Kertoiko presidentti Trump, että hän on pelastamassa maailmaa saatanalliselta eliittipedofiilikultilta?

Lisäsin blogiini joulukuussa 2017 lyhyen yhteenvedon ryhmästä nimeltä QAnon ja sen uskomuksista. Itse en ole sittemmin tukenut tai seurannut kyseisen ryhmän uskomuksia. Huomasin varhaisessa vaiheessa, että ryhmän uskomuksilla oli monia kultinomaisia piirteitä eikä sen teoriat muutenkaan vakuuttaneet minua. QAnon teoria on levinnyt sen jälkeen hyvin suosituksi monissa Trumpia kannattavissa oikeistopiireissä ja Facebook on alkanut jo poistaa tuhansia sitä tukevia tilejä, sivuja tai ryhmiä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö QAnon teoria – samoin kuin vuoden 2016 vaaleissa syntynyt pizzagate – olisi osittain oikeilla jäljillä. Mielenkiintoisesti presidentti Trump vastasi tämän ryhmän uskomuksiin suoraan eilisessä lehdistötilaisuudessaan. Toimittaja kysyi Trumpilta, että mitä hän ajattelee tuosta ryhmästä, johon presidentti vastasi, ettei hän tiedä siitä paljoa muuta kuin, että he pitävät hänestä, jota hän kertoi arvostavansa. Toimittaja jatkoi sitten, ”Teorian ydin on tämä uskomus, että sinä olet pelastamassa salaisesti maailmaa tältä pedofiilien ja kannibaalien saatanalliselta kultilta.” Toimittajan tarkoitus oli saattaa Trump tietenkin naurunalaiseksi, kun hän antaa tukensa tällaiselle ryhmälle ja sen uskomuksille, mutta Trump otti tilanteen hyvin haltuunsa, kun hän vastasi, ”En ole kuullut siitä, mutta pitäisikö sen olla huono vai hyvä asia? Jos voin auttaa pelastamaan maailman ongelmilta, olen halukas tekemään sen.”

Konservatiivinen mediapersoona, Trumpille muuten myönteinen Ben Shapiro, kritisoi ankarasti presidentin vastausta tähän kysymykseen eilisessä podcastissaan. Vaikka arvostan Shapiron laajaa tietomäärää ja asiantuntemusta monissa asioissa, niin hän ampuu usein alas kaiken mikä on vain hiemankaan hänen rajoittuneen konservatiivisen maailmankuvansa ulkopuolella. Niin naurettavalta ja uskomattomalta kuin tuo teoria nimttäin kuulostaakaan, niin maailman eliitin saatanallisesta rituaalihyväksikäytöstä on kirjoitettu ja puhuttu jo vuosikymmeniä, mutta todisteet tästä on pyritty aina vaientamaan ja sen todistajat saattamaan naurunalaiseksi. Vain puolihulluina tinahattuina nähdyt David Icke ja Alex Jones, joista molemmat ovat jo sensuroitu YouTubesta ja muista sosiaalisen median alustoilta, ovat puhuneet tästä aiheesta jo useita vuosikymmeniä. Mutta maailman eliittiin yhteydessä olleiden Jimmy Savilen ja Jeffrey Epsteinin hyväksikäyttöringin paljastumisen myötä ihmisten mielenkiinto on herännyt uudestaan myös saatanallisen rituaalihyväksikäytön väitteitä kohtaan.

Youtubettaja Shaun Attwood on tehnyt erinoamaista työtä Jeffrey Epsteinin tapauksen, eliittipedofiilien, ja SRA:n (Satanic Ritual Abuse) paljastamisessa myös suuremmalle yleisölle. Katsoin juuri belgialaisen Anneke Lucasin haastattelun hänen kanavallaan. Jokaisen lontoota osaavan kannattaa katsoa tuo reilun tunninmittainen haastattelu kokonaisuudessaan huolimatta sen järkyttävästä sisällöstä. Lucas vietiin vain 6 -vuotiaana aristokraattipedofiileille ja muille Belgian voimakkaimmille ihmisille. Hänet raiskattiin tuosta iästä lähtien yli 200 miehen toimesta ja hän todisti myös lasten murhia, kannibalismia ja verenjuontia. Lucasin mukaan nuo murhat tehtiin uhrina Saatanalle osana saatanallista rituaalihyväksikäyttöä. Anneke Lucas saattaa olla yksi anonyymeistä x-todistajista, jotka mainitsin jo 700 -sivuisessa nettikikirjassani osana Dutrouxin tapaukseen liittynyttä salaliittoa ja peittelyä. Myös Lucas mainitsee Marc Dutrouxin hänen tarinansa yhteydessä.Attwood haastattelee tässä SRA:aa 27 vuotta tutkinutta Wilfred Wongia.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s