Prinssi Charlesin edistämä itämainen uskomuslääkintä saamassa WHO:n hyväksynnän samalla kun YouTube ja Google sensuroimassa kaiken WHO:n vastaisen kritiikin.

YouTube ja Facebook sensuroi äsken brittiläisen salaliittotutkija David Icken kanavan, jolla oli lähes miljoona tilaajaa. Icke ei ole kristitty enkä seiso hänen kaikkien näkemystensä takana, mutta tästä huolimatta hän julistaa myös tosiasioita, joista monet kristityt pastoritkin pelkäävät usein puhua. Katsoin juuri Facebookissa Icken suomeksitekstitetyn videon, jossa hän puhuu maailmaa hallitsevasta saatanallisesta kultista, jonka päämääränä on luoda todellisia tai keinotekoisia kriisejä hyväksikäyttäen tekoälyn hallitsema orwellilainen maailmanvaltio, jossa digitaalinen raha on korvannut käteisen rahan, kuten Ilmestyskirjan 13. luku meille ennustaa. Icke on paljastanut jo yli 20 vuoden ajan myös Britannian kuningasperheen keskeisen roolin tässä salajuonessa maailman orjuuttamiseksi. Mutta menemättä sen syvemmälle Icken uskomuksiin, niin kommentoin tässä erästä toista videota, jossa kritisoidaan Kiinan vaikutusvaltaa maailman terveysjärjestö WHO:sta. 

Vasemmistolainen The Guardian -lehti kertoi Icken sensuroinnista seuraavaa:

YouTube on deletoinut salaliittoteoreetikko David Icken tilin. Videonjakelusivusto sanoi 68 -vuotiaan rikkoneen sen politiikkaa koronavirusta koskevasta informaation jaosta. Aikaisempi jalkapalloilija on tehnyt viruksesta kiistanalaisia ja  todistamattomia väitteitä useilla internetfoorumeilla, mukaan lukien, että se olisi yhteydessä 5G mobiiliverkkoon. Googlen omistama videopalvelu kertoi BBC:lle: ”YouTubella on selvä politiikka, joka kieltää minkä tahansa sisällön, joka kiistää Covid-19:n olemassaolon ja tarttumisen, kuten se on kuvattu WHO:n ja NHS:n taholta. Johtuen näiden määräysten toistuvasta rikkomisesta olemme irtisanoneet David Icken YouTube kanavan.” Kielto seuraa samanlaista Facebookin tekemää siirtoa, joka poisti Icken sivuston perjantaina. Hyvin tunnetut lääkärit ja TV-persoonat mukaanlukien tohtori Christian Jessen ja entinen nuorempi tohtori Adam Kay ovat kutsuneet sosiaalisia verkostoja poistamaan Icken heidän alustoiltaan. Heitä tukee Centre for Countering Digital Hate (CCDH) [keskus digitaalisen vihan torjumiseksi], joka väittää että Icken salaliitot Covid-19:stä on nähty yli 30 miljoonaa kertaa.”

Artikkeli päätyy seuraavaan johtopäätökseen, ”Valheet maksavat elämiä globaalissa pandemiassa ja estävät meitä toimimasta viipymättä, joka saattaa meidät kaikki vaaraan.” Olen samaa mieltä siitä, että 5G verkolla ei ole todennäköisemmin mitään tekemistä koronapandemian kanssa. Suhtaudun myös hyvin varauksella väitteisiin, että korona olisi luotu tarkoituksella kiinalaisessa laboratoriossa (USA:n ulkoministeri Mike Pompeon mukaan on olemassa tosin näyttöä siitä, että korona olisi karannut ainakin vanhingossa kiinalaisesta labrasta Wuhanissa). Tällaiset spekulaatiot ja salaliittoteoriot ovat kuitenkin suhteellisen vaarattomia ilmiöitä. On moninverroin vaarallisempaa alkaa sensuroida vaihtoehtoisia selityksiä ja luottaa vain yhden suuren lääketieteellisen järjestön lahjomattomaan arviointikykyyn. Alapuolinen video kertoo siitä kuinka WHO on tukemassa kiinalaista pseudotiedettä ja aikoo hyväksyä kiinalaiset uskomushoidot tunnustetuksi hoitomuodoksi, vaikka kokemuspohjaiseen tieteeseen nojaavan lääketieteellisen yhteisön valtava enemmistö on kritisoinut vaihtoehtoista lääketiedettä tehottomaksi ja jopa vaaralliseksi.Mitä tekemistä tällä on sitten koronan tai David Icken kanssa? Lainaan videon loppua:

WHO ei ole kuitenkaan painanut jarrua. Perinteisten kiinalaisten hoitomuotojen sisällyttäminen lääkehoidon oppaaseen tulee toteen vuonna 2022. Ei ole vielä selvää minkä tyyppisiä terapioita ja hoitomuotoja tullaan sisällyttämään. Emme tiedä vielä löydämmekö liskojen uutteita, lepakon saippuaa, vai tuleeko se rajoittumaan yrittilääkkeisiin. Joka tapauksessa tämä WHO päätös voi koitua vaaraksi julkiselle terveydelle. Mutta odotappa hetki… koska vihreän valon näyttäminen perinteiselle kiinalaiselle lääketieteelle voi olla suurempi riski muilla alueilla kuin tajuammekaan.

(otsikko kiinalaista lääketiedettä ylistävästä Forbesin artikkelista).

