Video: Suurin salaisuus, jonka Diana tiesi (ei suomennosta).

Lokakuun 28. 2017 anonyymi nimellä Q alkoi kirjoittamaan salaperäisiä kryptisiä kysymyksiä Internetin suosituille vapaamuotoisille keskustelufoorumeille, kuten 4chan, 8chan ja Reddit. Monien sosiaalisessa mediassa kiertävien teorioiden mukaan tämä henkilö kuuluisi Donald Trumpin sisäpiiriin ja että anonyymi Q merkitsee Yhdysvaltain valtionsalaisuuksiin pääsevän henkilön Q-turvaluokitusta. Ajatus kuulostaa älyttömältä, mutta monet ovat panneet merkille kuinka hänen viestinsä näyttävät sisältävän informaatiota tapahtumista – kuten korruption vastaisista puhdistuksista Saudi-Arabiassa – mitkä tuli julkiseen tietoon vasta tunteja tai päiviä myöhemmin. Q:n arvoituksellisten viestien perusteella hän on kristitty, joka seisoo vahvasti Trumpin patrioottisen liikkeen takana ja vastustaa korruptoitunutta globalistista valtaeliittiä. 21. joulukuuta Q vihjasi Googlen puheenjohtaja Eric Schmidtin eroamisen liittyvän Donald Trumpin samana päivänä julkaisemaan toimeksintantoon, mikä hyväksyy vakaviin ihmisoikeusrikkomuksiin syyllistyneiden henkilöiden omaisuuden takavarikoinnin. Onko Q pelkkä pilailija vai todellinen Trumpin hallituksen sisäpiirijäsen? Seuraavassa osia hänen marraskuun 5. päivän viestistään:

Kuka on Englannin Kuningatar? Kuinka kauan vallassa? Vallan kanssa tulee korruptio. Mitä tapahtui Dianalle? Mitä hän löysi? Mitä hän pakeni? Kenelle hän uskoutui auttaakseen hänet vapaaksi?… Salaseura. Paha… Saatana. Kuka seuraa? Ketkä poliittiset johtajat palvovat Saatanaa? Mitä ylösalaisin käännetty risti edustaa? Ketkä pukeutuvat siihen?Eräässä postauksessa 6. marraskuuta Q kirjoittaa ”Mikään ei ole sattumanvaraista. Kaikella on tarkoituksensa. +++” Vain seitsemän minuuttia myöhemmin Trump kirjoittaa Japanin matkallaan Twitterissä ”Massiiviset sotilas- ja energiamääräykset tapahtumassa. +++” Q:n kirjoituksista enemmän täällä: http://knowyourmeme.com/memes/qanons-calm-before-the-storm ja täällä


Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s