edes kuussa käynnillä mutta Jos JUMALA on voipi olla että ne jotka ei usko kuussa käyntiin menee pian tuolla avaruudessa niin että heilahtaa..Ja muut kattoo siellä se joka ei kuussa käyntiin uskonut nyt menee,

    Tykkää

    1. Moi Henry. Uskoin johonkin aikaan tähän kuuhuijausteoriaan, mutten enää nykyään. Syy on siinä, että useimmat salaliittoteoriitikkojen väitteet voidaan kumota aika helposti (esim. kuuluisa väite lipun liehumisesta kuussa, tähdettömästä tähtitaivaasta, yms.). En tosin niin kauheasti ole jaksanut perehtyä tähän aiheeseen, mutta minusta se harhauttaa kristittyjen huomion vääriin asioihin. Olen kyllä samaa mieltä siitä, että moni tässä maailmassa ei ole niin mitä media ja muut autoritääriset elimet haluaa meidän uskoa. Trumpin voitto oli tästä jo voimakas osoitin, sillä koko koko maailma oli ja on kääntynyt häntä vastaan. Ilman vaihtoehtoista mediaa ja itsenäisiä journalisteja häntä ei olisi koskaan valittu asemaansa. Bensiinin riittäminen avaruudessa pitkienkin matkojen päähän liittyy ymmärtääkseni siihen, että avaruudessa ei ole ilmaa ja siten kitkaa, joka hidastaa lentokoneiden lentonopeuksia maan ilmakehässä. Eli suurin energiantarve raketeissa menee nousuun ja laskuun (mikä ei siis ollut mahdollista ennen Elon Muskin SpaceX:n saavutuksia). Mutta en ole rakettitieteilijä.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s