Huomioi, että puhumme niinkin arvovaltaisesta julkaisusta kuin Forbes. Tässä artikkelissa he antavat täyden pätevyyden perinteiselle kiinalaiselle lääketieteelle. Kuvittele mitä voi tapahtua tästä lähtien merkittävässä osin mediaa, kun he alkavat luottaa WHO:n hyväksyntään perinteiselle lääketieteelle yhtä validina kuin tieteellinen lääketiede… Se vaikuttaa myös tähän julkaisualustaan, YouTubeen. Kuten muut alustat, YouTube taistelee valeuutisia vastaan. Ajattele mitä voisi tapahtua koronaviruksen kanssa. Jos etsit koronaviruksesta Googlesta, saat tietoa julkisilta auktoriteeteilta ja WHO:lta.

Lisäksi jos katsot tämän videon alle, näet useita linkkejä WHO:hon. Tämä kaikki on fantastista. Tämän ansiosta YouTube on estänyt ihmisiä uskomasta sellaiseen barbaarisuuteen kuin valkaisuaineen tai alkoholin juomiseen hoitokeinona koronavirukseen. Mutta tällä on vaaransa. WHO on yksi niistä välittäjistä, joka päättää mikä on totta ja mikä ei. Joten kuvittele mitä voi tapahtua jos perinteinen kiinalainen hoitomuoto on hyväksytty WHO:n taholta. Automaattisesti tätä videota voitaisiin pitää valeuutisena. Samalla herrasmies, joka suosittelee Himalajan viagraa, tekisi suurta voittoa.

David Icke on tuskin mikään länsimaisen lääketieteen puolestapuhuja. Wikipedian mukaan hän ”alkoi flirttailla vaihtoehtolääketieteen ja New Age filosofioiden parissa 1980 -luvulla.” Hän on edistänyt monissa salaliittopiireissä yleistä rokotteiden, fluorin, kemikaalien, geenimuunneltujen siementen, sähkömagneettisen säteilyn, yms. vastaista hysteriaa, jota vakavammin otettavat tutkijat pitävät täytenä hölynpölynä ja foliohattujen salaliittosekoiluna. Tässä on kuitenkin väärän tiedon sensuroimisen suurin ongelma. Jos lähdemme tällä tielle, että annamme suurille teknologiafirmoille yksinvallan päättää siitä mikä on oikeaa ja väärää tietoa, niin väärän ja oikean tiedon rajoja aletaan kaventamaan yhä entisestään, ja lopulta vain valtaapitävät sanelevat sen mikä tieto on sallittua ja mikä ei. Ne jotka hurraavat nyt kun Icken pähkähullut ajatukset saatiin poistettua maailman suurimmasta videopalvelusta, tulevat itkemään huomenna tajutessaan, että he ovat listan seuraavana. Kuuluisa vasemmistointellektuelli Noam Chomsky onkin sanonut, ”Jos emme usko halveksiemme ihmisten sananvapauteen, emme usko siihen lainkaan.”

Johtopäätös

Saksalainen teologi Martin Niemöller kirjoitti kuuluisan runon missä hän kuvaili saksalaisen älymystön pelkurimaista asennetta natsismin nousuun: ”Ensin ne tulivat hakemaan sosialistit, enkä puhunut mitään, koska en ollut sosialisti. Sitten ne tulivat hakemaan ammattiyhdistysaktiivit, enkä puhunut mitään, koska en ollut ammattiyhdistysaktiivi. Sitten ne tulivat hakemaan juutalaiset, enkä puhunut mitään, koska en ollut juutalainen. Sitten ne tulivat hakemaan minut, eikä ollut enää ketään, joka olisi puhunut puolestani.” Voisimme ilmaista tämän nykyään näin: Ensin he tulivat Alex Jonesia vastaan, enkä sanonut mitään, koska pidin häntä pähkähulluna salaliittohörhönä, joka vaahtoaa homoseksuaaleista sammakoista. Sitten he tulivat David Ickeä vastaan, enkä sanonut mitään, koska en uskonut liskoihmisiin…”  Itämaisen lääketieteen hyväksyminen osaksi WHO:n tunnustettuja hoitomuotoja on joka tapauksessa suuri voitto Prinssi Charlesille, joka on lobannut jo vuosikymmeniä vaihtoehtoisen hoitomuotojen sisällyttämiseksi osaksi Britannian julkista terveydenhuoltojärjestelmää.

Vuonna 2006 hän vieraili myös Genevessä WHO:n päämajassa lobbaamassa terveysviranomaisia useista maista uskomushoitojen lääketieteellisen pätevyyden tunnustamiseksi. Vuonna 2019 hän tuli homeopatiaa edistävän ryhmän suojelijaksi. Prinssin tukea uskomuslääkinnälle on pilkattu ja kritisoitu jo kauan brittiläisessä valtamediassa. Mutta jos nämä noituuteen perustuvat tehottomat hoitomuodot saavat WHO:n tunnustuksen, on mahdollista että niiden kriitikot tullaan vaientamaan pian samaan tapaan kuin David Icke. Samalla Prinssi Charles tultaisiin näkemään tuona aikaansa edellänä olleena torjuttuna profeettana, jona hän kuvaili itseään vuonna 1982, ensimmäisessä puheessaan vaihtoehtoisen lääketieteen puolesta:

Kenties olemme juuri hyväksyneet sen olevan Jumalan tahto, että epäortodoksinen yksilö on tuomittu vuosiksi turhautumiseen, naurunalaiseksi, ja epäonnistumiseen näytelläkseen hänen osaansa asioiden suunnitelmassa, kunnes se päivä saapuu jolloin ihmiskunta on valmis vastaanottamaan hänen sanomansa – sanoman, jonka hän kenties havaitsee vaikeaksi selittää itse, mutta jonka hän tietää tulevan paljon syvemmästä lähteestä kuin tietoisesta ajattelusta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s